Επένδυση εξωτερικού χώρου σε ανακαινίσεις σπιτιών

Θα δούμε τώρα διάφορα προιόντα επενδύσεων ή και δαπέδων εξωτερικών χώρων από την Energy fine Eurohome με δύο σφραγίδες γνησιότητας ανακαίνισης.

Σταμπωτά δάπεδα

Είναι προιόντα τα οποία μερικά είναι εισαγόμενα ιταλικά όσον αφορά τα σταμπωτά δάπεδα. Βλέπουμε εδώ ότι υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες να γίνει ένα σταμπωτό δάπεδο είτε είναι αυλή είτε είναι είτε είναι πυλωτή είτε πεζοδρόμιο είτε οποιοσδήποτε εξωτερικός χώρος που θέλουμε να ανακαινιστεί.
Σταμπωτά δάπεδα Σταμπωτά δάπεδα
Ξεκινήσουμε από τα σταμπωτά δάπεδα, τα οποία είναι επιφάνειες εξωτερικές, οι οποίες πατιούνται. Βλέπουμε διάφορους τύπους εξωτερικών σταμπωτών δαπέδων με πάρα πολλές ιδέες μπορεί να κατασκευαστεί το οτιδήποτε.
δάπεδα σταμπωτά δάπεδα σταμπωτά

Ξυλινα δάπεδα

Δείτε εδώ μία κατασκευή η οποία μοιάζει με ξύλινο δάπεδο εκπληκτική κατασκευή. Και μιλάμε για υλικά τα οποία έχουν 15 χρόνια εγγύηση. Σημαίνει ότι είναι αθάνατα και ότι ποτέ δεν χαλάει.
Ξυλινα δάπεδα Ξυλινα δάπεδα

Τύποι δαπέδων σε ανακαίνιση σπιτιού

Βλέπουμε διαφορετικούς τύπους δαπέδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ανακαίνιση σπιτιού, τύπους εξωτερικών δαπέδων. Εδώ ένας άλλος τύπος. Εδώ είναι με βότσαλο και εδώ. Και αυτά είναι βοτσαλωτά. Ένας διαφορετικός τύπος και άλλος ένας διαφορετικός τύπος. Υπάρχουνε διάφοροι τύποι.
Τύποι δαπέδων σε ανακαίνιση σπιτιού Τύποι δαπέδων σε ανακαίνιση σπιτιού

Εφαρμογή δαπέδων σε ανακαινίσεις

Εδώ βλέπουμε πως γίνεται εφαρμογή σε ανακαινίεις. Σε μία ταράτσα μπαίνει πάνω το πλέγμα, σε λίγο θα δούμε και το αποτέλεσμα, βλέπουμε πάνω πέφτει το τσιμέντο, τραβιέται με μία πήχη. Την ισιώνει και θα δούμε σε λίγο και το αποτέλεσμα. Βλέπουμε την διαδικασία πως ακριβώς γίνεται η εφαρμογή στην ανακαίνιση. Βλέπουμε και την συνέχεια μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα. Ήδη έχει διαμορφωθεί το αποτέλεσμα κατά-βροχή στο τέλος και βλέπουμε ότι διαμορφώνεται και η τελική επιφάνεια. Καθαρίζεται επιμελώς με πιεστικό. Και ήδη έχουμε την τελική επιφάνεια κόβονται αρμοί διαστολής.
Εφαρμογή δαπέδων σε ανακαινίσεις Εφαρμογή δαπέδων σε ανακαινίσεις
Και βλέπουμε τα αποτελέσματα από τα σταμπωτά δάπεδα.

Ανακαινίσεις σπιτιών με σφραγίδες ποιότητας

Στην κεντρική μας ιστοσελίδα μπορείτε να μάθετε για τις ανακαινίσεις με δύο σφραγίδες ποιότητας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.