×
Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος Ανακαίνισης Σπιτιού Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανακαίνιση Κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Μπάνιου Έπιπλα Μπάνιου τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
×
Κατασκευές Ανακαινίσεις
×
Πακέτα Ανακαίνισης Έπιπλα Κουζίνας Έπιπλα Μπάνιου
×
Αυτόνομη Θέρμανση Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Ενεργειακά Τζάκια Θερμοπρόσοψη Υγρομόνωση Κρυφός Φωτισμός
ανακαίνιση σπιτιού ESHOP ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαινίσεις - Αναδιαμορφώσεις σπιτιών

Ανακαίνιση κουζίνας με πάγκους corian

Πάγκος corian για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιφανειών corian για την ανακαίνιση σπιτιού.


Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που τίθενται κατά την ανακαίνιση κουζίνας είναι το υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στους πάγκους της κουζίνας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές προτάσεις υλικών για τον πάγκο της κουζίνας. Κάθε πρόταση έχει διαφορετική ποιότητα και διαφορετικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση ζυγίζουμε και συνυπολογίζουμε την αύξηση της ποιότητας σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους. Στη συνέχεια ζητάμε από τον πελάτη να υπολογίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να μας πει τι θέλουμε να τοποθετήσουμε στο σπίτι του κατά την ανακαίνιση της κουζίνας. Είναι ευθύνη του επαγγελματία να κατευθύνει τον πελάτη στην καταλληλότερη επιλογή ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Η καλύτερη επιλογή για την ανακαίνιση κουζίνας είναι να επιλέξουμε πάγκους corian. Τώρα βέβαια θα ρωτήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιούμε μόνο πάγκος corian στις ανακαινίσεις κουζίνας και μπάνιου και γενικότερα στις ανακαινίσεις σπιτιών που αναλαμβάνουμε. Η απάντηση είναι ότι οι επιφάνειες corian έχουν πολύ υψηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα υπόλοιπα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τον πάγκο της κουζίνας.


Γιατί να επιλέξω πάγκο corian

Υπάρχουν τρεις πολύ σημαντικοί παράγοντες που καθιστούν τον πάγκο corian το ιδανικότερο υλικό για την κουζίνα σας. Ο πρώτος παράγοντας είναι η υγεία. Διότι ο πάγκος corian είναι αντιβακτηριδιακός. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι όχι μόνο δεν συλλέγει μικρόβια αλλά έχει και ιδιότητες που μας προστατεύουν από τα βακτήρια και τα μικρόβια που πιθανώς να συγκεντρωθούν σε μία κουζίνα. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η ευκολία στην καθαριότητα του πάγκου corian. Αυτό συμβαίνει διότι η επιφάνεια corian είναι ένα υλικό χωρίς συνδέσεις χωρίς βίδες χωρίς εγκοπές και χωρίς αρμούς. Συνήθως στα σημεία ασυνέχειας το πάγκο της κουζίνας συγκεντρώνονται τα μικρόβια που οφείλονται σε υπολείμματα τροφών ή γενικότερα σε βλαβερές ουσίες που πάνε και κάθονται σε εκείνο το σημείο του πάγκου. όταν έχουμε να κάνουμε με υλικό corian τότε αυτό κατασκευάζεται ως ένα ενιαίο υλικό το οποίο το παίρνουμε και το τοποθετούμε πάνω στην κουζίνα μας χωρίς να χρειαστεί να συνδέσουμε δύο διαφορετικά κομμάτια του πάγκου. Ο τρίτος παράγοντας είναι το design που επιτρέπει τη διακόσμηση κατά τη σχεδίαση της κουζίνας. Ο σχεδιαστής το designer μιας μοντέρνας κουζίνας όταν πάρει στα χέρια του το υλικό corian μπορεί να κάνει καταπληκτικά πράγματα από άποψη σχεδίασης και γεωμετρίας. Για όλους αυτούς τους λόγους συνιστούμε θερμά να επιλέξετε πάγκο corian.

Μειονεκτήματα του πάγκου corian

Βεβαίως η επιλογή του πάγκου corian για την ανακαίνιση της κουζίνας δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα. Όμως τα μειονεκτήματα όμως είναι πολύ λιγότερα από τα πλεονεκτήματα για αυτό και συνιστούμε θερμά την επιλογή επιφανειών corian για την ανακαίνιση κουζίνας μπάνιου και γενικότερα για την ανακαίνιση του σπιτιού. Ως ένα πρώτο μειονέκτημα των επιφανειών corian θα καταλογίζουμε την ευπάθεια στην υψηλή θερμοκρασία και στα σκεύη που μόλις βγήκαν από τη φωτιά. Σε γενικές γραμμές όταν κάνουμε κατασκευή πάγκος από corian θα πρέπει να προσέχουμε τη θερμοκρασία της κατσαρόλας που βάζουμε πάνω σε αυτόν ώστε να μην το καταστρέψουμε. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι το κόστος του πάγου corian. Πρόκειται για ένα πανάκριβο υλικό το οποίο ουσιαστικά αποτελεί ένα διαμάντι στην κουζίνα. Στα μειονεκτήματα θα πρέπει να προσθέσουμε ότι το υλικό corian δεν είναι άκαυστο. Ναι μεν είναι βραδύκαυστο όμως δεν έχει απεριόριστη θερμική αντοχή.

Επισκευή πάγκου corian

Εδώ να σημειώσουμε ότι πέρα από τη φθορά που προκαλεί η θερμοκρασία υπάρχει και ο κίνδυνος να χαραχθεί η επιφάνεια corian. Για παράδειγμα θα πρέπει να προσέχουμε να μην σέρνουμε κατσαρόλες και τηγάνια πάνω στους πάγκους corian διότι χαράσσονται εύκολα και μετά θα πρέπει να ακολουθήσω επισκευή του πάγκου της κουζίνας. Αυτό σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα του πάγκου corian. Όμως δεν είναι και τόσο μεγάλο μειονέκτημα διότι υπάρχει δυνατότητα να επισκευάσουμε μόνοι μας στην επιφάνεια της κουζίνας. Και μάλιστα να κάνουμε επισκευή του πάγκου corian με τεχνικές και υλικά που μπορεί πολύ εύκολα να βρει οποιοσδήποτε εύκολα στην αγορά. Ωστε να κάνει τη δουλειά μόνος του στο σπίτι του χωρίς να έχει την ανάγκη εξειδικευμένων συνεργείων ανακαίνισης. Η δυνατότητα επισκευής είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο δεν πρέπει να το παραβλέψουμε. Διότι βλάβη η ζημιά στον παγκο μπορεί να συμβεί πάρα πολύ εύκολα. Για παράδειγμα σε περίπτωση που σύρουμε μία κατσαρόλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να δημιουργήσουμε γρατσουνιές. Στη συνέχεια καθώς χρησιμοποιούμε την κουζίνα μας όταν βλέπουμε τις γρατζουνιές θα μας χαλάει η διάθεση. Για αυτό πάρα πολύ σύντομα θα πρέπει να το επισκευάσουμε. Όταν γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε την επισκευή μόνοι μας τότε δεν φοβόμαστε ούτε την αγορά ενός τόσο ακριβό υλικού αλλά ούτε και τη χρήση των συσκευών πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Κόστος πάγκου corian

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του πάγκου corian είναι το κόστος. Σε γενικές γραμμές οι επιφάνειες corian έχουν πολλά πλεονεκτήματα όμως έχουν πολύ υψηλό κόστος σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση κουζίνας. Το κόστος αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο διότι προσφέρει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Όμως δεν παύει να παραμένει σε υψηλότερα επίπεδα από ανταγωνιστικά υλικά που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τον πάγκο της κουζίνας. Επομένως πριν ξεκινήσουμε την κουβέντα σχετικά με την επιλογή πάγκου corian για την ανακαίνιση της κουζίνας θα πρέπει να ξέρει ότι θα πρέπει να βάλετε το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη αν θέλετε να απολαύσετε αυτό το καταπληκτικό υλικό στο σπίτι σας.

Προδιαγραφές για την ανακαίνιση της κουζίνας

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο στην ανακαίνιση σπιτιού. Η ιδιαιτερότητα στην ανακαίνιση της κουζίνας έγκειται τόσο στην πολύ συχνή χρήση της όσο και στην εμφάνιση η οποία αποτελεί πλέον κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού. Πλέον στα μοντέρνα σπίτια η κουζίνα αποτελεί ενιαίο χώρο με το σαλόνι. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε επισκέπτης του σπιτιού ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δει μπροστά του είναι η κουζίνα. Υπό αυτή την έννοια η κουζίνα είναι ένα έπιπλο και όχι απλά ένας χώρος εργασίας όπως συνέβαινε στα παλιά σπίτια. Δηλαδή στις παλιές πολυκατοικίες όπου η κουζίνα αποτελούσε χωριστό δωμάτιο. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να κάνει ανακαίνιση κουζίνας με τα τελειότερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές που υπάρχουν στην αγορά. Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία σε ανακαινίσεις κουζινών. Και είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία και αυτή την τεχνογνωσία στο δικό σας σπίτι και στη δική σας κουζίνα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αρκετά άρθρα αφιερωμένα στις τεχνικές και στα υλικά που χρησιμοποιούμε για την ανακαίνιση κουζίνας όπως και όλων των ειδών της ανακαίνισης.

Ανακαίνιση σπιτιού με επιφάνειες corian

Το υλικό corian χρησιμοποιείται σε πολλά σημεία της ανακαίνισης ενός σπιτιού. Ήδη αναφέραμε την ανακαίνιση κουζίνας με πάγκους corian. Όμως η χρήση του δεν σταματά εκεί. Μία πολύ καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε πάγκους corian κατά την ανακαίνιση μπάνιου. Διότι οι εξαιρετικές ιδιότητες του υλικού το καθιστούν κατάλληλο και τη χρήση και στο μπάνιο. Μια ακόμα ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε το υλικό corian για τη διακόσμηση του σπιτιού. Διότι μπορεί να δώσουμε στον πάγκο corian ότι διαστάσεις θέλουμε. Αυτού του είδους οι τεχνικές χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε ανακαίνιση σπιτιού αλλά ακόμα περισσότερο στην ανακαίνιση ξενοδοχείου. Αλλά και στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων όπου έχουμε τη δυνατότητα αλλά και την ανάγκη να εκτελέσουμε πιο καλλιτεχνικές διαδικασίες. Για παράδειγμα όταν αναλάβουμε την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε πάγκους corian για τη ρεσεψιόν ώστε ο πελάτης να σχηματίσει μία πολύ καλή εικόνα κατά την είσοδο τους στο ξενοδοχείο. Όλες αυτές τις τεχνικές μπορούμε να τις συζητήσουμε σε μία συνάντηση που θα κάνουμε με αντικείμενοτην ανακαίνιση του σπιτιού σας.


.

.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ENFE.GR

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας. Αντλίες θερμότητας. Φυσικό αέριο. Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Πακέτα Ανακαίνισης.

SOCIAL MEDIA


Βασίλης Σταθόπουλος Ανακαινίσεις Σπιτιών ENFE 6972106553