Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Ιταλικά έπιπλα κουζίνας για ανακαίνιση σπιτιού. Σας παρουσιάζουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά   των Ιταλικών επίπλων κουζίνας που διατίθενται στην Ελλάδα από την Enfe.gr.

Ιταλικές κουζίνες

Βλέπουμε εδώ  μία πρώτη εικόνα  ένα από τα πολλά μοντέλα  Ιταλικών κουζινών  που διατίθενται από την Enfe.gr.  Από άλλη οπτική γωνία βλέπουμε  το δεξί τμήμα της κουζίνας  και στην συνέχεια όλη την  κουζίνα και θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια   τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των  Ελληνικών κουζινών τα οποία είναι πολύ ανώτερα από ότι κατασκευάζεται αυτή τι στιγμή  στην Ελλάδα. Να δούμε λοιπόν ένα προς ένα  τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ιταλικής κουζίνας.  Και να ξεκινήσουμε από τα πορτάκια  γιατί αυτά είναι το τμήμα της  κουζίνας  το οποίο ταλαιπωρείται πάρα πολύ στην ιταλική κουζίνα. Και βεβαίως εκεί είναι και  η βάση  της Ιταλικής κουζίνας. Κατά πόσο τα πορτάκια  έχουν καλή αισθητική και κατά δεύτερον  κατά πόσο είναι ανθεκτικά  στην συνεχή χρήση που παρουσιάζουν  τα πορτάκια στις Ιταλικές κουζίνες.
Ιταλικές κουζίνες Ιταλικές κουζίνες

Πορτάκια κουζίνας

Βλέπουμε εδώ ένα απλό πορτάκι κουζίνας  ένα  μελαμινικό  πορτάκι  το οποίο στις ακμές του  είναι κολλημένο APS   ή το λεγόμενο PVC.  Αυτό βεβαίως που κολλείται στις ακμές  είναι ένα ξένο σώμα  και πολύ εύκολο να αποκολληθεί  βλέπουμε εδώ στο συγκεκριμένο πορτάκι  ότι στην μία ακμή του, βλέπουμε εδώ  ότι το APS  έχει ξεκολλήσει και αν αυτό βέβαια  συμβεί  στην κουζίνα  αχρηστεύεται όλη η κουζίνα.

Τεχνολογία κατασκευής Ιταλικών επίπλων κουζίνας

Να δούμε εδώ λοιπόν  την τεχνολογία, υψηλή τεχνολογία  κατασκευής των Ιταλικών επίπλων  της κουζίνας. Βλέπουμε εδώ το πορτάκι  του, το οποίο αν θα δείτε  εδώ στις ακμές του δεν υπάρχουν κολλήματα ή ραφές  είναι όλο μια ενιαία  επιφάνεια, μία σκληρή επιφάνεια  από πολυμερικό  βακελίτη  το οποίο εφαρμόζεται πάνω στο πορτάκι  με ειδική πρέσα  και εφαρμόζει πλήρως το πορτάκι  χωρίς να δημιουργείται η ανάγκη  στις ακμές εδώ που πονάει δηλαδή  το πορτάκι  να υπάρχουν κολλήματα και PVC   και κατά συνέπεια και κατά προέκταση  μετά από συνεχή χρήση της κουζίνας  κάποια στιγμή να αποκολληθεί  και να αχρηστευτεί η κουζίνα μας. Επιπλέον το υλικό το οποίο είναι  επικαλυμμένο  το πορτάκι  είναι βακελίτης πολυμερικός  ένα πολύ  σκληρό υλικό  μεγάλης αντοχής και αδιάβροχο  θα το δείτε στην συνέχεια σε ένα πείραμα  στο οποίο έχουμε κάνει.

Γυαλιστερά πορτάκια κουζίνας

Βλέπουμε εδώ ένα γυαλιστερό πορτάκι  από ένα άλλο μοντέλο των Ιταλικων κουζινών  το οποίο το έχουμε εμβαφτίσει  5 μέρες  μέσα στο νερό. Να δούμε λοιπόν την συμπεριφορά του, το βγάλαμε από το νερό, βλέπουμε ότι δεν έχει υποστεί το πορτάκι  την παραμικρή αλλοίωση  είναι αδιάβροχο, βλέπετε εδώ η γωνία του, η ακμή του  και σε αυτή  την περίπτωση  είναι ενιαία επιφάνεια  δεν υπάρχει κόλλημα PVC  εδώ  όυτως ώστε δεν υπάρχει κάτι να  αποκολληθεί  με όλη αυτή την ταλαιπωρία  5 μέρες εμβαφτισμένο   μέσα στο νερό  το πορτάκι δεν έχει πάθει απολύτως  τίποτα, βλέπουμε  ένα γυαλιστερό πορτάκι  και βλέπετε πως αντανακλά το φως  πάνω σε ένα πορτάκι γυαλιστερό  το οποίο είναι ένα μοντέλο το οποίο  είναι πανέμορφο.

Ανακαίνιση σπιτιού

Ερχόμαστε στην ανακαίνιση σπιτιού. Εδώ αν μπορείτε  να διακρίνετε τις αποστάσεις  που έχει το ένα πορτάκι  από το άλλο για να γίνει σωστά η ανακαίνιση σπιτιού. Και διαπιστώνουμε ότι  οι αποστάσεις είναι ακριβώς ίδιες  με ακρίβεια δέκατο του χιλιοστού. Και αυτό γίνεται βεβαίως  διότι το κάθε κουτί  με τα πορτάκια του  έρχεται στην Ελλάδα μονταρισμένο  από σύγχρονα  υψηλής τεχνολογίας  μηχανήματα  και οι κοπές των υλικών  που  γίνονται είναι με  ακρίβεια χιλιοστού. Αυτή είναι η σωστή τεχνική για τις ανακαινίσει σπιτιών. Εδώ βεβαίως αν θα κοπεί  τα πορτάκια  και τα κουτιά στην Ελλάδα  λίγο η μηχανή που θα τα κόψει, λίγο αυτό που μοντάρει  την κουζίνα. Ιδανική πρακτική ανακαίνισης. Χιλιοστά από εδώ  χιλιοστά από εκεί, βλέπουμε μια κουζίνα η οποία κάποια στιγμή  προσπαθούμε να μαζέψουμε τις αποστάσεις  αλλά βεβαίως δεν μπορούμε να πετύχουμε  αυτή την τελειότητα. Μιλάμε για τελειότητα στις ανακαινίσεις με την οποία  έρχονται τα Ιταλικά έπιπλα της κουζίνας μονταρισμένα. Επαναλαμβάνω  τα πορτάκια και τα κουτιά τους  και συναρμολογούνται πανεύκολα σε μια ανακαίνιση. Ακόμα και από κάποιον ο οποίος  απλώς γνωρίζει  στοιχειωδώς ορισμένα πράγματα  μπορεί από μόνος του να την μοντάρει. Χωρίς να χρειάζεται  να απαιτηθεί κάποιος ειδικός  μονταρίστας ο οποίος θα μοντάρει την κουζίνα κατά την ανακαίνιση του σπιτιού.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Ηλεκτρικές  συσκευές στην κουζίνα

Βλέπουμε εδώ με όλες τις ηλεκτρικές  συσκευές, ψυγειοκαταψήκτης  εντοιχισμένος, φούρνος ίνοξ με 8 προγράμματα, φούρνος μικροκυμάτων  ίνοξ, απορροφητήρας  καμινάδα,  4 κεραμμικές   εστίες, υπερσύγχρονο πλυντήριο  πιάτων, νεροχύτης και μπαταρία.

Μηχανισμοί στα πορτάκια κουζίνας

Να δούμε  τώρα και μερικές λεπτομέρειες  οι οποίες βεβαίως επί της ουσίας δεν   είναι  λεπτομέρειες, γιατί το σύνολο από πολλές λεπτομέρειες είναι αυτό το οποίο κάνει τη διαφορά. Να δούμε τους μηχανισμούς  που διαθέτει, αυτή τι στιγμή βλέπουμε  τα 3 συρτάρια, 90αρια συρτάρια  πλάτους με μεγάλη περιεκτηκότητα, δυνατότητα  αποθήκευσης πραγμάτων.  Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι χέτινκ ή μπλουμ αξιόπιστοι μηχανισμοί  βλέπουμε πως κλείνει το κάθε συρτάρι, αθόρυβα εντελώς  και με μηχανισμούς μπλουμ και χέτινκ  που αντέχουν στην μεγάλη χρήση της  κουζίνας.
πορτάκια κουζίνας πορτάκια κουζίνας

Πλάτη της κουζίνας

Η πλάτη της κουζίνας  από κρύσταλλο ασφαλείας  φωτιζόμενο βλέπετε  μία ενιαία επιφάνεια  σε μπορτνό χρώμα  όπως είναι τα πορτάκια που δένει  όλη την κουζίνα και είναι πανέμορφο.

Πορτάκια  σε μπορντό χρώμα

Εδώ να δούμε και τα άλλα τα πορτάκια  σε μπορντό χρώμα  με την ίδια κατασκευή όπως βλέπουμε   εδώ, δεν υπάρχει ούτε εδώ  ραφί στις ακμές στα πορτάκια  είναι ενιαία πρεσαριστή επιφάνεια  επαναλαμβάνουμε πολυμερικού βακελίτη. Και εδώ είναι τα πιατάκια  πάνω από τον νεροχύτη το ντουλάπι που χρησιμοποιείτε για τα πιάτα. Βλέπουμε μια λεπτομέρεια εδώ  ότι κάτω από το σημείο που τοποθετούνται  τα πιάτα εδώ υπάρχει  στραγγιστήρι το οποίο  και να βάλουμε τα πιάτα επάνω βρεγμένα  στραγγίζουν, παίρνουμε το στραγγιστήρι το αδειάζουμε  και η κουζίνα μας δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα  πως επίσης θα δούμε  και στον πάτο του νεροχύτη. Εδώ βεβαίως δεν υπάρχει  μία μελαμίνη  όπως συνηθίζεται στις κουζίνες  αλλά πάτος  από  PVC, άνθυγρος πάτος  και αυτό βεβαίως  διότι στις πολλές περιπτώσεις  σε μια κουζίνα κάποια στιγμή θα  παρουσιαστεί μαι διαρροή  στα σιφώνια κάτω από το νεροχύτη  με συνέπεια να ποτίζει αν θέλετε  η μελαμίνη  και να αχρηστεύεται η κουζίνα. Εδώ λοιπόν   βεβαίως και αυτό είναι μια  λεπτομέρεια, όμως μια λεπτομέρεια  που μπορεί αν κάποια στιγμή  να σώσει την κουζίνα αν στο πάτο της θα υπήρχε  μελαμίνη.

Ανακαίνιση με πολυμερικό  βακελίτη

Ανακεφαλαιώνουμε  λοιπόν επιγραμματικά  να επαναλάβουμε ότι τα  πορτάκια στην ανακαίνιση είναι κατασκευασμένα από πολυμερικό βακελίτη υψηλής αντοχής στην χρήση. Πρακτικά δηλαδή δεν παθαίνει τίποτα   ενιαία επιφάνεια στα πορτάκια  χωρίς ακμές  και χωρίς κολλήματα PVC  το οποίο  σημαίνει  ότι πολλαπλασιάζεται η αντοχή της κουζίνας μετά την ανακαίνιση. Σχετικά με πορτάκια τα οποία είναι  κολλημένα με PVC. Επαναλαμβάνουμε ότι όλα έρχονται μονταρισμένα  με ακρίβεια χιλιοστού από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Το οποίο σημαίνει ότι μετά την ανακαίνιση η κουζίνας μας έχει άψογη εφαρμογή  χωρίς να υπάρχουν μεγαλύτερα κενά  στο δέκατο του χιλιοστού στην κυριολεξία.

Πορτάκια για την ανακαίνιση κουζίνας

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πορτάκια για την ανακαίνιση κουζίνας. Και σε σχέδια   περίπου τα 10 μοντέλα  από 20 εναλλακτικές προτάσεις   για το κάθε μοντέλο μπορεί να ικανοποιήσει  και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Ανακαίνιση στην κουζίνα

Επισής πολύ σημαντικό είναι οι μηχανισμοί που τοποθετούνται στην ανακαίνιση κουζίνας. Διότι αν δεν είναι καλής ποιότητας  μετά από ένα χρονικό διάστημα αρχίζουν να  ατονούν. Αρνητικό για την ανακαίνιη κουζίνας. Με αποτέλεσμα  να χρειάζονται αλλαγή και να μπούμε  σε περιπέτειες. Μηχανισμοί λοιπόν  που  χρησιμοποιείται είναι η μπλουμ ή  χετινκ. Ιδανικοί για ανακαίνιση σε κουζίνα. Βγάζουμε το πορτάκι  πάλι να το δείτε, αν το δούμε  κλείνει χωρίς να ακούγεται τίποτα. Η τέλεια ανακαίνιση κουζίνας. Επίσης να δούμε και ένα πορτάκι εδώ  το οποίο κλείνει χωρίς να ακούγεται τίποτα. Η τέλεια ανακαίνιση στην κουζίνα.
ανακαίνιση στην κουζίνα ανακαίνιση στην κουζίνα

Μηχανισμοί Ιταλικής κουζίνας

Οι μηχανισμοί  παίζουν σημαντικό ρόλο στην κουζίνα.  Όπως επίσης παρέχεται η δυνατότητα  με μικρό κόστος η κουζίνα να έρθει  από  την Ιταλία και να συμπεριλαμβάνει  όλες τις ηλεκτροσυσκευές ενεργειακής κλάσης  άλφα συν όλες  τις είδατε προηγουμένως στην παρουσίαση  ούτως ώστε να μπορείτε να παραλάβετε  μία κουζίνα πλήρης  μαζί με τις ηλεκτροσυσκευές με συγκριτικά  χαμηλό κόστος  και εδώ θέλουμε να πούμε το εξής ότι έχουμε καταφέρει  στην  Enfe.gr αυτές τις κουζίνες  τις οποίες σε καταστήματα θα τις δείτε  σε πολύ υψηλά νούμερα  έχουμε καταφέρει λοιπόν, μπορείτε να τις δείτε και από τις προσφορές μας  τις οποίες έχουμε στην ιστοσελίδα μας  να σας τις προσφέρουμε σε πολύ χαμηλές τιμές  ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε ένας  να έχει την δυνατότητα  να τοποθετήσει μία ποιοτική   κουζίνα, μια κουζίνα η οποία  θα έχει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο  με ένα τίμημα το οποίο είναι  πάρα πολύ πιο χαμηλότερο  από ότι οι τιμές που διατίθεται  στην Ελληνική αγορά.  Αυτά βεβαίως θα  τα δείτε μέσα στις προσφορές μας, στην ιστοσελίδα μας.  

Έπιπλο μπάνιου

Και κλείνοντας βλέπουμε  και  εδώ ένα έπιπλο μπάνιου  κατασκευής Enfe.gr το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο  και γυαλί  100 τοις 100 αδιάβροχο  πανέμορφο όλο γυαλί. Βλέπουμε το κάτω μέρος του επίπλου  εδώ είναι γυαλί με ψηφιακή εκτύπωση  το ίδιο και στην πίσω πλευρά του  καθώ και ο καθρέφτης πάλι  με ψηφιακές εκτυπώσεις  θα δείτε πιο πολλά για τα αδιάβροχα  έπιπλα της Enfe.gr  στην κατηγορία στην ιστοσελίδα μας. Έπιπλα μπάνιου 100 τοις 100 αδιάβροχα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.