Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

Θα σας δείξουμε τώρα τι είναι  τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου τα λεγόμενα   θερμοδιακοπτόμενα  από την Enfe.gr.

Γιατί να επιλέξω θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

Η ερώτηση είναι γιατί θερμοδιακοπτόμενα  κουφώματα και όχι  τα παλιά συμβατικά  κουφώματα με διπλά τζάμια,  που πλεονεκτούν τα κουφώματα  θερμοδιακοπής;   Τα οποία τα αποκαλούνται ενεργειακά  κουφώματα.
Γιατί να επιλέξω θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα Γιατί να επιλέξω θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

Ενεργειακό παράθυρο

Βλέπουμε εδώ  μία τομή από ένα ενεργειακό  παράθυρο  βλέπετε εδώ αν δούμε  η εξωτερική του όψη, το αλουμίνιο είναι  καλός αγωγός  της θερμότητας  και κατά συνέπεια ότι θερμοκρασία έχουμε  στον εξωτερικό χώρο  είτε ζέστη είτε κρύο λόγω της αγωγιμότητας  του αλουμινίου μεταφέρετε και  στην άλλη πλευρά του που είναι   το εσωτερικό αυτή  η πλευρά κάτω  και κατά συνέπεια υπάρχει μία  θερμογέφυρα εκεί  με αποτέλεσμα το σπίτι, το κτίριο να έχει μεγάλες θερμικές  απώλειες.
Ενεργειακό παράθυρο Ενεργειακό παράθυρο

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου

Τα τελευταία χρόνια  έχουν μπει στην αγορά τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα  αυτό σημαίνει πρακτικά το εξής  ότι αυτό εδώ που κουνάω στο δαχτυλάκι   μου  το μαύρο   είναι ένα μονωτικό  άλικό το οποίο λέγεται   πολυαιμίδιο  το οποίο παρεμβάλεται μεταξύ  του εξωτερικού μέρος  της μπαλκονόπορτας και του εσωτερικού  μέρος το οποίο  είναι αυτό. Επιπλέον στην Elvial   η τελευταία τεχνολογία της  Elvial  στο εσωτερικό αυτό έχει βάλει  ένα αφρώδες μονωτικό υλικό  το οποίο σημαίνει πρακτικά το εξής  ότι η θερμοκρασία από εδώ  διακόπτεται σε αυτό το σημείο  και δεν επηρεάζει το εσωτερικό μέρος  του κουφώματος. Με αποτέλεσμα εδώ να έχουμε  ας πούμε υπερβολικό κρύο  ενώ το εσωτερικό μέρος του να μην μεταφέρετε  η θερμότητα είτε κρύο είτε  ζέστη από έξω. Υπολογίζεται δε ότι  τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα  παρέχουν μια εξοικονόμηση ενέργειας  για ένα νοικοκυριό ή για ένα κτίριο  της τάξεως του 50% περίπου. Σε αυτό βέβαια αν προσθέσουμε,  εδώ βλέπουμε και την σειρά  που χρησιμοποιούμε εμείς  στις ανακαινίσεις   είναι η σειρά που σας δείξαμε  προηγουμένως  έχει μια έξτρα ζώνη θερμομόνωσης  με πυρήνα αφρού  ειδικά σχεδιασμένο  με την ιδανική πυκνότητα  που καλύπτει υλικά  το θερμομονωτικό θάλαμο. Βλέπετε ότι εδώ  παρεμβάλλεται το μαύρο το πολυαιμίδιο, τα λάστιχα στεγάνωσης είναι  τέτοιας μορφή που βλέπετε  που σφραγίζουν στην κυριολεξία  και κατά συνέπεια κατά αυτό τον τρόπο  επιτυγχάνουμε  μία τέλεια θέρμο-ηχομόνωση  και αν μιλήσουμε  με νούμερα  η ηχομόνωση, η θερμομόνωση,   το βλέπουμε και εδώ σε τομή του  το τοίχος θερμομόνωσης  τεχνολογίας Elvial  I2, βλέπουμε μία τομή  μεγαλύτερη  και διευκρινίζεται και τι ακριβώς   είναι το κάθε σημείο  και για ποιο λόγο η θερμότητα δεν  παρεμβάλλεται και δεν εμφανίζεται   στον εξωτερικό χώρο.
Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου

Κουφώματα αλουμινίου

Επίσης  στα κουφώματα αλουμινίου  βλέπουμε εδώ χωρίς τεχνολογία  IP   του χώρου και δεξιά  παρατηρείται το φαινόμενο  της υγροποίησης  μέσα στα κουφώματα  ενώ με την τεχνολογία IP  δεν παρατηρείται το φαινόμενο της υγροποίησης  διότι η θερμομόνωση είναι σε πολύ μεγάλο  βαθμό. Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Είναι πάρα πολλε΄ς οι αιτίες για να επιλέξετε τα κουφώματα αλουμινίου.
Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Ενεργειακά τζάμια

Σε αυτά βεβαίως τώρα αν  προσθέσουμε εδώ είναι οι δείκτες και οι προδιαγραφές  του αλουμινίου, εδώ είναι ακριβώς  περιγράφει από τι  αποτελείται μία  τομή αλουμινίου. Βεβαίως αν προσθέσουμε  εδώ και τα ενεργειακά τζάμια  τα οποία όσο και αν αυτό ακούγεται  περίεργο  παρέχουν μια τεράστια  διαφορά   σε σχέση με τα ενεργειακά τζάμια, σε σχέση με τα απλά διπλά τζάμια  και η διαφορά στην θερμομόνωση  όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο  μεταξύ διπλών, απλό τζάμι  και  ενεργειακά τζάμια τεσσάρων εποχών  είναι πάνω από 80%. Κατά συνέπεια θωρακίζουμε ένα  σπίτι ενεργειακά  αν τοποθετήσουμε θερμοδιακοπτόμενα τζάμια  και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα   και ενεργειακά τζάμια τεσσάρων εποχών. Κατά αυτό τον τρόπο  ανεβάζουμε το ενεργειακό πιστοποιητικό  κατά δύο βαθμίδες  περίπου μόνο  και μόνο από την τοποθέτηση  θερμοδιακοπτόμενων κουφωμάτων  και κουφωμάτων και ενεργειακών  κρυστάλλων.  Και αυτό σημαίνει πρακτικά  ότι ένα σπίτι καταναλώνει  μικρότερη ενέργεια  για αυτό επιδοτείται και από το  καινούργιο πρόγραμμα ΄΄εξοικονομώ κατοίκων΄΄ το οποίο αναλαμβάνουμε  τα Enfe.gr   και ολοκληρώνουμε  τοποθετώντας τα πιο σύγχρονα  μονωτικά υλικά.

Θερμοδιακοπή

Θερμοδιακοπή είναι η ιδιότητα που έχουν κάποια κουφώματα αλουμινίου να μην επιτρέπουν τη διέλευση της θερμότητας από το εσωτερικό τους. Αυτό το επιτυγχάνουμε με ένα υλικό το οποίο μπαίνει μέσα στο κούφωμα Και λέγεται πολυαμίδιο. Το ίδιο το αλουμίνιο από τη φύση του ως μέταλλο είναι καλός αγωγός της ενέργειας. Το πολυαμίδιο όμως μπαίνει σε όλο το μήκος του κουφώματος και μπλοκάρει τη μεταφορά θερμότητας. Ουσιαστικά με το πολυαμίδιο μετατρέπουμε το κούφωμα σε κακό αγωγό της ενέργειας και επιτυγχάνουμε τη θερμοδιακοπή. Ουσιαστικά πλέον όταν μιλάμε για κουφώματα αλουμινίου μιλάμε μόνο για θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη θερμοδιακοπή.
Θερμοδιακοπή Θερμοδιακοπή

Συνθετικά κουφώματα

Τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν μία επιλογή ισάξια με τα κουφώματα αλουμινίου. Ονομάζεται αλλιώς και κουφώματα PVC. Ουσιαστικά μιλάμε για πλαστικά κουφώματα. Το πλαστικό από τη φύση του είναι κακός αγωγός της θερμότητας Συνεπώς όταν μιλάμε για συνθετικά κουφώματα δεν έχουμε ανάγκη την θερμοδιακοπή. Εδώ δεν χρειάζεται η προσθήκη πολυαμιδίου ώστε να γίνει θερμομόνωση. Τα συνθετικά κουφώματα πλέον κυκλοφορούν πολλοί στην ελληνική αγορά. Πριν αποφασίσετε για τα κουφώματα που θέλετε να βάλετε στο σπίτι σας καλό θα ήταν να κάνουμε μία κουβέντα και για τα συνθετικά κουφώματα.

Ανακαίνιση με ενεργειακά κουφώματα

Ανακαίνιση λοιπόν με ενεργειακά κουφώματα  θερμοδιακοπτόμενα αλουμινίου  από την Enfe.gr.  Εάν επιλέξουμε να τοποθετήσουμε ενεργειακά κουφώματα σε μία ανακαίνιση τότε θα έχουμε πολλά πλεονεκτήματα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα που λαμβάνουμε σε μία ανακαίνιση σπιτιού με τα ενεργειακά κουφώματα είναι ότι κάνουμε οικονομία. Το χειμώνα δεν χρειάζεται να και είμαι πολύ πετρέλαιο για το καλοριφέρ διότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό του σπιτιού δεν διαρκεί προς τα έξω. Επίσης αν επιλέξουμε θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα για την ανακαίνιση του σπιτιού μας τότε ούτε το καλοκαίρι θα χρειάζεται να ξοδεύουμε πολύ ενέργεια για κλιματισμό. Διότι η ζέστη από το εξωτερικό δεν θα μπορεί να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού μας. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο προτείνουμε θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα στις ανακαινίσεις σπιτιού.
Ανακαίνιση με ενεργειακά κουφώματα Ανακαίνιση με ενεργειακά κουφώματα

Ανακαίνιση κουζίνας

Η εταιρεία μας διαθέτει καταπληκτικές προτάσεις για την ανακαίνιση κουζίνας. Εφόσον έχετε αποφασίσει να αντικαταστήσετε τα κουφώματα σας με καινούργια θα αντικατασταθεί Προφανώς και το κομμάτι που βρίσκεται στην κουζίνα. Θα γίνουν θα γίνουν μερεμέτια είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για ανακαίνιση κουζίνας. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι έχουμε καταπληκτικές προσφορές από ιταλικές κουζίνες. Στον τομέα της ανακαίνισης κουζίνας είμαστε ασυναγώνιστοι και μπορούμε πραγματικά να σας προσφέρουμε προϊόντα απίστευτες ποιότητας και καταπληκτικής ομορφιάς σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε περισσότερα για την ανακαίνιση της κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας
   

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.