Ανακαίνιση χρωμάτων σε παλιό σπίτι

Ανακαίνιση χρωμάτων σε ένα παλιό σπίτι. Να δούμε με ποια διαδικασία κάνουμε την ανακαίνιση των χρωμάτων. Στη συνέχεια αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται στα περισσότερα σχεδόν σπίτια το οποίο ανακαίνιζουμε.

Ανακαίνιση στην τοιχοποιία

Βλέπουμε ότι εδώ η τοιχοποίια. Το υπάρχον χρώμα το οποίο βλέπουμε εδώ στην ανακαίνιση τοιχοποιιας. Το λευκό η πρόσφυση του με το υπόστρωμα του σοφά το οποίο βλέπουμε πιο κάτω δεν είναι ικανοποιητική. Το χρώμα απλώς στέκεται και δεν πέφτει αλλά δεν έχει καθόλου καλή πρόσφυση με αποτέλεσμα με μία σπάτουλα πολύ εύκολα. Θα το δούμε και πως είναι και στην συνέχεια όλο αυτό το χρώμα αποκολλείται από την αρχική επιφάνεια του σοφά. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αν εμείς εφαρμόσουμε ελαιοχρωματισμούς πάνω στην υφιστάμενη επιφάνεια.
Ανακαίνιση στην τοιχοποιία Ανακαίνιση στην τοιχοποιία
Πολύ απλά θα φορτώσουμε με ένα χέρι χρώμα ένα επιπλέον βάρος στον σαθρό χρωματισμό ο οποίος υπάρχει και ο οποίος είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Και με το παραμικρό ξεκολλάει και πέφτει, άρα εκ των πραγμάτων μπαίνουμε στην διαδικασία. Αν θέλουμε να κάνουμε σωστή δουλειά και να παρουσιάσουμε ένα σπίτι το οποίο το παραλαμβάνουμε παλιό και το παραδίδουμε καινούργιο στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπετε και εδώ τα χρώματα στην ανακαίνιση. Θα δούμε και από εκεί στο άλλο δωμάτιο.

Χρώματα στην ανακαίνιση σπιτιού

Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκολλήσουμε τον υπάρχον χρωματισμό, να σπατουλαριστεί να χρωματιστεί για να είναι πράγματι ασφαλής ο καινούργιος χρωματισμός στην ανακαίνιση. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση ένα επιπλέον ακόμα χέρι μετά από ένα ¨Χ¨ χρονικό διάστημα θα αρχίσει να αποκολλείται όλος ο χρωματισμός του σπιτιού με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε κάτω, αυτά είναι παλιά χρώματα τα οποία πολύ εύκολα με το παραμικρό να αποκολληθήσαν.

Αποκολληση χρωματων

Θα δούμε πόσο εύκολα φεύγουν τα χρώματα από αυτά για να καταλάβετε για πιο λόγο μπαίνουνουμε σε αυτή την διαδικασία. Βλέπουμε εδώ πόσο εύκολα αποκολλείται ο παλιός χρωματισμός χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι όλο αυτό το σπίτι να το αφαιρέσουμε τους παλιούς χρωματισμούς και να εφαρμόσουμε με σιγουριά πλέον το καινούργιο χρώμα. Μπορειτε να διαβάσετε το άρθρο μας που μιλάει για αποκόλληση χρωμάτων σε ανακαίνιση στα χρώματα.
ανακαίνιση στα χρώματα ανακαίνιση στα χρώματα

Ποιοτικές ανακαινίσεις

Από την Energy Fine Eurohome ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαινίσεις με δύο χρυσές σφραγίδες, χρυσή σφραγίδα διασφάλισης και χρυσή σφραγίδα εγγυημένης ποιότητας αυτό σημαίνει ότι όταν ολοκληρώσουμε το σπίτι η ποιότητα κατασκευής θα είναι εγγυημένη και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που πρέπει να παραλάβει ο ιδιοκτήτης.
Ποιοτικές ανακαινίσεις Ποιοτικές ανακαινίσεις

Ανακαίνιση χρωμάτων

Εδώ βλέπουμε όλα τα χρώματα. Κάτω έχει γεμίσει το πάτωμα. Κάνουμε ανακαίνιση χρωμάτων. Βλέπουμε πόσο εύκολα ξεκολλάει το χρώμα. Κοιτάξτε κάτω, παρομοίως εδώ το ίδιο. Όλα αυτά είναι χρώματα τα οποία πολύ εύκολα αποκολλήθησαν. Αν θέλουμε λοιπόν να κάνουμε υπεύθυνη εργασία και όχι πασαλείματα πολύ εύκολα θα μπορούσαμε στον υπάρχον χρωματισμό όπως βλέπετε εδώ δεν φαίνεται τίποτα ο οποίος φαίνεται μια χαρά. Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε ένα καινούργιο χρώμα πάνω στο ήδη υπάρχον και να παραδώσουμε το σπίτι σε αυτή την κατάσταση. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις τεχνικές χρωμάτωνα πό το άρθρο μας πάνω σε ανακαίνιση σπιτιού και μερεμέτια.
ανακαίνιση σπιτιού και μερεμέτια ανακαίνιση σπιτιού και μερεμέτια

Ανακαινίσεις με σφραγίδες εγγυημένης ποιότητας

Σαφώς όμως όταν κάνεις ανακαινίσεις με σφραγίδες εγγυημένης ποιότητας θα είναι κοροιδία αν θέλετε προν τον ιδιοκτήτη του κάθε ακινήτου αυτή τι στιγμή να του παραδώσουμε ένα χρωματισμένο και όμορφο σπίτι μόλις θα μπει μέσα θα δει πράγματι ότι είναι ένα καινούργιο σπίτι επί της ουσίας όμως μετά από ένα ¨Χ¨ χρονικό διάστημα τα χρώματα θα αρχίζουν να αποκολλούνται από τον τοίχο και να γίνει ένα σπίτι το οποίο θα ξανά γίνει παλιό.
ανακαινίσεις με σφραγίδες εγγυημένης ποιότητας ανακαινίσεις με σφραγίδες εγγυημένης ποιότητας

Ανακαίνιση σε παλιό σπίτι

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανακαινίσεων γίνεται σε παλαιά σπίτια. Αυτό είναι πάρα πολύ λογικό διότι η κρίση αποτρέπει τον κόσμο από την αγορά καινούργιου σπιτιού με συνέπεια να ανακαινίζει το παλιό σπίτι. Σε αυτό το άρθρο περιγράφουμε λεπτομερώς πώς κάνουμε ανακαίνιση χρωμάτων σε ένα παλιό σπίτι. Η ανακαίνιση στα χρώματα, το σοβάτισμα, το βάψιμο δεν είναι μία απλή διαδικασία. Εγκυμονεί κινδύνους. Πολλά είναι τα στραβά που μπορεί να συμβούν εάν το συνεργείο που θα αναλάβει την ανακαίνιση σπιτιού και το βάψιμο του σπιτιού δεν προσέξει.
Ανακαίνιση σε παλιό σπίτι Ανακαίνιση σε παλιό σπίτι
Υπάρχει ο κίνδυνος να έχουμε αποκόλληση σοβάδων. Και το χειρότερο ακόμα είναι ότι μπορεί ναι μεν να παραδοθεί το σπίτι. Να παραδοθεί η δουλειά να πληρωθεί η  ανακαίνιση και μετά από 2-3 χρόνια να υπάρχει πρόβλημα. Θα σε αυτό το άρθρο μπορείτε να ενημερωθείτε με ποιο τρόπο θα είστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας όσον αφορά τα χρώματα. Έχουνε δει πολλά τα μάτια μας μέσα από τις πολλές δεκαετίες εμπειρίας στην ανακαίνιση σπιτιού που διαθέτει η εταιρεία μας.
Ανακαίνιση χρωμάτων σε παλιό σπίτι Ανακαίνιση χρωμάτων σε παλιό σπίτι

Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού

Εμπιστευτείτε τη γνώμη μας και ρίξτε μία δεύτερη ματιά στις τεχνικές περιγράφουμε και τις συμβουλές που δίνουμε  όσον αφορά την ανακαίνιση σπιτιού. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ανεβάζουμε τόσα βίντεο εργασιών στο ίντερνετ. Λόγος που το ανεβάζουμε είναι διπλός. Καταρχήν θέλουμε να δείξουμε τη δουλειά μας να δείξουμε την ποιότητα των εργασιών μας. Αλλά και κατά δεύτερο λόγο θέλουμε να δείξουμε πώς γίνεται σωστά μία εργασία.
Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού
Ώστε εάν κάποιος θέλει να κάνει την εργασία μόνος του να παραδειγματιστεί να πάρει ιδέες και να μάθει τεχνικές ώστε να κάνει μία επιτυχημένη ανακαίνιση στο σπίτι του. Ειδικότερα ο τομέας των χρωμάτων, η λεγόμενη ανακαίνιση χρωμάτων είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι της ανακαίνισης. Το οποίο πραγματικά ο καθένας μπορεί να το κάνει μόνος του. Αρκεί όμως να γνωρίζει κάποια απλά πραγματάκια τα οποία περιγράφουμε σε αυτό το βίντεο.

Ανακαινίσεις στους χρωματισμούς

Από την Energy Fine Eurohome ανακαινίσεις στους χρωματισμούς.
Energy Fine Eurohome ανακαινίσεις Energy Fine Eurohome ανακαινίσεις

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.