Κόστος ανακαίνισης enfe.gr

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για κόστος ανακαίνισης enfe.gr. Θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν κόστος  ανακαίνισης σπιτιού από την enfe.gr. Ξεκινάμε με το ερώτημα: Θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου  το οποίο αγόρασα πρόσφατα  έχω την δυνατότητα μελετώντας τα πακέτα σας  να προσδιορίσω το κόστος  της ανακαίνισης με μικρή  απόκλιση;

Εκτίμηση για το κόστος ανακαίνισης

Βεβαίως  πολύ καλά το είπατε με πολύ μικρή απόκλιση  αν έχετε την υπομονή  να μελετήσετε τα πακέτα μας  και ειδικότερα τα πακέτα μας  luxury    θα διαπιστώσετε από μόνοι σας  ότι μέσα στα πακέτα περιγράφονται  με την παραμικρή τους λεπτομέρεια  τα πάντα  δηλαδή περιγράφονται τα υλικά και  τα προϊόντα  τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, ποια είναι  τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους  καθώς επίσης και τι ωφελιμότητα  και τι προϊόν ενδείκνυται  ούτως ώστε να υπάρχει καλύτερο  αποτέλεσμα για την ανακαίνιση σας.
κόστος ανακαίνισης enfe-gr κόστος ανακαίνισης enfe-gr

Ανακαίνιση κουζίνας

Όλα αυτά λοιπόν  σε κάθε πακέτο μέσα είναι  ποσοτικοποιημένα . Τι εννοώ ποσοτικοποιημένα. Ας πάρουμε π.χ  το  πακέτο ανακαίνισης luxury  70 τ.μ, εκεί μέσα περιγράφεται  ότι ας πάρουμε π.χ  στο κεφάλαιο κουζίνα. Μιλάμε για ανακαίνιση κουζίνας. Τοποθετούμε ντουλάπια κουζίνας έως 8 τρέχοντα μέτρα  στο πακέτο τον 85 έως 10 τρέχοντα μέτρα. Στο πακέτο έως 100 τρέχοντα μέτρα  σε μια ανακαίνιση κουζίνας τοποθετούμε π.χ  σε ένα δυάρι σπίτι 70 τετραγωνικά 4 κουφώματα  αλουμινίου  τα οποία θα έχουν όμως αυτά τα χαρακτηριστικά στην ανακαίνιση κουζίνας.
Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Πακέτα ανακαίνισης

Δεν υπάρχουν ασάφειες μέσα  στα πακέτα μας για την ανακαίνιση σπιτιού τα πάντα  περιγράφονται  με παραδειγματική  λεπτομέρεια. Όσον αφορά τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά τους  και την αξία τους  δηλαδή σας λέμε μέσα στο πακέτο  π.χ  ας υποθέσουμε για τα πλακίδια δαπέδου, εμείς καλύπτουμε αγορά  για πλακίδια δαπέδου  έως 24 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, αυτό σημαίνει το εξής ότι  έχετε την δυνατότητα από τα προτεινόμενα καταστήματα  τα οποία ή από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους  που υπάρχουν μέσα στην ιστοσελίδα μας  να επιλέξετε τα προϊόντα    π.χ μιας και αναφερθήκαμε στα πλακίδια  μέχρι 24 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Αν επιλέξετε χαμηλότερη τιμή  τότε θα χαμηλώσει και το κόστος  της ανακαίνισης σας. Αν  επιλέξετε μεγαλύτερη τιμή  τότε θα μεγαλώσει το κόστος της ανακαίνισης σας. Δηλαδή 24 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο  είναι ένα όριο το οποίο καλύπτουμε εμείς σε μια ανακαίνιση σπιτιού.

Κουφώματα αλουμινίου

Επίσης  σας περιγράφουμε   και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά  των προϊόντων  τα οποία τοποθετούμε π.χ ας πούμε κουφώματα αλουμινίου.Θεωρούμε ότι  αυτή τι στιγμή  είναι  πολύ κουτό  ή εν πάση περίπτωσή δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω  να τοποθετήσει κάποιος  συμβατικά κουφώματα με  διπλά τζάμια  ενώ αυτή τι στιγμή  υπάρχουν τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα  αλουμινίου . Τα οποία σε συνδυασμό με τα  ενεργειακά τζάμια  τεσσάρων εποχών  σας επιτρέπουν  και σας δίνουν την δυνατότητα  να έχετε εξοικονόμηση ενέργειας  μεγαλύτερη από 80%.  Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κουφώματα αλουμινίου.
Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Προδιαγραφές ανακαίνισης σπιτιού

Αυτά λοιπόν μέσα στα πακέτα μας  υπάρχουν αναλυτικά οι προδιαγραφές  ανακαίνισης σπιτιού. Και τι ακριβώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί  ούτως ώστε να καταλήξουμε  στο τελικό  δια ταύτα. Και το τελικό δια ταύτα στην ανακαίνιση σπιτιού  για  εμάς είναι το εξής.  Ότι παραλαμβάνουμε  ένα σπίτι 50 ετών  το οποίο δεν το ανακαινίζουμε  το μετατρέπουμε σε  νεόδμητο κτίριο. Και εκεί μέσα  σε όλη την σελίδα μας  περιγράφονται αναλυτικά και  στα πακέτα  ανακαίνισης. Αλλά βεβαίως και στον οδηγό ανακαίνισης  ο οποίος θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο  για σας . Σε αυτό το τομέα  όσον αφορά το τι είναι ο οδηγός  ανακαίνισης  θα το δείτε σε άλλη παράγραφο  της ιστοσελίδα μας. Απλώς περιγραφικά σας λέω  ότι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο  για σας  διότι μπορείτε να μας ελέγξετε. Δηλαδή εκεί σας περιγράφουμε  μέσα το τι  ακριβώς θα μπει  μέχρι και την παραμικρή καρφίτσα  ποια είναι τα χαρακτηριστικά του. Ποια είναι η αξία του  και με ποιον τρόπο πρέπει ο τεχνίτης  να κάνει την εφαρμογή του κατά την ανακαίνιση ενός σπιτιού.

Οδηγός ανακαίνισης

Εκτυπώνοντας λοιπόν  εσείς τον οδηγό ανακαίνισης   έχετε την δυνατότητα να μας  ελέγχετε ανά πάσα στιγμή. Αν αυτά τα οποία γράφουμε  με τόσο αναλυτικά και με τόσο  λεπτομερειακά  τα εφαρμόζουμε στην πράξη. Πολύ απλά δηλαδή  μπορείτε να έρθετε το πρωί  μέσα στο έργο το οποίο  εργάζονται οι τεχνίτες, τι στιγμή που  βάζουμε τα πλακάκια δαπέδου.  Θα έχετε εκτυπώσει τον οδηγό ανακαίνισης  ή τα περιγραφόμενα στα πακέτα  ανακαίνισης  και πολύ απλά θα μου πείτε «οπ ! Φιλαράκο,  εδώ γράφεις ότι  πριν τοποθετήσεις τα πλακάκια  θα επιστρώσεις το χώρο με  γαλαξιακό αστάρι  για να έχουν καλύτερη επικόλληση  στα πλακάκια . Για να δω το  έκανες;»

Έλεγχος στις ανακαινίσεις

Σας δίνουμε όμως την δυνατότητα  να με ελέγξετε  γιατί σας γράφουμε ότι  για να υπάρχει ασφαλή επικόλληση  των πλακιδίων  θα πρέπει να προηγηθεί αυτή η εργασία. Ελάτε λοιπόν να μας ελέγξετε  αν εφαρμόζουμε αυτά τα οποία  γράφουμε.

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού

Επειδή ξέφυγα λίγο  να επανέλθω στο κόστος της ανακαίνισης  σπιτιού  ότι τα πακέτα μας αυτή τη στιγμή  είναι απόλυτα ακριβή  κοστολογημένα  και εάν εσείς τα μελετήσετε  προσεκτικά  και προσθέσετε ή αφαιρέσετε  κάποιες εργασίες  μπορείτε από μόνοι σας  χωρίς να μας ρωτήσετε  να προσδιορίσετε πρώτον  την αξία της ανακαίνισης  του χώρου σας  και βεβαίως θα έχετε  άμεση εικόνα  το τι υλικά και προϊόντα θα τοποθετηθούν  εφόσον εμείς αυτή τι στιγμή  και τα γράφουμε και  μέσα από video   τα οποία υπάρχουν μέσα στα πακέτα  περιγράφουμε στα video  και τα τεχνικά χαρακτηριστικά  προϊόντων  και με τον τρόπο των οποίων εκτελείται η εργασία  δηλαδή καθίσαμε πάνω στον μάστορα  που εκτελεί μια ανακαίνιση  τα υδραυλικά  και εκεί βλέπουμε τι ακριβώς  χρησιμοποιεί και πως γίνεται η εργασία.

Φέρτε το κόστος ανακαίνισης στα μέτρα σας

Κατά αυτή την έννοια λοιπόν  εμείς είμαστε ένα ανοιχτό βιβλίο  και βεβαίως σας  δίνουμε την δυνατότητα  από κοινού μαζί αν θέλετε  να φτιάξουμε το δικό σας  πακέτο  στα μέτρα σας  ούτως ώστε  να μπορείτε και εσείς να  το επιλέξετε οικονομικά  αλλά παράλληλα να υπάρχει και μία  ποιοτική ανακαίνιση.

Κατηγορίες πακέτων ανακαίνισης

Σχετικά τώρα με τα πακέτα μας  τις 2 κατηγορίες πακέτα τα οποία βάλουμε  είναι το πακέτο Luxury  και το πακέτο Lux economy. Το πακέτο  Luxury   είναι αυτό το οποίο σας προτείνουμε εμείς  διότι έχει μικρή διαφορά  από το απλό πακέτο  αλλά το πακέτο Luxury   παραπέμπει στο γεγονός  που είπα προηγουμένως  ότι παραλαμβάνουμε ένα σπίτι παλιό  και σας παραδίνουμε ένα νεόδμητο σπίτι. Στα πακέτα  Lux economy  είναι φτηνότερα πακέτα κανονικά δεν είναι στην φιλοσοφία μας  και δεν έπρεπε να τα είχα βάλει καθόλου  στην ιστοσελίδα μας  ωστόσο επειδή τα Lux economy αυτή τι στιγμή παραλληλίζονται  αν θέλετε με το τι  και πως λειτουργεί αυτή  τι στιγμή η  αγορά  δυστυχώς περί αγορά περιέχει  και την πρακτική, την ελληνική πρακτική  του  ΄΄άρπα κόλα΄΄  αν θέλετε.

Οικονομικά πακέτα ανακαίνισης

Υπό αυτή την έννοια λοιπόν είμαστε  υποχρεωμένοι  να σας παρουσιάσουμε τα οικονομικά πακέτα  τα οποία ταυτίζονται με το τι  ακριβώς γίνονται  στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις  στο 95 %  των περιπτώσεων  σας το παρουσιάζουμε όμως μόνο  σαν μέτρο σύγκρισης, επαναλαμβάνω δε σας το προτείνουμε  μπορεί η ανακαίνιση σας να σας πάει  1 ή 2 χιλιάρικα πιο πάνω  σε κόστος  όμως η ποιοτική αναβάθμιση  από το ένα πακέτο στο άλλο  είναι της τάξεως του 80%   συν.  Αντιλαμβάνεστε λοιπόν  ότι για ένα μικρό κόστος  παραπάνω  αξίζει τον κόπο  να ακολουθήσετε  κάποιο από τα πακέτα  Luxury   τα οποία είναι συνδεδεμένα  μαζί με τον οδηγό ανακαίνισης  είναι 2 εργαλεία δηλαδή  τα οποία σας τα παρέχουμε  και βεβαίως από εκεί μέσα  μπορείτε να γνωρίσετε τα  πάντα σε ότι έχει σχέση με  την ανακαίνιση  και μπορώ να πω ας πούμε ότι   βγάζοντας στο internet   σε video όλες αυτές τις λεπτομέρειες  όσον αφορά τις αξίες  τα προϊόντα  κλπ. Ούτως ώστε να μπορείτε να  γνωρίζετε τα πάντα.

Ποιότητα στις ανακαινίσεις

Έχω δεχθεί από κάποιους  συναδέλφους εντός εισαγωγικών  παρατηρήσεις υπό την εξής έννοια  «Ρε Βασίλη  τι τα βγάζεις όλα αυτά, τους κάνεις ότι τα γνωρίζουν τα πάντα  και μετά δεν μπορούμε να βγάλουμε το μεροκάματο».  Ε λοιπόν εκεί απαντώ  εγώ :  Εγώ  δεν μπορώ να κοροϊδέψω άνθρωπο   τελεία και παύλα. Αυτά τα οποία λέω, αυτά τα οποία περιγράφω, αυτά τα πράγματα θα κάνω  και γιατί δεν μπορώ να κοροϊδέψω άνθρωπο, για να είμαι ειλικρινής  διότι αν αισθανθώ είναι  θέμα  χαρακτήρα πλέον., Αν αισθανθώ  ότι κορόιδεψα κάποιον άνθρωπο, εγώ το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ, δε θα μπορώ να κοιμηθώ, τι να κάνουμε;   Η γυναίκα μου λέει το εξής πολλές φορές :    Κορόιδο γεννήθηκες  κορόιδο θα πεθάνεις. Δεν με πειράζει, αυτός έτσι λειτουργώ, έτσι είμαι, αυτό προβάλω, θέλω να κάνω  γνώστη τον υποψήφιο   για να κάνει μια ανακαίνιση  όλων των λεπτομερειών   για να γνωρίζει τα πάντα  και να μπορεί να με ελέγχει. -

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.