Ανακαίνιση σπιτιού στον Πειραιά

Τελειώσαμε τις εργασίες για μία ακόμη ανακαίνιση στον Πειραιά, βρισκόμαστε σε ένα σπίτι το οποίο έχουν γίνει πάρα πολλές μετατροπές, άλλαξε τελείως ο οίκος σε όλο το σπίτι. Εδώ βλέπουμε την κουζίνα του στην θέση της κουζίνας ήταν ένα μπάνιο. Αλλάξαμε διαρρύθμιση σε όλο το σπίτι εντελώς, σε αυτό το σημείο που βλέπετε ήταν ένα μπάνιο και πίσω ακριβώς μια μικρή κουζίνα, εδώ έγινε μια πολύ μεγάλη αλλαγή υπό την έννοια ότι έφυγε το μπάνιο από την μέση και όλος ο χώρος αυτός.

Δημιουργήσαμε ένα καινούργιο σπίτι

Βλέπουμε και τον υπόλοιπο χώρο εδώ ο ιδιοκτήτης έχει ήδη μετακομίσει και εγκαταστάθηκε στο καινούργιο του σπίτι, καμία σχέση με ότι ήταν στην αρχή δεν υπήρχε τζάκι εδώ βγήκε ένα πολύ ωραίο τζάκι στην γωνία, στην συνέχεια εδώ έχουμε το σαλόνι και την τραπεζαρία. Εδώ είναι η αλλαγή η οποία κάναμε διότι εδώ ακριβώς που δείχνω ήταν ένα μπάνιο και πίσω μια μικρή κουζίνα. Εκ των πραγμάτων λοιπόν έπρεπε να αλλάξει η διαρρύθμιση στο σπίτι και στην συγκεκριμένη περίπτωση έφυγε το μπάνιο δημιουργήθηκε ένας μεγάλος χώρος κουζίνα, υπάρχει μια ενοποίηση αυτή τι στιγμής της κουζίνας με το σαλόνι, όπως θα βλέπετε, βλέπουμε όλη την κουζίνα, περιστροφή κάνουμε την τραπεζαρία το σαλόνι του σπιτιού, το τζάκι του, έγινε πολύ πιο λειτουργικό το σπίτι και το μπάνιο το οποίο υπήρχε εδώ έχει μετακινηθεί και έχει πάει σε αυτό εδώ το σημείο, να δούμε και το μπάνιο, άλλαξαν τα πλακάκια, άλλαξαν τα πάντα

Ανακαίνιση μπάνιου

Καινούργιο έπιπλο μπάνιου, φανταστικό όλα καινούργια, ντουζιέρα, όλη η ντουζιέρα με την μπαταρία και το ντουζ, εδώ θα δούμε ότι η μπαταρία του μπάνιου είναι θερμοστατική μπαταρία αυτά τα παρέχει όλα η Enfe.gr δεδομένου ότι είναι μια ακριβή μπαταρία η οποία βάζεις μια θερμοκρασία αν θέλεις 38 βαθμούς και στην συνέχεια ανοίγεις το νερό σου όσο θέλεις χωρίς να παλεύεις με τον μίχτη κάθε φορά να διαμορφώσει σωστή θερμοκρασία. Επίσης ένα πολύ καλό προιόν το οποίο υπάρχει τώρα τελευταία και έχει μπει στην αγορά και δουλεύεται πάρα πολύ είναι η λεκάνη η οποία να δούμε, είναι η πιο υγιεινή λεκάνη που υπάρχει δεδομένου ότι στα πλαινά της δεν υπάρχουν τρύπες όπως υπάρχουν στις παλιές λεκάνες και εκεί υπήρχε πουρί κτλ. Δεν υπάρχει καμία τρύπα όλο το νερό βγαίνει από εδώ και γύρω γύρω είναι πορσελάνη όλο, το νερό πάει περιμετρικά, καλύπτει όλη την λεκάνη χωρίς αυτό που υπήρχαν στις παλιές λεκάνες τις τρύπες οι οποίες είχαν και πουρί, μαζεύαν και πουρί και γίνονταν ανθυγιεινές. Μια πολύ υγιεινή λεκάνη η οποία καθαρίζεται ανά πάσα στιγμή όποτε θέλεις, πολύ εύκολα και δεν υπάρχει πουρί και τρύπες περιμετρικά για να δημιουργούνται αυτές οι βρομιές και τα βακτηρίδια. Το έπιπλο μπάνιου. Πόρτες αλλάξαμε.

Ανακαίνιση στην κουζίνα

Εδώ η κουζίνα βλέπουμε ότι ξεκινάει από μία κολόνα έχει την κουζίνα και τον μικροκυμάτων, μία πλήρης κουζίνα, αρκετά μεγάλη για την νοικοκυρά μπορεί να δουλεύει τα πάντα χωρίς να έχει περιορισμό χώρου, τα πάνω ντουλάπια είναι μπεζ γυαλιστερό το κάτω είναι σε χρώμα ξύλου ένας συνδυασμός πραγμάτων, συνδυασμός χρωμάτων και βεβαίως έχουν μπει και φωτιστικά. Εδώ στο χώρο της κουζίνας ακριβώς από επάνω έγινε γυψοσανίδα και μπήκαν σποτάκια, βλέπουμε τον φωτισμό αυτή τι στιγμή αφού έγινε η ανακαίνιση στην κουζίνα, θαυμάσιος φωτισμός και ένας θαυμάσιος χώρος.

Ανακαίνιση σπιτιού

Το σπίτι που ανακαινίζουμε είναι σε δύο επίπεδα, ανεβαίνουμε τώρα στις σκάλες. Στις εξωτερικές σκάλες και πάμε στο άλλο επίπεδο το άλλο επίπεδο και αυτό ανακαινίστηκε πλήρως έχει βγει και έχει μπει μέσα ότι πιο σύγχρονο υπάρχει να δούμε και το μπάνιο στο πάνω. Εδώ βλέπουμε το άλλο μπάνιο, ίδια λεκάνη, το ίδιο ακριβώς άλλα πλακάκια στο τοίχο, ντουζιέρα πάλι περιμετρικά. Εδώ ας δούμε την μία κρεβατοκάμαρα, χρωματισμοί θαυμάσιοι, ο ιδιοκτήτης είχε πάρα πολύ καλό γούστο και έκανε πολύ καλές επιλογές, θυροτηλεοράσεις καινούργιες, όλα τα συστήματα καινούργια. Βλέπουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά από τις ανακαινισεις σπιτιων.

ανακαίνιση σπιτιού στον Πειραιά

Οδηγίες επιλογής κουφωμάτων αλουμινίου

Ξανά κατεβαίνουμε κάτω, εδώ βλέπουμε περιμετρικά της εξωτερικής σκάλας κιγκλιδώματα αλουμινίου θαυμάσια που παστές για τις σκάλες. Πόρτα ασφαλείας. Βεβαίως από ένα τέτοιο άρθρο για ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού δεν θα μπορούσε να λείπει το κομμάτι της επιλογής κουφωμάτων αλουμινίου. η πρώτη και σημαντικότερη προϋπόθεση που θα πρέπει να πληρώνουν τα κουφώματα αλουμινίου είναι να γίνουν θερμοδιακοπτόμενα. βάζουμε πρώτη αυτή την προϋπόθεση διότι όπως γνωρίζουμε πολύ καλά από τη φυσική το αλουμίνιο δεν είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Εάν το υλικό του αλουμινίου ήταν κακός αγωγός τότε θα έχει από τη φύση του ιδιότητες θερμομόνωσης. Τώρα όμως αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε κατασκευαστές που προσθέτουν πολυαμίδιο στα κουφώματα αλουμινίου. Με τη χρήση του πολυαμιδίου τα κουφώματα αποκτούν την ιδιότητα της διακοπής και ονομάζονται θερμοδιακοπτόμενα. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.