×
Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος Ανακαίνισης Σπιτιού Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανακαίνιση Κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Μπάνιου Έπιπλα Μπάνιου τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
×
Κατασκευές Ανακαινίσεις
×
Πακέτα Ανακαίνισης Έπιπλα Κουζίνας Έπιπλα Μπάνιου
×
Αυτόνομη Θέρμανση Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Ενεργειακά Τζάκια Θερμοπρόσοψη Υγρομόνωση Κρυφός Φωτισμός
ανακαίνιση σπιτιού ESHOP ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαινίσεις - Αναδιαμορφώσεις σπιτιών

Έπιπλα μπάνιου σε εκπληκτικές τιμές

Έπιπλα μπάνιου σε μοναδικές εκπληκτικές τιμές. Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για την ανακαίνιση σπιτιού. Εδώ βλέπετε έπιπλα μπάνιου και πάγκους corian.


Από την Enfe.gr έπιπλα μπάνιου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Θα δούμε κάποια υπέροχα μοντέλα και προϊόντα με έπιπλα μπάνιου τα οποία βλέπουμε τώρα ένα έπιπλο μπάνιου αυτή τι στιγμή. Στο σύνολο του το οποίο αποτελείται από βάση με δύο συρτάρια τα οποία ανοίγουν 100% εξαγώγιμα με μηχανισμούς soft close, καθρέφτη, κρυφοντούλαπο καθώς και στήλη μαζί σε σχετικά χαμηλές τιμές. Διότι όπως έχουμε πει είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα οι οποίες εφαρμόζουμε μία συγκεκριμένη εμπορική πολιτική στα έπιπλα μπάνιου. Δεν πουλάμε σε καταστήματα. Μεταφέρουμε το κέρδος των καταστημάτων το οποίο το επωφελείται ο καταναλωτής ο οποίος έχει την ωφελιμότητα να αγοράζει ένα έπιπλο μπάνιου το οποίο θα το βρει στην ελεύθερη αγορά σε μια “Χ” τιμή να μπορεί να το προμηθεύεται στο δεύτερο της τιμής το συγκεκριμένο προιόν με τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Έπιπλα μπάνιου

Αναφέρουμε τιμής χοντρικής στα έπιπλα μπάνιου για όλους. Την τιμή που θα αγοράζουν τα καταστήματα αγοράζουν και οι καταναλωτές και επιπλέον έχουμε το πλεονέκτημα να κατασκευάζουμε να εισάγουμε και να διαθέτουμε απευθείας σε εσάς χωρίς να μεσολαβούν κάποια ενδιάμεσα εμπορικά κέρδη ούτως ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να αγοράσει ένα ποιοτικό έπιπλα μπάνιου σε πολύ χαμηλή τιμή. Και επιπλέον μόνο στο shop της Enfe.gr συγκεκριμένα έπιπλα μπάνιου μπορείτε να ανατρέξετε σε όλο το διαδίκτυο. Θα δείτε τόσο λεπτομερειακή περιγραφή του επίπλου μπάνιου από τι κατασκευάζεται ποιο είναι το υλικό κατασκευής. Ποια είναι τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και στοιχεία του ποιες είναι οι διαστάσεις του από τι αποτελείται. Ποιες είναι οι τιμές του μπορεί δηλαδή ο καταναλωτής βλέποντας όχι μόνο την πρώτη φωτογραφία αλλά και τις συνοδευτικές φωτογραφίες που συνοδεύουν τα έπιπλα μπάνιου. Να αποκτήσει μια πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς υπάρχει και για το τι ακριβώς αγοράζει.

Tεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων

Βλέπουμε εδώ λοιπόν όλα τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων το μέγεθος και οι διαστάσεις των πάντων. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα 1-8 πιστοποιημένο έπιπλο μπάνιου με σήμανση CE και επιπλέον βλέπουμε και την ακριβή τιμή του. Τι ακριβώς περιλαμβάνει το προιόν 1-2-3-4 πράγματα στοιχίζουν 263 ευρώ. Εαν θέλει κάποιος να πάρει και την στήλη προσθέτει 80 ευρώ στην τιμή των 300 και κάτι ευρώ αγοράζει ένα έπιπλο μπάνιου το οποίο στην αντίστοιχη τιμή της αγοράς πουλιέται. Αν θα δείτε κάνετε μια έρευνα στην αγορά πάνω από 600 ευρώ περίπου μια τιμή κατά 100% χαμηλότερη. Η οποία επιτυγχάνεται με τον τρόπο με τον οποίο σας εξηγήσαμε προηγουμένως διότι κατασκευάζουμε και εισάγουμε και διαθέτουμε απευθείας σε εσάς. Έπιπλα μπάνιου χωρίς μεσάζοντες, χωρίς κάποιους επιπλέον ενδιάμεσους τους οποίους αυξάνουν το κόστος του προϊόντος.


Έπιπλα μπάνιου στο eshop της Enfe.gr

Και για να μπορεί ο καταναλωτής ο οποίος στοχεύει να αγοράσει ένα έπιπλο μπάνιου να έχει μια πλήρη εικόνα του προϊόντος το οποίο αγοράζει σαφώς όπως είπαμε προηγουμένως σας περιγράψαμε. Περιγράφονται μέσα στην ιστοσελίδα και στο eshop της Enfe.gr όχι μόνο το τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του, οι διαστάσεις του και τα πάντα οι λεπτομέρειες του. Συνοδεύεται όμως από ένα πλήθος των φωτογραφιών το οποίο ανά ένα κομμάτι του επίπλου δείχνει από ένα πολύ κοντινό πλάνο και κατά συνέπεια ο καταναλωτής μπορεί να δει τις λεπτομέρειες του επίπλου μπάνιου. Όπως αυτή τι στιγμή μια δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την βάση του επίπλου το κάτω μέρος του επίπλου. Βλέπουμε τα δύο συρτάρια με ποιον τρόπο ανοίγουν μηχανισμούς soft close τα οποία ανοίγουν αθόρυβη 100% εξαγώγιμη βλέπουμε το εσωτερικό των συρταριών και βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες και εκτιμούμε κατά πόσο χρηστικό και κατά πόσο ωφέλιμο και κατά πόσο σωστό είναι ένα προιόν το οποίο θα επιλέξουμε.

Λεπτομέρειες κατασκευής του προϊόντος

Για το ίδιο προιόν βλέπουμε και μια δεύτερη φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία. Tο βλέπουμε στο σύνολο του με τα συρτάρια του μισό ανοιγμένα με την στήλη του δίπλα η οποία είναι ανοιγμένη και δείχνει ποιες είναι οι διαστάσεις της και τι ακριβώς περιλαμβάνει μέσα με τον καθρέφτη το κρυφοντούλαπο με τα δύο ντουλάπια-καθρέφτη ανοιγμένα ούτως ώστε να φαίνεται η περιεκτικότητα. Pοιος είναι ο όγκος του και τι αποθηκευτικό χώρο διαθέτει. Άρα έχει μια πιο σφαιρική εικόνα και πιο καλή ας πούμε εκτίμηση όσον αφορά τις λεπτομέρειες κατασκευής του προϊόντος.


Πάγκοι κοριαν

Πάμε σε εναλλακτικές λύσεις όπως για παράδειγμα πάγκους κοριαν. Βλέπουμε τι άλλα χρώματα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στςι επιφάνειες κοριαν ούτως ώστε να ταιριάξουν στο στιλ και στο ύφος του μπάνιου. Διαθέτουμε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις με μοναδικές κατασκευές κοριαν. Εκπληκτικές ιδέες πάγκων κοριαν όσον αφορά σε διαφορετικούς χρωματισμούς για το ίδιο στο συγκεκριμένο προιόν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσόρες προτάσεις με πάγκους κοριαν.

Tο έπιπλο μπάνιου από μια άλλη οπτική γωνία

Πάλι το ίδιο το έπιπλο μπάνιου από μια άλλη οπτική γωνία με κλειστά τα συρτάρια με κλειστά το κρυφοντούλαπο. Το οποίο περιλαμβάνει τρεις καθρέφτες και μια στήλη κλειστή αριστερά άρα θα μπορεί ο αγοραστής να έχει την αίσθηση πως θα είναι οπτικά τουλάχιστον το προιόν όταν το βλέπει κλειστό μέσα στο μπάνιο του.


H βάση του επίπλου

Μια άλλη αποτύπωση από κοντινό πλάνο που βλέπουμε την βάση του σπιτιού και βλέπουμε πως ακριβώς ανοίγουν τα συρτάρια τι αποθηκευτικό χώρο, τι μπορεί να αποθηκεύσει κάποιος μέσα στα συρτάρια του κτλ. Το ίδιο πάλι η βάση του επίπλου με κλειστά τα συρτάρια του. Ποια ακριβώς είναι οι διαστάσεις του που τοποθετείται και ποιες είναι οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες του. Εδώ αναφέρουμε επακριβώς πράγμα το οποίο δεν μπορείτε να το δείτε κανένα αυτή τι στιγμή eshop που περιλαμβάνει στην Ελλάδα τουλάχιστον συγκεκριμένα προιόντα, δεν περιλαμβάνει τόσες πολλές μεγάλες λεπτομέρειες όσον αφορά το υλικό που κατασκευάζεται, τον τρόπο που κατασκευάζεται, τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται κτλ.

Yψηλής ποιότητας αξεσουάρ

Βλέπουμε εδώ χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας αξεσουάρ τα οποία παίζουν μεγάλο σημαντικό ρόλο στην λειτουργικότητα αν θέλετε του κάθε προιόντος και εν προκειμένου του επίπλου μπάνιου. Βλέπουμε χρησιμοποιούνται συγκεκριμένης εταιρείας αξεσουάρ μεντεσέδες με φρένο, μηχανισμοί, αθόρυβοι μηχανισμοί ομαλού κλεισίματος το οποίο εξάγουν κατά 100% το συρτάρι έξω δίνοντας την δυνατότητα όλα τα προιόντα τα οποία μπαίνουν μέσα στο συρτάρι, να βγαίνουν έξω και να μην τα ψάχνετε στο βάθος μηχανισμοί οι οποίοι είναι αθόρυβοι, κλείνουν πολύ μαλακά χωρίς να καταλαβαίνετε τίποτα και όλα αυτά είναι σχετικά και είναι άνω σχετιζόμενα με την ποιότητα κατασκευής του επίπλου μπάνιου.


Tο υλικό κατασκευής των επίπλων μπάνιου

Και βεβαίως εδώ περιγράφουμε και το υλικό κατασκευής από τι είναι κατασκευασμένο. Βλέπει κάποιος την αγορά πάει να αγοράσει ένα έπιπλο μπάνιου και απλώς δεν γνωρίζει από τι είναι κατασκευασμένο ποιες είναι οι αντοχές του υλικού το οποίο κατασκευάζεται πως λέγεται το υλικό αν είναι υγιεινό το προιόν ή όχι δεν γνωρίζει τίποτα βλέπει μια εικόνα, μια επιφάνεια σου λέει το παίρνω δεν είναι ακριβώς έτσι πρέπει ο καταναλωτής αν γνωρίζετε από τι υλικό κατασκευάζεται το προιόν, ποια είναι τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τα υλικά και ποιες είναι οι αντοχές του.

Δυνατότητες κατασκευή του επίπλου

Σαφώς εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές δυνατότητες κατασκευή του επίπλου από κόντρα πλακέ θαλάσσης βλέπουμε στο αριστερό βέλος και λέμε τα προϊόντα μας είναι καταρχήν είναι φυτικό προς το περιβάλλον, είναι υγιές, είναι αδιάβροχο, με αντοχές για μια ζωή δεν παραμορφώνεται, το παίρνει κάποιος και θα ένα έχει έπιπλο για μια ζωή. Και αυτό σε σχέση δείχνουμε και την ποιότητα της κατασκευής στο 90%-100% πλέον των προιόντων που κατασκευάζουν στην Ελλάδα σαν έπιπλο μπάνιου τα οποία κατασκευάζονται από μοριοσανίδες τις οποίες είναι ανθυγιεινές περιέχουν φορμαλδεήνη και σαφώς βεβαίως είναι ένα αφρώδες υλικό είναι ένα περιορισμένης αντοχής.


Μέσος όρος χρόνος ζωής επίπλων μπάνιου

Eπηρεάζεται πάρα πολύ από την υγρασία και ο μέσος όρος χρόνος ζωής του είναι μέχρι 5 χρόνια. Δεν αντέχουν έπιπλα από μελαμίνη παραπάνω από 5 χρόνια διότι μέσα στην υγρασία του μπάνιου αυτό καταστρέφονται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εμείς τους δίνουμε και τις δύο δυνατότητες, έχουμε την δυνατότητα να πουλάμε ένα προιόν από κόντρα πλακέ θαλάσσης στην μισή τιμή από τι πουλιέται στην Ελλάδα ένα προιόν το οποίο είναι ένα προιόν από μελαμίνη το είδαμε και προηγουμένως στις τιμές που πουλιέται το προιόν άρα προσφέρουμε ενημέρωση των καταναλωτών του δίνουμε την δυνατότητα να γνωρίζει αυτή τι στιγμή ποιο είναι το καλύτερο προιόν που πρέπει να χρησιμοποιήσει το πιο ανθεκτικό και το πιο υγιεινές προιόν και ποια είναι η τιμή του προϊόντος σε σχέση με ότι πωλείται στην αγορά.

Ανακαίνιση μπάνιου με κόντρα πλακέ θαλάσσης

Βλέπουμε εδώ που γράφουμε και πάλι για το κόντρα πλακέ θαλάσσης αδιάβροχο υλικό κατασκευής, εμείς επεξηγούμε στην φωτογραφία και βλέπουμε εδώ γιατί είναι αδιάβροχο το συγκεκριμένο υλικό πως ακριβώς έχει κατασκευαστεί το υλικό; Ποιες είναι οι στρώσεις του και γιατί είναι αδιάβροχο, βλέπουμε λοιπόν και εξηγείται στην φωτογραφία πολύ καλά ότι το ξύλο το ματέριαλ εν πάση περίπτωση το υλικό το οποίο κατασκευάζεται το έπιπλο μπάνιου περιλαμβάνει καταρχήν μια αδιάβροχη επίστρωση στην συνέχεια κάτω από την αδιάβροχη επίστρωση είναι μια πλαστικοποίηση η οποία γίνεται, κάτω από την πλαστικοποίηση υπάρχει το κόντρα πλακέ θαλάσσης αντί για μελαμίνη το οποίο το ίδιο κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι 100% αδιάβροχο και στην άλλη πλευρά του κόντρα πλακέ θαλάσσης υπάρχει αδιάβροχη επίστρωση και κατά αυτό τον τρόπο υπό αυτή την έννοια που κατασκευάζεται ένα προιόν, είναι ένα προιόν το οποίο είναι για μια ζωή, άρα μπορεί να δει ο καθένας και να ενημερωθεί τι υλικό υπάρχει με τι κατασκευάζεται, ποιο είναι το υλικό και ποιες είναι οι λεπτομέρειες του υλικού και τι ακριβώς επεξεργασία έχει γίνει επιπλέον πάνω σε αυτό το υλικό ούτως ώστε να το κάνει πιο ανθεκτικό και πιο αδιάβροχο.


Προτάσεις για ανακαίνιση σπιτιού

Το προιόν αφορά την ανακαίνιση σπιτιού. Έπιπλο το οποίο αναφέρεται στο eshop με πολύ χαρακτηριστική λεπτομέρεια που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε σε ανακαινίσεις σπιτιών. Δείχνουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει 1-3 πράγματα βάση επίπλου, καμπίνα επίπλου. Σε μια ανακαίνιση χρησιμοποιείται νιπτήρας πορσελάνης. Εδώ έχουμε τιμή σύνολο 258 ευρώ, έξτρα κατασκευή με κόντρα πλακέ θαλάσσης. Εκπληκτική τιμή για μια ανακαίνιση σπιτιού όπου στην Ελλάδα αν κάποιος κατασκευάσει ένα προιόν με κόντρα πλακέ θαλάσσης έχει μια επιβάρυνση από το αρχικό κόστος γύρω στο 70 με 80%. Εμείς λέμε το ίδιο προιόν με 80 ευρώ επιπλέον. Κορυφαία έπκτωση για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δηλαδή πιάνοντας ευρώ που είναι μια τιμή η οποία πουλιέται ένα προιόν μελαμίνης το οποίο πουλιέται γύρω τα 450-500 ευρώ. Εμείς λέμε λοιπόν ότι ένα αντίστοιχο προιόν με κόντρα πλακέ θαλάσσης το οποίο πουλιέται 600 ευρώ μπορούμε να στο δώσουμε με 258 ευρώ συν 80 ευρώ. Το καταφέρνουμε για τους εξής απλούς λόγους δεν έχουμε ανακαλύψει την Αμερική. Μάθετε πως κάνουμε μια ανακαίνιση σπιτιού.

Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου

Για ποιον λόγο είμαστε πιο οικονομικοί και πιο φθηνοί σε τιμές που δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά σαφώς λοιπόν δεν έχουμε ανακαλύψει την Αμερική πολύ απλά έχουμε μια διαφορετική εμπορική πολιτική, ένα προιόν το οποίο εισάγουμε ή το κατασκευάζουμε δεν μεσολαβούν 2-4 μεσάζοντες οι οποίοι προσαυξάναν το προιόν και το φτάνουν από 100 στα 500 ευρώ, εμείς λοιπόν έχουμε την δυνατότητα και έχουμε αυτή την εμπορική πολιτική κατασκευάζουμε, εισάγουμε και διαθέτουμε απευθείας στον καταναλωτή από την Enfe.gr για αυτούς τους ακριβείς λόγους έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, άκρως ποιοτικά προϊόντα σε τιμές σχεδόν 100% πιο χαμηλά από τι μπορεί να βρει κάποιος στην υφιστάμενη Ελληνική αγορά από την Enfe.gr..

.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ENFE.GR

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας. Αντλίες θερμότητας. Φυσικό αέριο. Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Πακέτα Ανακαίνισης.

SOCIAL MEDIA


Βασίλης Σταθόπουλος Ανακαινίσεις Σπιτιών ENFE 6972106553