Κουζίνες high gloss wood

Εάν προετοιμάζετε την ανακαίνιση του σπιτιού σς, τότε σας έχουμε λύσεις. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε διάφορα μοντέλα μας για την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Ανακαίνιση κουζίνας

Υψηλής ποιότητας και αισθητικής ανακαίνιση κουζίνας με έπιπλα που κατασκευάζονται από την Enfe.gr. Συγκεκριμένα παρουσιάζουμε τις κουζίνες high gloss wood. Κάνουμε δηλαδή ανακαίνιση κουζίνας με υψηλά γυαλιστερές κουζίνα σε χρωματισμούς ξύλου. Βλέπουμε εδώ μια γυαλιστερή κουζίνα δείτε πόσο όμορφη είναι η γυαλάδα το high gloss. Για αυτό την προτείνουμε σε ανακαινίσεις κουζίνας. Δείτε πόσο ομορφαίνει την κουζίνα σε συνδυασμό και με μαύρο σε κάποιο σημείο της κουζίνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ανάγκη ανακαίνισης μόνο των τμημάτων ενός σπιτιού. Μια συνηθισμένη περίπτωση είναι η ανακαίνιση κουζίνας, ένα από τα πιο λειτουργικά δωμάτια του σπιτιού. Η κουζίνα, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις, σχεδιάζεται σύμφωνα με ορισμένες παραμέτρους για να είναι εργονομική. Η enfe.gr διαθέτει λύσεις για κάθε πιθανή εγκατάσταση κουζίνας (γραμμική, κλειστή κλπ.) Που εστιάζει πάντοτε στο σχεδιασμό. Πάρα πολλές ακόμα προτάσεις θα δείτε στα video εργασιών για την ανακαίνιση κουζίνας.

Συνδυασμός γυαλιστερού ξύλου με λευκές οριζόντιες γραμμές

Και ένα άλλο μοντέλο σε γυαλιστερό ξύλο μια πολύ όμορφη κουζίνα με υψηλή γυαλάδα. Συνδυασμός γυαλιστερού ξύλου με λευκές οριζόντιες γραμμές μια εντυπωσιακά όμορφη κουζίνα. Και εδώ μια απίστευτη όμορφη η κουζίνα ξύλο high gloss υψηλής αισθητικής, το βλέπουμε από κοντά, πόσο γυαλίζει το ξύλο, γυαλιστερό ξύλο, μια κουζίνα ιδιαίτερης αισθητικής Υψηλή γυαλάδα και για αυτήν εδώ την κουζίνα, τα έπιπλα κουζίνας Enfe.gr ο κατασκευαστής ένα γυαλιστερό ξύλινο, πανέμορφο χρωματισμός, βλέπετε όσο κοντά πάμε, πόσο ομορφαίνει η κουζίνα. Ένας άλλος χρωματισμός σε ξύλο πάλι με υψηλή γυαλάδα. Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο μοντέλο. Λίγο διαφορετικό χρώμα, χρώμα που γυαλίζει παντού δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό σύνολο.

Έπιπλα κουζίνας με μαύρο χρώμα με ξύλο

Όπως και αυτό εδώ αυτή εδώ η σύνθεση με συνδυασμό με μαύρο χρώμα με ξύλο, πολύ ωραίος και ιδανικός συνδυασμός και εδώ το άλλο τμήμα της κουζίνας, υψηλή γυαλιστερή κουζίνα high gloss wood. Εντυπωσιακά όμορφη. Δείτε πόσο γυαλίζει αυτή η κουζίνα, πολύ ωραίος χρωματισμός ξύλου, με υψηλή γυαλάδα μια πανέμορφη κουζίνα εντυπωσιακή. Κουρμπαριστό ξύλο γυαλιστερό μια νησίδα και το υπόλοιπο τμήμα της κουζίνας. Εδώ μια εντυπωσιακή κουζίνα γυαλιστερό ξύλο πάνω και κάτω. Δείτε το high gloss στα πάνω συρτάρια μιας κουζίνας πως αντανακλά στο φως.

Γυαλιστερή όμορφη κουζίνα

Επίσης μια γυαλιστερή όμορφη κουζίνα, πολύ γλυκός χρωματισμός και με μεγάλη αντανάκλαση σε δύο χρωματισμούς. Εδώ ένα από τα καλύτερα μοντέλα μας Enfe.gr πορτάκια της Arkopa ξύλου με μια ενδιάμεση λευκή λωρίδα που κάνει εντυπωσιακά όμορφη την κουζίνα διότι δεν είναι μονότονο υπάρχει συνδυασμός δύο χρωμάτων λευκό με την ξύλινη αυτή μπάρα ιδιαίτερης αισθητικής και παρουσιάζει ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα λόγω της διαφορετικότητας των χρωματισμών το ότι συνδυάζει το λευκό με το ξύλο την κάνει μια πανέμορφα και υψηλής αισθητικής κουζίνα.

Ντουλάπια από μία high gloss γυαλιστερή κουζίνα

Κάτω ντουλάπια από μία high gloss γυαλιστερή κουζίνα. Από πολλές αποστάσεις διακρίνουμε μία πολύ όμορφη σύνθεση. Και εδώ πάλι ένα εντυπωσιακό από τα μοντέλα μας σε high gloss wood υψηλής αισθητικής και υψηλής γυαλάδας σε χρωματισμό ξύλου. Ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Ξύλο σε μία πολύ όμορφη αποτύπωση, γυαλιστερό ξύλο με πολύ όμορφα νερά, μια πολύ καλή επιλογή. Ένα άλλο μοντέλο high gloss wood ξύλο με υψηλή γυαλάδα, ένας ωραίος συνδυασμός.

Συνδυασμός χρωμάτων στην ανακαίνιση κουζίνας

Εδώ ένας άλλος όμορφος συνδυασμός χρωμάτων το είδαμε και σε ένα προηγούμενο περίπου, μια προηγούμενη κατασκευή συνδυασμός λευκού με ξύλο σε οριζόντιες γραμμές. Βλέπουμε τα πάνω ντουλάπια δύο χρωματισμοί, παρομοίως και στα κάτω ντουλάπια και στην νησίδα είναι κάτι πολύ όμορφο και πολύ εντυπωσιακό. Το ίδιο και σε αυτό παραπλήσιο μοντέλο, ίδιοι συνδυασμοί χρωμάτων θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση σπιτιού όταν υπάρχουν παιδιά

Ας δούμε τώρα συμβουλές για πετυχημένη ανακαίνιση σπιτιοπυ όταν σε αυτό υπάρχουν παιδιά.

1. Συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδιών

Τα παιδιά αγαπούν να συμμετέχουν, όσο παλιά είναι. Τα μεγάλα παιδιά, ιδιαίτερα, μπορεί να είναι ενθουσιασμένοι με το να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το σχέδιο του σπιτιού τους. Αφήστε τα παιδιά σας να νιώσουν ακούσει και να ακούσουν τις ιδέες τους. Αυτό μπορεί να μετατρέψει έναν δυνητικά αγχωτικό και χαοτικό χρόνο σε μια συναρπαστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια. Δίνοντας στα παιδιά σας μια επιλογή από λίγα χρώματα για τα δωμάτιά τους ή τον κοινόχρηστο χώρο θα καταστήσει το τελικό αποτέλεσμα πιο συναρπαστικό για αυτούς, και με τη σειρά σας, εσείς.

Είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να εξερευνήσουν τα δικά τους συμφέροντα και να καθορίσουν εάν το σχέδιο στο σπίτι μπορεί να είναι μια θέση που μπορεί να ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια μέρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις οικογένειες οικιακής φροντίδας, οι οποίες θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες μάθησης που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σας, μπορεί να ενδιαφέρονται για την καταγραφή ή τη φωτογράφηση της εξέλιξης των εργασιών κατασκευής. Θα μπορούσαν επίσης να διερευνήσουν ιδέες σχεδίασης και δομικά υλικά ή μεθόδους. Θυμηθείτε ότι η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας καθ 'όλη τη διάρκεια, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν ποιες περιοχές είναι εκτός των ορίων αυτών.

2. Κρατώντας τα μικρά παιδιά ασφαλή

Η ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση βαρέων μηχανημάτων και επικίνδυνων εργαλείων. Εκτός από όλη τη σκόνη και τα συντρίμμια που συνεπάγεται, υπάρχει επίσης ο πρόσθετος κίνδυνος να πέσουν πράγματα από γενικά έξοδα. Οι εργολάβοι θα είναι απασχολημένοι να εγκαθιστούν φωτιστικά ή να ζωγραφίζουν το ανώτατο όριο και ίσως να μην γνωρίζουν ένα μικρό παιδί που βρίσκεται κάτω από αυτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να απομακρύνονται περιοχές που είναι πολύ επικίνδυνες για μικρά παιδιά που δεν μπορούν να ακούν ή να κατανοούν τις προφορικές οδηγίες σας.

3. Κρατήστε τη ρουτίνα

Πάντα ακούμε πόσο σημαντική είναι η ρουτίνα για τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι το σπίτι σας μπορεί να βρίσκεται σε αμηχανία, είναι ακόμα πολύ πιθανό να διατηρηθεί μια αίσθηση της τάξης μέσω της ρουτίνας. Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σας, αυτό μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα. Το να έχετε το πρωινό σας την ίδια ώρα κάθε μέρα, για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει την οικογένειά σας να ξεκινήσει την ημέρα με μια αίσθηση ομαλότητας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να έχουν ορισμένοι χώροι για τα μεγαλύτερα παιδιά να έχουν κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής και για τα μικρότερα παιδιά να απολαμβάνουν κάποιο χρόνο παιχνιδιού.

Εάν τα υπνοδωμάτια σας είναι μέρος του έργου ανακαίνισης, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να διασφαλίσετε ότι υπάρχει συνεπής χώρος για ύπνο και χρόνο διακοπής που τα παιδιά σας μπορούν να υποχωρήσουν. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάμπινγκ στο σαλόνι για μερικές εβδομάδες, το οποίο είναι ωραία όσο υπάρχει ένας βαθμός συνέπειας σε αυτό.

4. Πάρτε χρόνο για να συνδεθείτε

Το σπίτι είναι κάπου όπου τα παιδιά πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και ασφαλείς. Τα μικρότερα παιδιά, ιδίως, μπορεί να χρειαστούν κάποιες επιπλέον ανέσεις και φυσική επαφή για να τους βοηθήσουν μέσω της αβεβαιότητας μιας ανακαίνισης. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν επίσης να εκτιμήσουν κάποια στιγμή ένα-σε-ένα για να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν μια αίσθηση ομαλότητας και ασφάλειας.

Αυτό είναι κάτι που είναι επίσης σημαντικό για εσάς και το συνεργάτη σας: η ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να φέρει την τάση στην πιο ευελιξία των σχέσεων, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά γύρω. Η λήψη χρόνου για να μιλήσετε και να συνδεθείτε θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θυμηθείτε ο ένας τον άλλον γιατί ξεκίνησε το έργο και όλα τα πράγματα που πρέπει να κοιτάξετε μαζί.

5. Πάρτε τις διαφωνίες και την αβεβαιότητα αλλού

Η ανακαίνιση και η ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από απρόβλεπτα προβλήματα. Θα μπορούσε να είναι κάτι δραστικό και ακραίο, όπως ένας εργολάβος που πέφτει από το ταβάνι σας, ή η ανακάλυψη ότι μια υδραυλική εργασία θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι αρχικά αναμενόταν. Τέτοιες εκπλήξεις μπορεί να σημαίνουν ότι ολόκληρο το έργο μπορεί να καταλήξει πολύ περισσότερο από ό, τι φανταστήκατε.

Είναι σημαντικό οι ενήλικες να αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα μακριά από τα παιδιά, για να βοηθήσουν να διατηρήσουν την αίσθηση της κανονικότητας και της ηρεμίας τους. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης είναι να ανησυχούν ότι οι γονείς τους χάνουν τον έλεγχο της κατάστασης. Ειδικά προβλήματα χρημάτων μπορούν να προκαλέσουν άγχος σε μεγαλύτερα παιδιά. Οι ανησυχίες και οι ανησυχίες σας μπορούν να φιλτράρουν σε αυτές, γι 'αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτές τις συζητήσεις μεταξύ των ενηλίκων και μακριά από οπουδήποτε μπορεί να ακουστούν.

6. Αυτοεξυπηρέτηση για να διατηρήσετε υγιή

Τα παιδιά σας είναι σαν τα σφουγγάρια και θα πάρουν για οποιοδήποτε άγχος που εκθέτετε. Μέρος της διατήρησης των πραγμάτων είναι φυσιολογικό και διασκεδαστικό για αυτούς είναι να βρίσκεστε σε μια θέση ηρεμίας και να χαλαρώσετε τον εαυτό σας. Εκτός αν παίρνετε κάποιο χρόνο για να βοηθήσετε τον εαυτό σας μέσω της διαδικασίας ανακαίνισης, είναι απίθανο να είστε σε θέση να το κάνετε αυτό.

Αυτό θα σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Θα μπορούσε να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, να συναντά κάποιον φίλο για καφέ ή να παίρνει χρόνο για διαλογισμό ή γιόγκα το πρωί ή το βράδυ. Ό, τι και να είναι, είναι σημαντικό να διατηρείτε αυτά τα μικρά πράγματα που σας κρατούν. Εάν είστε χαρούμενοι και ήρεμοι, τότε αυτό θα πάρει η οικογένειά σας, και ειδικά τα παιδιά σας, βοηθώντας έτσι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία με ευκολία.

7. Μπορείτε πάντα να ξεφύγετε

Εάν το σπίτι σας περνάει μεγάλη ανακατασκευή, τότε ίσως είναι καλή ιδέα να οργανώσετε λίγο χρόνο. Οι εργολάβοι μπορούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της εργασίας ή τουλάχιστον όταν θα γίνει το βαρύτερο και θορυβώδες έργο. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας μέσα από το αυξημένο άγχος, κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο ή τοπικό B & B για μερικές νύχτες. Η ύπνωση στους παππούδες μπορεί επίσης να είναι ένας βολικός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων. Τα παιδιά σας είναι πιθανό να απολαύσουν αυτή την εμπειρία και μάλλον θα το δουν σαν μια μικρή απόδραση.

Τελικές σκέψεις για την ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα άγχους και μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για τα παιδιά που βλέπουν τους ξένους να έρχονται και να βγαίνουν από το σπίτι ή τους γονείς τους απογοητευμένοι από καθυστερήσεις στη διαδικασία. Με λίγη σκέψη και προγραμματισμό, όμως, είναι δυνατό να διατηρηθεί η κανονική ρουτίνα της οικογένειάς σας παρά το χάος της ζώνης κατασκευής.

Μπορείτε να προετοιμάσετε και να παγώσετε τα γεύματα για να εξασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας έχει υγιεινά τρόφιμα για να προσβλέπει στο μέλλον, ενώ τα τρόφιμα μπορούν να συνεχίσουν να αποτελούν θεραπεία. Βάζοντας μακριά τα ρούχα και τα σκεύη που διαφορετικά θα σκονιστούν βοηθάει στην αποφυγή περισσότερων εργασιών καθαρισμού για σας στη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Έχοντας καθορίσει ασφαλή χώρους για τα νήπια να παίξουν και τα μεγαλύτερα παιδιά να χαλαρώσουν και να κάνουν την εργασία θα βοηθήσει επίσης τα παιδιά σας να αισθάνονται ασφαλείς και ευτυχείς. Τέλος, θυμηθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, καθώς μερικά λεπτά αυτοεξυπηρέτησης την ημέρα μπορούν να σας βοηθ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.