Ανακαίνιση μπάνιου με έπιπλα μπάνιου 100% αδιάβροχα, αντιδιαβρωτικά και άφθαρτα

Εδώ βλέπουμε έπιπλα μπάνιου αδιάβροχα. Θα σας παρουσιάσουμε τώρα τα εκπληκτικά πραγματικά έπιπλα μπάνιου αποκλειστικής διάθεσης για την Ελλάδα της Enfe.gr. Έπιπλα 100% αδιάβροχα ένα στολίδι πραγματικό για το μπάνιο σας.
έπιπλα μπάνιου αδιάβροχα έπιπλα μπάνιου αδιάβροχα

Ανακαίνιση με γυάλινη λεκάνη μπάνιου

Βλέπετε εδώ καταρχήν τα έχουμε εμβαπτίσει είναι μια γυάλινη λεκάνη του μπάνιου και η στήλη τα οποία έχουμε εμβαπτίσει μέσα σε μια μπανιέρα με νερό, φαίνεται στην φωτογραφία δείχνοντας κατά αυτό τον τρόπο ότι τα συγκεκριμένα έπιπλα μπάνιου που θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια είναι 100% αδιάβροχα, άφθαρτα και αντιδιαβρωτικά και επιπλέον είναι και πανέμορφα.
Ανακαίνιση με γυάλινη λεκάνη μπάνιου Ανακαίνιση με γυάλινη λεκάνη μπάνιου

Έπιπλα μπάνιου σε μπλε χρωματισμό

Βλέπουμε εδώ ένα από τα έπιπλα μπάνιου σε μπλε χρωματισμό το οποίο βλέπετε ότι παρουσιάζει διάφορους χρωματισμούς ανάλογα με την αντανάκλαση του φωτός. Ένα έπιπλο μπάνιου το οποίο είναι κατασκευασμένο από γυαλί ασφαλείας σέλιουριτ με ψηφιακή εκτύπωση . Η λεκάνη είναι γυαλί πάχους 16 mm ψημένο σέλιουριτ με ψηφιακή εκτύπωση τα στηρίγματα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει μία πετσετοκρεμάστρα και ένα ράφι κάτω το οποίο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και από γυαλί.
Έπιπλα μπάνιου σε μπλε χρωματισμό Έπιπλα μπάνιου σε μπλε χρωματισμό
Βλέπουμε την πλάτη του πίσω μία ψηφιακή εκτύπωση πολύ ωραία και ο καθρέφτης του η εταζέρα και ο καθρέφτης του με ψηφιακή εκτύπωση και με σχέδιο και δίπλα ακριβώς βλέπουμε την στήλη του μπάνιου με ψηφιακή εκτύπωση κατασκευασμένα από γυαλί από κρύσταλλο και αλουμίνιο είναι κατασκευασμένη η στήλη αυτή που βλέπετε και το τζάμι έχει πάλι ψηφιακή εκτύπωση ένα πανέμορφο λουλούδι όλο αυτό μία πολύ όμορφη σύνθεση την οποία θα δείτε ολοκληρωμένη διακοσμεί το μπάνιο σας διότι είναι ένα θαυμάσιο προϊόν είναι πανέμορφο προϊόν και επιπλέον είναι 100% αδιάβροχο και άφθαρτο.

Άλλη σύνθεση μπάνιου

Να πάμε σε έναν άλλο χρωματισμό και σε μία άλλη σύνθεση. Βλέπουμε αυτό εδώ, αυτή εδώ την λεκάνη σε μπορντό χρώμα με ψηφιακή εκτύπωση, ο καθρέφτης απέναντι ο οποίος αντανακλά και δείχνει εκεί την λεκάνη και στην συνέχεια κάτω βλέπουμε το έπιπλο έχει ατσάλινα στηρίγματα, μπροστά ακριβώς έχει πετσετοκρεμάστρα και κάτω ένα κουτί αποθήκευσης αρκετά μεγάλο το οποίο είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 100% και από κρύσταλλο με ψηφιακή εκτύπωση η εταζέρα και ο καθρέφτης μία άλλη σύνθεση η οποία έχει αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο καθώς και ένα ράφι στο κάτω μέρος το οποίο μπορούν να αποθηκευτούν πάρα πολλά πράγματα.

Σύνθεση luxury

Και να πάμε τώρα στην σύνθεση luxury βλέπουμε με το μπορντό, μπορντό λεκάνη, κρύσταλλο πάχους κοντά στα 2 εκατοστά με ψηφιακή εκτύπωση ψημμένο σέλιουριτ, αν τυχόν με μία βαριά πάρει κάποιος και του δώσει μία και σπάσει αυτό θα γίνει χίλια κομματάκια όπως το τζάμι του αυτοκινήτου όμως επειδή είναι ψημένο το γυαλί είναι πολύ ανθεκτικό και πολύ δύσκολα μόνο αν πάρει κάποιος κάποιο σφυρί με κάποιον τρόπο μόνο τότε σε αυτή την περίπτωση θα σας πούμε ότι μπορεί να σπάσει.

Πλήρης σύνθεση ανακαίνισης μπάνιου

Αυτή είναι μια πλήρης σύνθεση ανακαίνισης μπάνιου. Έχει δύο συρτάρια τα οποία θα τα δούμε στην συνέχεια. Βλέπουμε εδώ δύο συρτάρια σοφτ κλοουζ όλη την σύνθεση βλέπουμε δίπλα και την στήλη μία στήλη η οποία είναι από αλουμίνιο και κρύσταλλο σε ψηφιακή εκτύπωση κάτω μία μικρότερη στήλη. Τα συρτάρια εδώ πως ανοίγουν, συρτάρια με ομαλό κλείσιμο, βλέπετε πόσο ομαλά κλείνει χωρίς να ακούγεται τίποτα σοφτ κλοουζ. Πανέμορφο με ψηφιακή εκτύπωση, λεκάνη βαμμένη και αυτή με ψηφιακή εκτύπωση.
Πλήρης σύνθεση ανακαίνισης μπάνιου Πλήρης σύνθεση ανακαίνισης μπάνιου

Καθρέφτης εταζέρα

Καθρέφτης εταζέρα και δίπλα η στήλη η οποία είναι 1 μέτρο ύψος και έχει πολύ μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Ειδικά αυτό το έπιπλο μπορεί καλύτερα να αποθηκεύσει τα πάντα διότι έχει δύο μεγάλα συρτάρια 320 λίτρα περίπου είναι ο ωφέλιμος όγκος της βάσης του επίπλου συν την στήλη η οποία είναι 35 εκατοστά 25 επί 1 μέτρο ύψος και έχει πάρα πολλούς μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και η στήλη.
Καθρέφτης εταζέρα Καθρέφτης εταζέρα

Κατασκευή από αλουμίνιο και κρύσταλλο

Να δούμε τώρα και το εσωτερικό μέρος της στήλης είδαμε την στήλη που είδαμε προηγουμένως, είναι έχει καθρέφτη από πίσω ράφια από κρύσταλλο κατασκευή από αλουμίνιο και κρύσταλλο τα δύο ειδικά κατασκευής της δηλαδή είναι αλουμίνιο και τζάμι αυτό σημαίνει ότι αυτό εκτός ότι είναι αδιάβροχο και άφθαρτο είναι για μια ζωή και επιπλέον είναι και πανέμορφο ένα πραγματικό στολίδι για το μπάνιο. Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και στην στήλη, βλέπετε έχει 4 ράφια πολύ μεγάλα, βλέπουμε και την στήλη εδώ.
Κατασκευή από αλουμίνιο και κρύσταλλο Κατασκευή από αλουμίνιο και κρύσταλλο

Μασιφ ξυλεία για τα εσωτερικά κουφώματα

Είναι σημαντικό να επιλέξουμε μασιφ ξυλεία για τα εσωτερικά κουφώματα. Στα εσωτερικά κουφώματα του σπιτιού καλό είναι να μπαίνει μασιφ ξύλο, ενώ στα εξωτερικά κουφώματα καλό είναι να μπαίνει αλουμίνιο ή pvc. Πολλοί επιλέγουν mdf αλλά η μασιφ ξυλεια αποτελεί σαφώς ανώτερη επιλογή. Το πραγματικό μασιφ ξύλο είναι πάντα καλύτυερο. Δίνει άλλο επίπεδο πολυτέλειας στην ανακαίνιση μπάνιου. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική πηγή για μασιφ ξυλεια αριστης ποιότητας.
μασιφ ξυλεια μασιφ ξυλεια

Ανακαίνιση μπάνιου με ψηφιακή εκτύπωση

Επίσης πολύ όμορφη ανακαίνιση μπάνιου είναι και η στήλη στο μπορντό. Ανακαίνιση μπάνιου οπου τοποθετήθηκε ένας φοίνικας σε μπορντό φώτο σε ψηφιακή εκτύπωση δίπλα η λεκάνη όπως ακριβώς την βλέπετε. Τα συρτάρια της και η άλλη σύνθεση με το κουτί αποθήκευσης κάτω από το έπιπλο το οποίο είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Στην ανακαίνιση μπάνιου τοποθετούμε έπιπλα για μια ζωή και επιπλέον είναι εκπληκτικά όμορφα.
Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση σπιτιού από την Enfe.gr

Τα βλέπουμε όλα στα σειρά τους η σύνθεση η οποία είναι plus περιλαμβάνει τα πάντα, συρτάρια, βάση αποθηκευτική μεγάλη συν την στήλη, η σύνθεση η οποία έχει κουτί αποθήκευσης στη βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και η απλή σύνθεση, την οποία την βλέπουμε από μακριά περιλαμβάνει την βάση του επίπλου μία ωραία αποτύπωση ψηφιακή στην πλάτη ακριβώς της λεκάνης, καθρέφτης πανέμορφος και η στήλη με ψηφιακή εκτύπωση. Ανακαίνιση σπιτιού, έπιπλα μπάνιου αδιάβροχα. Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα στις ανακαινίσεις σπιτιού από την Enfe.gr.
Ανακαίνιση σπιτιού από την Enfe.gr Ανακαίνιση σπιτιού από την Enfe.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.