Κόστος ανακαίνισης σπιτιού

Μια από τις ερωτήσεις που ακούμε πολύ συχνά αφορά το κόστος ανακαίνισης σπιτιού. Ο κόσμος ρωτάει: θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου πόσο θα μου κοστίσει;

Εκτίμηση κόστους ανακαίνισης σπιτιού

Είναι μια ερώτηση στην οποία ρωτάει ο καθένας ο οποίος θέλει να ανακαινίσει το σπίτι του. Σαφώς θα θέλει και θα επιθυμεί να έχει μια κατά προσέγγιση απάντηση. Πόσο θα του στοιχίσει η ανακαίνιση του σπιτιού του. Θα προσπαθήσω λοιπόν με λίγα λόγια περιγραφικά. Μπορώ να το κάνω να σας δώσω τον τρόπο το πως ακριβώς θα μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας μια εκτίμηση του κόστους κατασκευής και ανακαίνισης του σπιτιού σας.
Εκτίμηση κόστους ανακαίνισης σπιτιού Εκτίμηση κόστους ανακαίνισης σπιτιού

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ανακαίνισης

Σαφώς λοιπόν όσον αφορά μια ανακαίνιση δύο παράγοντες παίζουν βασικό ρόλο. Ο πρώτος παράγοντας είναι η ποιότητα κατασκευής. Και όταν λέμε ποιότητα κατασκευής αυτό θα μπορείτε να δείτε. Και ειδικότερα να το δείτε στην ιστοσελίδα μας. Στο κεφάλαιο που περιγράφουμε τον οδηγό ανακαίνισης. Μέσα στον οποίο οδηγό περιγράφονται ακριβώς τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Περιγράφονται οι προδιαγραφές των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, οι προδιαγραφές των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν, η αξία των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα αυτά λοιπόν μέσα αν μελετήσετε τον οδηγό ανακαίνισης που έχουμε στην ιστοσελίδα μας.

Πακέτα ανακαίνισης

Σε συνδυασμό με τα πακέτα ανακαίνισης τα οποία αυτή τι στιγμή τα δημιουργούμε και τα παρουσιάζουμε ως νέα ανακαινισμένα πακέτα ανακαίνισης. Θα κάνουμε δηλαδή μία εσωτερική μορφής ανακαίνισης. Και αυτό γίνεται διότι αυτή τι στιγμή έχουμε διασφαλίσει συνεργασίες με ελληνικούς και διεθνείς οίκους όσον αφορά την προμήθεια προιόντων και υλικών υψηλών προδιαγραφών διασφαλίζοντας λόγω του όγκου της εργασίας μας σημαντικές εκπτώσεις. Οι οποίες βεβαίως μετακινούνται σε εσάς. Διότι θα έχετε την δυνατότητα με το ίδιο κόστος το οποίο θα κάνατε μια μέτρια ή μια κακή αν θέλετε ανακαίνιση. Σε εμάς στην Enfe.gr με το ίδιο κόστος θα έχετε την δυνατότητα να έχετε μια άκρως ποιοτική ανακαίνιση. Την οποία όπως είπαμε και πιο πριν μια ποιοτική ανακαίνιση σημαίνει ότι για τα επόμενα 40 χρόνια το σπίτι σας δεν θα χρειαστεί να γίνει καμιά άλλη απολύτως παρέμβαση.
Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

Ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών

Και βεβαίως ξεκινώντας με βάση ότι στην Enfe.gr εκτελούμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Με συγκεκριμένα υλικά, με συγκεκριμένα προιόντα, συγκεκριμένων προδιαγραφών. Όλα αυτά αναγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια και στην σύμβαση στην οποία θα υπογράψουμε αν και εφόσον αναλάβουμε την ανακαίνιση σας. Επίσης αναγράφονται και στον οδηγό ανακαίνισης. Ειδικότερα εκεί περιγράφονται τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε γενικές γραμμές δηλαδή αυτή τι στιγμή εκείνο που μπορούμε να σας πούμε ότι με το ίδιο κόστος που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είχατε μία μέτρια προς κακή ανακαίνιση εμείς έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε μια βέλτιστη και ποιοτική ανακαίνιση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ζήτημα εάν διαβάσετε το άρθρο μας που αναφέρεται σε ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών.
Ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών Ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών

Πως να υπολογίσετε το κόστος ανακαίνισης σπιτιού

Ξεφύγαμε όμως λίγο και θα προσπαθήσουμε να σας δώσω όσο το δυνατόν κάποιες πληροφορίες ώστε να μπορείτε από μόνοι σας να προσδιορίσετε ποιο θα είναι το κόστος κατασκευής του σπιτιού σας. Αν πάτε λοιπόν στα πακέτα ανακαίνισης τα οποία έχουμε, εκεί λοιπόν περιγράφουμε 2-3-4 περιπτώσεις. Για παράδειγμα ανακαίνιση μπάνιου – κουζίνας, ανακαίνιση σπιτιού 70τ.μ, ανακαίνιση σπιτιού 90τ.μ.
Πως να υπολογίσετε το κόστος ανακαίνισης σπιτιού Πως να υπολογίσετε το κόστος ανακαίνισης σπιτιού
Οπότε μπορείτε να δείτε σε ποια κατηγορία από αυτή που προαναφέρουμε στα πακέτα μας ταυτίζεται το ακίνητο το οποίο θέλετε να κάνετε ανακαίνιση σπιτιού. Στη συνέχεια αφού διαβάσετε μέσα στα πακέτα μας θα δείτε τι υλικά χρησιμοποιούνται και τι προδιαγραφές έχουν. Επίσης θα δείτε πως γίνεται η εφαρμογή τους. Βέβαια κάθε πακέτο περιγράφει ορισμένα “στάνταρ” τα οποία δεν μπορεί να είναι άμεσα προσαρμόσιμα στη δική σας περίπτωση. Διότι κάθε ένα ακίνητο, βεβαίως έχει διάφορο χαρακτηριστικό και διάφορες ανάγκες. Εμείς όμως για να μπορέσετε να έχετε μια τάξη μεγέθους τυποποιούμε στα πακέτα μας αν θέλετε κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες ακινήτων.

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού 70 τ.μ

Ας πάμε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, δηλαδή να ασχοληθούμε με κόστος ανακαίνισης για ένα σπίτι 70 τ.μ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν παραδείγματος χάρη οι εξής εργασίες. Ανακαίνιση του μπάνιου, ανακαίνιση της κουζίνας, νέα κουζίνα, νέα πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες κτλ. Περιγράφουμε το ένα πακέτο ότι στο κόστος αυτό συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα υλικά. Για παράδειγμα περιλαμβάνει μία γωνιακή κουζίνα 2Χ3 6+6 τρέχοντα μέτρα. Επίσης αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει 3 εσωτερικές πόρτες. Περιλαμβάνει πλήρη ηλεκτρολογική ανακαίνιση και όχι βελτίωση. Περιλαμβάνει 2 μπαλκονόπορτες, 1 παράθυρο μπάνιου ενδεικτικά είναι αυτά που σας λέω. Περιλαμβάνει νέα πλακίδια στο δάπεδο. Περιλαμβάνει την βελτίωση αν το σπίτι σας έχει παρκέ το οποίο θα ανακατασκευαστεί και θα γυαλιστεί.
Κόστος ανακαίνισης σπιτιού 70 τμ Κόστος ανακαίνισης σπιτιού 70 τμ
Κάθε πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες ανακαίνισης. Οι εργασίες ανακαίνισης όμως είναι ποσοτικοποιημένες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε, για να είμαστε απόλυτοι στο κόστος κατασκευής. Η ποσοτικοποιήση λοιπόν είναι η εξής όπως προανέφερα. Μια ντουλάπα 2Χ3, 6τ.μ, μια κουζίνα τόσο επί τόσο, επίσης πλακίδια αξίας μέχρι 25 ευρώ. Αν πάρετε πλακίδια τα οποία θα είναι πιο ακριβά θα πληρώσετε την διαφορά, αν πάρετε πιο φθηνά θα σας μειωθεί το κόστος και ούτω καθεξής. Εδώ έχουμε ολοκληρωμένη παρουσίαση πληροφοριών υπολογισμού για το Κόστος ανακαίνισης σπιτιού 70 τ.μ.

Ακριβής κοστολόγηση ανακαίνισης σπιτιού

Αν λοιπόν δείτε και αναλύσετε τα πακέτα μας και δείτε κατά πόσο προσεγγίζει η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Αν θέλετε να εκτιμήσετε το κόστος ανακαίνισης για το δικό σας ακίνητο στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουμε στα πακέτα μας. Τότε θα έχετε την δυνατότητα να έχετε σχεδόν ακριβή κοστολόγηση το πόσο θα σας στοιχίσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού

Επειδή όμως πολύ δύσκολα όλα αυτά θα ταυτίζονται τουλάχιστον ποσοτικά. Αυτό σημαίνει όμως ότι σε κάθε περίπτωση αν δείτε 2-3 στοιχεία από την σελίδα μας το οποίο θα είναι ο οδηγός ανακαίνισης σπιτιού. Όπως είπαμε που περιγράφει τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά καθώς και τον τρόπο που εκτελούνται οι εργασίες για την ανακαίνιση ενός σπιτιού. Τα πακέτα μας για την ανακαίνιση σπιτιού τα οποία περιλαμβάνουν συγκεκριμένα εφαρμογές. Στις οποίες θα γίνουν ποσοτικοποιημένες συγκεκριμένες εφαρμογές. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα έχετε μία κατά προσέγγιση, θα μπορείτε να βγάλετε μία κατά προσέγγιση εκτίμηση πόσο θα σας στοιχίσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Και η εκτίμηση μου ότι η κατά προσέγγιση εκτίμηση του κόστους για την ανακαίνιση σπιτιού θα είναι συνήθως το συν – πλην 10 % από τι περιγράφεται μέσα στα πακέτα μας. Δηλαδή αν μέσα από τα πακέτα και τα περιγραφόμενα στην ιστοσελίδα μας προσπαθήστε να προσαρμόστε τις ανάγκες ανακαίνισης του δικού σας ακίνητου. Το οποίο ανακαινίζεται σε άμεσο συσχετισμό τα πακέτα ανακαίνισης. Θα μπορείτε να έχετε μία εικόνα το πόσο θα σας κοστίσει η κατασκευή, η ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του ακινήτου σας. Με μία προσέγγιση αν θέλετε του συν – πλην 10%. Εάν ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για ανακαινίσεις, τότε δεν έχετε παρά να πατήσετε στην κεντρική σελίδα μας όπου έχουμε συγκεντρωμένα όλα όσα αφορούν την ανακαινιση σπιτιου.
ανακαινιση σπιτιου ανακαινιση σπιτιου

Εργαλείο ανακαίνισης

Άρα κατά αυτό τον τρόπο σας δίνουμε και ένα δεύτερο εργαλείο ανακαίνισης. Εκτός από το εργαλείο το οποίο είναι βασικό εργαλείο το οποίο είναι ο οδηγός ανακαίνισης. Που εκεί μέσα μπορείτε να μελετήσετε και να διαβάσετε να ενημερωθείτε για όλα. Για μην μπορεί να σας κοροϊδέψει κανένας όσον αφορά την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Και να μπορείτε να ελέγχετε αν αυτά τα οποία γράφουμε εφαρμόζονται στην πράξη. Αν τα εφαρμόζουμε μέσα λοιπόν από όλο αυτήν την μελέτη την οποία θα κάνετε τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας. Θα μπορείτε να έχετε μία προσεγγίσιμη αν θέλετε άποψη και κοστολόγηση σχετικά με το τι υλικά θα μπουν στο σπίτι σας. Τις ποσοτικές και ποιοτικές προδιαγραφές των υλικών και τον προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν και δεύτερο και τελευταίο μια προσέγγιση. Σημαντική προσέγγιση με μικρή απόκλιση όσον αφορά το πόσο θα σας κοστίσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Και τελειώνω όπως τελειώνω τα βίντεο το σπίτι σας το φτιάχνεται για μία φορά, σε αυτό το σπίτι όμως μένετε μια ζωή.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.