Ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους

Σας παρουσιάζουμε την Mercedes της κουζίνας όσον αφορά την ανακαίνιση σπιτιού. Μία κουζίνα που έχει κατασκευαστεί από την enfe.gr. Η ανακαίνιση σπιτιού έγινε στους Αμπελόκηπους.

Ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους

Όπως βλέπετε η ανακαινισμένη κουζίνα είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από άθραυστο κρύσταλλο λακομπέλ. Kαι τα πορτάκια που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους είναι με κρύσταλλο λακομπέλ. Βλέπετε τα πορτάκια με πλαίσιο αλουμινίου είναι ότι καλύτερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανακαίνιση αν θέλουμε να έχουμε μια μοντέρνα κουζίνα. Δεδομένου ότι υπάρχει σε πάρα πολλούς χρωματισμούς και μπορεί να δημιουργηθούνε άπειροι συνδυασμοί χρωμάτων. Βλέπουμε εδώ και την πλάτη της κουζίνας. Επιλέχθηκε να γίνει ανακαίνιση κουζίνας η οποία είναι από άθραυστο γυαλί με ψηφιακή εκτύπωση. Βλέπουμε ότι τα κάτω ντουλάπια είναι σε διαφορετικό χρώμα από τα πάνω ντουλάπια. Βλέπετε το γυαλί πως αντανακλά στο φωτισμό διαφοροποιείται η όψη του και έχει τεράστια αντανάκλαση . Τα πλεονεκτήματα της κουζίνας αυτής είναι πάρα πολλά θα σας τα πούμε στην συνέχεια. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης σπιτιού στους Αμπελόκηπους είναι πολύ εντυπωσιακό. Είναι αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους Ανακαίνιση κουζίνας στους Αμπελόκηπους

Κατασκευή της κουζίνας

Εδώ βλέπουμε γενικά την δομή της κατασκευής της κουζίνας. Την βλέπουμε λίγο από μακριά, βλέπουμε ότι έχει τα πάντα. Είναι μια υπέρ-πλήρης κουζίνα. Και στο κέντρο κατασκευασμένη μία νησίδα φαγητού η οποία κάτω έχει ντουλάπια τα οποία ανοίγουν.
Κατασκευή της κουζίνας Κατασκευή της κουζίνας

Χρώματα της κουζίνας

Εδώ βλέπουμε πάλι από μία άλλη οπτική γωνία, εξετάζουμε τα χρώματα της κουζίνας. Από μακριά πλησιάζοντας προς την κουζίνα βλέπουμε ότι οι χρωματισμοί το κόκκινο χρώμα το κρύσταλλο αλλάζει αντανάκλαση και φαίνεται τελείως διαφορετικό χρώμα. Βλέπουμε εδώ από πολύ κοντά τα τζάμια. Σχετικά με την τιμητικότητα της μιλήσαμε πριν από λίγο.
Χρώματα της κουζίνας Χρώματα της κουζίνας

Ανακαίνιση σπιτιού

Βλέπουμε και γενική όψη όλου του σπιτιού στο οποίο έγινε η ανακαίνιση σπιτιού στους Αμπελόκηπους. Κυρίως το σαλονι του σπιτιού με κρυφό φωτισμό, με πλακίδια παρκέ. Και εδώ από μία άλλη οπτική γωνία της ανακαίνισης σπιτιού βλέπουμε την νησίδα και όλη την κουζίνα στο σύνολο της.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση στις ντουλάπες

Να δούμε λίγο και τις ντουλάπες οι οποίες κατασκευάζονται από την enfe.gr. Και στην ανακαίνιση στις ντουλάπες έχουμε εξαιρετικές προτάσεις.  Και πάλι τα πορτάκια στις ντουλάπες τα οποία ανοίγουν προς τα πάνω. Βλέπουμε εδώ το πάνω μέρος της κουζίνας. Τα πορτάκια τα οποία ανοίγουν προς τα πάνω διευκολύνοντας την νοικοκυρά.
Ανακαίνιση στις ντουλάπες Ανακαίνιση στις ντουλάπες

Ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr

Ντουλάπες, κουζίνες σε ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr. Από κοντά φαίνεται πόσο εντυπωσιακά αντανακλούν τα χρώματα. Επίσης είναι σημαντικό να προσέξουμε η χρηστικότητα της κουζίνας με τα πολλά συρτάρια τα οποία διευκολύνουν αφάνταστα την νοικοκυρά. Όπως επίσης αλλάζει πάρα πολύ την κουζίνα η ψηφιακή εκτύπωση πάνω σε κρύσταλλο στην πλάτη της κουζίνας. Ούτε πλακάκια ούτε αρμοί. Ένα υλικό το οποίο καθαρίζεται πανεύκολα και ειδικά θέλουμε να τονίσουμε ότι στον καθαρισμό της κουζίνας είναι πανεύκολη με ένα Azax και ένα ρολό χαρτί. Καθαρίζεται σε λίγα λεπτά και γυαλίζει δεδομένου ότι τα αποτυπώματα του χεριού δεν φαίνονται αν το δούμε πάνω στο τζάμι. Ότι καλύτερο για την ανακαίνιση σπιτιού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βέβαια όλα τα καθαριστικά τα οποία σε άλλες επιφάνειες στο σπίτι, γυαλιστερές επιφάνειες είναι απαγορευτικά. Δεδομένου ότι η επιφάνεια ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θα χάσει τη γυαλάδα της και σιγά σιγά τον χρωματισμό της. Άλλη μια πετυχημένη ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr.
Ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr Ανακαίνιση σπιτιού από την enfe.gr

Ανακαίνιση για μια ζωή

Εδώ μιλάμε για μια άφθαρτη κουζίνα για μια ζωή. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης θα διαρκέσει μια ζωή. Δεν φθείρεται δεν χτυπιέται δεν σπάει. Καθαρίζεται πανεύκολα και είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή και μοντέρνα κουζίνα. Κορυφαίο αποτέλεσμα ανακαίνισης. Καταφέραμε αυτή την κουζίνα να σας την προσφέρουμε σαν enfe.gr δεδομένου ότι στην αγορά αυτή τι στιγμή παρόμοιες κουζίνες θα τις βρείτε σε αστρονομικές τιμές. Βλέπετε εδώ πάλι τον υποφαινόμενο ο οποίος τραβάει το βίντεο καθώς επίσης και εδώ πιο κοντά. Δείτε πάλι από μακριά την αντανάκλαση όσο πλησιάζουμε προς την κουζίνα αποτυπώνεται σχεδόν υπό μορφή καθρέφτη το υπόλοιπο σπίτι. Όπως θα δείτε και εδώ φαίνεται ο απέναντι τοίχος με τα υαλότουβλα. Απομακρύνοντας παίρνει το κανονικό της χρώμα και όλη αυτή η διαφοροποίηση της αντανάκλασης αυτής της κουζίνας είναι αυτό που την προσδίδει ιδιαίτερη ομορφιά.
Ανακαίνιση για μια ζωή Ανακαίνιση για μια ζωή

Ομορφιά στην κουζίνα

Και σε γενικές γραμμές κλείνοντας μιλάμε για μια κουζίνα απίστευτα όμορφη. Μια κουζίνα η οποία δεν φθείρεται, δεν χαλάει, δεν χτυπιέται, δεν γρατζουνιέται. Καθαρίζεται πανεύκολα και το εξής πλεονέκτημα έχετε. Η ανακαίνιση κουζίνας αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ανακαίνισης σπιτιού. Ότι αν μετά από ένα χρονικό διάστημα βαρεθείτε και θέλετε να κάνετε να αλλάξετε την κουζίνα αλλάζει πανεύκολα δεδομένου ότι τα πλαίσια αλουμινίου μπορούν να ανοιχτούν και να δεχθούνε καινούργια χρωματικά κρύσταλλα με πάρα πολύ μικρό κόστος. Και θα μπορείτε να πείτε ότι με λίγα χρήματα φτιάξατε πάλι καινούργια κουζίνα.
Ομορφιά στην κουζίνα Ομορφιά στην κουζίνα

Συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

Η νησίδα που τοποθετήθηκε κατά την ανακαίνιση βλέπουμε ότι εξυπηρετεί πάρα πολύ την κουζίνα. Δεδομένου ότι σε ένα συγκεκριμένο μετατρέπεται και σε τραπεζαρία μία νησίδα η οποία έχει κάτω ντουλάπια. Μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα άρα είναι μια πλήρης τραπεζαρία δίπλα στην νοικοκυρά. Η οποία μπορεί πολύ εύκολα να σερβίρει το φαγητό να μαζέψει τα πιάτα να τα βάλει στο πλυντήριο. Και είναι ένας τόπος συγκέντρωσης παρέας, οικογένειας και φίλων. Μέσα σε ένα χώρο λειτουργεί και η κουζίνα και το φαγητό αφήνοντας ελεύθερο όπως βλέπετε εδώ τον υπόλοιπο χώρο του σαλονιού για να έχετε την δυνατότητα να το διαμορφώσει όπως θέλει.
Συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης Συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.