Ιταλικές κουζίνες

Θα σας δείξουμε τώρα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν οι Ιταλικές κουζίνες οι οποίες κατασκευάζονται στην Ιταλία τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Enfe.gr είναι σαφώς μιλάμε για κουζίνες υψηλής ποιότητας και αισθητικής και υψηλής ποιότητας υπό την έννοια ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υλικά τα οποία δεν φθείρονται εύκολα είναι υψηλών αντοχών καθώς και οι κοπές και οι εφαρμογές που γίνονται στα κομμάτια της κουζίνας είναι με στο δέκατο του χιλιοστού κόβονται με λέιζερ υπό την έννοια αυτή έχουμε πολύ καλή εφαρμογή πρώτη πρωτίστως και δεύτερον έχουμε ένα υλικό πολυμερικός βακελίτης που κατασκευάζονται τα πορτάκια το οποίο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό να ρίξουμε μια ματιά, να δούμε το πορτάκι, ένα πορτάκι. Βλέπουμε την γωνία τις ακμές του αν θέλετε. Ακολούθως βλέπετε εδώ δεν υπάρχει ένωση δεν υπάρχει κολλημένο στις ακμές του κάποιο abs το οποίο κάποια στιγμή μπορεί να ξεκολλήσει ή οτιδήποτε άλλο είναι μία ενιαία επιφάνεια στρογγυλεμένη.

Τα πορτάκια της κουζίνας

Και υπό την έννοια αυτή δεν υπάρχει δυνατότητα το ευαίσθητο σημείο της κουζίνας που είναι οι γωνίες από τα πορτάκια και οι ακμές από τα πορτάκια στην συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον είναι μια ενιαία επιφάνεια δεν είναι κολλημένο κάτι συμπληρωματικά επάνω σαφώς δεν υπάρχει πιθανότητα αν θέλετε να υπάρχει μια φθορά στο ευαίσθητο σημείο ας πούμε αν θέλετε της κουζίνας που είναι τα πορτάκια. Βλέπουμε ότι το κάτω μέρος τους είναι σε χρώμα ξύλου, ανάγλυφο ξύλο, πολυμερικός βακελίτης και το πάνω κομμάτι της το αριστερό είναι και αυτό πολυμερικός βακελίτης να δούμε και την γωνία. Βλέπουμε την γωνία κατά τον ίδιο τρόπο ότι και εδώ δεν υπάρχει ένωση, κάτι πρόσθετο στις ακμές του όποτε μιλάμε για πορτάκι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Να δούμε λίγο τις λεπτομέρειες βλέπουμε εδώ μέσα που είναι ο χώρος τα πιάτα και βλέπουμε μια λεπτομέρεια εδώ ότι κάτω από το στραγγιστήρι δεν υπάρχει μελαμίνιο όπως υπάρχει, υπάρχει ένα στραγγιστήρι το οποίο βγαίνει αν θέλετε και ξανά μπαίνει. Αυτό μπορεί να βάλουμε τα πιάτα μέσα βρεγμένα, στραγγίζουν παίρνουμε το στραγγιστήρι που είναι από κάτω το αδειάζουμε και έτσι δεν έχουμε φθορά αν θέλετε στην κουζίνα γιατί το ευαίσθητο σημείο της κουζίνας είναι και το σημείο που βάζουμε τα πιάτα αν και σε κάποια περίπτωση τα πιάτα μπουν βρεγμένα.

Ανακαίνιση κουζίνας

Οι κουζίνες αυτές έρχονται στην Ελλάδα για ανακαινίσεις κουζίνας. Τοποθετούνται είτε σαν έπιπλο κουζίνας σκέτο είτε συμπεριλαμβάνουν μέσα και τις ηλεκτροσυσκευές. Δημιουργούν τις προδιαγραφές για μαι επιτυχημένη ανακαίνιση κουζίνας. Είναι ένα πλεονέκτημα για όποιον θέλει να πάρει και τις ηλεκτροσυσκευές διότι σχεδόν με 1000 ευρώ περίπου παίρνει όλες τις ηλεκτροσυσκευές οι οποίες είναι ένας ψυγειοκαταψύκτης για την ανακαίνιση τςη κουζίνας σας. Βλέπουμε εδώ ψυγειοκαταψύκτης, είναι φούρνος μικροκυμάτων εντοιχισμένος. Ανακαίνιση και φούρνος κουζίνα. Είναι τα μάτια της κουζίνας και είναι επίσης και το πλυντήριο πιάτων βλέπουμε εδώ. Δηλαδή έχουμε 5 ηλεκτροσυσκευές περίπου στα 1000 ευρώ σαφώς είναι μια οικονομικά καλή πρόταση για κάποιον τον οποίο δεν έχει ηλεκτροσυσκευές και θέλει να τροφοδοτήσει στην κουζίνα. Προτείνουμε κατα την ανακαίνιση κουζίνας να βάλει μια κουζίνα αλλά να βάλει και τις ηλεκτροσυσκευές μαζί του. Εντυπωσιακή πρόταση για την πλάτη της κουζίνας του. Βλέπουμε ότι εδώ είναι gloss είναι γυαλί το οποίο έχει πολύ καλή αισθητική και μεγάλη αντανάκλαση. Ομορφαίνει δηλαδή την κουζίνα όταν η πλάτη της κουζίνας αισθητικά. Γίνεται ομορφότερη όταν μπει ένα προϊόν το οποίο την αναβαθμίζει αισθητικά κατά την ανακαίνιση κουζίνας.

Συρτάρια στην κουζίνα

Εδώ αν πάλι την δυνατότητα έτσι να κοντύνουμε λίγο. Να δούμε τις εφαρμογές της, τα πορτάκια, τα συρτάρια και όλα αυτά πως εφαρμόζονται. Γιατί αυτό που είπαμε από την αρχή ότι ένας μάστορας, όσο τέλειος και αν είναι όταν οι κοπές της ξυλείας γίνουν στην Ελλάδα από τα μηχανήματα που υπάρχουν εδώ πέρα. Και την συναρμολόγηση την κάνει κάποιος που ξέρει να κατασκευάζει κουζίνες όσο καλός και να είναι αυτός δεν μπορεί να πετύχει εφαρμογές της τάξεως του ενός δέκατο του χιλιοστού. Σαφώς κάπου θα του φύγει, κάπου δεν θα έχει εφαρμογές οι οποίες να είναι στο χιλιοστό αν θέλετε, στο δέκατο του χιλιοστού. Εδώ βεβαίως όλη η κατασκευή γίνεται με μηχανήματα, οι κοπές γίνεται με λέιζερ, επομένως έχουμε μεγάλη ακρίβεια στις κοπές με συνέπεια αισθητικά η κουζίνα να μην φαίνεται από κάπου ότι κάπου είναι στραβό, κάπου έχει μικρή διαφορά, κάπου η απόσταση από το ένα το άλλο παρουσιάζει μικρή διαφορά όλα λοιπόν δεν υφίστανται εφόσον έχουμε τέλειες κοπές, έχουμε και τέλειες εφαρμογές. Και βεβαίως όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υλικά, ποιοτικά υλικά τα συρτάρια τους βλέπουμε ότι υπάρχει soft close κλείνουν αργά και σταθερά, εδώ έχουμε ένα μεγάλο συρτάρι και δύο συρτάρια το πλάτος του συρταριού είναι 90 εκατοστά βεβαίως αυτό διευκολύνει την νοικοκυρά υπό την έννοια ότι βγαίνει όλο έξω και οτιδήποτε προϊόν έχει μέσα στο συρτάρι, δεν σκύβει, δεν απλώνει το χέρι της βαθιά να το πάρει, το έχει μπροστά της και το παίρνει ότι ώρα θέλει.

Ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ βλέπουμε ανακαίνιση σπιτιού με προιόντα της Enfe.gr κατασκευής στην Ελλάδα. Ανακαινίσεις με υλικά αποκλειστικής κατασκευής από την Enfe.gr. Αυτό που βλέπουμε στην ανακαίνιση σπιτιού είναι ένα έπιπλο μπάνιου το οποίο είναι 100% αδιάβροχο. Διότι η κατασκευή του γίνεται τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αλουμίνιο και γυαλί και κατά συνέπεια είναι ένα θαυμάσιο προϊόν με συρτάρια soft close. Προϊόντα ανακαίνισης τα οποία βγαίνουν όλα με αποθηκευτικό χώρο μεγάλο. Βλέπουμε και δίπλα έπιπλο μπάνιου μάρμαρο, μάρμαρο γρανίτης. Και να δούμε λίγο την κουζίνα gloss αποκλειστικής κατασκευής της Enfe.gr. Το κερασάκι στην τούρτα για την ανακαίνιση του σπιτιού. Αποτελείται από αλουμίνιο και γυαλί έχει τεράστια αντανάκλαση. Όπως βλέπετε κάτω συρτάρια κόκκινο και μπορντό χρώμα, υπάρχει σε πάρα πολλά χρώματα. Καταπληκτικές προτάσεις για κάθε ανακαίνιση σπιτιού.

Πως θα διαμορφώσετε την κουζίνα σας

Εδώ μια καλή ιδέα για το πως θα διαμορφώσετε την κουζίνα σας και πως θα εξοικονομήσετε χώρους από την μία πλευρά και από την άλλη πως θα είναι η κουζίνα πιο εύκολη και λειτουργική νοικοκυρά. Εδώ ξεκινάμε με έναν ψυγειοκαταψύκτη εντοιχισμένο είναι η πρώτη στήλη στην δεύτερη στήλη βλέπετε εδώ υπάρχει ένα ντουλάπι συρτάρι κατσαρολιέρα για να παίρνει τις κατσαρόλες βαθύ συρτάρι πάνω ακριβώς μπαίνει ο φούρνος και αυτό διευκολύνει την νοικοκυρά υπό την έννοια ότι δεν είναι τελείως κάτω άρα δεν σκύβει για να βάλει μέσα τα προϊόντα για να τα ψήσει και ακριβώς πάνω είναι ο φούρνος μικροκυμάτων και ένα ντουλάπι επάνω, επομένως στην αρχή της κουζίνας που έχουμε δύο στήλες γενικά δεξιά, μία δίπλα στην άλλη. Μέσα εκεί λοιπόν έχουμε καταφέρει να στιβάσουμε αν θέλετε τον ψυγειοκαταψύκτη κατσαρολιέρα κάτω φούρνος πάνω, φούρνος μικροκυμάτων και συρτάρι επάνω αποθηκευτικός χώρος καλή λειτουργικότητα αν θέλετε υπό αυτή την έννοια της κουζίνας να ξεκινάει με αυτό τον τρόπο.

Ιταλικές κουζίνες

Στην συνέχεια βλέπουμε ότι έχουν τα συρτάρια, δεν είναι μικρά πενηντάρια, σαραντάρια, ενενηντάρια συρτάρια το οποίο έχει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Και αυτό βεβαίως που βλέπετε είναι ένα από τα μοντέλα των Ιταλικών κουζινών υπάρχουν άπειρα μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για τα πορτάκια και εκεί υπάρχουν αυτές οι κουζίνες είναι από το Ιταλικό εργοστάσιο νετ κουζίνες με το οποίο συνεργάζεται η Enfe.gr. Και βεβαίως με τον κατασκευαστή των κουζινών μας μπορεί να σας παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί η κουζίνα μέσα στον χώρο σας, να σας φτιάξει κάποιος σχέδιο τρισδιάστατο ούτως ώστε να γίνει καλύτερη η αξιοποίηση του χώρου και εφόσον το πρώτο στάδιο αν θέλετε ολοκληρωθεί μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο και εκεί επιλέγονται τα υλικά, τα χρώματα τα οποία θα γίνει η κουζίνα, θα κατασκευαστεί η κουζίνα. Ιταλικές κουζίνες κατασκευαστής-εισαγωγέας Enfe.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.