Ανακαίνιση στο Παγκράτι

Εδώ βλέπουμε ένα video από ανακαίνιση που κάναμε στο Παγκράτι. Για την ανακαίνιση στο Παγκράτι έχουμε τραβήξει αρκετά video, ένα εκ των οποίων παρουσιάζουμε εδώ:

Εργασίες ανακαίνισης από την enfe.gr

Κάθε άνθρωπος που θέλει να ανακαινίσει το σπίτι του θα ήθελε πρώτα να ξέρει κάποιες πληροφορίες για την εταιρεία στην οποία θα αναθέσει την ανακαίνιση του σπιτιού του. Στην enfe.gr δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Αντίθετα, έχουμε το θάρρος να σας δείχνουμε video από τις ανακαινίσεις που κάνουμε ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τα συνεργεία μας. Δεν θέλουμε να αρκεστείτε μόνο στο τελικό αποτέλεσμα. Αντίθετα θέλουμε να δείτε όλα τα βήματα της εργασίας μας ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς μας. Βρισκόμαστε στη μέση μιας ανακαίνισης στο Παγκράτι.

Ανακαίνιση στο Παγκράτι από την enfe.gr

Ξεκινάμε από την κουζίνα στην οποία υπάρχει ένα μεγάλο παράθυρο. Έχουμε φροντίσει να αφαιρέσουμε όλα τα κουζινικά και αυτή τη στιγμή γίνονται τα σοβατίσματα. Έχουμε περάσει στους τοίχους τα ηλεκτρολογικά. Έχουμε σκάψει το μάρμαρο κάτω διότι θα περάσουν οι σωληνώσεις της αυτονομίας θέρμανσης.
ανακαίνιση στο παγκράτι ανακαίνιση στο παγκράτι

Ανακαίνιση στα μπάνια

Στη συνέχεια της ανακαίνισης ακολουθούν στα μπάνια. ήδη έχουμε απογυμνώσει εντελώς τα μπάνια λόγω των εργασιών ανακαίνισης. Έχουμε αφαιρέσει τα πλακάκια, έχουμε σκάψει όλο κάτω για να μπουν τα σιφώνια και η καινούργια υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση.

Ανακαίνιση στις κρεβατοκάμαρες

Το ίδιο συμβαίνει και στο wc. Στη συνέχεια βλέπουμε τις κρεβατοκάμαρες. Στην πρώτη κρεβατοκάμαρα έχει φύγει η ντουλάπα για να μπει καινούργια. Στη συνέχεια της ανακαίνισης πάτωμα θα γυαλιστεί και θα τριφτεί. Τα κουφώματα θα αλλαχθούν.

Ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά

Στον πίνακα έχουν αλλαχθεί όλες οι καλωδιώσεις, η εγκατάσταση είναι εντελώς καινούργια. Το συγκεκριμένο σπίτι στο Παγκράτι ήταν παλιό, αλλά στο τέλος της ανακαίνισης θα γίνει ένα θαυμάσιο σπίτι. Σε επόμενο video θα σας δείξουμε και το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης στο Παγκράτι. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ανακαινίσεις μπορείτε να μπείτε εδώ: https://www.enfe.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.