Ανακαίνιση σπιτιού στο Ηράκλειο

Άλλη μία ανακαίνιση σπιτιού στο Ηράκλειο βρίσκεται στο τέλος της. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει καινούργιες τοιχοποίιες καινούργια πατώματα. Το δάπεδο του σε απομίμηση ξύλου, πολύ όμορφο καινούργια αλουμίνια, ηλεκτρικά ρολά, το ρολό κατεβαίνει, με τον άλλο διακόπτη ανεβαίνει. Τελευταίο καθάρισμα στα δάπεδα, τοιχοποίιες σπατουλαρισμένες εντελώς λείες. Η ανακαίνιση του σπιτιού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
ανακαίνιση σπιτιού στο Ηράκλειο ανακαίνιση σπιτιού στο Ηράκλειο

Ανακαίνιση κουζίνας

Ας ξεκινήσουμε με την ανακαίνιση κουζίνας. Στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα. Κατά την ανακαίνιση κουζίνας τοποθετήθηκαν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, πορτάκια soft close. Παρατηρήστε πόσο ομαλά κλείνουν. Δίπλα βρίσκεται ένας δεύτερος πάγκος της κουζίνας, ντουλάπα στο βάθος. Η κουζίνα στο σύνολο της, νέες πόρτες. Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στις ανακαινίσεις κουζίνας αλλά και στην επιλογή ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων κουζίνας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο site μας και να ενημερωθείτε για την ανακαίνιση στην κουζίνα.
ανακαίνιση στην κουζίνα ανακαίνιση στην κουζίνα

Προσφορές ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Όταν κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας θέλετε να βάλετε σε αυτό την καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα έπιπλα κουζίνας. Τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας είναι διάσημα για τη φινέτσα τους αλλά και για την ποιότητά τους. Τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα για κάθε ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση σπιτιού γενικότερα. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να σας προσφέρει απίστευτες προσφορές σε ιταλικά έπιπλα κουζίνας. Μιλάμε για πραγματικές υπερπροσφορές. Μπορούμε να σας δείξουμε Ιταλικά έπιπλα κουζίνας σε καταπληκτικές προσφορές. Εδώ θα δείτε κάποιες από τις προσφορές σε ιταλικά έπιπλα κουζίνας .
προσφορές σε ιταλικά έπιπλα κουζίνας προσφορές σε ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Ανακαίνιση σπιτιού

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια της ανακαίνισης σπιτιού. Να ανοίξουμε την κρεβατοκάμαρα να δούμε το καινούργιο παρκέ. Κορυφαία επιλογή ανακαίνισης σπιτιού. Βλέπουμε εδώ το παλιό παρκέ το οποίο συντηρήσαμε, το επισκευάσαμε και δείτε πως γυαλίζει έχει γίνει στην κυριολεξία καινούργιο.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού
Το προτείνουμε θερμά για ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών. Βλέπετε το δάπεδο του παρκέ στην ανακαίνιση σπιτιού από την Enfe.gr. Βλέπουμε πάλι το παρκέ, η ντουλάπα μέσα αλλά δεν μπορούμε να μπούμε γιατί είναι νωπό το βερνίκι. Καινούργια ντουλάπα μέχρι την οροφή και το παρκέ της κρεβατοκάμαρας από άλλη οπτική γωνία. Βλέπουμε ότι το σπίτι είναι πολύ πιο όμορφο από ότι θα βάζαμε καινούργιο πάτωμα. Αυτές οι επιλογές ανακαίνισης είναι που δημιουργούν εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι τα παλιά ξύλα που υπήρχαν αυτή τι στιγμή η ποιότητα τους δεν μπορούμε να την βρούμε στο εμπόριο.
ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών
Μία ντουλάπα στο διάδρομο πριν από το μπάνιο. Ότι καλύτερο για την ανακαίνιση σπιτιού. Βλέπουμε το πατάρι. Βλέπουμε τις καινούργιες πόρτες. Βλέπουμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πετύχαμε και σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού.
ανακαίνιση ανακαίνιση
 

Ανακαίνιση μπάνιου

Προχωράμε στην ανακαίνιση στο μπάνιο. Έχουμε τοποθετήσει καινούργιο μπάνιο, ντουζιέρα δεν έχει μπει ακόμα η καμπίνα της ντουζιέρας με διαφορετικό πλακίδιο. Στην ανακαίνιση μπάνιου επιλέξαμε έπιπλο μπάνιου με καθρέφτη. Και συγκεκριμένα με ντουλάπι - καθρέφτη. Κοιτάζοντας το μπάνιο φαίνεται απέναντι η ντουζιέρα, καινούργια λεκάνη με σοφτ κλοουζ καπάκι.
Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου
Βλέπετε πόσο σιγά σιγά κλείνει μόνο του. Και βέβαια κατά την ανακαίνιση μπάνιου τοποθετήσαμε σίτες σε όλα τα παράθυρα. Επιλέξαμε όμορφες μπαταρίες ντουζιέρας που δίνουν ένα τόνο αρχοντιάς στο μπάνιο. Και κλείνουμε την περιγραφή της ανακαίνισης μπάνιου με την πετσετοκρεμάστρα μέσα στο μπάνιο. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση μπάνιου.
ανακαίνιση στο μπάνιο ανακαίνιση στο μπάνιο

Τοποθέτηση πλακιδίων

Ερχόμαστε τώρα στην τοποθέτηση πλακιδίων. Βλέπετε εδώ το δάπεδο και τα πλακίδια που τοποθετήθηκαν. Βλέπουμε την πόρτα ασφαλείας με μικρό κλειδί, και δίπλα βλέπουμε τα ντουλάπα πίσω από την πόρτα. Βλέπουμε πάλι το δάπεδο παρκέ πλακάκι στην κυριολεξία φαίνεται σαν ξύλο. Το δάπεδο από χαμηλή απόσταση συνεχίζει να φαίνεται σαν ξύλο. Στην τοποθέτηση πλακιδίων μπορείτε να διαβάσετε αρκετά άρθρα στο blog μας.
τοποθέτηση πλακιδίων τοποθέτηση πλακιδίων

Εργαλεία Dremel και Dewalt για ανακαίνιση σπιτιού

Για τις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά ανακαινίσεων αλλά και τα καλύτερα εργαλεία. Μια από τις πιο επώνυμες μάρκες εργαλείων για ανακαινίσεις είναι τα εργαλεία Dremel. Επίσης κορυφαία είναι τα Dewalt εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στις τοποθετήσεις πλακιδίων. Απλά για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε το σύνδεσμο για ένα άρθρο που παρουσιάζει τα κατάλληλα εργαλεία Dremel και τα Dewalt εργαλεία για ανακαίνιση σπιτιού . Ένας δεύτερος σύνδεσμος αφορά εσάς που ενδιαφέρεστε ειδικότερα για Dremel εργαλεία. Μια εξαιρετική πρόταση εργαλείων για ανακαινίσεις σπιτιών είναι και τα εργαλεία Dewalt. Παραθέτουμε έναν αντίστοιχο σύνδεσμο για εσάς που ενδιαφέρεστε για Dewalt εργαλεία για ανακαινίσεις.

Κουφώματα αλουμινίου

Τοποθετήθηκαν καινούργια κουφώματα αλουμινίου. Παράλληλα με την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου τοποθετήθηκαν καινούργια ρολά. Τα ρολά είναι ηλεκτρικά και βρίσκονται πίσω από τα κουφώματα αλουμινίου. όπως βλέπουμε στο video το ρολό ανεβαίνει και κατεβαίνει με τη χρήση ηλεκτρικού διακόπτη. Η τοποθέτηση των ηλεκτρικών ρολών στην ανακαίνιση σπιτιού έγιν από το συνεργείο που τοποθέτησε τα κουφώματα αλουμινίου. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα κουφώματα αλουμμινίου.
Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Ανακαινίσεις σπιτιών από την enfe.gr

Ανακαίνιση σπιτιού από την Enfe.gr. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών και ανακατασκευές ποιότητας. Μάθετε περισσότερα για ανακαινίσεις σπιτιών enfe.gr.
ανακαινίσεις ανακαινίσεις

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.