Ανακαίνιση Δαπέδων

Εδώ θα δούμε ότι έχει σχέση με την ανακαίνιση δαπέδων από την Energy fine Eurohome πως ακριβώς ανακαινίζουμε τα παλιά δάπεδα είτε είναι παρκέ είτε είναι μωσαικό είτε οτιδήποτε άλλο υπόστρωμα. Αυτό που σας δείχνουμε τώρα είναι ένα σπίτι το οποίο έχει κατασκευαστεί πρώτου 1955 στο κέντρο της Αθήνας και οτιδήποτε υπήρχε μέσα στο σπίτι ήταν σε κατάσταση πλήρους αν θέλετε αποσύνθεσης.

Ανακαίνιση στο δάπεδο κρεβατοκάμαρας

Τα πατώματα εδώ είχαν αποκολληθεί, πολλά σανίδια είχαν βγει, τρίζαν παντού. Αυτήν την στιγμή έγινε γενική επισκευή όλων των δαπέδων. Πατάμε εδώ δεν τρίζει πουθενά το πάτωμα, ξανά καρφώθηκε από την αρχή και στην συνέχεια γυαλίστηκε. Βλέπετε την μορφή του αυτήν την στιγμή αν θα δούμε εδώ που είναι στην πόρτα βλέπετε ότι η αντανάκλαση του φωτός γυαλίζει το πάτωμα πόσο γυαλιστερό έχει γίνει και πόσο όμορφο. Είναι ένα παλιό ξύλο, τα οποία τα αυτά τα ξύλα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν δεν τα βρίσκεις στην αγορά. Είναι πολύ όμορφα και γερά ξύλα, τα οποία καταφέραμε, τα ξεκολλήσαμε, τα ξανά καρφώσαμε, τα στερεώσαμε, τα γυαλίσαμε. Και αυτήν την στιγμή έχουμε ένα πολύ όμορφο αισθητικά αλλά και ποιοτικά ωραίο δάπεδο.
Ανακαίνιση στο δάπεδο κρεβατοκάμαρας Ανακαίνιση στο δάπεδο κρεβατοκάμαρας

Δάπεδο στην κρεβατοκάμαρα

Εδώ μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα, η οποία βλέπετε πάλι εδώ το φως της ημέρας πόσο αντανακλά στο φρέσκο γυαλισμένο δάπεδο. Στην κυριολεξία είναι ένα καινούργιο δάπεδο.
Δάπεδο στην κρεβατοκάμαρα Δάπεδο στην κρεβατοκάμαρα

Εξωτερικοί χώροι

Να δούμε και τους εξωτερικούς χώρους. Εδώ βλέπουμε τα δάπεδα των εξωτερικών χώρων, δάπεδο της βεράντας, αυτήν την στιγμή μπήκαν καινούργια πλακίδια. Βλέπουμε εδώ ως ακριβώς επενδύθηκε το σημείο, το γειτονικό σημείο με το παραδίπλα διαμέρισμα με ίνοξ γωνίες.
Εξωτερικοί χώροι Εξωτερικοί χώροι

Ασφαλής επικόλληση πλακιδίων

Εδώ είμαστε κάτω από την τέντα, εδώ το βλέπουμε στο φως. Φωτίζει καλύτερα, για να μπουν τα πλακίδια αυτά εμείς χρησιμοποιούμε πρωτίστως για να έχουμε ασφαλή επικόλληση γαλαξιακό αστάρι στο υπάρχον. Στο προ υπάρχον υπόστρωμα και στην συνέχεια οι κόλλες που είναι σημαντικό πράγμα αν θέλετε για να διασφαλίσουμε μία ποιοτική επικόλληση. Η οποία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα στην συνέχεια να παρατηρηθεί το φαινόμενο της αποκόλλησης των πλακιδίων.
Ασφαλής επικόλληση πλακιδίων Ασφαλής επικόλληση πλακιδίων

Ανακαίνιση στα εσωτερικά πλακίδια

Να δούμε και μέσα. Εδώ βλέπουμε τα εσωτερικά πλακίδια, τα οποία έχουν επικολληθεί. Για την επικόλληση των πλακιδίων θέλω να πω ότι ξεκινάμε επί υφιστάμενου υποστρώματος τοποθετούμε ένα υλικό το γαλαξιακό αστάρι. Το οποίο βοηθάει στην καλύτερη πρόσφυση των πλακιδίων και από εκεί και μετά τον μεγαλύτερο τον ρόλο το παίζει η κόλλα. Η οποία θα χρησιμοποιηθεί, δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή στην αγορά. Εδώ βλέπουμε τα πλακίδια στο μπάνιο και στους τοίχους. Εδώ πολύ ωραία πλακίδια επί τοίχων, με μία διαφορά σε μία πλευρά υπάρχει σκούρο πλακίδιο στις άλλες δύο πλευρές, το λευκό είναι το βεσέ του σπιτιού, το οποίο ανακαινίστηκε. Και επανερχόμενος εδώ είναι μία αποθήκη του σπιτιού και επανερχόμενος αν θέλετε, εκείνο που χρησιμοποιούμε που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επικόλληση των πλακιδίων είναι η κόλλα. Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν κόλλες, οι οποίες ξεκινάνε από 5 ευρώ μέχρι 17 ευρώ. Άρα αυτή την στιγμή η κόλλα παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο εμείς χρησιμοποιούμε μονίμως την κόλλα g2 την Ε. Με αυτά τα χαρακτηριστικά , η οποία είναι η καλύτερη κόλλα της αγοράς. Η οποία διασφαλίζει ότι τα πλακίδια τα οποία θα επιστρωθούν δεν θα έχουν ουδέποτε και σε καμία περίπτωση πρόβλημα.
Ανακαίνιση στα εσωτερικά πλακίδια Ανακαίνιση στα εσωτερικά πλακίδια

Τα πλακίδια στην κουζίνα

Εδώ βλέπουμε τα πλακίδια της κουζίνας, μικρά τετραγωνάκια, πολύ όμορφα πλακίδια. Και όλα αυτά από την Energy fine Eurohome, ποιοτικές ανακαινίσεις με εγγύηση της www.enfe.gr
Τα πλακίδια στην κουζίνα Τα πλακίδια στην κουζίνα

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.