Ανακαίνιση στους Αμπελόκηπους

Θα σας δείξουμε εδώ μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση ενός σπιτιού. Το σπίτι αυτό βρίσκεται στους Αμπελοκήπους. Ήταν ένα παλιό και εγκαταλειμμένο σπίτι. Κατά την ανακαίνιση σπιτιού αλλάξαμε την διαρρύθμιση του. Μεταφέραμε τοιχοποιίες και καταφέραμε να φτιάξουμε σε αυτά τα τετραγωνικά ένα απόλυτα λειτουργικό και χρηστικό σπίτι.

Ανακαίνιση στην κουζίνα

Ξεκινάμε από την κουζίνα η οποία είναι κατασκευασμένη από πλαίσιο αλουμινίου και κρύσταλλο έγχρωμο λακομπέλ. Κατά την ανακαίνιση κουζίνας τοποθετήσαμε πλάτη από κρύσταλλο και ψηφιακή εκτύπωση σε άλλο χρωματισμό τα κάτω ντουλάπια. Βλέπουμε ότι είναι μια πλήρης κουζίνα, η οποία στα δεξιά είναι υπό μορφήν ντουλάπας. Ο φούρνος βρίσκεται στη μέση. Η κουζίνα διαθέτει πάρα πολλά συρτάρια. Εδώ βλέπουμε μια νησίδα φαγητού που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 8 άτομα. Από κρύσταλλο και αλουμίνιο ότι πιο όμορφο, λειτουργικό προϊόν. Είναι υλικό το οποίο είναι άφθαρτο στο χρόνο, καθαρίζει πανεύκολα και δεν αλλοιώνεται. Η επιφάνεια της κουζίνας έχει τεράστια αντανάκλαση η οποία κάνει και την διαφορά με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα. Βλέπουμε και το τραπέζι της νησίδας και αυτό από κρύσταλλο. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σ αυτή την κουζίνα αποτελούν ότι καλύτερο μπορεί να τοποθετηθεί σε μια ανακαίνιση κουζίνας σήμερα. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για την Mercedes της κουζίνας. Εδώ θα μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση στην κουζίνα Ανακαίνιση στην κουζίναφ

Ανακαίνιση του υπόλοιπου σπιτιού

Να πάμε και στον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού. Τώρα θα δούμε την ανακαίνιση του υπόλοιπου σπιτιού. Οι τοιχοποιίες που βλέπετε ήτανε σε αποσαθρωμένη κατάσταση. Καταφέραμε και αφαιρέσαμε όλους τους παλιούς χρωματισμούς και το σπατουλάραμε εκ νέου. Βλέπετε εδώ έχει κρυφό φωτισμό ο οποίος παρέχει πολύ μεγάλο φωτισμό και στο σπίτι. Να ανοίξουμε και τα σποτ. Βλέπουμε το δάπεδο του το οποίο είναι από πλακάκι σε απομίμηση ξύλου σε όλο το σπίτι καθώς και στην κουζίνα και στα υπνοδωμάτια. Νέες εσωτερικές πόρτες, να δούμε λίγο από κοντά, να δούμε το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας η οποία σφραγίζει στην κυριολεξία. Ηχοθερμομονωτική πόρτα η οποία δεν ακούγεται μέσα στο δωμάτιο ο θόρυβος από το σαλόνι. Η ηχομόνωση και η θερμομόνωση πλέον αποτελούν σημαντικές παραμέτρους για όλες τις ανακαινίσεις.
Ανακαίνιση του υπόλοιπου σπιτιού Ανακαίνιση του υπόλοιπου σπιτιού

Ανακαίνιση σε κρεβατοκάμαρες και φωτισμό

Και πίσω ακριβώς εδώ το μπάνιο μας με το πατάρι και οι δύο κρεβατοκάμαρες. Βλέπουμε και πάλι με το φωτισμό, μεγαλύτερο φωτισμό πως διαφοροποιείται και πως αντανακλά διαφορετικά η κουζίνας μας.
ανακαίνιση στις ντουλάπες ανακαίνιση στις ντουλάπες
Εδώ μία όψη όλου του χώρου από μακρινή απόσταση κουζίνα, τραπέζι φαγητού, νησίδα, χώρος σαλονιού με παρκέ πλακάκι σε απομίμηση ξύλου με μοντέρνο κρυφό φωτισμό ο οποίος ξεκουράζει τα μάτια και παρέχει άφθονο φως ημέρας μέσα στο σπίτι. Τόσο με το φως της ημέρας όσο και τη νύχτα με τον κρυφό φωτισμό, το αποτέλεσμα της ανακαίνισης σπιτιού είναι καταπληκτικό. Παραλάβαμε ένα παλιό σπίτι και παραδώσαμε ένα μοντέρνο διαμέρισμα. Άλλη μια πετυχημένη εργασία ανακαίνισης σπιτιού από την enfe.gr
Ανακαίνιση σε κρεβατοκάμαρες και φωτισμό Ανακαίνιση σε κρεβατοκάμαρες και φωτισμό

Τεχνικές ανακαίνισης σπιτιού

Στην enfe.gr διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία στις ανακαινίσεις. Οι τεχνικοί στις ομάδες μας είναι άρτια καταρτισμένοι και μπορούν να φέρουν άριστο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης αναλάβουμε. Στην ιστοσελίδα μας ανεβάζουμε συνεχώς video για να ενημερώνουμε τον κόσμο σε θέματα ανακαίνισης. Τα video αφορούν τόσο εργασίες ανακαίνισης όσο και συμβουλές ανακαίνισης ή απαντήσεις ερωτήσεων που σχετίζονται με ανακαινίσεις σπιτιών. Όλα αυτά ξεκινάνε από την κεντρική επίσημη ιστοσελίδα μας. https://www.enfe.gr
τεχνικές ανακαίνισης σπιτιού τεχνικές ανακαίνισης σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.