Έπιπλα κουζίνας high gloss

Θα σας παρουσιάσουμε τώρα τα έπιπλα κουζίνας high gloss από την Enfe.gr. Οι κουζίνες high gloss είναι οι κουζίνες υψηλής αισθητικής πανέμορφες κουζίνες οι οποίες γυαλίζουν και δημιουργούν κατά αυτό τον τρόπο την γυαλάδα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για μια όμορφη κουζίνα να μπορούν να την χαρούνε και οι ιδιοκτήτες αλλά και οι επισκέπτες μπορούν να δουν κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εδώ βλέπουμε ένα από τα μοντέλα μας ο συνδυασμός δύο χρωμάτων βλέπετε σπάει την μονοτονία και βγάζει ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακή γυαλάδα στα έπιπλα κουζίνας

Ένα άλλο μοντέλο από γυαλιστερή κουζίνα, το μπεζ το γυαλιστερό βλέπετε πόσο ομορφαίνει και πόση εντυπωσιακή είναι η γυαλάδα που προσφέρει το high gloss αυτές οι κουζίνες που παρουσιάζουμε είναι μια κατηγορία επίπλων κουζίνας από τις 6 κατηγορίες που συνολικά κατασκευάζουμε στην Enfe.gr παρουσιάζουμε μερικά από τα μοντέλα μας για να δημιουργήσετε καταρχήν μια εικόνα.

Συνδυασμός χρωμάτων επίπλου κουζίνας

Συνδυασμός δύο χρωμάτων βλέπετε εδώ το μαύρο με το άλλο χρώμα το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό πραγματικά αποτέλεσμα και πρέπει και ο κατασκευαστής και ο ιδιοκτήτης να διαθέτουν και λίγο υψηλή αισθητική όσον αφορά την επιλογή των χρωμάτων καθώς και ο κατασκευαστής ή ο σχεδιαστής της κουζίνας πρέπει και αυτός να έχει αυξημένα προσόντα για να μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια πολύ όμορφη σύνθεση την οποία κατασκευάζουμε στην Enfe.gr. Υψηλή γυαλιστερή, υψηλή γυαλάδα σε ξύλο αυτή τη φορά αλλά εντυπωσιακό όμορφο λόγω της γυαλάδας την οποία εμφανίζει το high gloss. Κόκκινο με λευκό ένας ωραίος συνδυασμός μιας πολύ όμορφης κουζίνας, συνδυασμός δύο χρωμάτων, κόκκινο ή βυσσινί προς το μπορντό με λευκό και με μαύρο πάγκο.

Εντυπωσιακή κουζίνα

Σε γήινο χρώμα αλλά υψηλή γυαλιστερή, βλέπουμε μία εντυπωσιακή κουζίνα λόγω της γυαλάδας την οποία έχει τα πορτάκια αυτής της κουζίνας.Πάλι συνδυασμούς δύο χρωμάτων δίνουν πάντα θαυμάσιο αποτέλεσμα υπό την προϋπόθεση ότι ο σχεδιαστής θα τοποθετήσει τα χρώματα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε η διαφορετικότητα τους να δημιουργούν ένα πολύ καλό και αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα μας και αυτό κατασκευή Enfe.gr.

Ιταλικές κουζίνες

Ένα νέο στιλ το οποίο εμφανίζεται και στις Ιταλικές κουζίνες κατασκευάζεται και στην Ελλάδα πάλι συνδυασμός δύο χρωμάτων το λευκό με το ουδέτερο χρώμα δημιουργούν μια πολύ όμορφη σύνθεση και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ας δούμε το μαύρο χρώμα στις Ιταλικές κουζίνες. Το μαύρο σε αυτό το μοντέλο υψηλής γυαλάδας σε συνδυασμό με το λευκό cream χρώμα σε αντίθεση μεταξύ τους δημιουργούν και σε αυτή την περίπτωση μια πολύ ωραία και εντυπωσιακή σύνθεση ένα πανέμορφο μοντελάκι. Βλέπετε πόσο αντανάκλαση έχει το μαύρο και πως ταιριάζει και δένει με το ανοιχτό χρώμα δημιουργώντας ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Άλλο ένα χρώμα γυαλιστερό και αυτή την φορά με δύο χρωματισμούς το γκρι με το λευκό, γκρι γυαλιστερό ένα συνηθισμένο χρώμα το οποίο έχει πολλούς θαυμαστές και πολλές προτιμήσεις στην Ελληνική και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μάθετε τα πάντα για τις Ιταλικές κουζίνες.

Διχρωμία στην ανακαίνιση κουζίνας

Παντού βλέπετε ότι η διχρωμία πάντα δημιουργεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είναι εντυπωσιακό σε χρώματα τα οποία είναι συνηθισμένα χρώματα δεν είναι ιδιαίτερα χρώματα όμως ο συνδυασμός του αυτών των δύο συν το γεγονός ότι είναι high gloss υψηλά γυαλιστερά βγάζουν μια πάρα πολύ ωραία εικόνα. Το μπορντό ένα συνηθισμένο χρώμα με πάρα πολλούς που το προτιμούν είναι κάτι ξεχωριστό κάτι ιδιαίτερο κάτι όμως το οποίο είναι πολύ όμορφο συνηθισμένο θα μπορούσα να πω βέβαια εδώ δεν έχει συνδυασμός δύο χρωμάτων υπάρχουν μόνο τα ντουλαπάκια τα οποία σπάνε την μονοτονία το μπορντό θα μπορούσε να ήταν άλλο χρώμα τα πάνω ντουλάπια και άλλο η βάση του και ενδεχομένως εκεί θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση κουζίνας με γήινο χρωματισμό

Γήινος χρωματισμός, διχρωμία και πάλι υψηλής γυαλάδας πορτάκια ένα πολύ γλυκό και όμορφο χρωματάκι με αντίθεση στην υπόλοιπη κουζίνα όλος αυτός ο συνδυασμός υψηλής γυαλάδας, γυαλιστερά πορτάκια φτιάχνει μια πάρα πολύ όμορφη σύνθεση. Δύο χρωματισμοί και πάλι βλέπετε πόσο γυαλίζει αυτό το βυσσινί προς το μπορντό χρώμα και πόσο δένει με το λευκό η αντίθεση που δημιουργεί φτιάχνει μια πολύ ωραία αισθητική.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα σας είναι ίσως το κέντρο της καθημερινής ζωής σας και ένα μέρος όπου η μορφή και η λειτουργία είναι υψίστης σημασίας, έτσι εάν σχεδιάζετε να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα της κατοικίας σας στο Λος Άντζελες ή να εμπνευστείτε για μια απλή ανανέωση, υπάρχει ένα εντελώς νέο καλλιέργεια των τάσεων σχεδιασμού για να εξετάσει για το 2019. Πριν να ορίσετε για το σχεδιασμό των αρχικών σταδίων μιας πλήρους ανακαίνισης κουζίνας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ακριβώς από πού να ξεκινήσετε και πόσο ένας προϋπολογισμός που πρέπει να εργαστείτε με μια αναδιαμόρφωση κουζίνα είναι ένα δαπανηρό μια επένδυση που μπορεί να εξοφληθεί κατά τη μεταπώληση, αν γίνει καλά.

Για να μάθετε μια αναδιαμόρφωση κουζίνας στην enfe έχουμε συντάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τη ζωή, προμηθεύοντας τον κατάλληλο ανάδοχο για την επιλογή πλακιδίων και υλικού. Σε αυτό το τμήμα θα επικεντρωθούμε στο στυλ και τις τελευταίες τάσεις. Εάν βρίσκεστε στην αναζήτηση για ντουλάπια κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, νεροχύτες, βρύσες, μπανιέρες και εξοπλισμό ανακαίνισης κουζίνας και μπάνιου σας τότε η enfe έχει λύσεις ανακαίνισης στην κουζίνα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ντουλάπια κουζίνας

Τα ματ τελειώματα "σιωπηλοί τόνοι παραμένουν μια καυτή τάση σε σχέδια κουζίνας όλων των στυλ! Τα ντουλάπια κουζίνας με ματ φινίρισμα, τα countertops, το υλικό και τα έπιπλα προσελκύουν τους καταναλωτές που αγαπούν το κομψό, μοντέρνο look, αντοχή και χαμηλή συντήρηση.

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού ικανοποιούνται επιλέγοντας μία μόνο σκιά, η επιλογή των χρωμάτων πολλαπλών ντουλαπιών μπορεί να δώσει στον χώρο σας ένα πλεονέκτημα σχεδίασης. Για παράδειγμα, παίξτε με υφή όπως αυτή η κουραστική μινιμαλιστική κουζίνα. Αναμίξτε διαφορετικά χρώματα με διαφορετικές υφές. Διαθέτουμε κουζίνα εμ δυνατότητα να "φορέσει" με πολλά υλικά, από το οικολογικό κονίαμα έως το gress, από Corian έως πέτρα σε μέταλλα. Εξερευνώντας υφές όπως το ξύλο και το μέταλλο μαζί με το χρώμα μπορεί να σας δώσει ένα σχέδιο κουζίνας που σπάει το καλούπι.

Διακόσμηση κουζίνας

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εμπλουτίζετε την κουζίνα σας με ντουλάπια με καθαρή επένδυση και να εξαλείψετε τη χύτευση και τα βαριά τελειώματα και να πάτε για διαχρονικές ευθείες γραμμές που ταιριάζουν με το vibe σε όλο τον απλοϊκό σχεδιασμό για το σύγχρονο σπίτι σας. Για παράδειγμα, η γραμμή κουζίνας Pittori Boxy που διατίθεται στο showroom Keetchen στο Pico Blvd είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και προσαρμόζεται εύκολα σε μικρούς και μεγάλους χώρους. Ολόκληρη η κουζίνα έχει σχεδιαστεί ως το σύνολο των μικρών αρθρωτών μονάδων, ένα "lego" που μπορεί να δώσει ζωή στις πιο διαφορετικές μορφές. Στην πραγματικότητα, κάθε ενότητα, από το νεροχύτη έως την εστία, αναγνωρίζει ένα διαφορετικό τύπο σχεδίασης.

Η πλούσια, πολυτελή εμφάνιση ασπρόμαυρης διακόσμησης κουζίνας είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Όπως το δάπεδο σύγχρονης κουζίνας κάτω από το σπίτι σε χρώματα του αργύρου. Η επένδυση των δύο αντιθέτων σε τέλεια αντίθεση για να δημιουργήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση, αλλά σε μεγάλες δόσεις μπορεί να αφήσει την κουζίνα σας κρύα και μη φιλική. Εκεί οι μαλακοί χρυσοί τόνοι - όπως το Satin Brass - έρχονται για να μεταμορφώσουν εντελώς την εμφάνιση της κουζίνας σας με μερικές μόνο πινελιές. Τα αξεσουάρ, το υλικό πόρτας και τα φωτιστικά σώματα παρέχουν την ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα σωρό στυλ με ελάχιστη προσπάθεια. 

Επαναπροσδιορίζουμε την ανακαίνιση σπιτιού

Η enfe.g δημιουργήθηκε για να διορθώσει τα προβλήματα με την παραδοσιακή εμπειρία ανακαίνισης - φέροντας το επίπεδο εξυπηρέτησης που θα περιμένατε στον σημερινό κόσμο.

Ανακαίνιση σε προϋπολογισμό

Σας δίνουμε μια τιμή για όλα όσα απαιτούνται για μια επιτυχημένη ανακαίνιση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο σπίτι, και αν δεν αλλάξετε ό, τι θέλετε, δεν αλλάζει.

Ανακαίνιση με οργάνωη

Σας περπατάμε σε κάθε βήμα της ανακαίνισής σας, μέχρι να γίνει το έργο σας σωστά.

Ανακαίνιση με ποιότητα

Έχουμε συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας κατασκευής τα οποία εγγυόμαστε για την επίτευξη κάθε φορά.

Ανακαίνιση σπιτιού

Στην εταιρεία μας, αγαπάμε τις ανακαινίσεις στο σπίτι και είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα που επιτύχαμε! Απλά δείτε τις φωτογραφίες μας πριν και μετά, ως απόδειξη! Κάνουμε τα πάντα από την προσθήκη μιας ιστορίας σε ανακαινίσεις κουζίνας και λουτρών, καθώς και καταστρώματα, πλυντήρια, μπάλκόνια και πισίνες. Αν χρειάζεται ανακαίνιση, σας έχουμε καλύψει. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις φωτογραφίες πριν και μετά την ολοκλήρωση των οικοδομικών έργων μας, είμαστε σίγουροι ότι κάπου εκεί υπάρχει μια φωτογραφία ανακαινίσεων στο σπίτι που θα θέλατε να επιτύχετε - ή άλλοι με νέες νέες ιδέες ανακαίνισης. Με εκατοντάδες έργα που ολοκληρώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, οι κατασκευαστές μας βοηθούν τόσους πολλούς ανθρώπους να βλέπουν μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο ζωής με περισσότερο χώρο, πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου και κάνοντας το σπίτι να μοιάζει πολύ καλύτερα. Είμαστε οι πλέον ειδικοί στις ανακαινίσεις σπιτιών.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.