×
Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος Ανακαίνισης Σπιτιού Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανακαίνιση Κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Μπάνιου Έπιπλα Μπάνιου τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
×
Κατασκευές Ανακαινίσεις
×
Πακέτα Ανακαίνισης Έπιπλα Κουζίνας Έπιπλα Μπάνιου
×
Αυτόνομη Θέρμανση Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Ενεργειακά Τζάκια Θερμοπρόσοψη Υγρομόνωση Κρυφός Φωτισμός
ESHOP ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση κουζίνας

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΤΙΜΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Oι μεταλλάξεις και η χρήση στο χώρο της κουζίνας τα τελευταία 50 έτη

Πριν από 50 χρόνια η κουζίνα σε 1 σπίτι ήταν 1 απομονωμένο μικρό δωματιάκι, με αποκλειστική χρήση το μαγείρεμα, όπου εκεί η νοικοκυρά απομονωμένη από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού εκτελούσε την βαρετή εργασία του μαγειρέματος του καθημερινού φαγητού.

Σήμερα τόσο ο χώρος όσο και η λειτουργικότητα της κουζίνας έχουν διαφοροποιηθεί πλήρως. Τα ντουλάπια της κουζίνας θεωρούνται πλέον ως έπιπλα σπιτιού (όπως το σαλόνι οι καναπέδες κ.τ.λ.) και ένας καλός σχεδιασμός και μια συνδυαστική επιλογή του χρώματος και του υλικού κατασκευής λειτουργεί ως διακόσμηση όλου του χώρου του σπιτιού και υπό αυτή την έννοια είναι ένας ιδανικός συνδυασμός η κουζίνα και το σαλόνι να λειτουργούν ως ενιαίος χώρος.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή τάση μια άνετη κουζίνα (με πολλα αποθηκευτικά ντουλάπια) ή οποία να συνδέεται λειτουργικά με μία νησίδα φαγητού καθίσταται το κέντρο χρήσης όλης της οικογένειας και είναι ο χώρος όπου όλη η οικογένεια απολαμβάνει το πρωινό ,το φαγητό, το ποτό, τον καφέ, και παράλληλα γίνεται το κεντρικό σημείο όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια καθώς και επισκέπτες ,φίλοι, συγγενείς κ.τ.λ.

Για αυτούς τους λόγους στις ανακαινίσεις παλαιών σπιτιών που αναλαμβάνουμε στις περισσότερες των περιπτώσεων, στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της λειτουργικότητας του σπιτιού, γκρεμίζονται τοιχοποιίες και ενοποιούνται οι χώροι της κουζίνας και του σαλονιού ενσωματώνοντας όπου είναι εφικτό και το παλαιό καθιερωμένο χώλ.

Κατ αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται χώροι, και το σπίτι γίνεται πιο λειτουργικό και πιο άνετο. Αν σε αυτό προστεθεί και ένας καλός σχεδιασμός (διάταξη) των επίπλων κουζίνας στη συγκεκριμένη περίπτωση το ύφος η λειτουργικότητα και η αισθητική του σπιτιού αλλάζουν πλήρως και ένας νέος επισκέπτης όταν θα μπει πρώτη φορά στο σπίτι του δημιουργείται η αίσθηση ότι μπήκε σε ένα εντελώς νέο διαφορετικό σπίτι.


Πώς λειτουργούμε στην enfe.gr

  1. Κάτ αρχήν μετράμε τους χώρους σας , και σας προτείνουμε λύσεις επανασχεδιασμού όλων των χώρων του σπιτιού συμπεριλαμβανομένου του ενδεχόμενου της ενοποίησης των χώρων κουζίνας και σαλονιού καθώς και την εκμετάλλευση νέων χωρών.
  2. Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μας, σχεδιάζεται από κοινού την διάταξη των ντουλαπιών με κατεύθυνση την καλύτερη δυνατή εκμετάλευση του χώρου ,και επιλέγεται μέσα από 200 και πλέον δείγματα τα πορτάκια και την εικόνα και εμφάνιση της κουζίνας καθώς επίσης και τους μηχανισμούς της αρεσκείας σας. Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε σε 3d αποτύπωση πως ακριβώς θα είναι η εικόνα της κουζίνας σας.

Παράλληλες υπηρεσίες και εργασίες από την enfe.gr (low-cost)

  • Αποξήλωση και απομάκρυνση των υλικών της παλιάς σας κουζίνας (αν υπάρχει).
  • Επισκευή τυχόν μερεμετιών που θα προκύψουν από τις αποξηλώσεις των παλαιών ντουλαπιών, πλακιδίων κλπ.
  • Ενδεχόμενα γκρεμίσματα ή χτισίματα τοιχοποιίας για νέα διαμόρφωση ή ενοποίηση χώρων.
  • Κατασκευή ή τροποποίηση της υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης, του αγωγού εξόδου αέρα, του απορροφητήρα, καθώς και την τοποθέτηση και σύνδεση του νεροχύτη και της μπαταρίας (ζεστό-κρύο νερό).
  • Τροποποίηση της ηλεκτρικής εγκατάστασης προσαρμοσμένη στη νέα διάταξη της κουζίνας, την τοποθέτηση πριζοδιακοπτών , κρυφού φωτισμού κλπ.
  • Τοποθέτηση και σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών (ψυγείο, φούρνος, εστίες, απορροφητήρα, πλυντηρίου πιάτων)
  • Τοποθέτηση πλακιδίων (ή άλλου υλικού) στην πλάτη τςη κουζίνας.
  • Οποιαδήποτε άλλη (οποιασδήποτε μορφής) οικοδομική εργασία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ

Κατηγορία 1)laminate ( τύπου βακελιτη ). Είναι ο πιο συνηθισμένος και πιο οικονομικός Τύπος κουζίνας το υλικό κατασκευής του είναι μελαμίνη και παρέχεται δυνατότητα επιλογών πάνω από 100 σχέδια και χρώματα.

Κατηγορία 2)polylac – polyfilm. Είναι πολυτελής κουζίνες το υλικό κατασκευής τους αποτελείται από πολλαπλά φιλμ ενισχυμένα με στερεοποιητές, ένα υλικό με εξαιρετικές αντοχές. Οι περισσότερες επιλογές είναι high gloss (υψηλής γυαλάδας) , και υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε εκπληκτικά σχέδια και χρώματα.

Κατηγορία 3)glass-and-aluminium. Η Μερσεντές στις κουζίνες. Το υλικό κατασκευής είναι τζαμί έγχρωμο (lakobel) εγκιβωτισμένο σε πλαίσιο αλουμινίου. Ο Τύπος αυτός είναι υψηλής αντοχής και αισθητικής. Έχει υψηλή γυαλάδα καθαρίζεται πανεύκολα με οποιοδήποτε απορρυπαντικό και αντέχει για μια ζωή. Διατίθεται με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αποκλειστικα από enfe.gr

Η enfe.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να υπολογίζετε άμεσα το κόστος της δικής μας κουζίνας σύμφωνα με τις διαστάσεις του χώρου σας και τη δική σας επιλογή του υλικού κατασκευής. Πολύ απλά : μπαίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα enfe.gr/eshop και επιλέγεται μία σύνθεση που σας αρέσει. Στη συνέχεια τοποθετείται στον « εκτιμητή κόστους κουζίνας » τις διαστάσεις και το υλικό κατασκευής που επιλέγεται πατάτε « υπολογισμός » και εμφανίζεται άμεσα το κόστος.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΚΕΙΜΕΝΟΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ


Δείτε επιλεγμένες συνθέσεις με ενδεικτικές τιμές-προσφορές

Περισσότερα μοντέλα με αναλυτικές περιγραφές
(όπως το κόστος τους και το υλικό κατασκευής τους)
μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα enfe.gr/eshop

καθώς επίσης περισσότερες ενημερώσεις στο
https://enfe.gr/yperprosfores-se-italikes-kouzines


.

.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ENFE.GR

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας. Αντλίες θερμότητας. Φυσικό αέριο. Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Πακέτα Ανακαίνισης.

SOCIAL MEDIA


Βασίλης Σταθόπουλος Ανακαινίσεις Σπιτιών ENFE 6972106553