Έπιπλα μπάνιου glass

Θα σας παρουσιάσουμε τώρα της εκπληκτικής ομορφιάς αντοχής και 100% αδιάβροχα έπιπλα μπάνιου κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Ευρώπη από την Enfe.gr. Είναι δύο κατηγορίες επίπλων τις οποίες κατασκευάζουμε είναι τα έπιπλα glass και είναι και τα high gloss θα τα δούμε σε άλλο βίντεο. Σε αυτό θα δούμε τα έπιπλα glass αυτή την στιγμή το οποίο παράγονται σε δεκάδες χρώματα και παραλλαγές αν θέλετε. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι 100% αδιάβροχα διότι τα υλικά τα οποία κατασκευάζονται είναι αλουμίνιο και κρύσταλλο ασφαλείας είτε με ψηφιακή εκτύπωση είτε μονόχρωμο έχει υψηλή αντανάκλαση υψηλό high gloss, εδώ βλέπουμε μία λεκάνη έναν νιπτήρα ο οποίος έχει και σχέδιο επάνω υπάρχουν και οι μονόχρωμοι που είναι πολύ όμορφοι νιπτήρα σέκιουριτ 100% ασφαλείας και βεβαίως το κύριο πλεονέκτημα τους είναι ότι 100% αδιάβροχα και άφθαρτα.

Ανακαινίσεις σπιτιών

Εδώ βλέπουμε σε αυτό το έπιπλο που χρησιμοποιούμε σε ανακαινίσεις σπιτιών. Έπιπλο το οποίο έχει πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο υπό την έννοια ότι υπάρχουν δύο πολύ βαθιά συρτάρια τα οποία εξάγονται μέσα 100%. Τεχνική για ανακαίνιση σπιτιού που διευκολύνει την αποθήκευση. Δηλαδή όλο το συρτάρι βγαίνει έξω ομαλό κλείσιμο στα συρτάρια. Το τελικό αποτέλεσμα ανακαίνισης είναι πολύ εντυπωσιακό. Βλέπετε εδώ ότι όλο το συρτάρι βγαίνει έξω υπό την έννοια αυτή όλα τα προϊόντα τα οποία έχουν τοποθετηθεί. Δεν χρειάζεται να σκύβει κάποιος διότι τα έχει στο πιάτο στα χέρια του ότι ώρα θέλει. Μιλάμε γαι ποιότητα στις ανακαινίσεις. Εδώ βλέπουμε το κλείσιμο, ομαλό κλείσιμο δεν ακούγεται τίποτα. Επαναλαμβάνω η κατασκευή τους είναι γυαλί αλουμίνιο και σε πολλές περιπτώσεις pvc όπου απαιτείται. Η έλλειψη θορύβου είναι το ζητούμενο σε όλες τις ανακαινίσεις. Είναι μοναδικής ομορφιάς παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται στο εξωτερικό από την Enfe.gr. Τα δείγματα δεν έχουμε όλα εδώ θα τα έχουμε σε μικρό χρονικό διάστημα στην έκθεσή μας με τα υλικά ανακαίνισης σπιτιού. Βλέπουμε ένα μοντέρνο, το έπιπλο μπάνιου το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή τι στιγμή διότι είναι ο σκελετός του ο οποίος είναι ατσάλινος. Ο πάγκος του είναι γρανίτης μάρμαρο υψηλής αισθητικής. Στην ιστοσελίδα αμς μαθαίνετε τις πιο τέλειες τεχνικές για ανακαινίσεις σπιτιών.

Έπιπλα μπάνιου

Ακολούθως πάμε σε ένα άλλο επιπλάκι μπάνιου. Εδώ βλέπουμε την λεκάνη του με νιπτήρας πολύ όμορφος νιπτήρας με πολύ ωραία αντανάκλαση, ατσάλινος σκελετός και πετσετοκρεμάστρα κάτω ράφι και πάνω ταζιέρα και καθρέφτης και βεβαίως μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο δεν ξεπερνάει στην λιανική τιμή του, τα 200 με 250 ευρώ είναι έπιπλα τα οποία είναι υψηλών προδιαγραφών σε τιμές φθηνότερες και από τα έπιπλα μελαμίνης. Βλέπουμε εδώ μια στήλη η οποία είναι από μάρμαρο πανέμορφη αλουμίνιο και μάρμαρο σε εκπληκτικές τιμές και σε πάρα πολλά σχέδια τα οποία υπάρχουν, τα οποία σε επόμενη παρουσίαση θα έχουμε όλα τα μοντέλα μας και εκεί θα δείτε πόσο όμορφα προιόντα παράγουμε.

Προτάσεις ανακαίνισης

Εδώ βλέπουμε με την σειρά νέες προτάσεις ανακαίνισης. Δείχνουμε κάποια άλλα μοντέλα μας νιπτήρας από γυαλί πετσετοκρεμάστρα ατσάλινη σε τιμές 100 με 150 ευρώ απίστευτες τιμές για την Ελληνική αγορά. Εκπληκτικές προτάσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ένα καινούργιο μοντέλο γυάλινος νιπτήρας με δύο χρώματα. Ατσάλινος σκελετός και πετσετοκρεμάστρα ράφι από κρύσταλλο με ταζιέρα και καθρέφτης. Ανακαίνιση με προϊόντα ποιότητας που δεν ξεπερνάνε τα 200 με 250 ευρώ. Επικαθήμενος νιπτήρας κρύσταλλο με ψηφιακή εκτύπωση με σταγόνες από νερό.

Νιπτήρες σε κρύσταλλο

Εδώ βλέπουμε διάφορα χρώματα από νιπτήρες σε κρύσταλλο 15 μινιμέτ σέκιουριτ σε πολλά χρώματα και σχέδια βλέπετε πόσο όμορφοι είναι οι νιπτήρες plus. Ένα πολύ όμορφο μοντέλο με σχεδιασμένο νιπτήρα πετσετοκρεμάστρα ράφι αποθήκευσης, ράφι κρυστάλλινο και καθρέφτη με σχέδιο όλα αυτά πανέμορφα, προϊόντα αξίας 700 ευρώ πωλούνται από την Enfe.gr κάτω από 250-200 ευρώ. Μετά εδώ ένας πάρα πολύ όμορφος νιπτήρας είναι ιδιαίτερα βαθύς νιπτήρας για να μην τρέχουν νερά σε ωραίο χρωματάκι παράγεται σε όλα τα χρώματα, έχει πολύ μεγάλη αντανάκλαση και πολύ όμορφη αισθητική.

Νιπτήρας κάτω από 100 ευρώ

Και εδώ ένας πολύ όμορφος νιπτήρας σε θαλασσί χρώμα υψηλής αισθητικής. Και ο κλασικός ο μαύρος ο νιπτήρας, ένα ουδέτερο χρωματάκι, ένα στολίδι για το μπάνιο σας που ταιριάζει με πάρα πολλά, άλλα σχέδια και χρώματα όλα αυτά από την Enfe.gr μιλάμε για έναν νιπτήρα ο οποίος αυτή τι στιγμή πωλείται γύρω στα 200 με 250 ευρώ. Εμείς έχουμε την δυνατότητα αυτά τα θαυμάσια προϊόντα να τα πουλάμε κάτω από 100 ευρώ.

Μαρμάρινο έπιπλο μπάνιου

Στη συνέχεια βλέπουμε εδώ ένα θαυμάσιο επιπλάκι μάρμαρο με ημί επικαθισμένο νιπτήρα, ατσάλινος σκελετός πετσετοκρεμάστρα μπροστά ράφι, ταζιέρα και όμορφος καθρέφτης, όλα αυτά σε τιμές γύρω στα 200 ευρώ προϊόντα 600 και 700 ευρώ έχουμε την δυνατότητα να τα προσφέρουμε σε υψηλά χαμηλές τιμές και σε υψηλή ποιότητα και ένας επίσης πολύ όμορφος νιπτήρας σε πορτοκαλί χρώμα, εντυπωσιακοί νιπτήρες για εντυπωσιακά έπιπλα μπάνιου τον οποίο η νέα collection θα παρουσιαστεί από την Enfe.gr στους επόμενους μήνες. Και ένας πολύ όμορφος εδώ επικαθισμένος νιπτήρας σε απομίμηση μαρμάρου, σε μάρμαρο, σε τιμές είπαμε πάλι κάτω από 100 ευρώ απίστευτα προϊόντα σε τιμές που δεν υπάρχουν από την Enfe.gr.

Ανακαίνιση στο μπάνιο

Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερα προσωπικός χώρος, με αυξημένες απαιτήσεις σχεδιασμού και κατασκευής. Το Becode στοχεύει στη δημιουργία ανακαινισμένων λουτρών που λειτουργούν (κατάλληλη τοποθέτηση αντικειμένων υγιεινής), όμορφα (πλακάκια, φωτισμός) και τέλειες (υδραυλικές εγκαταστάσεις).

Ανακαίνιση σπιτιού όταν υπάρχουν παιδιά

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι μια αγχωτική ώρα για κανέναν. Με τα παιδιά που βρίσκονταισ το σπίτι κατά τη διάρκεΙΑ της ανακαίνισης δημιουργείται χάος, όμως, το επίπεδο πίεσης μπορεί να αυξηθεί εκθετικά. Καθ 'όλη τη διαδικασία, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο βραχυπρόθεσμος αγώνας θα τελειώσει και να προσβλέπουμε στην όμορφη νέα κατοικία που θα απολαύσετε. Αλλά για τώρα, θα πρέπει να επιβιώσετε την περίοδο ανακαίνισης διατηρώντας παράλληλα την οικογένειά σας όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένη και υγιή.

Έχουμε συντάξει μια λίστα κορυφαίων συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε όταν κάνετε μια ανακαίνιση με παιδιά στο σπίτι.

Τι να κάνετε πριν την ανακαίνισή σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη λογική σας και την αίσθηση της ρουτίνας καθώς και να κρατήσετε την οικογένειά σας ασφαλή και υγιή.

1. Χρονισμός & Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού

Ο συγχρονισμός και ο προγραμματισμός θα μπορούσαν να είναι η τελική αποταμιευτική χάρη όταν πρόκειται για ανακαίνιση στο σπίτι. Παρόλο που η ανακαίνιση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι ελκυστική, είναι καλή ιδέα να το προγραμματίσετε εκτός των περιόδων διακοπών του σχολείου, ει δυνατόν. Εάν προγραμματίζετε την ανακαίνισή σας για τις εβδομάδες που τα παιδιά σας είναι απασχολημένα στο σχολείο, αυτό σημαίνει ότι είναι έξω από το σπίτι για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και μακριά από τη σκόνη και το θόρυβο που έρχεται με ένα τέτοιο έργο.

Εάν μπορείτε να κανονίσετε εκ των προτέρων δραστηριότητες μετά το σχολείο ή δείπνα στο σπίτι των παππούδων ή των φίλων σας, αυτό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Θα εξασφαλίσει ότι τα παιδιά σας θα έχουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για να χαλαρώσουν εκείνες τις μέρες ότι θα χρειαστεί να γίνει επιπλέον εργασία.

2. Προετοιμάστε τα γεύματα

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να αδειάσετε τα ντουλάπια και τα ράφια και ενδεχομένως να αφαιρέσετε το φάσμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πουθενά να προετοιμάσετε τα οικογενειακά γεύματα.

Εάν έχετε μια ανακαίνιση έρχεται, και υποθέτοντας ότι δεν χάνετε όλες τις συσκευές κουζίνας σας και μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε φαγητό, τότε είναι καλύτερο να σχεδιάσετε οικογενειακά γεύματα μπροστά. Ζητήστε από ένα μέλος της οικογένειας, τον παππού ή τον φίλο σας να έρθει και να βοηθήσει με τα παιδιά ενώ παίρνετε τεμαχισμό και παρτίδα μαγειρέματος. Τα λαχανικά ανακατεύουν τα τηγάνια, το κοτόπουλο και τα ψάρια στη σχάρα είναι μεγάλα γεύματα κατάλληλα για κατάψυξη.


3. Επενδύστε σε μια αργή κουζίνα

Όταν συνδυάζετε την ανακαίνιση στο σπίτι με τα πεινασμένα παιδιά, είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα της παραγγελίας που παίρνετε κάθε μέρα. Όχι μόνο αυτό βλάπτει το τραπεζικό ισοζύγιο σας, αλλά είναι επίσης μια πιθανή καθοδική πορεία σε ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες που μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Εάν δεν διαθέτετε ήδη, αυτό θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε μια αργή κουζίνα. Αυτά κυμαίνονται από βασικά και φτηνά έως γεμάτα χαρακτηριστικά και ακριβά μοντέλα, αλλά έχετε κατά νου ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε τίποτα πολύ ακριβό αν δεν θα το χρησιμοποιείτε μακροπρόθεσμα. Εφόσον μπορείτε να το συνδέσετε οπουδήποτε, μπορείτε επίσης να κάνετε γεύματα στη γωνιά του υπνοδωματίου με την αργή σας κουζίνα να υποστηρίζεται σε ένα τραπέζι.

Οι αργές κουζίνες κάνουν μια φανταστική επιλογή για εύκολη γεύματα όταν είστε απασχολημένοι. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα γεύμα μετά από δουλειά ή ακόμα και να το αφήσετε σε ένα χρονοδιακόπτη, ώστε να είναι έτοιμο εγκαίρως για όταν τα παιδιά σας επιστρέψουν στο σπίτι από το σχολείο.

4. Βάλτε τα πάντα μακριά από την ανακαίνιση

Η ανακαίνιση στο σπίτι συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μια παράλογη ποσότητα σκόνης και συντρίμμια. Εάν δεν είστε οργανωμένοι, αυτό μπορεί να γίνει παντού - στα μαλλιά σας, στο δέρμα, στα παιδικά παιχνίδια και ακόμη και στα παχνιά και τα μπουκάλια του μωρού σας.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε κάδους αποθήκευσης και καλύμματα επίπλων για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε επιπλέον εργασίες καθαρισμού για τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, αφήνοντας έξω τα σκεύη και τα πιάτα θα παρατείνει αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα γρήγορο δείπνο, δεδομένου ότι θα πρέπει να ξεπλύνετε τη σκόνη από τα πάντα πριν χρησιμοποιήσετε.

Πώς να αντιμετωπίσετε κατά την ανακαίνισή σας
Μόλις ξεκινήσει η ανακαίνισή σας, υπάρχουν πολλές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία ομαλά για εσάς και την οικογένειά σας:

5. Νέα πρόσωπα και Ασφάλεια

Τελικά, οι οικοδόμοι που έρχονται στο σπίτι σας για την ανακαίνιση του σπιτιού θα είναι ξένοι για τα παιδιά σας. Είναι σημαντικό να εξηγήσετε στα παιδιά σας τι συμβαίνει και πόσο καιρό να περιμένετε άγνωστοι που εισέρχονται και εξέρχονται από το σπίτι. Η ενημέρωσή τους και η εμπλοκή τους θα τους βοηθήσουν να αισθάνονται ασφαλείς. Πρέπει να τους καθησυχαστείτε ότι η άνεση τους είναι πρωταρχικής σημασίας και ίσως να είναι μια ιδέα να κλείσετε ένα ιδιωτικό οικογενειακό χώρο που είναι εκτός των ορίων των εξωτερικών εργαζομένων. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε έφηβους που χρειάζονται το απόρρητό τους.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.