Ευθύγραμμη με ίση επιπεδότητα επικόλληση πλακιδίων σε ανακαινίσεις

Θα σας δείξουμε τώρα με ποιον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε μία ασφαλή επικόλληση των πλακιδίων στο δάπεδο. Και δεύτερον στην ανακαίνιση του σπιτιού να διασφαλίσουμε ότι τα πλακάκια θα έχουν ίσια επιπεδότητα μεταξύ τους και στις ακμές τους δεν θα προεξέχει το ένα από το άλλο ούτε ένα δέκατο του χιλιοστού.

Επικόλληση πλακιδίων

Να τα δούμε λοιπόν από την αρχή πως ξεκινάμε. Βασικό ρόλο στην επικόλληση πλακιδίων παίζει από την αρχή η τσιμεντοκονία η οποία θα στρωθεί στο δάπεδο. Η τσιμεντοκονία για να είναι σωστή και να είναι σκληρή και να είναι αντοχής θα πρέπει να γίνει με τρία μέρη αδρανή, ένα τσιμέντο και επιπλέον θα ενισχυθεί με ίνες προπυλενίου και εποχικό ρητινούχο γαλάκτωμα.
Επικόλληση πλακιδίων Επικόλληση πλακιδίων
Οι ίνες προπυλενίου λειτουργούν ως οπλισμός μέσα στην τσιμεντοκονία είναι μια μικρογραφία αν θέλετε του οπλισμένου σκυροδέματος το οποίο είναι οπλισμένο με σίδερα εδώ αντί για σίδερα υπάρχουν ίνες σκιάνου και προπυλενίου τα οποία λειτουργούν σαν οπλισμός και με τις κατάλληλες αναλογίες τις οποίες θα πρέπει να έχει η τσιμεντοκονία και πόσο θα ενισχυθεί και επιπλέον με διεισδυτική και εποξική ρητίνη γίνεται πέτρα αλλά δημιουργούμε καταρχήν μία ασφαλή βάση για επικόλληση πλακιδίων.
τσιμεντοκονία τσιμεντοκονία

Πόσο σκληρή είναι η τσιμεντοκονία

Για να δούμε τώρα πόσο σκληρή είναι η τσιμεντοκονία. Λοιπόν εδώ βλέπουμε ότι χτυπάει με το σκεπάρνι με όλη την δύναμη του. H τσιμεντοκονία κάτω είναι τσιμέντο, επί της ουσίας είναι πέτρα. Με τους τρόπους που σας είπαμε πριν καταφέραμε καταρχήν να έχουμε ένα πολύ καλό υλικό στρώμα ούτως ώστε να κολλήσουμε τα πλακάκια. Αυτή την τεχνική τη χρησιμοποιούμε πολύ συχνά σε ανακαινίσεις κάθε είδους.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.