Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

Βλέπουμε εδώ μια ανακαίνιση σπιτιού στην Θεσσαλονίκη. Βλέπουμε τα δάπεδα τα οποία είναι σε απομίμηση ξύλου και στις κρεβατοκάμαρες πάλι το ίδιο δάπεδο μεγάλες διαστάσεις πλακίδια σε απομίμηση ξύλου. Στα υπνοδωμάτια έχει μπει σκούρο ενώ στο σαλόνι το δάπεδο είναι πιο ανοικτό δεν υπάρχουν πολύ αρμυλό γοδότη στα 55 δεύτερα η διάσταση του πλακιδίου είναι μεγάλη.

Ανακαίνιση με ιταλικές κουζίνες

Πάμε να δούμε την κουζίνα. Μιλάμε για Ιταλική κουζίνα απεριόριστης αντοχής και υψηλής ποιότητας. Βλέπουμε την τροφόθήκη εδώ. Πως κλείνει η λαβή τους είναι έξω λαβή χωρίς πόμολα. Εδώ βλέπουμε την κουζίνα συνοδεύεται με όλες τις ηλεκτροσκευές τους. Φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, συρτάρια 90αρια μεγάλα, ανοξείδωτα συρτάρια, βλέπουμε πόσο ομαλά κλείνει το συρτάρι. Η κουζίνα είναι σε δύο χρωματισμούς, τα πάνω ντουλάπια σε ένα μόκα χρώμα και η υπόλοιπη κουζίνα σε απομίμηση ξύλου με πολυμερικό βακελίτη υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Καινούργιες πόρτες, εσωτερικές πόρτες πολύ καλή επιλογή σε απομίμηση ξύλου, ντουλάπα συρόμενη, συρόμενη ντουλάπα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές σε ιταλικές κουζίνες.
Ανακαίνιση με ιταλικές κουζίνες Ανακαίνιση με ιταλικές κουζίνες

Ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού

Βλέπουμε πάλι τις εσωτερικές πόρτες. Πάμε λίγο στο διάδρομο προς την κρεβατοκάμαρα. Μπαίνουμε στο μπάνιο, έπιπλο μπάνιου πάρα πολύ όμορφο με στήλη, κάθετη στήλη. Πολύ όμορφο το έπιπλο μπάνιου, καινούργια λεκάνη και μπανιέρα. Να δούμε και το άλλο μπάνιο. Βλέπουμε και το μικρό μπάνιο. Υπάρχει ένα μικρό έπιπλο, καθρέφτη, πολύ όμορφη καινούργια λεκάνη. Χτιστή ντουζιέρα με κρύσταλλο ασφαλείας, ένα μικρό σχετικά μπάνιο αλλά παρέχει όλες τις δυνατότητες. Συνιστούμε θερμά να προχωρήσετε σε ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες αν θέλετε να έχετε βέλτιστο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του σπιτιού σας.
ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες

Aνακαινιση κουζινας

Ο χώρος που βλέπουμε εδώ στο βάθος ήταν η κουζίνα τώρα χτίστηκε και δημιουργήθηκε ένα καινούργιο δωμάτιο. Στη συνέχεια η κουζίνα μεταφέρθηκε στο σαλόνι, εδώ είναι η τραπεζαρία στην άλλη γωνία και απέναντι ο καναπές και το σαλόνι. Πρόκειται για ανακαίνιση κουζίνας σε εξαιρετικές τιμές. Ενιαία κουζίνα σαλανοτραπεζαρία. Ο υδραυλικός μας ο οποίος τοποθετεί το νεροχύτη στην ανακαίνιση είναι στην τελική φάση της ολοκλήρωσης της, φέραμε τα τελευταία υδραυλικά, νεροχύτες, την κουζίνα να αδράευται, τα δάπεδα έχουν τελειώσει. Πραγματικά είναι πολύ όμορφο το δάπεδο σε απομίμηση ξύλου. Η μόδα η οποία προτιμάτε πάρα πολύ γιατί διοχετεύουν την ζεστασιά του ξύλου χωρίς τα μειονεκτήματα τα οποία έχει το παρκέ σκληρά γράνει τα πλακάκια αντοχής αλλά και ωραίας αισθητικής. Η πόρτα του δωματίου και η τηλεόραση. Μπορείτε εδώ να ενημερωθείτε σχετικά με ανακαινιση κουζινας τιμες.
Aνακαινιση κουζινας Aνακαινιση κουζινας

Το συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

Το ανακαινισμένο σπίτι από άλλη οπτική γωνία. Στο σπίτι που κατασκευάστηκε με την ανακαίνιση βλέπουμε οτι μπήκε καναπές σαλόνι, τηλεόραση και δίπλα η κουζίνα σε ένα ενιαίο χώρο. Ο ιδιοκτήτης με αυτές τις αλλαγές κατάφερε και δημιούργησε ένα καινούργιο υπνοδωμάτιο. Μιλάμε για έν δωμάτιο το οποίο πιο πριν ήταν κουζίνα. Τώρα δημιουργήθηκε ένα καινούργιο δωμάτιο για τα δυο παιδιά. Είναι ένα δωμάτιο ευρύχωρο, άνετο εκμεταλλευόμενος το χώρο της πρώην κουζίνας το οποίο επιπλέον βγήκε και ένα μικρό μπάνιο που είδαμε προηγουμένως.
αποτέλεσμα της ανακαίνισης αποτέλεσμα της ανακαίνισης
Το μπάνιο έχει λεκάνη νιπτήρα και καμπίνα ντουζιέρα το οποίο είναι στο δωμάτιο για τα παιδιά. Οφείλουμε εδώ μα τονίσουμε δηλαδή το όφελος από αυτή την ανακαίνιση για τον ιδιοκτήτη εκτός του ότι άλλαξε σχεδόν τα πάντα και έκανε εντελώς ένα καινούργιο σπίτι ένα επιπλέον όφελος είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τον χώρο της κουζίνας στον οποίο δημιουργήθηκε ένα παιδικό δωμάτιο. Εδώ μπορείτε αν διαβάσετε ένα άλλο άρθρο μας ώστε να συγκρίνετε το συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.
συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης συνολικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

Ανακαίνιση σπιτιού

Είναι άνετο και ένα επιπλέον μπάνιο τα οποία δεν τα είχε πριν μεταφέροντας την κουζίνα στο σαλόνι. Με αυτό τον τρόπο στην ανακαίνιση κερδίζουμε δημιουργώντας ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονοτραπεζαρίας. Συνεπώς το σπίτι από δυάρι έγινε τριάρι και ο χώρος της τραπεζαρίας είναι πολύ όμορφος πολύ άνετος και πολύ λειτουργικός. Είναι μια μέθοδος ανακαίνισης η οποία συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. όταν κάνουμε ανακαινίσεις παλιά σπίτια, η κουζίνα να μετατρέπεται σε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Σε πολλές ανακαινίσεις επίσης να μεταφέρεται η κουζίνα στην σαλονοτραπεζαρία η οποία θα έχει τρεις κρίσεις, καθιστικό τραπεζαρία. Εδώ θα βγει δεν έχει τελειώσει ακόμα μία νησίδα οχτώ θέσεων δηλαδή επί της ουσίας μία τραπεζαρία και μία κουζίνα η οποία είναι υπέρ πλήρης. Εξαιρετικό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση σπιτιού.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Ωφέλεια από την ανακαίνιση σπιτιού

Ωφελείται λοιπόν ο ιδιοκτήτης σε αυτή την περίπτωση διότι μετατρέπει και αυξάνει τα δωμάτια του σπιτιού του χωρίς να υπάρχει κάποια μείωση αν θέλετε στην λειτουργικότητα και στους χώρους του σπιτιού δεδομένου ότι οι κουζίνες πλέον θεωρούνται έπιπλα. Δεν είναι κάτι το οποίο να κρύβεται μέσα σε ένα δωμάτιο. Είναι ένα έπιπλο το οποίο ομορφαίνει την σαλονοτραπεζαρία. Και από την άλλη άποψη συγκεντρώνονται όλος ο κύριος όγκος του σπιτιού στο σαλόνι κουζίνα, τραπεζαρία, και επιπλέον από αυτή την διαδικασία προστίθεται ένα ακόμη δωμάτιο για να μπορέσει κάποιος ο οποίος έχει δύο παιδιά.
Ωφέλεια από την ανακαίνιση σπιτιού Ωφέλεια από την ανακαίνιση σπιτιού
Να δημιουργήσει ένα δωμάτιο για το κάθε παιδί και την δική του κρεβατοκάμαρα αυξάνεται δηλαδή η λειτουργικότητα του σπιτιού αυξάνονται τα δωμάτια που έχει στο σπίτι και παράλληλα ομορφαίνει το σαλόνι με τα πολύ όμορφα ντουλάπια κουζίνας. Είναι Ιταλικά τα οποία έχει τοποθετήσει τα οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Enfe.gr. Έπιπλα κουζίνας πλήρης μαζί με ηλεκτροσκευές έρχεται κατευθείαν μονταρισμένη με τις ηλεκτροσκευές της. Σε μία μέρα τοποθετείται όλη η κουζίνα και σε πολύ μικρούς χρόνους αν θέλετε μετατρέπει και αλλάζει όλη την εικόνα και όλη την διεισδυτικότητα του σπιτιού.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.