Εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι

Εδώ παρουσιάζουμε το video με τις εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι: Σε αυτό το video βλέπουμε τις εργασίες που έγιναν από την enfe.gr για την ανακαίνιση στο Παγκράτι.
Εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι Εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι

Εργασίες ανακαίνισης στο Παγκράτι

Σε αυτή την ανακαίνιση έχουν φύγει εντελώς όλα τα κουζινικά από το χώρο της κουζίνα διότι έχουμε σκοπό να τοποθετήσουμε τα κουφώματα. Έχουμε αλλάξει όλα τα ηλεκτρικά. Το συνεργείο μας σκάβει το δάπεδο για να περάσουμε την αυτονομία θέρμανσης. Επίσης κάτω από το δάπεδο θα περάσουμε και την καινούργια ύδρευση.

Εργασίες ανακαίνισης και βάψιμο τοίχου

Σε κάθε ανακαίνιση, όταν πρόκειται να ακολουθήσει βάψιμο, πάντα κάνουμε τεστ αντοχής των χρωμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στους τοίχους βλέπουμε διαφορετικά χρώματα. Αν δούμε ότι το υπάρχον χρώμα δεν έχει καλή πρόσφυση με το υπάρχον υπόστρωμα τότε αφαιρούμε όσο το χρώμα και σε παρθένα πλέον τοιχοποιεία κάνουμε την νέα εφαρμογή των χρωμάτων για να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα υπάρχουν στο μέλλον φαινόμενα να ξεκολλήσει το υπάρχον χρώμα. Το σπίτι στο Παγκράτι ακόμα είναι γιαπί και μοιάζει με εργοτάξιο διότι βρισκόμαστε στη μέση της ανακαίνισης. Όμως θέλουμε να το παρουσιάσουμε έτσι ώστε στο τέλος να συνδυάσουμε όλα τα video και να δούμε το συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

Υπόλοιπες εργασίες ανακαίνισης

Το μπάνιο και το wc έχουν σκαφτεί για να μπουν τα υδραυλικά και τα αποχετευτικά. Στο επόμενο βήμα των εργασιών ανακαίνισης οι δυο κρεβατοκάμαρες θα τριφτούν και θα γυαλιστούν. Και όλες μαζί οι εργασίες ανακαίνισης θα μας οδηγήσουν σε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Στην enfe.gr φροντίζουμε πάντα να σας ενημερώνουμε για τις εργασίες ανακαίνισης. Και βέβαια ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τη δουλειά μας είναι μέσα από τα video, στα οποία βλέπετε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και τον τρόπο που εργάστηκαν τα συνεργεία μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εργασίες ανακαίνισης: http://www.enfe.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.