Δείγματα γραφής στην ανακαίνιση

Ψάχνω στο internet για μια εταιρεία αξιόπιστη να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού μου. Εσείς σαν εταιρεία, ποια είναι τα δείγματα γραφής στην ανακαίνιση που έχετε ώστε να σας εμπιστευθώ; Σε αυτή την περίπτωση υποχρεούμαστε να ευλογήσουμε τα γένια μας. Μπορούμε να σας πούμε ποιοι ακριβώς είμαστε και γιατί μπορείτε να μας εμπιστευθείτε. Τώρα αν εσείς θα μας εμπιστευθείτε, αυτό είναι μια δική σας επιλογή. Την επιλογή σας τη σεβόμαστε, και ο καθένας πράττει όπως εκτιμά και όπως νομίζει θα είναι καλύτερα για τον ίδιο.

Τι να προσέχετε στις ανακαινίσεις

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε σε όλες τις ανακαινίσεις είναι το συνεργείο που θα αναλάβει την ανακαίνιση να έχει εμπειρία. Και δεύτερον να υπάρχουν δείγματα γραφής κατά κάποιο τρόπο ότι πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρεία η οποία θα καταφέρει να κάνει μια ποιοτική και σωστή ανακαίνιση.
ανακαινίσεις ανακαινίσεις

Δείγματα γραφής στην ανακαίνιση από την enfe.gr

Εμείς σαν εταιρεία κατασκευάζουμε, κατασκευάζαμε μάλλον για την ακρίβεια, πολυκατοικίες, μεζονέτες κλπ στα βόρεια προάστια των Αθηνών. Εκεί οι απαιτήσεις των αγοραστών ήταν πολύ μεγαλύτερες όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής διότι αγόραζαν διαμερίσματα σε πολλαπλάσια αξία από ότι σε άλλες περιοχές. Κατά συνέπεια έχουμε μάθει ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας κατασκευής, τα οποία είναι άμεσα σχετιζόμενα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας ανακαίνισης, θα πρέπει να έχουν κάποια υψηλά standard.
δείγματα γραφής στην ανακαίνισηδείγματα γραφής στην ανακαίνιση

Δεν κάνουμε μόνο ανακαινίσεις

Επιπλέον, σε αυτή τη χρονική περίοδο που καμία οικοδομή δεν ανεγείρεται στην Αττική, σχεδόν δεν βγαίνει καμία άδεια, εμείς αν μπείτε στη σελίδα μας στα έργα μας θα δείτε οτι ξεκινάμε ένα έργο στου Παπάγου. Πρόκειται για μια ακριβή περιοχή. Το έργο είναι πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα. Κατασκευάζουμε ένα κτίριο το οποίο είναι βιοκλιματικό και αυτοτροφοδοτούμενο όσον αφορά την ενέργεια. Με δυο λόγια ο ιδιοκτήτης κάποιου διαμερίσματος που θα αγοράσει στο συγκεκριμένο σημείο και με αυτές τις προδιαγραφές τις οποίες εφαρμόζουμε, δεν θα χρειαστεί σε όλη τη διάρκεια του κτιρίου να πληρώσει για ενέργεια. Θα έχει μηδενικές δαπάνες για ενέργεια. Η ΔΕΗ θα είναι πληρωμένη. Κοινόχρηστα πληρωμένα. Η θέρμανση και η ψύξη του πληρωμένα. Τα πάντα θα πληρώνονται από τη ΔΕΗ μέσω αυτοτροφοδοτούμενης ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών, με τα οποία τροφοδοτούμε την οικοδομή και πουλάμε και ρεύμα στη ΔΕΗ. Από εκεί μένει και ένα περίσσευμα. Άρα ο αγοραστής αυτή τη στιγμή δεν πληρώνει καθόλου έξοδα για ρεύμα, θέρμανση, ψύξη, κηπουρούς. Τα πάντα βγαίνουν μέσα από την αυτοτροφοδοσία, ενεργειακή αυτονομία της οικοδομής. Και επιπλέον περισσεύουν 53 χιλιάρικα το χρόνο τα οποία απλώς λέμε ότι κάθε Ιούνιο ρεύμα παραμένει στο αποθεματικό ένα περίσσευμα 3.000 ανα διαμέρισμα. Είναι ένα πρωτοποριακό κτίριο. Βέβαια όλα τα διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί. Είμαστε πολύ μπροστά στην τεχνολογία, και έχουμε τις γνώσεις για να κάνουμε μια πολύ ποιοτική και αξιόπιστη ανακαίνιση.

Δείτε τα έργα μας στην ανακαίνιση

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε Θα δείτε βέβαια και τα προηγούμενα έργα μας, σε φωτογραφίες, τα οποία αυτή τη στιγμή παραμένουν αναλλοίωτα μετά το πέρασμα του χρόνου και σε πάρα πολύ κατάσταση.

Δείτε τα έργα μας στην ανακαίνιση

Επίσης μπορείτε να δείτε πολλά πράγματα για εμάς εάν δείτε τα σχόλια των πελατών μας. Είναι αυθεντικά και εμπλουτίζονται συνεχώς με καινούργια.

Δείτε τα video των εργασιών μας στην ανακαίνιση

Επίσης μπορείτε να δείτε τα video των εργασιών όπου περιγράφουμε με λεπτομέρειες πως γίνονται όλες οι εργασίες. Λίγη υπομονή αν έχετε για να ψάξετε όλα αυτά τα πράγματα, θα σχηματίζετε την εικόνα που πρέπει για την εταιρεία μας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.