Ανακαίνιση στο Βύρωνα

Είμαστε στην μέση περίπου μιας ανακαίνισης στο Βύρωνα. Ανακαινίσεις Enfe.gr με την χρυσή σφραγίδα διασφάλισης μπορείτε να δείτε στην ιστοσείδα μας τι ακριβώς σημαίνει χρυσή σφραγίδα διασφάλισης. Ανακαίνιση σπιτιού enfe.gr.
ανακαίνιση στο βύρωνα ανακαίνιση στο βύρωνα

Ανακαίνιση δαπέδων

Εδώ βλέπουμε το καινούργιο δάπεδο το οποίο έχει μπει στην ανακαίνιση και βλέπουμε και τους καινούργιους αρμούς τους οποίους χρησιμοποιούμε πλέον είναι οι αρμοί 2 συστατικών της Kerakoll οι οποίοι είναι αρμοί πορσελάνης και όχι τσιμεντοειδή βλέπετε εδώ την εφαρμογή τους. Αυτοί οι αρμοί δεν λεκιάζουν δεν φθείρονται δεν απορροφούν γίνονται ενιαίο με το πλακάκι και αποκτούν μια πορσελάνη υφή. Για αυτούς ο αρμός είναι αυτός της Kerakoll Fugalite Eco πορσελάνη. Βλέπουμε το αρμό δύο συστατικών με υφή πορσελάνης.
Ανακαίνιση δαπέδων Ανακαίνιση δαπέδων

Ανακαίνιση στο μπάνιο

Εδώ βλέπουμε πως δουλεύεται η κόλλα στην ανακαίνιση μπάνιου. Εδώ βλέπουμε το μπάνιο στην μέση περίπου της επικόλλησης πλακιδίων έχουν γίνει όλες οι υδραυλικές εγκαταστάσεις. Εδώ θα μπει μια ντουζιέρα. Βλέπουμε ένα κάθετο πλαινό διακοσμητικό το οποίο σπάει αν θέλετε την μονοτονία είναι το ίδιο πλακάκι περιμετρικά και εδώ αυτός ο τοίχος θα ντυθεί με αυτό το πλακάκι για να έχει μία διαφορετικότητα και μία αν θέλετε μοντέρνα εμφάνιση στο μπάνιο. Κάτω εδώ θα μπει η ντουζιέρα θα το δείτε ολοκληρωμένο. Εδώ βλέπουμε την κόλλα την οποία χρησιμοποιούμε στις ανακαινίσεις η οποία ανάδεθηκε και είναι για έτοιμη.
ανακαίνιση μπάνιου ανακαίνιση μπάνιου

Τοποθέτηση πλακιδίων

Τα πλακάκια της κουζίνας νέα πλακάκια τα οποία έχουν επιστροφή. Εδώ βλέπουμε στις τοιχοποίιες ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα παλιά πλακάκια. Κάνουμε ανακαίνιση κουζίνας. Εδώ όλη η κουζίνα έχει πλακάκι έχουν αφαιρεθεί σε λίγο θα σπατουλαριστεί ο τοίχος και θα εξομαλυνθεί και εδώ βλέπουμε τις καινούργιες εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στην οποία αλλάζουμε όλες τις καλωδιώσεις ούτως ώστε τα παλιά καλώδια τα οποία είναι φθαρμένα και έχουν πάθει ακαμψία με συνέπεια εάν μείνουν οι παλιές καλωδιώσεις να υπάρχουν θέματα όσον αφορά στο ρεύμα. Η πρακτική μας πάντα όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά είναι προτίστως να αλλάξουμε τον πίνακα. Βλέπουμε εδώ πέρα ότι έχει απογυμνωθεί ο παλιός πίνακας αλλάζουν σιγά σιγά όλες οι καλωδιώσεις. Βλέπετε μέσα εδώ περνιούνται καινούργια καλώδια παντού το ίδιο βλέπουμε και εδώ. Εδώ βλέπουμε τα παλιά καλώδια μέχρι αυτή τι στιγμή έχουν μπει. Και γενικά όταν μιλάμε για ανακαίνιση ηλεκτρικών αυτό σημαίνει σε ένα παλιό σπίτι ότι καταρχήν προτίστως αλλάζουμε τον πίνακα στην συνέχεια αλλάζουμε όλες τις καλωδιώσεις και εκεί όπου απαιτείται θα βγουν νέες παροχές, παροχές κλιματιστικών, παροχές καινούργιες στην ανακαίνιση κουζίνας με τις ανάλογες διατομές τις οποίες απαιτούν οι σημερινές εποχές.
Τοποθέτηση πλακιδίων Τοποθέτηση πλακιδίων

Ανακαινίσεις σπιτιών

Προς στο τέλος θα σας δείξουμε και το τελικό αποτέλεσμα ανακαινίσεις από την Energy Fine Eurohome, ανακαινίσεις με την χρυσή σφραγίδα διασφάλισης της Enfe.gr
ανακαινιση σπιτιού ανακαινιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.