Οικοδομικά υλικά για ανακαινίσεις

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποια υλικά που χρησιμοποιούνται σε ανακαίνιση σπιτιού.

Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη και κεραμοποιεία

Εδώ θα δούμε διάφορα νέα οικοδομικά υλικά για ανακαινίσεις όσον αφορά την τοιχοποιία, τη θερμοπρόσωψη και την κεραμοποιεία. Νέες παραλαβές, νέες σκυκλοφορίες, ακαταμάχητες προτάσεις για κάθε ανακαίνιση.
Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη και κεραμοποιεία Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη και κεραμοποιεία

Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη

Βλέπουμε εδώ έναν τοίχο εξωτερικής θερμοπρόσωψης και επένδυσης τοιχοποιίας. Πάνω στον υφιστάμενο τοίχο εφαρμόζουμε το μονωτικό υλικό πολυστερίνη το οποίο βιδώνεται και στερεώνεται με ειδικά πλαστικά τα οποία καρφώνονται στην κυριολεξία στον τοίχο. Και αντί για σοφά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διακοσμητικό αυτό τουβλάκι για να έχουμε και μια ωραία επιφάνεια όσον αφορά την οπτική και την αισθητική του τοίχου στον οποίο θα εφαρμόσουμε τη θερμοπρόσωψη Στη συνέχεια βλέπουμε καινούργια τούβλα που έχουν πολλές κυψέλες, τα οποία μας διασφαλίζουν πάρα πολύ καλή θερμομόνωση ως αποτέλεσμα της ανακαίνισης.
Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη Ανακαίνιση σε θερμοπρόσωψη
anakainisi-se-thermoprosopsi

Ανακαίνιση σε κεραμοποιεία

Βλέπουμε καινούργια κεραμίδια, καινούργια προϊόντα ανακαίνισης, τα οποία είναι τσιμεντοειδούς βάσης, όχι κεραμικά πλέον. Κατασκευάζονται από χαλαζιακή άμμο συγκεκριμένης κοκκομετρίας, απεριόριστης αντοχής και μηδενικής απορροφητικότητας. Πού αξιόλογη πρόταση για ανακαινίσεις. Εδώ βλέπουμε και τις εγγυήσεις και τα ISO που αφορούν τα συγκεκριμένα προϊόντα.
Ανακαίνιση σε κεραμοποιεία Ανακαίνιση σε κεραμοποιεία

Ανακαίνιση σπιτιού

Εμείς στην enfe.gr φροντίζουμε ώστε κάθε φορά να επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά για την ανακαίνιση ενός σπιτιού. Άλλωστε όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, η ποιότητα του αποτελέσματος ανακαίνισης είναι συνάρτηση δυο παραμέτρων. Η πρώτη παράμετρος αφορά την ποιότητα των υλικών ανακαίνισης. Η δεύτερη παράμετρος αφορά την ποιότητα των εργασιών ανακαίνισης.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Υλικά ανακαίνισης

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και καλύτερους προμηθευτές οικοδομικών υλικών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Ο όγκος της εργασίας μα επιτρέπει μεγάλο όγκο παραγγελιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνουμε καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές υλικών ανακαίνισης σπιτιού. Επιπλέον η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας σε ανακαινίσεις μας επιτρέπει να κρίνουμε καλύτερα ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για κάθε ανακαίνιση. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε τη λίστα υλικών που θα τοποθετηθούν στο σπίτι σας κατά την ανακαίνιση. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο σπίτι σας θα τοποθετηθούν υλικά κορυφαίας ποιότητας.
Υλικά ανακαίνισης Υλικά ανακαίνισης

Εργασίες ανακαίνισης

Η δεύτερη παράμετρος που αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος ανακαίνισης είναι η εργασία που θα γίνει. Και συγκεκριμένα η ποιότητα των εργασιών ανακαίνισης. Η εταιρείας διαθέτει μεγάλη και πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις. Πλέον έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε μόνο με επιλεγμένα συνεργεία και με άριστους τεχνίτες και μαστόρους. Η εμπειρία και η αξιοπιστία των συνεργείων μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το αποτέλεσμα μιας ανακαίνισης.
Εργασίες ανακαίνισης Εργασίες ανακαίνισης

Ποιότητα ανακαίνισης

Στην enfe.gr αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Μπορείτε να δείτε τα video εργασιών ανακαίνισης που αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν την ποιότητα των ανακαινίσεων που παραδίδουμε. Επίσης μπορείτε να δείτε τα video που έχουμε στην ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις τεχνικές σε επιμέρους εργασίες ανακαινίσεων. Στην κεντρική μας σελίδα μπορείτε να μπείτε πατώντας εδώ.
Ποιότητα ανακαίνισης Ποιότητα ανακαίνισης

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.