Έπιπλα κουζίνας σε ανακαίνιση

Έπιπλα κουζίνας σε ανακαίνιση είναι το αντικείμενο που παρουσιάζουμε εδώ. Σε αυτό το βίντεο θα σας παρουσιάσουμε όλους τους τύπους  και κατηγορίες επίπλων κουζίνας, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά για κάθε τύπο κουζίνας  από την  ENFE.GR  ούτως ώστε να  έχετε την κατάλληλη ενημέρωση   για να έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε  τον καλύτερο τύπο ή κατηγορία  κουζίνας που σας ταιριάζει. Εδώ βλέπουμε καταρχήν ένα μοντέλο   από μία Ιταλική κουζίνα εξαιρετικής  ποιότητας και design.

Ανακαίνιση σπιτιού με μελαμινικά έπιπλα κουζίνας

Η  πρώτη κατηγορία τα μελαμινικά  ή τύπου  βακελίτη όπως τα βαφτίζουν  έπιπλα κουζίνας και είναι μια κατηγορία  χαμηλού κόστους  και μεγάλης κατανάλωσης  τις περισσότερες των περιπτώσεων  στην Ελλάδα κατασκευάζονται  αυτού του τύπου  οι κουζίνες διότι είναι  χαμηλού κόστους.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Μελαμινική κουζίνα

Να δούμε λοιπόν τι είναι μια μελαμινική κουζίνα  η οποία  τα πορτάκια της γίνονται από μεγάλη  επιφάνειας μελαμίνης,  αυτά τα οποία τα βαφτίζουν   στις  περισσότερες περιπτώσεις   βακελίτη ή βακελικού τύπου  επί της ουσίας είναι μελαμίνη  μεγάλη επιφάνεια  η οποία τεμαχίζεται  ανάλογα με το μέγεθος που έχουν τα πορτάκια  και εδώ βλέπουμε  ένα πορτάκι το οποίο  στις ακμές του έχει κολληθεί   aps, pvc   σε ίδιο χρώμα με τα πορτάκια. Βεβαίως εδώ υπάρχουν αρκετά  σχέδια  και χρώματα για να επιλέξει ο καθένας  όπως είπαμε είναι μία κουζίνα  χαμηλού κόστους  και μικρής αντοχής  και αυτό οφείλεται κυρίως  στο γεγονός ότι η επιφάνεια  του δεν είναι ενιαία  και στις 4 ακμές  και πλευρές του κολλιέται  pvc στο ίδιο χρώμα. Όμως το pvc   είναι ένα ξένο σώμα το οποίο  από την συνεχή χρήση που έχουν τα πορτάκια  κουζίνας και από τους υδρατμούς  που δημιουργούνται πολλές φορές μετά από μικρό χρονικό διάστημα όπως  θα βλέπετε εδώ   αποκολλιέται το pvc   με συνέπεια να καταστρέφεται και η κουζίνα μας. Είναι είπαμε μια οικονομική κουζίνα  όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι  είναι ποιοτικός και η καλύτερη κουζίνα. Γενικά δηλαδή όποιες κουζίνες  κατασκευάζονται από επιφάνειες  κομμένες και κολλημένο pvc   σε 4 πλευρές γενικά είναι  μικρής διάρκειας ζωής.

Έπιπλα κουζίνας μελαμινικά

Πάμε τώρα στην δεύτερη κατηγορία  έπιπλα κουζίνας μελαμινικά  με πορτάκια από  πλαίσιο αλουμινίου. Να δούμε  τι ακριβώς είναι αυτό.
Έπιπλα κουζίνας Έπιπλα κουζίνας
Εδώ λοιπόν βλέπουμε ένα  μελαμινικό πορτάκι   το οποίο όμως είναι  εγκιβωτισμένο  σε πλαίσιο αλουμινίου  όπως θα δείτε στην πάνω πλευρά του  και σε όλες τις πλευρές, υπάρχει αλουμίνιο  και το πορτάκι αν το δείτε από την πίσω πλευρά  βλέπετε ότι είναι μέσα σε πλαίσιο  αλουμινίου αν το δούμε  τώρα  από την μπροστινή πλευρά του    βλέπουμε ότι οι ακμές του αν  το δούμε και από πλάγια  ότι οι ακμές του είναι καλυμμένες  με πλαίσιο αλουμινίου  εδώ βεβαίως μιλάμε για ποιοτική κουζίνα  δεδομένου ότι δεν υπάρχει aps    κολλημένο  στις πλευρές, στις ακμές του  ούτως ώστε να ξεκολλήσει  είναι πλαίσιο αλουμινίου  και η πίσω πλευρά του  που βλέπετε εδώ όποτε σε αυτή την περίπτωση   μία κουζίνα σε αυτό το πορτάκι  θεωρείται  μια ποιοτική κουζίνα.

Η καλύτερη επιλογή ανακαίνισης

Επιλογή ανακαίνισης η οποία θα έχει αντοχή και   διάρκεια στο χρόνο  διότι στο προβληματικό σημείο  των επιφανειών. Κυρυφαίες επιλογές ανακαίνισης διότι τεμαχίζονται και γίνονται πορτάκια  δεν υφίσταται σε αυτό τον τύπο. Διότι οι ακμές του είναι   καλυμμένες  και εγκιβωτισμένες  μέσα σε ένα πλαίσιο αλουμινίου  πέραν αυτού βέβαια όπως  θα βλέπετε και το πορτάκι αυτό  έχει και μία ιδιαίτερη αισθητική. Με όλη αυτή την γραμμή αλουμινίου  η οποία εμφανίζεται  περιμετρικά στο πορτάκι. Άρα εδώ μιλάμε  για ένα  ποιοτικό τύπο κουζίνας  η οποία έχει και ένα συγκριτικό  πλεονέκτημα  οποιαδήποτε στιγμή  βαρεθείτε αν θέλετε  αυτό το χρωματισμό της κουζίνας  είναι πολύ εύκολο  ξεμοντάρονται αν θέλετε  το αλουμίνιο  με χαμηλό κόστος  να βάλετε ένα  άλλο τύπο ή χρωματισμό   μελαμίνης και να έχετε  μια καινούργια κουζίνα. Αυτό είναι το πλεονέκτημα  στα πορτάκια που είναι κατασκευασμένα  με πλαίσιο αλουμινίου.

Έπιπλα κουζίνα class

Πάμε τώρα στην τρίτη κατηγορία  εδώ ανεβαίνουμε κατηγορία  και μιλάμε για πολυτελή πλέον  έπιπλα κουζίνα class   τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί  είναι υψηλής ποιότητας  και αισθητικής  απεριόριστης διάρκειας  αντοχής και κατασκευάζονται στην Ελλάδα  από την ENFE.GR.
Έπιπλα κουζίνα class Έπιπλα κουζίνα class

Έπιπλα κουζίνας  από αλουμίνιο και γυαλί

Βλέπουμε εδώ   κάποια από τα πορτάκια  της κατηγορίας class έπιπλα κατασκευασμένα  από αλουμίνιο και γυαλί. Βλέπουμε εδώ κάποια πορτάκια  σε κόκκινο χρώμα τα οποία έχουν  φοβερή αντανάκλαση και άψογη αισθητική.  Βλέπουμε εδώ πως ο φωτισμός  αυτός  αντανακλά μέσα στα πορτάκια  και τι  ομορφιά  δείχνουν  τα πορτάκια όταν τα βλέπεις.

Πορτάκια κουζίνας class

Εδώ λοιπόν ξανά βλέπουμε  τα πορτάκια κουζίνας class   τα οποία πριν λίγα λεπτά  δεν είχαν καλή αποτύπωση  από το βίντεο, βλέπουμε την αντανάκλαση την οποία  έχουν αυτά τα πορτάκια.  Εδώ βλέπουμε πως αντανακλά  ο φωτισμός led που είναι απέναντι  μέσα στα πορτάκια  τα οποία είναι κατασκευασμένα  από γυαλί όπως βλέπετε να δούμε την εσωτερική του  πλευρά  το οποίο είναι εγκιβωτισμένο  πορτάκι  σε πλαίσιο αλουμινίου. Είναι μια κουζίνας απεριόριστης  αντοχής  και διάρκειας στο χρόνο. Ως γνωστόν  το αλουμίνιο και το γυαλί δεν έχει, δεν επηρεάζεται από το χρόνο  δεν αλλάζει ούτε η αισθητική του, ούτε ο χρωματισμός του, ούτε τίποτα  και επιπλέον είναι εντυπωσιακό   προϊόν. Και εδώ βλέπουμε έναν άλλον  χρωματισμό  από πορτάκι  είναι το μπορντό, το βλέπετε. Βλέπετε την αντανάκλαση του  όσο πλησιάζουμε προς το πορτάκι  φαίνεται και ο υποφαινόμενος  ο οποίος τραβάει το βίντεο, ανάλογα με την οπτική γωνία την οποία, το βλέπουμε έχει διαφορετική  αντανάκλαση και διαφορετική  αισθητική  είναι ένα θαυμάσιο προϊόν. Βλέπουμε εδώ το κάτω μέρος  με μπορντό  τα πορτάκια 2 μεγάλα συρτάρια.
Πορτάκια κουζίνας class Πορτάκια κουζίνας class

Βαθιά συρτάρια  από μηχανισμούς μπλουμ

Συρταριέρες  να τα ανοίξουμε. Βλέπουμε εδώ ότι έχουμε  δύο πολύ μεγάλα και βαθιά συρτάρια  από μηχανισμούς μπλουμ  τα οποία κλείνουν βλέπετε  άψογα  και χωρίς να ακούγεται ο παραμικρός  θόρυβος.   Και εδώ βλέπουμε  από άλλη  οπτική γωνία την αντανάκλαση που παρουσιάζει  αυτή η κουζίνα.  Ένα άλλο πλεονέκτημα  της κουζίνας class είναι εδώ  όπως βλέπουμε  ότι η νοικοκυρά  με ένα AJAX    μέσα σε λίγα λεπτά κάνει την κουζίνα της  να αστράφτει στην κυριολεξία. Και βεβαίως είναι μόνο το γυαλί  μπορεί να αντέξει τέτοιου είδους καθαριστικά  δεδομένου ότι  οι άλλες επιφάνειες  η οποία είναι  χαι κλοστ  είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιούνται  αυτού       του τύπου καθαριστικά.

Ιδανική κουζίνα σε ανακαίνιση σπιτιού

Και εδώ βλέπουμε  στην ίδια κουζίνα, την πλάτη της κουζίνας  η οποία και αυτή είναι  class, υπάρχει μια ψηφιακή εκτύπωση  ένας καταρράκτης  που ομορφαίνει αν θέλετε  την κουζίνα. Είναι η ι δανική κουζίνα σε ανακαίνιση σπιτιού.  Από εδώ ψηλά  θα δούμε στην ίδια κουζίνα μία  νησίδα-τραπεζαρία  η οποία έχει κατασκευαστεί δίπλα στην κουζίνα  με τζάμι με ψηφιακή εκτύπωση  με όλα τα ορεκτικά. Μια νησίδα κατασκευασμένη από αλουμίνιο  και γυαλί  φωτιζόμενο, είναι ένα αισθητικά  θαυμάσιο αποτέλεσμα και βεβαίως  όλα παραπέμπουν  σε μία ποιοτική κουζίνα  η οποία έχει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.

Ανακαινίσεις από την ENFE.GR

Οι ανακαινίσεις και οι κουζίνες αυτές κατασκευάζονται στην  Ελλάδα  από την ENFE.GR. Πρόκειται για εταιρεία εξειδικευμένη σε ανακαίνιση σπιτιού. Η ανακαίνιση κουζίνας συνηθίζεται πολύ στις ανακαινίσεις σπιτιών. Εδώ θα ενημερωθείτε για κάθε είδους ανακαίνιση.
Ανακαινίσεις από την ENFE.GR Ανακαινίσεις από την ENFE.GR

Ιταλικά  έπιπλα κουζίνας

Πάμε τώρα στην άλλη κατηγορία. Aσφαλώς μιλάμε για τα Ιταλικά  έπιπλα κουζίνας  υψηλής ποιότητας και αισθητικής  τα οποία διατείνονται από την ENFE.GR.  Σε ένα προηγούμενο βίντεο  σας έχουμε κάνει αναλυτική παρουσίαση  των συγκριτικών πλεονεκτημάτων  των Ιταλικών επίπλων κουζίνας  εδώ σε αυτό το βίντεο  περιληπτικά  θα δούμε ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  αυτού του τύπου της κουζίνας. Βρείτε εδώ κορυφαίες προσφορές σε Ιταλικά έπιπλα κουζίνας.
Ιταλικά  έπιπλα κουζίνας Ιταλικά  έπιπλα κουζίνας

Ανακαίνιση με πολλούς τύπους  των Ιταλικών επίπλων κουζίνας

Βλέπουμε λοιπόν έναν από τους πολλούς τύπους  των Ιταλικών επίπλων κουζίνας που διατίθενται στην Ελλάδα  από την ENFE.GR   είναι ένα πολύ όμορφο μοντέλο  με πολύ ωραία αισθητική  και πολύ ωραία κατασκευή  όμως επί της ουσίας σε σύντομο χρόνο  θα δούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτών των κουζινών   διότι μιλάμε  για ποιότητα κατασκευής   η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση  με ότι κατασκευάζεται αυτή τι στιγμή στην Ελλάδα. Να δούμε λοιπόν τα πορτάκια τους  που βασικά είναι το σημείο που επικεντρωνόμαστε  και που πονάει η κουζίνα. Βλέπουμε λοιπόν εδώ τα πορτάκια  ότι δεν υπάρχουν ραφές  κολλήματα και  pvc, όλη η επιφάνεια από τα πορτάκια  είναι κατασκευασμένη  από πολυμερικό βακελίτη. Ανακαίνιση χωρίς κολλήματα και ραφές.

Βακελίτης σε ανακαίνιση κουζίνας

Ο βακελίτης εφαρμόζονται πάνω στην επιφάνεια  από το πορτάκι  με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών  καλύπτει όλη την επιφάνεια από το πορτάκι  και οι ακμές του είναι ενιαίες  για αυτό τον λόγο  αυτό το έπιπλο δεν πρόκειται να πάθει κάτι  στις ακμές του  και βεβαίως ένας επιπρόσθετος λόγος είναι  η ποιότητα του φύλλου που έχει  από έξω  δεν είναι μία μελαμίνη  με 0.3 πάχος του χιλιοστού  μιλάμε για πολυμερικό βακελίτη  υψηλών αντοχών  και υψηλής σκληρότητας  βλέπουμε συρτάρια 90 πόντους πλάτος   και ανάλογου βάθους  με μηχανισμούς μπλουμ υψηλών προδιαγραφών  βλέπουμε τι  ομαλά κλείνει το πορτάκι  δεν ακούγεται τίποτα. Στις κουζίνες αυτές  υπάρχει η επιλογή με χαμηλό κόστος  αν θέλει κάποιος  να συμπεριλαμβάνονται και όλες οι  ηλεκτροσυσκευές. Βλέπουμε εδώ λοιπόν  και όλες οι ηλεκτροσυσκευές, ψυγειοκαταψύκτης  ελιγιζόμενος  350 λίτρων,  φούρνος ίνοξ, φόυρνος μικροκυμμάτων  ίνοξ με γκριλ,  εστίες επαγωγικές, πλυντήριο πιάτων υπερσύγχρονο έχει συρτάρι,  απορροφητήρα καμινάδα.

Έτοιμες μονταρισμένες κουζίνες

Και βεβαίως αυτές οι κουζίνες έρχονται μονταρισμένες  κάθε κουτί είναι μονταρισμένο  τα πορτάκια του και όλο μαζί αυτό σημαίνει  ότι  με λίγες γνώσεις   και  να έχει κάποιος  μπορεί να τοποθετήσει την κουζίνα  είναι πανεύκολο και αυτό βεβαίως σημαίνει ότι οι κοπές των τεμαχίων, πορτάκια, τα εσωτερικά γίνονται  πλέον όχι με μια κορδέλα  και στην συνέχεια κολλάμε το pvc με συνέπεια να χάνονται  χιλιοστά  και  να τρομάζουμε να φέρουμε την κουζίνα. Εδώ μιλάμε για κοπές στο 1/10 του χιλιοστού   απόλυτης ακρίβειας, αυτό σημαίνει  ότι στο μοντάρισμα η κουζίνα αυτή  θα έχει ένα άψογο μοντάρισμα  δεν θα υπάρχουν διαφορές αποστάσεων  το ένα  πορτάκι  με το άλλο θα είναι στο δέκατο του χιλιοστού  ακριβώς οι ίδιες με το άλλο. Άρα εκτός από την ποιότητα  της κατασκευής που διαθέτουν τα πορτάκια  κουζίνας, υπάρχει ακρίβεια   στο μοντάρισμα και άψογη λειτουργικότητα  με όλους τους μηχανισμούς  οι οποίοι είναι μηχανισμοί  υψηλών προδιαγραφών.
Έτοιμες μονταρισμένες κουζίνες Έτοιμες μονταρισμένες κουζίνες

Πλάτη της κουζίνας

Εδώ βλέπουμε και την πλάτη της κουζίνας  αυτής από μπορντό γυαλί το  οποίο φωτιζόμενο αντανακλά  το οποίο μοιάζει με τα πάνω ντουλάπια κουζίνας τα οποία είναι σε μπορντό χρώμα  και έρχεται σε αντίθεση με τα πορτάκια τα οποία  έχουν  άλλο σχηματισμό.

Ανακαίνιση κουζίνας με γυαλιστερά πορτάκια

Και πάμε τώρα στην τελευταία κατηγορία  που είναι τα γυαλιστερά πορτάκια  τα λεγόμενα high closs, εδώ μιλάμε για κουζίνες υψηλής αισθητικής   και βεβαίως αυτές οι κουζίνες κατασκευάζονται  από την ENFE.GR. Και εδώ βεβαίως μιλάμε για γυαλιστερά  πορτάκια τα οποία δεν μπορούν η αντανάκλαση στην οποία έχουν  δεν μας επιτρέπει  στην κάμερα να έχει μια ακριβεία  αποτύπωση όμως είναι  εντυπωσιακά έπιπλα  λόγω της αντανάκλασης και της  γυαλάδας στην οποία διαθέτουν. Όσο μπορεί να αποτυπωθεί λοιπόν  από την τράπεζα  βλέπουμε ένα λευκό πορτάκι  το οποίο ανάλογα με την οπτική γωνία  το βλέπουμε και ανάλογα τον φωτισμό αλλάζει χρωματισμούς   είναι ένα εντυπωσιακό πορτάκι, ένα μαύρο πορτάκι εδώ  το οποίο ανάλογα και αυτό  από ποια  οπτική γωνία φαίνεται  παρουσιάζει και  διαφορετικούς  χρωματισμούς όπως και σε αυτό το πορτάκι  μπορούμε να δούμε το ίδιο παρουσιάζονται  ανάλογα με την γωνία την οποία το βλέπουμε παρουσιάζονται  ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα  και βεβαίως βλέπουμε το λευκό πορτάκι  τις διαφορές πως εμφανίζονται, ένα πορτάκι πολύ όμορφο, ένα ασπρόμαυρο γυαλιστερό. Τους πολλούς τύπους  των Ιταλικών επίπλων κουζίνας. Κορυφαία πρόταση για ανακαίνιση κουζίνας.  Λευκό με ρίγες  πολύ όμορφο πορτάκι, ένα πορτάκι εδώ που χρυσαφίζει  αλλά δεν μπορεί να αποτυπωθεί  από την κάμερα. Ένα επίσης γυαλιστερό  πορτάκι  υπάρχουν πάρα πολλά σε αυτές τις κατηγορίες.  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για την ανακαίνιση κουζίνας.

Ανακαίνιση με pvc

Όμως επειδή η κατηγορία αυτή  γίνονται από επιφάνειες οι οποίες τεμαχίζονται  και κολλιέται pvc   στις 4 πλευρές του στην ανακαίνιση. Eάν η κατασκευή της γίνει με αυτό τον τρόπο βεβαίως μιλάμε για  χαμηλής πλέον ποιότητας κουζίνας. Σε μια ανακαίνιση σπιτιού   λόγω αυτό που σας είπαμε προηγουμένως  ότι το pvc  που κολλιέται  περιμετρικά στις πλευρές  κάποια στιγμή αποκολλιέται  είτε από την χρήση είτε από την υγρασία. Αν όμως της επιφάνειας αυτές  στην ανακαίνιση τις τοποθετήσουμε σε ένα πορτάκι  όπως αυτό που σας δείξαμε πριν μέσα  σε πλαίσιο αλουμινίου  βλέπετε εδώ,   αυτό  εδώ είναι βέβαια είναι μελαμινικό  το πορτάκι θα μπορούσαμε να φανταστούμε  αυτή την επιφάνεια να την έχουμε βάλει σε αυτό το πορτάκι. Άρα περιμετρικά σε όλες τις ακμές τους  υπάρχει αλουμίνιο η πίσω πλευρά του  είναι αυτή εδώ που βλέπετε  σε πλαίσιο αλουμινίου  άρα μπορούμε να φανταστούμε  ένα πορτάκι high closs   να είναι  εγκιβωτισμένο σε πλαίσιο αλουμινίου.

Ποιοτικώς άριστη κουζίνα

Σε αυτή την περίπτωση παραπέμπει  μια ποιοτικώς άριστη κουζίνα  δεδομένου ότι οι ακμές του  στις 4 πλευρές  δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα  γιατί είναι από πλαίσιο αλουμινίου  και βεβαίως ένα άλλο πλεονέκτημα  είναι το εξής  ότι αν μετά από κάποια χρόνια  βαρεθείτε αυτό τον τύπο της κουζίνας  πολύ εύκολα ξεμοντάρετε  αν θέλετε το αλουμίνιο  βάζετε ένα διαφορετικό χρωματισμό η  επιλογή   και έχετε  μια καινούργια κουζίνα.  Είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα  που παρουσιάζουν οι κουζίνες  για τις οποίες τα πορτάκια  κατασκευάζονται με πλαίσιο αλουμινίου.

Ανακαίνιση με Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Βλέποντα λοιπόν ένα πάλι τύπο  από τα Ιταλικά έπιπλα κουζίνας  θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι  ενημερώσεις αυτές  για τους τύπους των κουζινών   θα σας είναι χρήσιμη για να έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο κουζίνας  το οποίο ταιριάζει και στα γούστα σας  και στις επιλογές σας.
Ανακαίνιση με Ιταλικά έπιπλα κουζίνας Ανακαίνιση με Ιταλικά έπιπλα κουζίνας
Από την ENFE.GR  ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε το παρόν βίντεο για τις ανακαινίσεις σπιτιών και ανακαίνιση κουζίνας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.