Κόστος ανακαίνισης

Πως μπορούμε να υπολογίσουμε το κόστος μιας ανακαίνισης

Πως να υπολογίσετε το κόστος ανακαίνισης

Χρησιμοποιώντας τα πακέτα ανακαίνισης μπορούμε να υπολογίσουμε το κόστος της ανακαίνισης κατά προσέγγιση, κατά πολύ μεγάλη προσέγγιση. Δεδομένου ότι τα πακέτα αυτή τη στιγμή αφορούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες ποσότητες και ποιότητες υλικών, μόνο κατά προσέγγιση μπορούμε να υπολογίσουμε πόσο θα κοστίσει μια ανακαίνιση.
κόστος ανακαίνισης κόστος ανακαίνισης

Ανακαίνιση

Σε κάποια περίπτωση η οποία ταιριάζει, κουμπώνει με τα πακέτα που ήδη διαθέτουμε με τι συγκεκριμένες εργασίες και τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς το κόστος μιας ανακαίνισης.

Διαφοροποίηση από τα πακέτα ανακαίνισης

Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια τα πράγματα διαφέρουν. Μπορεί να έχει περισσότερα κουφώματα, μπορεί να έχει λιγότερες απαιτήσεις, μπορεί να θέλει κάποιος να κάνει μια ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά καταργώντας ενδεχομένως την παλιά ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τοποθετώντας μια νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Κουφώματα Αλουμινίου

Το ίδιο ισχύει για τα κουφώματα αλουμινίου. Μπορεί να αλλάξει κάποιος τον τύπο των κουφωμάτων αλουμινίου. Μπορεί για παράδειγμα αν επιλέξει θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου.
κουφώματα αλουμινίου κουφώματα αλουμινίου

Πακέτα ανακαίνισης

Σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούμε λίγο προσθαφαιρετικά. Αν μελετήσετε τα πακέτα μας και δείτε για παράδειγμα ότι για τα δάπεδα χρησιμοποιούμε τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά άρα έχουμε αυτό το κόστος ανακαίνισης, κάποιος μπορεί να μην έχει δάπεδα αλλά να έχει παρκέ ή να έχει κάτι άλλο. Όλα αυτά περιγράφονται μέσα στα πακέτα ανακαίνισης που διαθέτουμε. Μπορείτε μέσα από τα πακέτα μας να αποκτήσετε δυο γνώσεις, δυο εφόδια. Το πρώτο είναι να έχετε μια τάξη μεγέθους κατά προσέγγιση 90% πόσο θα σας κοστίσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Το βασικότερο βέβαια για το οποίο αυτή τη στιγμή βγάζουμε πακέτα ανακαίνισης είναι για να μπορεί να δει κάποιος τι ακριβώς υλικά χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή, ποιο είναι το κόστος υλικών που χρησιμοποιούνται, ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τα οποία θα τοποθετηθούν. Και όλο αυτό δένει με το τι ακριβώς επιθυμεί κάποιος να τοποθετήσει στο σπίτι του σε μια ανακαίνιση. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή τα πακέτα τα οποία έχουμε παραπέμπουν σε μια όχι απλώς ποιοτική ανακαίνιση, αλλά παραπέμπουν σε μια πολυτελή ανακαίνιση. Ξεφεύγοντας από το μέσο όρο των κατασκευαστών που κατασκεύαζαν πολυκατοικίες και έτοιμα διαμερίσματα. Για να έχουμε ένα συγκρίσιμο μέγεθος, μπορούμε να κάνουμε τη σύγκριση με ένα καινούργιο διαμέρισμα, νεοκατασκευασθέν, το οποίο πουλιέται στην αγορά ως καινούργιο. Η ποιότητα κατασκευής με τα πρώτα πακέτα μας, τα lux πακέτα, είναι δυο φορές πιο πάνω σε αξία, σε αντοχές και σε ποιότητα από οτι στα διαμερίσματα που είναι καινούργια και πωλούνται στην αγορά ως καινούργια.

Συγγραφή υποχρεώσεων στα ανακαίνισης

Για να είμαστε πιο σαφείς στα πακέτα μας, πράγμα το οποίο το κάνουμε και στη συγγραφή υποχρεώσεων με τον κάθε πελάτη, για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις, για το κάθε τι το οποίο θα τοποθετηθεί μέσα, έστω και για την παραμικρή λεπτομέρεια, περιγράφουμε δυο πράγματα. Το πρώτο είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και το δεύτερο είναι η αξία του αυτή τη στιγμή στην αγορά.

τοποθέτηση πλακιδίων σε ανακαίνιση

Μια πολύ συνηθισμένη εργασία στις ανακαινίσεις είναι και η τοποθέτηση πλακιδίων. Για παράδειγμα, εκτιμούμε αυτή τη στιγμή, ως ενδεικτικό παράδειγμα, ότι θα αλλάξουμε τα δάπεδα του σπιτιού για να κάνουμε σωστή τοποθέτηση πλακιδίων.
τοποθέτηση πλακιδίων τοποθέτηση πλακιδίων
Εμείς στα πακέτα μας και στη συγγραφή των υποχρεώσεών μας προϋπολογίζουμε πλακάκια αξίας 18 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Και το ερώτημα είναι για ποιο λόγο βάζουμε αυτό το 18 και δεν βάζουμε 25 η δεν βάζουμε 12 ή δεν βάζουμε δέκα, τη στιγμή που ατή τη στιγμή υπάρχουν πλακάκια και με 10, και με 8 ευρώ, σε διαφορετικές τιμές και σε διαφορετικές ποιότητες αλλά και σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Επειδή όμως γνωρίζουμε το αντικείμενο, θέλουμε και είναι στόχος μας και πρακτική της εταιρείας μας, η ανακαίνιση την οποία θα κάνουμε να έχει τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε το σπίτι για τα επόμενα τριάντα ή σαράντα χρόνια να μη χρειαστεί καμία απολύτως παρέμβαση. Υπό αυτή την έννοια και με αυτό το σκεπτικό εκτιμούμε ότι τα πλακάκια αυτής της αξίας θα είναι πλακίδια σαφώς γρανίτη, επισμαλτωμένα, δηλαδή μαι ποιότητα πλακιδίου γκραντ πορσελανάτο. Αυτό σημαίνει ολόμαζο, δηλαδή μια μάζα όλος ο γραντίτης, το οποίο πάνω θα έχει επικάλυψη πορσελάνης. Θεωρούμε ότι αυτή την κατηγορία των πλακιδίων είναι αυτή που θα μας διασφαλίσει ποιότητα και διαχρονικότητα στην κατασκευή μας. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα. Κάπως έτσι ακολουθούν και οι υπόλοιπες κατασκευές και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα τοποθετηθούν κατά την ανακαίνιση. Κάπως έτσι θα υπολογίσετε το κόστος ανακαίνισης. Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πακέτων ανακαίνισης που έχουμε στην αγορά παραπέμπουν σε υψηλά standard, σε μια πολυτελή κατασκευή, η οποία αντέχει στο χρόνο, έχει διαχρονικότητα, έχει αντοχή και δεν επηρεάζεται από το χρόνο.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.