Έπιπλα κουζίνας glass από την enfe

Σας παρουσιάζουμε την κουζίνα glass κοινώς λεγόμενη η Mercedes στα έπιπλα κουζίνας είναι μια κουζίνα κατασκευάζεται από την Enfe.gr είναι υψηλών αντοχών, υψηλής αισθητικής και με πολύ καλές προδιαγραφές.

Ανακαίνιση κουζίνας

Εδώ βλέπουμε μία ανακαίνιση σε μια κουζίνα η οποία είναι σε δύο χρώματα σε μπορντό και σε κόκκινο. Οι κουζίνες αυτές έχουν υψηλή αντανάκλαση όπως βλέπετε μέσα από τα τζάμια φαίνονται τα Led απέναντι. Κορυφαία πρόταση για ανακαινίσεις κουζίνας Εδώ μπορεί να φαίνεται και ο υποφαινόμενος ο οποίος τραβάει το βίντεο, τα φώτα απέναντι έχουν υψηλή αντανάκλαση έχουν όμορφη αισθητική είναι 100% αδιάβροχες και άφθαρτες υπό την έννοια ότι η κουζίνα κατασκευάζεται στο πορτάκι της όπως θα δούμε εδώ είναι πλαίσιο αλουμινίου. Ανακαίνιση κουζίνας πλύ υψηλής αντοχής. Και μέσα στο πλαίσιο είναι εγκιβωτισμένο το κρύσταλλό ασφαλείας lacopel. Εδώ είναι σε μπορντό χρώμα, εδώ είναι σε κόκκινο χρώμα και τα δύο χρώματα εκπληκτικά. Μπορεί να βγουν και σε αυτά τα χρώματα υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα. Πάρα πολλές χρωματικές επιλογές  τις οποίες μπορεί να επιλέξει κάποιος καθώς και συνδυασμούς χρωμάτων για την ανακαίνιση της κουζίνας του.

Συρτάρια κουζίνας

Βλέπουμε εδώ ενδεικτικά βέβαια έχουμε φτιάξει τα συρτάρια με 4 διαφορετικά χρώματα. Kατά συνέπεια είναι μία ποιοτική κουζίνα η οποία είναι και άφθαρτη στον χρόνο υπό την έννοια ότι το τζάμι είναι ένα υλικό το οποίο με την πάροδο του χρόνου δεν φθείρεται δεν χάνει την γυαλάδα του και την αντανάκλαση του μπορεί η νοικοκυρά βεβαίως να τα χρησιμοποιεί για το καθάρισμα του οποιοδήποτε απορρυπαντικό θέλει ajax παραδείγματος χάρη χωρίς να φοβάται ότι θα καταστραφεί η γυαλάδα και η επιφάνεια του. Σε μια ανακαίνιση κουζίνας αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει σε άλλες γυαλιστερές επιφάνειες. Να μπουν συρτάρια κουζίνας. Υπό την έννοια ότι τα σπείρα αν θέλετε καθαριστικά μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει και με το γυαλί. Εδώ βλέπουμε δύο μεγάλες κατσαρολιέρες, βαθιά κατσαρολιέρα μεγάλο συρτάρι, κλείσιμο soft close δεν ακούγεται τίποτα. Τα μεγάλα συρτάρια βοηθάνε την νοικοκυρά υπό την έννοια ότι έχει βαθύς αποθηκευτικούς χώρους για κατσαρόλες και μπορεί να έχει και μικρά συρτάρια για να βάλει τα μικρότερα πράγματα. Γενικά οι συρταριέρες είναι εξυπηρετικές για την νοικοκυρά διότι όλα τα προϊόντα τα οποία αποθηκεύονται μέσα μπορεί να τα βγάλει να τα δει έξω και να πάρει χωρίς να κάνει ένα σωρό επικύψεις και διηθήσεις για να βρει μέσα στα ράφια τα προϊόντα τα οποία θέλει. Εδώ θα διαλέξετε τα συρτάρια κουζίνας.

Πλάτη της κουζίνας

Εδώ βλέπουμε και την πλάτη της κουζίνας. Την πλάτη της κουζίνας η οποία είναι γυαλί με ψηφιακή εκτύπωση μια όμορφη πλάτη που ομορφαίνει όλο το σύνολο της κουζίνας. Και εδώ μπορούμε να δούμε μια νησίδα η οποία είναι στο τέλος της κουζίνας. Στρίβει η κουζίνα δημιουργείται εδώ μία νησίδα η οποία κάτω έχει ντουλάπια και πάνω γίνεται τραπέζι για φαγητό εδώ υπάρχει μια ψηφιακή εκτύπωση πάνω στο τραπέζι σε γυαλί η οποία σου ανοίγει την όρεξη και να μην έχει όρεξη.

Νησίδα στην κουζίνα

Η νησίδα βεβαίως είναι ένα πρακτικό τοποθέτηση πρακτικό στοιχείο για την νοικοκυρά και για την οικογένεια δεδομένου ότι είναι δίπλα στην κουζίνα έχει αποθηκευτικούς χώρους από κάτω μπορεί να καθίσουν από 5 έως 6 άτομα για να φάνε και συνδυάζει το γεγονός ότι είναι δίπλα στην κουζίνα πράγμα το οποίο διευκολύνει την νοικοκυρά και κερδίζει χώρο αν θέλετε από όλο το σπίτι αν κάποιος έχει μικρός σαλόνι παραδείγματος χάρη και δεν χωράει η τραπεζαρία σε αυτή την περίπτωση μια νησίδα δίπλα στην κουζίνα η οποία αντικαθιστά και την τραπεζαρία σαφώς διευκολύνει και τα πράγματα και ελευθερώνει τους χώρους του σπιτιού.

Χρώματα στις Ιταλικές κουζίνες

Βλέπουμε πάλι από μακριά όλη την κουζίνα καθώς και την νησίδα η οποία είναι στο άκρον. Πολύ ωραία χρώματα έχουν και οι Ιταλικές κουζίνες. Τα συρτάρια την αντανάκλαση που έχουν τα συρτάρια εδώ φαίνονται το πλακάκι πίσω από το τζάμι. Σε εμάς θα βρείτε καταπληκτικές Ιταλικές κουζίνες. Μπορντό και κόκκινο χρώμα στην μπορεί να και κατασκευαστεί σε πάρα πολλά χρώματα όπως αυτά τα δύο το μόκα και το θαλασσί που είναι δίπλα καθώς και σε πάρα πολλά αλλά χρώματα.  Ενημερωθείτε για τις τιμές στις Ιταλικές κουζίνες

Ανακαίνιση σπιτιού

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση στο σπίτι, η enfe.gr στοχεύει στον σχεδιασμό εξατομικευμένων χώρων για κάθε πελάτη. Η αισθητική, σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα άνεσης και ενεργειακής απόδοσης, οδηγούν σε έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Οι νέες τάσεις στην ανακαίνιση στο σπίτι, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα οικονομική πραγματικότητα και το γενικό συμφέρον για το περιβάλλον και την ενεργειακή απόδοση, δημιουργούν μια νέα σχέση μεταξύ ενός σπιτιού και του χρήστη του. Σε αυτή τη νέα σχέση, η enfe.gr έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολουθούν τα απλά βήματα που περιλαμβάνει μια διαδικασία ανακαίνισης στο σπίτι

Ένα επιτυχημένο έργο περιλαμβάνει αυτά τα απλά στάνταρ βήματα:

1. Ακούστε + Συζητήστε

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται στο σπίτι για να ανακαινιστεί. Οι μηχανικοί μας μετρούν και λαμβάνουν φωτογραφίες του χώρου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με εσάς, σημειώνουμε τις επιθυμίες σας για να δημιουργήσετε μια "μεγάλη εικόνα". και καθορίζουν τις βασικές κατασκευαστικές ανάγκες.

2. Σχεδιαμός της ανακαίνισης

Λαμβάνετε ένα φάκελο ανακαίνισης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δεδομένα:
Αρχιτεκτονικά σχέδια με εναλλακτικά σενάρια, σχεδιασμός εξοπλισμού, σχέδια κτιρίων (μηχανικά, ηλεκτρικά, δάπεδα, οροφή), σχεδίαση επίπλων, 3D απεικονίσεις, προτάσεις υλικών, εκτίμηση κόστους, χρονοδιαγράμματα, προτεινόμενοι προμηθευτές (επιλογή πελατών).3. Κατασκευή

Πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή, υπογράφετε ιδιωτικό συμβόλαιο και λάβετε οικοδομική άδεια, το έργο ασφαλίζεται και καταγράφεται στο ΙΚΑ. Παράλληλα με την κατασκευή του χώρου, η enfe.gr προσφέρει μια σειρά δωρεάν υπηρεσιών όπως: 3D απεικόνιση (εσωτερική και εξωτερική), Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, Αρχιτεκτονικό υλικό και συμβουλές διακόσμησης.

4. Υπηρεσίες μετά την πώληση

Πριν από την έναρξη του έργου, υπογράφετε ένα ιδιωτικό συμβόλαιο ως γραπτή εγγύηση για τέλεια απόδοση της εργασίας. Μέχρι το τέλος του έργου θα λάβετε φωτογραφίες με όλες τις εγκαταστάσεις και κάθε πιστοποιητικό για υλικά που χρησιμοποιούνται.
Προτείνουμε ένας από τους μηχανικούς μας να επισκεφτεί τον ιστότοπο 6 μήνες μετά την ολοκλήρωσή του, για να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι αναμενόμενης ποιότητας.

Οφέλη από την ανακαίνιση σπιτιού

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, από τη βελτίωση της ασφάλειας και της ομορφιάς του σπιτιού σας στην αύξηση της αξίας του, αν τελικά θέλετε να το πουλήσετε. Αλλά όποιος επιχείρησε ένα έργο ανακαίνισης σπιτιού μπορεί να σας πει ότι δεν κάθε δωμάτιο στο σπίτι δημιουργείται εξίσου, και το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να κυμαίνεται πολύ ​​από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η ανακαίνιση μιας κουζίνας, για παράδειγμα, η οποία θα μπορούσε να απαιτήσει αντικατάσταση συσκευών, ντουλαπιων, και χαλασμένους σωλήνες, συχνά κοστίζει περισσότερο από την ανακαίνιση ενός καθιστικού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πόσο κοστίζει η ανακαίνιση κάθε δωματίου του σπιτιού σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.