Δάπεδο για την ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ βλέπουμε ένα εντελώς καινούργιο και αξιόλογο προϊόν για τις ανακαινίσεις σπιτιών. Είναι το προϊόν LVT Luxury Vinyl Tile το οποίο θεωρείται αυτή τη στιγμή κορυφαίο σε εφαρμογή για δάπεδα σπιτιών διότι έχει πλεονέκτημα ότι είναι εκατό τοις εκατό αδιάβροχο. Ξεφεύγουμε δηλαδή από το απλό laminate και πηγαίνουμε σε μια πιο αναβαθμισμένη κατηγορία. Πολύ καλύτερη επιλογή για μια ανακαίνιση.
δάπεδο σπιτιού δάπεδο σπιτιού
Είναι επιφάνειες ολόκληρες σε πάρα πολλές μορφές.

Δείγματα δαπέδων για την ανακαίνιση σπιτιού

Θα δούμε δείγματα, θα δούμε μερικά δείγματα. Ωραία επιφάνεια, μοντέρνα. Και αυτή εξαιρετική επιφάνεια. Εκατό τοις εκατό αδιάβροχα, για επιφάνειες δαπέδων.
Δείγματα δαπέδων για την ανακαίνιση σπιτιού Δείγματα δαπέδων για την ανακαίνιση σπιτιού
Μια άλλη βλέπετε με πλακάκι. Υπάρχουν αρκετά δείγματα. Και βέβαια σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για κορυφαίο προϊόν το οποίο δεν έχει καμμία σχέση με το απλό laminate.

VIDEO ανακαίνισης σπιτιού

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση σε video από το χώρο της εργασίας. Τα video εργασιών είναι πολύ χρήσιμα διότι σας επιτρέπουν να έχετε άμεση αντίληψη της ροής εργασίας και να σχηματίσετε πραγματική εικόνα για την ανακαίνιση σπιτιού. Άλλωστε τι καλύτερο από ένα τα video που λαμβάνονται μέσα από το ίδιο το ανακαινιζόμενο σπίτι.

Ανακαινίσεις με σφραγίδα ποιότητας

Βλέπετε εδώ μια επιφάνεια φανταστική. Από την Energy Fine Eurohome, ανακαινίσεις, κατασκευές με δυο σφραγίδες πιστοποίησης ποιότητας. Από την enfe.gr.
ανακινίσεις σπιτιών με σφραγίδα ποιότητας enfe.gr ανακινίσεις σπιτιών με σφραγίδα ποιότητας enfe.gr
Βλέπουμε πάλι το προϊόν από μακριά. Ενημέρωση για θέματα ανακαινίσεων σπιτιών μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας μας, ENFE.gr ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.