Ανακαίνιση σπιτιού

Απαντάμε στο ερώτημα: Θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου. Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω. Τι πρέπει να προσέξω; Τι κατευθύνσεις θα μου δίνατε;

Ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr

Θα προσπαθήσω να απαντήσω πάνω στο ένα ερώτημα το οποίο είναι πολυδιάστατο και θα πρέπει και να προσέξετε πάρα πολλά πράγματα και να γνωρίζετε πάρα πολλά πράγματα. Τα οποία βέβαια μέσα στην ιστοσελίδα μας enfe.gr τα εξειδικεύουμε το καθένα ξεχωριστά. Μπορώ να σας πω κάποιες γενικές παρατηρήσεις, κάποιες γενικές προτάσεις. Πως θα ξεκινήσετε και τι ακριβώς είναι τα πιο σημαντικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προτεραιότητα.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαινίσεις σπιτιών

Καταρχήν ανακαινίζοντας ένα σπίτι σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένα σπίτι το οποίο είναι τριακονταπενταετίας ή σαράντα χρονών ή παραπάνω. Τα δυο πρώτα πράγματα που πρέπει να ανακαινιστούν και να αντικατασταθούν σε ένα σπίτι παλιό αυτής της κατηγορίας είναι κατά κύριο λόγο τα υδραυλικά και επίσης εξίσου σημαντικά είναι τα ηλεκτρικά. Τα υδραυλικά του σπιτιού υπό την έννοια ότι ο κάθε πράγμα σε ένα κτίριο έχει μια διάρκεια ζωής. Μετά από σαράντα χρόνια ένα σπίτι, εξετάζοντας τα υλικά που υπήρχαν τότε και εξειδικεύοντας το πράγμα στα υδραυλικά και τα αποχετευτικά, οι σωληνώσεις είτ έχουν ήδη διαβρωθεί είτε είναι έτοιμες προς διάβρωση. Με συνέπεια αν όχι σήμερα τότε σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα αρχίσουν να δημιουργούνται προβλήματα διαρροών τα οποία προκαλούν πάρα πολλές ζημιές και μετά τρέχεις να αποκαταστήσεις και το ένα και το άλλο.
ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών
Ανακαινίζουμε λοιπόν πρώτον τα υδραυλικά και τα αποχετευτικά. Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα πλέον σύγχρονα υλικά. Στη συνέχεια εξίσου σημαντικά είναι και τα ηλεκτρικά του σπιτιού. ήδη οι καλωδιώσεις που υπάρχουν έχουν πάθει ακαμψία και ενδεχομένως να υπάρχουν και φθορές με συνέπεια να υπάρχουν βραχυκυκλώματα και οτιδήποτε σχετικό. Οι πίνακες οι παλιοί οι οποίοι υπάρχουν είναι επιεικώς επικίνδυνοι. Δεν διαθέτουν την προστασία που σου παρέχει μια σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση με συνέπεια κάποιος πολύ εύκολα να μπορεί να πάθει μια ηλεκτροπληξία. Διότι δεν υπάρχει ένας σύγχρονος πίνακας ο οποίος να σε προστατεύει. Άρα ανακαινίζουμε τα ηλεκτρικά, έτσι χοντρικά να το πούμε ότι σε γενικές γραμμές για να έχουμε καταρχήν διασφαλίσει ότι είμαστε όσο το δυνατόν κατοχυρωμένοι όσον αφορά την πιθανότητα να πάθουμε ηλεκτροπληξία και επιπλέον κατά δεύτερο λόγο επειδή οι απαιτήσεις που υπάρχουν σήμερα σε ένα σπίτι είναι κατά πολύ διαφοροποιημένες σε σχέση με τις απαιτήσεις που υπήρχαν πριν από σαράντα χρόνια. Απαιτήσεις σε κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Κατά συνέπεια ούτε οι ασφάλειες που έχουν μέσα αρκούν, οι καλωδιώσεις είναι πολύ λεπτές γι αν αντέξουν όλο αυτό το φορτίο το οποίο ζητάμε. και σε γενικές γραμμές αλλάζουμε πίνακα, αλλάζουμε όλες τις καλωδιώσεις, περνάμε καινούργιες γραμμές οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Καινούργιες γραμμές στην κουζίνα, καινούργιες γραμμές για τα κλιματιστικά, καινούργιες γραμμές για το internet, σύμφωνα με τις καινούργιες απαιτήσεις. Σε γενικές γραμμές κάνουμε μια καινούργια σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση.
ανακαίνιση σε σπίτι ανακαίνιση σε σπίτι

Ανακαίνιση σε σπίτι

Από εκεί και μετά υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα. Τα δυο πρώτα που σας είπα είναι τα πρώτα από τα οποία πρέπει να ξεκινήσουμε. Στη συνέχεια περνάμε στην ανακαίνιση κουζίνας, στην ανακαίνιση του μπάνιου, στην ανακαίνιση των δαπέδων, ανακαινίζουμε τις ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας. Εκεί ανάλογα με το κόστος και ανάλογα με το πόσα χρήματα έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε για την ανακαίνιση ιεραρχούμε τις προτεραιότητες και προχωράμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.