Έπιπλα μπάνιου enfe.gr

eshop
eshop

Θα σας δείξουμε τώρα μερικά από τα μοντέλα επίπλων μπάνιου κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Enfe.gr. Εκπληκτικές προτάσεις ανακαίνισης μπάνιου. Χρήσιμμες οδηγίες για κάθε ανακαίνιση σπιτιού.

Ανακαίνιση μπάνιου

Είναι πολύ όμορφα και εντυπωσιακά μοντέλα ανακαίνιση μπάνιου. βλέπουμε ένα μοντέλο στο μαύρο και άσπρο χρώμα, η λεκάνη είναι από κρύσταλλο ασφαλείας σέκιουριτ και η βάση του high gloss επιφάνεια, υψηλής γυαλάδας σε αντίθεση με το λευκό χρώμα. Δημιουργεί μια πάρα πολύ ωραία σύνθεση για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ένα μικρό σχετικά επιπλάκι 60 έως 70 εκατοστών λευκή γυάλινη αντανακλαστική σέκιουριτ λεκάνη όμορφο μοντελάκι. Και εδώ ένα εντυπωσιακό μοντέλο συνδυασμός γυαλιστερού ξύλου high gloss με λευκό βλέπουμε και την στήλη η οποία είναι δίπλα και εδώ υπάρχει ένας συνδυασμός του λευκού με το γυαλιστερό ξύλο το οποίο ταιριάζει πάρα πολύ. Το βλέπουμε και σαν σύνολο αλλά και από κοντά η βάση του πόσο όμορφος είναι ο συνδυασμός λευκός με ξύλο high gloss.

Χρώματα ανακαίνισης

Εδώ σε χρώμα μόκα τα συρταράκια του. Ανακίνιση με γυαλιστερό μόκα πάντα με λεκάνη νιπτήρα γυάλινο ο οποίος βγαίνει σε πάρα πολλά χρώματα και πολλούς συνδυασμούς. Και μπορεί να προσφέρει άπειρες εναλλακτικές προτάσεις για το μπάνιο σας. Ένα απλό επιπλάκι για το μπάνιο συνήθως για VC, γυάλινος νιπτήρας πολύ όμορφος, ατσάλινος σκελετός πετσετοκρεμάστρα. Η ανακαίνιση δίνει ωή στο σπίτι. Ένα πολύ όμορφο μοντελάκι, σε πολύ φθηνές τιμές στα 100 με 150 ευρώ περίπου απίστευτες για την Ελλάδα. Ένα πλήρες έπιπλο μπάνιου με δύο συρτάρια ντουλάπι, νιπτήρας περιμετρικά, κλειστός που δεν φεύγει ούτε σταγόνα νερό, τζάμι πίσω με ταζιέρα, φωτιστικό, ντουλαπάκι και ράφια σε τιμές κάτω των 300 ευρώ.

Έπιπλα μπάνιου

Το ίδιο και εδώ ένα πολύ όμορφο επιπλάκι μπάνιου, με ωραία εμφάνιση, ανοξείδωτα δεξιά, αριστερά και πάνω, δύο συρτάρια, ένα πορτάκι, ένα ντουλαπάκι διχρωμία, ένα πολύ ωραίο χρώμα μπροστά, λευκό στα πλάγια, νιπτήρας κλειστός περιμετρικά για να μην φεύγουν τα νερά, ράμπα για να κρεμά τις πετσέτες και ταζιέρα, φωτιστικό, καθρέφτης, ράφι και ντουλαπάκι και πάνω ωραίο επιπλάκι σε τιμή περί τα 400 ευρώ, 100% αδιάβροχο είναι από pvc επιφάνεια η οποία είναι 100% αδιάβροχη και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το συγκεκριμένο μοντέλο ότι εκτός της αισθητικής του είναι και 100% αδιάβροχο δηλαδή για μια ζωή. Έπιπλα τα οποία πωλούνται από την εταιρεία ανακαινίσεων Enfe.gr σε τιμές μελαμίνης, σε τιμές που πωλούνται τα μελαμινικά έπιπλα τα οποία η διάρκεια ζωής του δεν είναι πάνω από 5 χρόνια λόγω της υγρασίας που υπάρχει στο μπάνιο και λόγω της ευαισθησίας της μελαμίνης να απορροφά την υγρασία και να φθείρεται σε μικρό χρονικό διάστημα για αυτό το λόγο ζητούμενο στα έπιπλα μπάνιου είναι η αδιαβροχοποίηση του μπάνιου και η αισθητική του. Εδώ τα έχουμε και τα δύο και έχουμε και το τρίτο σε πολύ χαμηλή τιμή κάτω από τις τιμές που πωλούνται τα μελαμινικά έπιπλα.

Νιπτήρες μπάνιου

Επικαθισμένος νιπτήρας, γυάλινος, πολύ όμορφος σε τιμές από 250 μόνο 100 ευρώ σέκιουριτ κρύσταλλο ασφαλείας 100% άθραυστο.Ανακαίνιση με μηδενικό κόστος. Και εδώ ένα εντυπωσιακό επιπλάκι θαλασσί χρώμα με το ίδιο χρώμα και η στήλη η οποία χωράει πάρα πολλά προϊόντα. Εδώ ένα θαυμάσιο και εντυπωσιακό μοντέλο high gloss από όλες τις μεριές του και ο σκελετός της βάσης περιμετρικά και η λεκάνη του γυαλίζουν όλα μέσα στο μπάνιο, ένα στολίδι μέσα στο μπάνιο σας, βλέπουμε την λεκάνη τους σιέλ και το υπόλοιπο high gloss, γυαλιστερό, λευκό, ένας πολύ όμορφος συνδυασμός χρωμάτων, ουδέτερος σχεδιασμός που ταιριάζει με όλα τα μπάνια. Και σε όλες τις ανακαινίσεις σπιτιών.

Ανακαίνιση μπάνιου με γυάλινο νιπτήρα

Εδώ κάτι προχωρημένο στην ανακαίνιση μπάνιου. Σε ένα γλυκό όμορφο χρωματάκι νιπτήρας γυάλινος στο 1,20 περίπου το ίδιο χρώμα με την βάση του επίπλου για κάποιους οι οποίοι στέλνουν κάτι ξεχωριστό και μη συνηθισμένο του μπάνιου τους. Δείτε ο λευκός νιπτήρας πόσο εντυπωσιακός είναι σε σχέση με τον πορσελάνινο νιπτήρα λόγω της ιδιαίτερης γυαλάδας και αντανάκλασης που έχει. Ένας άλλος χρωματισμός το σιέλ και το πλεονέκτημα με τους γυάλινους νιπτήρες είναι ότι βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα και μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις ή κατασκευές που να ταιριάζουν στο κάθε μπάνιο. Και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλες τις ανακαινίσεις.

Γυαλιστερές γυάλινες, λεκάνες

Τρεις διαφορετικοί χρωματισμοί σε γυαλιστερές γυάλινες, λεκάνες. Βλέπουμε εδώ τον νιπτήρα από οπτική γωνία καλύτερη που υπήρχε σε προηγούμενα έπιπλα μπάνιου τα οποία σας δείξαμε. Είναι νιπτήρας ο οποίος έχει χείλος περιμετρικά όλο το νερό, όπου και να πέσει συγκεντρώνεται και πηγαίνει μέσα στην γούρνα είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα ο τύπος αυτού του νιπτήρα καθώς όσο και άτσαλος αν είναι κάποιος ο οποίος πάει να πλύνει τα χέρια του ή οτιδήποτε. Το όποιο νερό υπάρχει και φύγει στα πλάγια συγκεντρώνεται διότι έχει χείλος περιμετρικά και καταλήγει μέσα στο έπιπλο μπάνιου, καταλήγει μέσα στην αποχέτευση και είναι και όμορφος αν θέλετε αισθητικά αρά και πολύ πρακτικός νιπτήρας. Στην τιμή 100 ευρώ περίπου.

Έπιπλο μπάνιου

Ένα γλυκό χρωματάκι εδώ με ένα πολύ όμορφο έπιπλο μπάνιου βλέπετε τον συνδυασμό χρωμάτων είναι το πιο πρακτικό έπιπλο μπάνιο το οποίο βγάζουμε, βλέπετε έχει δύο συρτάρια τα οποία έχουν πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και εξάγονται μέσα από τις βάσεις στο 100% το οποίο σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα βγαίνουν έξω από το μπάνιο σε εύκολη χρήση να παίρνεις ότι θέλεις και να τοποθετείς ότι θέλεις πρακτικό έπιπλο μπάνιου και παράλληλα και ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής το οποίο εκτός από όλα που προαναφέραμε είναι και 100% αδιάβροχο από την Enfe.gr προϊόντα τα οποία υπάρχουν μόνο σε Ευρωπαϊκά e-shop τα έχουμε στην Ελλάδα σε τιμές όπως είπαμε πιο φθηνά και από τα μελαμινικά έπιπλα τα οποία φθείρονται σε 5 χρόνια.

Όμορφος νιπτήρας στην ανακαίνιση

Και άλλος ένας όμορφος νιπτήρας με μεγάλο βάθος γυάλινος νιπτήρας είπαμε και πάλι ότι οι πολλοί χρωματισμοί μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλούς σχεδιασμούς όσον αφορά τα χρώματα και τους ενδοιασμούς και να τα συνδυάσουμε με οποιονδήποτε έπιπλο μπάνιου. Εδώ στην ίδια βάση του έπιπλου μπάνιου έχουμε τοποθετήσει διαφορετικά χρώματα σε νιπτήρες πολλαπλές επιλογές. Δείτε πόσο όμορφος είναι αυτός ο γυάλινος νιπτήρας σε μαύρο ουδέτερο χρώμα εντυπωσιακά γυαλιστερό που να συνδυάζεται με τις περισσότερες επιφάνειες. Και εδώ μια γυάλινη λεκάνη με δύο καμπύλες μια στο μπροστινό μέρος και μία στο πίσω μέρος και ακριβώς κάτω δύο συρτάρια και αποθηκευτικός χώρος μια και αυτή όμορφη σύνθεση.

High gloss έπιπλα υψηλής γυαλάδας

Δείτε εδώ πόσο όμορφα είναι τα high gloss έπιπλα υψηλής γυαλάδας, είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής αισθητικής, γυάλινα pvc χρώματα, high gloss pvc χρωματισμός το οποίο κάνει αδιάβροχο αν θέλετε το μπάνιο γιατί το pvc είναι πλαστικοποιημένος χρωματισμός και γυαλίζει το μπάνιο παντού βλέπετε και τα πλαινά του την ίδια την βάση πως αντανακλά και πως γυαλίζει ένα γυαλιστερό όμορφο προϊόν το οποίο μπορεί να στολίσει το μπάνιο σας σε τιμές που επαναλαμβάνω δεν υφίστανται για τα Ελληνικά δεδομένα σε τιμές που πωλούνται τα μελαμινικά έπιπλα.

Ξύλο στο μπάνιο

Να δούμε και λίγο το ξύλο γιατί και αυτό είναι ένα όμορφο και ζεστό προϊόν για το μπάνιο, συρτάρια βαθιά και μεγάλα για καλό αποθηκευτικό χώρο όμορφο νιπτήρα με δύο μπαταρίες και μια πολύ όμορφη στήλη, ένα έπιπλο που συνδυάζει το ξύλο με το λευκό είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός που ταιριάζει με τα περισσότερα μπάνια. Ένας πολύ όμορφος πορτοκαλί νιπτήρας, γυάλινος πάλι που όπως είπαμε οι πάρα πολλοί χρωματισμοί μας επιτρέπουν να κάνουμε πολύ καλούς σχεδιασμούς και συνδυασμούς ούτως ώστε να προσαρμόσουμε το έπιπλο στην φυσιογνωμία και το ύφος που έχει κάθε μπάνιο.

Μαύρο έπιπλο μπάνιου

Και εδώ ένα μαύρο έπιπλο μπάνιου με λεκάνη από γυαλί. Το ίδιο από γυαλί και τα δύο μεγάλα συρτάρια τα οποία έχει βλέπετε την αντανάκλαση που έχει το γυαλί φαίνονται απέναντι τα πόδια από κάποια καρέκλα και κάτι σχετικό. Ωραίος συνδυασμός, ωραία αντανάκλαση ¨black¨ ένα μαύρο γυαλιστερό μπάνιο για το μπάνιο σας και με πολύ ωραίο καθρέφτη. Και εδώ ένα απαλό σιέλ χρωματάκι με περίπου το ίδιο λίγο πιο ανοιχτά τα συρτάρια και την περίμετρο της βάσης πολύ πρακτικά αυτός ο τύπος των επίπλων διότι έχει δύο βαθιά συρτάρια πλάτους ενός μέτρου ή 80 εκατοστών όσο είναι το έπιπλο και ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλο έπιπλο και βεβαίως είναι πολύ πρακτικό υπό την έννοια ότι δεν σκύβεις κάτω να ψαρέψεις τα είδη τα οποία χρειάζονται ανοίγοντας το συρτάρι έρχονται όλα μπροστά σου.

Χρωματισμός της λεκάνης του νιπτήρα

Εδώ ένας ωραίος χρωματισμός της λεκάνης του νιπτήρα σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμο ξύλο, ένας ωραίος συνδυασμός, εντυπωσιακός συνδυασμός για ένα όμορφο μπάνιο. Αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα από την Enfe.gr νιπτήρας μάρμαρο εντυπωσιακός επικαθισμένος νιπτήρας σε τιμές που ενώ θα ήταν πωλούνται πάνω γύρω στα 200 ευρώ, εμείς μπορούμε να τα διαθέτουμε κάτω από 100 ευρώ. Δείτε εδώ η αντανάκλαση που έχει, πως φαίνονται πάνω στον μαύρο νιπτήρα κάποια τουβλάκια που ενδεχομένως να είναι απέναντι. Εντυπωσιακά όμορφος, ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και πάλι με δύο συρτάρια βαθιά συρτάρια πρακτικά όπως είπαμε και προηγουμένως.

Ανακαίνιση

Σε μια ανακαίνιση τα χρώματα μετράνε πολύ. Και ένας άλλος ωραίος συνδυασμός χρωμάτων ανακαίνισης. Βλέπουμε εδώ μια ανοιχτόχρωμη λεκάνη νιπτήρας από κρύσταλλο. Πολύ εντυπωσιακή ανακαίνιση. Και το υπόλοιπο περιμετρικά μάρμαρο με ένα ζωνάρι ξύλο. Συνεισφέρει σε μια άκρςω εντυπωσιακή ανακαίνιση μπάνιου. Δείτε πόσο κάποιοι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων που μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε οι πολύχρωμες γυάλινες λεκάνες μπορούν να βγάλουν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Και μάθετε όλες τςι λεπτομέρειες μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.

Έπιπλο από μασίφ ξύλο βελανιδιάς

Και τελευταίο ένα έπιπλο από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, γυαλιστερό με βερνίκι, υψηλών αντοχών. Νιπτήρας με περιμετρική κάλυψη ή χειλά για να μην φεύγουν καθόλου νερά έξω, καθρέφτης πίσω από την μπαταρία, ταζιέρα, δύο ραφάκια, ένα ντουλαπάκι και ο φωτισμός του, ένα ωραίο συνολάκι για τιμές των 300 ευρώ που δεν θα μπορείτε να βρείτε ούτε σε μελαμινικό έπιπλο.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.