Ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο

Παρουσιάζουμε κομμάτι από ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο. Εδώ βλέπουμε μια ανακαίνιση η οποία βρίσκεται στον μέσο της κατασκευής της στον Άλιμο έχουμε στρώσει τα πλακίδια.
Ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο Ανακαίνιση σπιτιού στον Άλιμο

Άνετο σπίτι

Εδώ ήταν η πρώην κουζίνα. Αυτά είναι δύο διαμερίσματα τα οποία τα ενώνουμε με μία εσωτερική σκάλα βλέπετε εδώ και τα δύο διαμερίσματα γίνονται μία μεζονέτα. Είμαστε στο στάδιο λοιπόν που έχουμε στρώσει τα πλακάκια βλέπετε εδώ. Και για να ανέβουμε επάνω από την σκάλα μας, πολύ ωραία και πολύ εύκολη στρόγγυλη σκάλα, ψηλό το σπίτι έχει 18 σκαλοπάτια. Μεγάλοι χώροι, πολύ άνετο το σπίτι 180 τετραγωνικά, μία μεζονέτα πάνω-κάτω.
πολύ άνετο το σπίτι πολύ άνετο το σπίτι

Αυτόνομη θέρμανση

Εδώ θα είναι το σαλόνι όλο, στην γωνία εδώ θα τοποθετηθεί ένα ενεργειακό τζάκι το οποίο θα θερμαίνει όλο το διαμέρισμα. Έχουμε περάσει σωληνώσεις αυτονομίας θέρμανσης. Η αυτόνομη θέρμανση είναι κάτι που ζητείται πολύ τον τελευταίο καιρό. Σε πολλές πολυκατοικίες μεγάλο ποσοστό των ενοίκων δεν πληρώνει πετρέλαιο με συνέπεια να μην έχουν θέρμανση. Επίσης πολλοί εργάζονται τη μέρα και θέλουν τη θέρμανση μόνο αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των απαιτήσεων είναι ότι θέλουν να απεμπλακούν από την κεντρική θέρμανση και να αποκτήσουν αυτόνομη θέρμανση. Θέλουν την ελευθερία τους. Δεν θέοουν δεσμεύσεις με τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας. Η αυτόνομη θέρμανση σημαίνει ότι ο καθένας το ανάβει όσο θέλει και όποτε θέλει. Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τοποθέτηση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα μέσα από το άρθρο μας που μιλάει ειδικά για την αυτόνομη θέρμανση.
αυτόνομη θέρμανση αυτόνομη θέρμανση

Ανακαίνιση στις κρεβατοκάμαρες

Ανεβήκαμε επάνω, εδώ βλέπουμε τα πλακίδια που θα γίνουν εδώ οι κρεβατοκάμαρες, είναι πλακάκια σε απομίμηση παρκέ. Ο συγκεκριμένος τύπος πλακιδίου είναι ότι πιο μοντέρνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δίνει στο σπίτι την αίσθηση και τον αέρα της πολυτέλειας. Και όχι άδικα, διότι πραγματικά χρησιμοποιήθηκαν εξαιρετικά υλικά. Πολύ ωραία επιλογή και στα πλακάκια. Εδώ σε όλες τις κρεβατοκάμαρες παντού παρκέ, πλακάκι παρκέ και εδώ είναι ξύλο παρκέ το οποίο θα γυαλιστεί θα τριφτεί και σε λίγο θα αστράφτει. Εξαιρετική ανακαίνιση στις κρεβατοκάμαρες. Την ίδια πρόταση έχουμε εφαρμόσει και στο σαλόνι.
Ανακαίνιση στις κρεβατοκάμαρες Ανακαίνιση στις κρεβατοκάμαρες
Εκτός από τον αέρα της πολυτέλειας, είναι και ένα υλικό πολύ ανθεκτικό. Το σαλόνι και η κρεβατοκάμαρα είναι δυο δωμάτια στα οποία τη θέλουμε την πολυτέλεια. Στις ανακαινίσεις σπιτιών που αναλαμβάνουμε καλύπτουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη ανάγκη. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας.

Ανακαίνιση μπάνιου

Βλέπουμε πάλι την σκάλα που ανεβαίνει επάνω. Έχουμε στρώσει το μπάνιο βλέπετε εδώ μία πολύ ωραία επιλογή του ιδιοκτήτη σε πλακίδια. Εδώ θα γίνει η ντουζιέρα, μεγάλα πλακίδια αστραφτερά και εδώ βλέπουμε την πλάτη που έχει η ντουζιέρα μία επιλογή από πλακάκια ¨μπουρμπουλήθρες¨. Βλέπετε πόσο ωραία φαίνεται από κοντά και το άλλο επίσης και αυτό. Πάμε εδώ να δούμε και το δεύτερο μπάνιο. Εδώ στο δεύτερο μπάνιο ήθελε μπανιέρα.
ανακαίνιση μπάνιου ανακαίνιση μπάνιου
Κατά την ανακαίνιση μπάνιου τοποθετήσαμε την μπανιέρα πολύ όμορφη και τα πλακάκια τοίχου είναι μεγάλα και γίνονται μια ξεχωριστή διάσταση στο χώρο. Εδώ βλέπουμε την μια πλευρά τους η οποία είναι διαφορετικά πλακίδια τα βλέπετε εδώ, μία ξεχωριστή νότα στο μπάνιο. Η εταιρεία μας έχει να σας κάνει πολλές προτάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Μια εξαιρετική πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε έπιπλα μπάνιου glass τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά και εξαιρετικά ανθεκτικά. Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας το άρθρο μας για την ανακαίνιση μπάνιου.
ανακαίνιση του μπάνιου ανακαίνιση του μπάνιου

Ανακαίνιση κουζίνας

Παρόμοια πρόταση έχουμε και για την ανακαίνιση κουζίνας. Και εκεί μπορούμε να τοποθετήσουμε πλάτη κουζίνας glass η οποία αποτελεί ότι καλύτερο για την κουζίνα σας. Αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας όσον αφορά την ομορφιά στην κουζίνα αλλά και στην ανακαίνιση σπιτιού γενικότερα.
 ανακαίνιση κουζίνας ανακαίνιση κουζίνας
Την πλάτη κουζίνας glass τη συνιστούμε για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια ωραία κουζίνα κατά την ανακαίνιση της κουζίνας τους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα έπιπλα glass μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για την ανακαίνιση κουζίνας.

Κουφώματα αλουμινίου

Ερχόμαστε τώρα στα νέα κουφώματα αλουμινίου. Τα κουφώματα τα οποία θα αλλαχτούν εδώ. Εδώ υπάρχουν τα υφιστάμενα. Όταν τοποθετηθούν στο νέο σπίτι τα κουφώματα αλουμινίου τότε θα αλλάξει πολύ προς το καλύτερο το ποσό που πληρώνουν οι κάτοικοι του σπιτιού για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι. Τα νέα κουφώματα αλουμινίου είναι θερμοδιακοπτόμενα. Δηλαδή έχουν την ιδιότητα της θερμοδιακοπής. Η θερμοδιακοπή είναι μια νέα έννοια που μπήκε στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να ενημερωθείτε από εξειδικευμένο συνεργάτη μας πάνω στην έννοια της θερμοδιακοπής. Διότι τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου έχουν τη δυνατότητα να κρατάνε μέσα στο σπίτι τη ζέστη και να μην την αφήνουν να φύγει. Ούτε αφήνουν το κρύο να εισχωρήσει στο εσωτερικό του σπιτιού το χειμώνα.
κουφώματα αλουμινίου κουφώματα αλουμινίου
Αυτό σημαίνει ότι μετά το πέρας της ανακαίνισης το ποσό που θα πληρώνετε για θέρμανση θα είναι σημαντικά μικρότερο. Μελέτες αναφέρουν τάξη μεγέθους ένα ποσό γύρω στο 30% κάτω. Δηλαδή μετά από την ανακαίνιση θα πληρώνετε 30% λιγότερα έξοδα θέρμανσης. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να ενημερωθείτε για τα κουφώματα αλουμινίου.

Ανακαίνιση σπιτιού

Σε αυτό το video είδαμε μια ανακαίνιση σπιτιού σε εξέλιξη. Πρόκειται για ανακαίνιση στον Άλιμο. Με την ευκαιρία αυτής της παρουσίασης εστιάσαμε στις λεπτομέρειες της ανακαίνισης σπιτιού που αφορούν την κουζίνα, το μπάνιο, τις κρεβατοκάμαρες αλλά και τα κουφώματα αλουμινίου. Στην enfe.gr αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις όλων των τύπων. Οι ανακαινίσεις σπιτιών είναι η δουλειά μας και είμαστε ειδικοί σε αυτό.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Enfe.gr ανακαινίσεις

Όλες οι πληροφορίες για τις εργασίες ανακαίνισης βρίσκονται στα αντίστοιχα άρθρα στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Εκεί μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρειες τις τεχνικές ανακαίνισης που χρησιμοποιούμε. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό ανακαίνισης. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δικές σας γνώσεις πάνω στα θέματα της ανακαίνισης σπιτιού. Ώστε να γνωρίζετε τι παραλαμβάνετε, ή τι ζητάτε από μια εταιρεία ανακαινίσεων. Είτε αναθέσετε την ανακαίνιση σε εμάς, είτε σε κάποια άλλη εταιρεία. Θέλουμε ενημερωμένους πελάτες. Θέλουμε να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα ανακαινίσεων. Και θέλουμε να ξέρετε λεπτομερώς τι παραλαμβάνετε όταν τελειώσει η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Και όλα αυτά από την Energy Fine Eurohome, Enfe.gr ανακαινίσεις. Βλέπουμε και τις προσφορές τις οποίες δίνουμε.
Enfe.gr ανακαινίσεις Enfe.gr ανακαινίσεις

Ολοκληρωμένο το σπίτι

Στην συνέχεια θα σας δείξουμε ολοκληρωμένο το σπίτι σε άλλο βίντεο. Όπου εκεί θα φαίνεται και καθαρά πως αυτό το σπίτι 50ετίας σχεδόν θα παραδοθεί σαν ένα σπίτι που χτίστηκε αυτή την περίοδο. Ουσιαστικά μιλάμε για ανακατασκευή σπιτιού, παίρνετε ένα σπίτι εντελώς καινούργιο. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να φανταστείτε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ευχαριστώ.
ολοκληρωμένο το σπίτι ολοκληρωμένο το σπίτι

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.