Κουφώματα αλουμινίου και pvc

Συστήματα κουφωμάτων σε ανακαινίσεις σπιτιών

Εδώ μπορούμε να δούμε διάφορα συστήματα εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου και PVC που χρησιμοποιούμε σε ανακαινίσεις σπιτιών. Σούπερ ενισχυμένα συστήματα πενταθάλαμα εξαθάλαμα, για υψηλούς συντελεστές ήχοθερμομόνωσης. Στα συστήματα αυτά επιτυγχάνονται πολύ μεγάλους συντελεστές ήχοθερμομόνωσης. Είναι σύγχρονα συστήματα από pvc, ιδανικά για κάθε ανακαίνιση. Βλέπουμε ολόκληρο κόμβο, φάρδος του τζαμιού μόνο πως κλείνει σαν σύστημα και πως σφραγίζει. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα υλικά ανακαίνισης.
Συστήματα κουφωμάτων σε ανακαινίσεις σπιτιών Συστήματα κουφωμάτων σε ανακαινίσεις σπιτιών

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου

Ένα άλλο σύστημα το οποίο είναι σε απομίμηση ξύλου, πως σφραγίζει στην κυριολεξία. Λευκό κούφωμα PVC ανοιγόμενο. Βλέπουμε τις τομές του, ότι εδώ μπορούμε πράγματι να διακρίνουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Επίσης και εδώ βλέπουμε κουφώματα αλουμινίου, με πολλούς θαλάμους, θερμοδιακοπτόμενα με πολυαιμίδιο, βλέπουμε την τομή του σε αυτό το σύστημα. Υπερσύγχρονα συστήματα που διασφαλίζουν 100% θερμομόνωση, που τοποθετούνται από την Energy fine Eurohome. Συστήματα από επώνυμες εταιρείες.
Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου

Συρόμενα συστήματα αλουμινίου

Εδώ βλέπουμε τριπλά συρόμενα συστήματα αλουμινίου, διπλό συρόμενο αλουμινίου μία τομή από ανοιγόμενο παντζούρι.
Συρόμενα συστήματα αλουμινίου Συρόμενα συστήματα αλουμινίου

Mπαλκονόπορτα από PVC

Μία πόρτα βλέπουμε μπαλκονόπορτα από PVC, με περιμετρικά κλειδώματα σούπερ ασφαλείας. Εδώ μία πόρτα η οποία είναι αν μπορείτε να δείτε στο κάτω σημείο της βυθισμένη στο νερό, η οποία δεν αλλοιώνεται με τίποτα. Βλέπουμε την τομή της εδώ η οποία είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα συνθετικών κουφωμάτων από PVC. Μία τομή από PVC και αλουμίνιο ότι καλύτερο αυτή την στιγμή που μπορεί να υπάρξει σε μία εξωτερική πόρτα ασφαλείας. Η οποία είναι εκτεθειμένη σε καιρικές συνθήκες εξωτερικές, ενδεχομένως και σε δύσκολες καταστάσεις, που ενδεχομένως να επηρεάζονται για να είναι δίπλα στην θάλασσα.
Mπαλκονόπορτα από PVC Mπαλκονόπορτα από PVC

Mπαλκονόπορτες με εξαιρετική θερμομόνωση

Σύστημα Ε50 με μόνωση βλέπουμε εξαιρετική για μπαλκονόπορτες με εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση. Το συρόμενο της ETEM, το οποίο χρησιμοποιούμε στην Energy fine Eurohome, πιστοποιημένα συστήματα θερμοδιακοπτόμενα με όλες τις πιστοποιήσεις, τις εγγυήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας και με 10 χρόνια εγγύηση.
Mπαλκονόπορτες με εξαιρετική θερμομόνωση Mπαλκονόπορτες με εξαιρετική θερμομόνωση

Εξωτερικά παντζούρια

Εξωτερικά παντζούρια φαίνεται σαν ξύλο βέβαια, δεν έχει καμία διαφορά, είναι παντζούρια αλουμινίου. Πιστοποιημένων εταιρειών και KBE, TROCAL και KOMMERLING συστήματα PVC.
Εξωτερικά παντζούρια Εξωτερικά παντζούρια

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.