Ανακαίνιση χωρίς προβλήματα

Αναλαμβάνετε την ανακαίνιση του σπιτιού μου, και συμφωνούμε σε ένα ποσό, ας πούμε για παράδειγμα 10.000 ευρώ. Μπορείτε να μου διασφαλίσετε ότι με αυτό το ποσό ολοκληρώνεται η ανακαίνιση και δεν θα χρειαστεί να ξαναβάλω το χέρι στην τσέπη; ή θα μπω σε μια περιπέτεια να διαπληκτιστώ μαζί σας εάν μια εργασία δεν μου αρέσει και επιθυμώ να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα καταφέρω να κάνω ανακαίνιση χωρίς προβλήματα; Το ερώτημα αυτό είναι πολύ ουσιαστικό και επίκαιρο. Έχει βάση και ουσία διότι είναι πράγματα που συμβαίνουν στο μεγαλύτερο αριθμό των ανακαινίσεων και δημιουργούνται θέματα, προβλήματα, και λοιπά.

Πως θα ήταν η ιδανική ανακαίνιση

Σαφώς ο καθένας από εσάς, όταν κάνει μια ανακαίνιση θα θέλει να έχει εξασφαλίσει το συνδυασμό χαμηλού, ικανοποιητικού κόστους και ακριβής, ποιοτικής ανακαίνισης. Ο κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα ήθελε ανακαίνιση χωρίς προβλήματα. Συνήθεις πρακτικές που γίνονται αυτή τη στιγμή στην αγορά σε πολύ μεγάλο ποσοστό, χωρίς να αναφέρουμε ονόματα, οι ανακαινίσεις που γίνονται να μην πληρούν όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ικανοποιούνται για να έχετε ποιότητα.
ανακαίνιση χωρίς προβλήματα ανακαίνιση χωρίς προβλήματα

Προβλήματα στην ανακαίνιση

Μπορώ να πω βέβαια από πράγματα που γνωρίζω ότι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανακαινίσεων, όταν η ανακαίνιση φτάνει στη μέση ή προς το τέλος, τότε η τελική κατάληξη είναι αυτός ο οποίος ανέθεσε την ανακαίνιση σε ένα συνεργείο να διαπληκτιστεί με αυτό το συνεργείο, να τσακωθεί και να καταλήξει σε αδιέξοδο. Για πολλούς και διάφορους λόγους: εγώ θέλω αυτό το προϊόν, για ποιο λόγο δεν τοποθετήθηκε το προϊόν, το συνεργεί να λέει ότι η εταιρεία μου χρησιμοποιεί ένα προϊόν που θα είναι μέχρι 100 ευρώ για παράδειγμα, ο πελάτης να πει ότι δεν μου το είχατε πει αυτό από την αρχή, εγώ νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικά. Και πολλά παρόμοια παραδείγματα που αυτή τη στιγμή πολλές φορές δυσκολεύουν μια ανακαίνιση, πολλές φορές καταλήγουν σε αδιέξοδα, άλλες φορές καταλήγουν σε δικαστήρια. Αυτά τα φαινόμενα είναι συνηθισμένα φαινόμενα στην αγορά, τα έχουμε δει, τα έχουμε βιώσει, και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γίνονται στην εταιρεία μας. Είτε για λόγους πρεστιζ, είτε για λόγους ηθικούς, δηλαδή πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη, αλλά και για λόγους ουσίας.

Πως να γίνει η ανακαίνιση χωρίς προβλήματα

Πως είναι δυνατόν λοιπόν όταν τα πράγματα σε μια ανακαίνιση ξεκινάνε μια χαρά, στη συνέχεια να καταλήξουμε σε διαπληκτισμούς και σε αδιέξοδα; Απλά συμβαίνει το εξής: όλο το μυστικό βρίσκεται στη συγγραφή υποχρεώσεων το οποίο προσυπογράφεται από τους δυο συμβαλλόμενους. Αν θα δείτε χαρακτηριστικά. Για αυτό έχουμε και τα πακέτα που διαθέτουμε στο site μας enfe.gr όπου για κάθε επιμέρους εργασία περιγράφουμε με χαρακτηριστική λεπτομέρεια τι υλικά ακριβώς θα χρησιμοποιηθούν, ποια είναι η αξία τους, ποια είναι τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, ποιες είναι οι πιστοποιήσεις τους, ποια είναι τα ISO, με ποιόν τρόπο θα γίνει η εφαρμογή τους και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο είναι εφικτό να γίνει ανακαίνιση χωρίς προβλήματα. Όσο πιο λεπτομερής και πιο αναλυτική είναι η συγγραφή υποχρεώσεων, δηλαδή το συμφωνητικό που υπογράφουμε, τόσο αποφεύγεται η πιθανότητα στο τέλος να έχουμε διαπληκτισμούς και αδιέξοδα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.