Επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων με ρητίνες σε ανακαινίσεις σπιτιών

Τώρα θα δούμε επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων με ρητίνες σε ανακαινίσεις σπιτιών. Θα σας δείξουμε τώρα με ποιον τρόπο επισκευάζουμε τα επιχρίσματα από ένα παλιό σπίτι, τα εξωτερικά επιχρίσματα τα οποία λόγω της παλαιότητας έχουν διαβρωθεί και είναι έτοιμα να αποκολληθούν. Εδώ λοιπόν σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε μία μεγάλη επιφάνεια του σπιτιού, υπάρχουν δύο λύσεις ή να μπει σκαλωσιά και να σοφατιστεί να φύγουν οι παλιοί σοφάδες και να σοφατιστεί το σπίτι από την αρχή ή με τρόπο τον οποίο γνωρίζουμε στην Enfe.gr να σκληρύνουμε τα υπάρχοντα επιχρίσματα σε τέτοιο βαθμό ούτως ώστε να γίνουν πέτρα και στην συνέχεια να τα μονώσουμε και η τοιχοποιία στο τέλος όταν ολοκληρωθεί η εργασία να είναι σαν καινούργια.

Επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων

Βλέπουμε εδώ ο τεχνίτης ο οποίος περνάει όλη την επιφάνεια με εποξική ρητίνη για την επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων. Είναι ρητίνη διήθησης η οποία διηθεί μέσα στα υπάρχον επιχρίσματα και καταφέραμε με αυτό τον τρόπο τα σαθρά αυτά αν θέλετε επιχρίσματα να τα μετατρέψουμε σε πέτρα και να σκληρύνουν βλέπουμε εδώ ότι σε ορισμένες από τις πλευρές έχουν αποκολληθεί τελείως τα επιχρίσματα όλη λοιπόν αυτή την επιφάνεια εμείς θα την σκληρύνουμε με ρητίνη διήθησης ούτως ώστε να στερεοποιηθεί και να γίνει σαν πέτρα και στην συνέχεια θα το περάσουμε με μονωτικό και θα τελειώσει αυτή η εργασία με εγγύηση ότι έχει γίνει πολύ καλύτερη δουλειά από το να βάζαμε μια σκαλωσιά και να το σοβατίζαμε στην συνέχεια και με λιγότερα χρήματα, αυτό όμως δεν είναι και το πρώτο ζητούμενο, το ζητούμενο είναι ότι κατά αυτό τον τρόπο η ρητίνη η οποία διηθίζει μέσα στο παλιό σοφά, στο παλιό σοφά επιχρίσματα την στερεοποιεί και την κάνει σαν πέτρα.
Επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων Επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων

Σε τι κατάσταση είναι τα επιχρίσματα

Να σας δείξουμε τώρα σε τι κατάσταση είναι τα επιχρίσματα για να μπορέσετε να καταλάβετε με ποιον τρόπο καταφέρνουμε ένα σαθρό επίχρισμα το οποίο είναι έτοιμο να φύγει να το στερεοποιήσουμε με ρητίνη διήθησης για να δούμε το σοφά εδώ, κοιτάξετε πόσο εύκολα αποκολλιέται ο σοφάς έχει διαβρωθεί πλήρως και αποκολλιέται πολύ εύκολα. Εμείς λοιπόν τα βρήκαμε αυτά τα επιχρίσματα να τα στερεοποιήσουμε να τα ομογενοποιήσουμε και να τα σκληρύνουμε σαν πέτρα. Βλέπουμε δίπλα το κομμάτι το οποίο το έχουμε περάσει, το περνάμε με εποξική ρητίνη δήωσης συστατικών, ρητίνη διήθησης.

Επιχρίσματα στις ανακαινίσεις

Για να δούμε εδώ που το έχουμε περάσει στην ανακαίνιση. Βλέπετε εδώ με πόση δύναμη το χτυπάει και έχει σκληρύνει τόσο πολύ το οποίο δεν αποκολλιέται και δεν ρηγματώνεται με τίποτα. Να δούμε και δίπλα αυτό που δεν το έχουμε περάσει για βγάλε εδώ πέρα αυτό. Βλέπουμε εδώ πόσο εύκολα αποκολλιέται ο σοφάς πριν από την ανακαίνιση. Να πάμε πάλι και σε ένα τμήμα που το έχουμε περάσει με ρητίνη για να δούμε πόσο έχει σκληρύνει. Η ανακαίνιση έγιεν σωστά. Αυτό λοιπόν το έχουμε περάσει μόνο με ένα χέρι και έχει σκληρύνει τόσο πολύ πρέπει να το περάσουμε άλλα δύο χέρια. Θα σας δείξουμε και στην συνέχεια και τα επόμενα στάδια ανακαίνιση ςσπιχρισμάτων τα οποία λειτουργούμε ώστε να σκληρύνουμε την υπάρχουσα. Βλέπουμε τα υπάρχοντα επιχρίσματα με μία πρώτη αν θέλετε πέρασμα έχει σκληρύνει τόσο πολύ που γίνεται πέτρα. Στη συνέχεια της ανακαίνισης θα γίνουν αλλά δύο περάσματα με διαφορετικά μείγματα θα σας δείξουμε στην συνέχεια στο επόμενο βίντεο.
Επιχρίσματα στις ανακαινίσεις Επιχρίσματα στις ανακαινίσεις

Ανακαίνιση στην τοιχοποιία

Βλέπουμε από πάνω την τοιχοποιία. Εδώ βλέπετε ότι το έχουμε περάσει όλο με ρητίνη ένα χέρι και πάλι έχει σκληρύνει πρέπει να περαστούν άλλα τρία χέρια όταν θα σας δείξουμε στην συνέχεια το αποτέλεσμα τότε θα μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι σύγχρονες ρητίνες οι οποίες έχουν εφευρεθεί και χρησιμοποιούνται ευρέως στην οικοδομή. Στην συνέχεια προηγούμενο βίντεο θα σας δείξουμε τώρα στην συνέχεια πως τα εξωτερικά επιχρίσματα ενός σπιτιού έχουν αποσαθροποιεί πλήρως και αποκολλιούνται εύκολα, μπάζουν υγρασία πως καταφέρνουμε με ειδικές ρητίνες να τα στερεοποιήσουμε και στην συνέχεια να τα μονώσουμε και να τα μετατρέψουμε σε πέτρα. Βλέπουμε εδώ ένα τμήμα παλιού σοφά το οποίο δεν το έχουμε, επεξεργαστεί βλέπουμε και στην συνέχεια εδώ. Βλέπουμε πόσο εύκολα ξεκολλάνε τα παλιά επιχρίσματα, πόσο εύκολα αποκολλιούνται έχει μπει υγρασία μέσα έχουν αποσαθροποιηθεί πλήρως βλέπετε πόσο εύκολα φεύγουν όλα αυτά δηλαδή τα επιχρίσματα, σε αυτά έχουν περάσει νερό μέσα, έχουν αποσαθροποιηθεί και αποκολλιούνται πανεύκολα, βλέπετε πόσο εύκολα φεύγουν. Είναι ένα τμήμα το οποίο δεν το έχουμε επεξεργαστεί, δεν το έχουμε δουλέψει και βλέπετε πόσο εύκολα φεύγει ο σοφάς.

Ειδικές ρητίνες εμποτισμού

Βλέπουμε λοιπόν όλη την επιφάνεια την οποία την έχουμε δουλέψει μέχρι την οροφή έχει περαστεί με ειδικές ρητίνες εμποτισμού έχει σκληρύνει, έχει γίνει πέτρα και τώρα περνάμε το τελευταίο χέρι το μονωτικό και αυτό το σπίτι για 100 χρόνια δεν πρόκειται πότε να αποκολληθούν οι σοφάδες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπάσει η υγρασία έχουν σκληρύνει, έχουν γίνει πέτρα στην κυριολεξία να δούμε και εδώ τον παλιό σοφά αυτό που σας δείξαμε ότι αποκολλιέται όλος ο παλιός σοφάς, εδώ βλέπετε και με τα χέρια να το πιάσει, εδώ βλέπουμε πόσο εύκολα φεύγουν τα κομμάτια και πάμε ακριβώς δίπλα στον ίδιο σοφά τον οποίο έχουμε εμποτίσει καταρχήν με ειδική ρητίνη ο οποίος έχει γίνει πέτρα. Για χτύπα εδώ, όσο χτύπα δυνατά θέλεις, βλέπετε ότι το επίχρισμα αυτό ήταν αυτό που σας δείξαμε προηγουμένως που αποκολλιόταν πολύ εύκολα και αυτή την στιγμή με όλη σου την δύναμη το χτυπάς έχει γίνει πέτρα έχει γίνει αδιάβροχο, δεν επηρεάζεται, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκολληθεί και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η υγρασία πλέον σε αυτό το σπίτι έχει οχυρωθεί από θέμα υγρασίας και από θέμα στερεότητας στεγανοποίησης των επιχρισμάτων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.