Ανακαίνιση στο Ηράκλειο

Εδώ βλέπουμε ανακαίνιση στο Ηράκλειο. Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε επιτυχώς ανακαίνιση σπιτιού στο ηράκλειο της Αττικής. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ιδιαίτερα υχαριστημένη και ικανοποιημένη από τη δουλειά μας, παρουσιάζει το ανακαισμένο της σπίτι. -Καλησπέρα καλορίζικο το καινούργιο σας σπίτι κάνατε μια πρόσφατη ανακαίνιση. Αναθέσατε την ανακαίνιση στην Enfe.gr. Κάνατε μια προχωρημένη πρωτοποριακή ανακαίνιση. Και από τι μου έχετε πει έτσι στην πολυκατοικία κάνανε όλοι ανακαινίσεις επάνω αλλά αυτό το αποτέλεσμα δε το έχει κανένας. Διότι η εταιρεία μας είναι ασυναγώνιστη στην ανακαίνιση σπιτιού. - Όχι. Ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι όλοι με το αποτέλεσμα - Δηλαδή όσοι έρχονται εδώ και βλέπουν την διαρρύθμιση ουσιαστικά, γιατί το θέμα διαρρύθμισης είναι.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού
- Με πολύ μεγαλύτερους χώρους, πολύ άνετο, πολύ ωραιότερα υλικά. - Από τα συνεργεία και τα υπόλοιπα είστε ευχαριστημένοι; - Πάρα πολύ! - Και από την ποιότητα της εργασίας. - Ναι!
Ανακαίνιση στο Ηράκλειο Ανακαίνιση στο Ηράκλειο

Ιταλικές κουζίνες

- Η κουζίνα σας είναι λίγο προχωρημένη και εντυπωσιακή. Διότι είναι η Ιταλική κουζίνα που βάλαμε. Ωστόσο η κουζίνα έχει και τις ηλεκτροσυσκευές της μέσα. Σε χρώμα μπορντό, εδώ έχει επενδυθεί με κρύσταλλο, τα κάτω εδώ ντουλάπια είναι διαφορετικά σε χρώμα ξύλου. Τα πάνω ντουλάπια και αυτά μπορντό και η πλάτη της κουζίνας είναι επενδεδυμένη με κρύσταλλο. Και επάνω με ψηφιακή εκτύπωση εντυπωσιακή, μόνο που δεν βάλαμε φωτισμό ακόμα. θαυμάστε τις καταπληκτικές Ιταλικές μκουζίνες. Γιατί χρειάζεται κάτω από τα ντουλάπια να υπάρχει αποθηκευτικός χώρος. Για να βλέπεις καλά είναι ένα θέμα που θα πρέπει να κάνουμε. Κάτω ντουλάπια, συρτάρια Soft close με τις ηλεκτροσυσκευές μαζί, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνος από κάτω και εδώ αριστερά έχει δύο τροφοθήκες. Δηλαδή είναι πολύ λειτουργική η κουζίνα. Κορυφαία ποιότητα ώστε να αποθηκεύεις πάρα πολλά πράγματα σε συνδυασμό με την ποιότητα της Ιταλικής κουζίνας.
Ιταλικές κουζίνες Ιταλικές κουζίνες
- Πάρα πολλά. Να σας ανοίξω να δείτε; - Ναι. - Πάρα πολύ πρακτικό γιατί βγαίνει μπορώ να πιάνω όλα τα αντικείμενα μέχρι μέσα, χωράει πάρα πολλά πράγματα. - Και έχει δύο τροφοθήκες. - Ναι. - Και επάνω όλα αυτά είναι συρόμενα; - Ναι. - Για βγάλε κανένα να δούμε. Πολύ πρακτικό γιατί δεν χρειάζεται να σκύβεις να το πάρεις. - Όχι. - Ένα προς ένα ότι θέλεις το τραβάς βγαίνει έξω το παίρνεις. Και το αριστερά ολόκληρο είναι; Και το άλλο κομμάτι; - Το άλλο είναι ψυγείο.

Ανακαίνιση κουζίνας

- Για άνοιξε το λίγο. Εντοιχισμένο ψυγείο, ο ψυγειοκαταψύκτης, μικροκυμάτων, φούρνος, εστίες. Και εδώ κάναμε μια αλλαγή στην κουζίνα, η αρχική κουζίνα ήταν εδώ σε αυτό το σημείο που βλέπουμε τώρα. Αριστερά ήταν ένα δωμάτιο, γκρεμίσαμε τον τοίχο του δωματίου και από εκεί και μετά έγινε μια πολύ μεγάλη και άνετη κουζίνα. Εδώ υπάρχει η νησίδα. Η νησίδα βρίσκεται δίπλα στην τραπεζαρία. Στη νησίδα από κάτω έχει αποθήκη έχει ντουλάπια. Επίσης να τονίσουμε ότι η νησίδα είναι επενδεδυμένη με κρύσταλλο lacopel και αυτή με ψηφιακή εκτύπωση. Επί της ουσίας είναι μία τραπεζαρία, βλέπουμε κάτω εδώ έχει πορτάκια, έχει αποθηκευτικό χώρο δηλαδή από κάτω και επάνω είναι ένα μέτρο φάρδος επί ενάμιση. Κρύσταλλο επάνω με ψηφιακή εκτύπωση μία τραπεζαρία που χωράει 6 και ενδεχομένως 8 άτομα αν θα χρειαστεί. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση κουζίνας, όπως θα δείτε σε όλα τα πακέτα μας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας
- Ναι γιατί το τραβάμε έχει ροδάκια από κάτω και μπορούν να κάθονται και από την άλλη πλευρά. - Δεν χρειάστηκε τραπεζαρία ουσιαστικά με αυτή την λήψη της νησίδας έχεις ταυτόχρονα και καθημερινό φαγητό το οποίο το έχεις δίπλα στην κουζίνα σου, παίρνεις τα πράγματα τα βάζεις επάνω μετά, ευκολία για την νοικοκυρά και παράλληλα είναι και τραπεζαρία που μπορεί να πάρει μέχρι και 8 άτομα. - Ναι βέβαια και πολύ πρακτική γιατί μπορεί να την μεταφέρω όπως θέλω. - Έχει και ροδάκια από κάτω και μεταφέρεται και πηγαίνει όπου θες, τώρα βάλαμε και τα ροδάκια.

Ανακαίνιση στα δάπεδα

Άρα το δάπεδο κάτω και αυτό το αλλάξαμε όλο. Βλέπουμε εδώ τα πλακάκια τα οποία βάλαμε ήταν σε απομίμηση ξύλου. Τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου περίπου επειδή είναι σε μεγάλων διαστάσεων τα πλακάκια. Επειδή είναι μεγάλων διαστάσεων τα πλακάκια δεν φαίνεται καθόλου η ακμή σχεδόν καθόλου δεν φαίνεται η ακμή. Οπότε έχει την αίσθηση ότι υπάρχει ένα ενιαίο ξύλο σε όλα. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούεμ πολύ συχνά αυτή την τεχνική ανακαίνισης στα δάπεδα.

Μασιφ ξυλεία

Ο κόσμος αγαπάει το μασιφ ξύλο. Η επιλογή που κάναμε στην ανακαίνιση του δαπέδου δίνει την αίσθηση οτι χρησιμοποιήθηκε μασιφ ξυλεία. Εδώ βλέπουμε την επένδυση στην πλαϊνή μεριά του ψυγείου με μπορντό χρώμα. Έχει επενδυθεί με κρύσταλλο lacopel οπότε βλέπετε με την αντανάκλαση βλέπετε και τον υποφαινόμενο ο οποίος τραβάει το βίντεο.
μασιφ ξυλεία μασιφ ξυλεία

Ανακαίνιση μπάνιου

Το μπάνιο του έχει πολύ ωραία πλακάκια. Βλέπουμε την ανακαίνιση μπάνιου. Τοποθετήθηκε η ντουζιέρα ψηφιακή ψηφίδα στους τοίχους. Τα άλλα πλακάκια του τοίχου πολύ όμορφα. Η λεκάνη είναι κρεμαστή με τοιχισμένο καζανάκι. Με αυτή την τεχνική ανακαίνισης μπάνιου η λεκάνη δεν ακουμπάει καν στο έδαφος οπότε μπορεί η νοικοκυρά να σφουγγαρίζει όποτε θέλει εύκολα. με αυτέ τις νέες τεχνικές ανακαίνισης μπάνιου η νοικοκυρά μπορεί ελεύθερα να σφουγγαρίζει χωρίς να εμποδίζει κάτι είναι πολύ πρακτικές οι λεκάνες οι οποίες είναι κρεμαστές.
Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου
Εδώ βλέπουμε την στήλη την μία πλευρά της ντουζιέρας με την στήλη υδρομασάζ ψηφίδα όλος ο τοίχος το επιπλάκι πολύ ωραίο. Και αυτό είναι σαν παντζούρι. Όλα έγιναν τόσο όμορφα για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι και η κατασκευάστρια εταιρεία που το αναλαμβάνει έκανε άριστα την ανακαίνιση του μπάνιου, αλλά και το γούστο που έχει ο ιδιοκτήτης.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.