Πολυτελής ανακαίνιση σπιτιού στη Γλυφάδα

Μόλις έχουμε τελειώσει μία ανακαίνιση σπιτιού στην Θεσσαλονίκη. Να δούμε λοιπόν σε ανακαίνιση που μόλις τώρα έχουμε ολοκληρώσει. Να σας παρουσιάσουμε λοιπόν την ολοκλήρωση μιας ανακαίνισης στη Γλυφάδα.

Ανακαίνιση σπιτιού στη Γλυφάδα

Κάανμε ανακαίνιση σε σπίτι που ήταν ένα σπίτι πολύ παλιό. Σχεδόν ερείπιο θα μπορούσαμε να πούμε οτι ήταν το πίτι πριν από την ανακαίνιση. Οι τοιχοποιίες του τα επιχρίσματα ήταν έτοιμα κρεμασμένα. Τα χρώματα κρεμασμένα, ένα σπίτι δηλαδή σε άθλια κατάσταση. Το οποίο το έχουμε μετατρέψει με πάρα πολλές εργασίες ανακαίνισης. Οι οποίεςανακαίνισης σπιτιού έχουν γίνει με πάρα πολλά από σύγχρονα υλικά. Τελικά με την ανακαίνισή μας το έχουμε μετατρέψει σε μία κούκλα. Το μετατρέψαμε σε ένα σπίτι το οποίο κανένα με όλο το σπίτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό το σπίτι. Είμαστε κορυφαίοι στην ανακαίνιση σπιτιού.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

Να δούμε λίγο την κουζίνα του η οποία είναι ιταλική κουζίνα. Στις ανακαινίσεις μας επιλέγουμε Ιταλικές κουζίνες τις οποίες αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα στην Enfe.gr. Μία κουζίνα η οποία συμπεριλαμβάνει και τις ηλεκτροσκευές μέσα. Ήρθε δηλαδή κομπλέ όπως είναι μαζί με τις ηλεκτροσκευές του. Έχουμε εδώ ένα μικρό πασάκι το βλέπουμε για να μπορούν να καθίσουν 3-4 άτομα πρόχειρο. Στην κουζίνα έχουμε επίσης μια νησίδα δηλαδή επί της ουσίας. Στην οποία περιφερειακά υπάρχει ένα τραπεζάκι για το πρόχειρο φαγητό δίπλα στην κουζίνα. Βλέπουμε των συνδυασμών χρωμάτων το οποίο γλυκάνει. Τα πόμολα, θαυμάσια πόμολα, ξύλο κάτω, πάνω ο λευκός χαι κλοστ, λευκό γυαλιστερό. Και ο συνδυασμός αυτών των δύο έχουμε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Στο πάνω βλέπουμε μόνο αυτό το πορτάκι. Κοιτάξτε με τι μηχανισμούς χρησιμοποιούν οι Ιταλοί κάνεις μία ανοίγει. Βλέπετε το μηχανισμό που δεν είναι απλό μορτισεράκι. Το κλείνεις, κλείνει ομαλότατα, όλοι οι μηχανισμοί είναι μηχανισμοί χέτινγκ. Αξιόπιστοι μηχανισμοί. Η κουζίνα επίσης παραγγελία μαζί με την κουζίνα από Ιταλία. Στην εταιρεία μας θα βρείτε κορυφαίες κουζινες ιταλικες.
κουζινες ιταλικες κουζινες ιταλικες

Ανακαίνιση κουζίνας

Στη συνέχεια βλέπουμε ολοκληρωμένη την ανακαίνιση τςη κουζίνας. Εδώ και ψυγειοκαταψύκτη εντοιχισμένο. Να το δούμε λίγο, εντοιχισμένος ψυγειοκαταψύκτης. Κορυφαίο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση κουζίνας. Δίπλα τροφοθήκη μέχρι επάνω. Στην ανακαίνιση κουζίνας τοποθετήθηκαν αποθηκευτικοί χώροι αρκετοί. Κλείνει το ψυγείο και βεβαίως, όλη η ανακαινισμένη κουζίνα είναι ένα θαυμάσιο έπιπλο μες το χώρο του σπιτιού. Με δεδομένο ότι κουζίνα και σαλόνι είναι ένας ενιαίος χώρος και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κουζίνες θα πρέπει να έχουν υψηλή αισθητική. Για αυτό το λόγο σε κάθε ανακαίνιση κουζίνας ούτως ώστε στον ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, ο ιδιοκτήτης ή όποιοι επισκέπτες να μπορούν να αισθάνονται όμορφα και άσχημα, όμορφα στην καθημερινότητα τους. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας

Κρυφός φωτισμός σε ανακαίνιση

Να δούμε τον φωτισμό που βάλαμε στηνανακαίνιση. Παντού υπάρχει γύρω γύρω κρυφός φωτισμός. Βλέπετε εδώ με σποτάκια κάτω, απέναντι ακριβώς. Και εδώ κρυφός φωτισμός, παντού σποτάκια. Ωραίος φωτισμός, ουδέτερος φωτισμός, φωτισμός ημέρας. Και νύχτα να είναι μέσα στο χώρο αυτό νιώθεις σαν να είναι ημέρα λόγω του φωτισμού. Του τρόπου κατασκευής του κρυφού φωτισμού που επιλέξαμε για την ανακαίνιση του σπιτιού. και του ουδέτερου φωτισμού το οποία υπερβούν τα σύγχρονα Led. Εδώ μπορείτε αν δείετ πςω γίνεται λεπτομερώς ο κρυφός φωτισμός σε ανακαίνιση.
Κρυφός φωτισμός σε ανακαίνιση Κρυφός φωτισμός σε ανακαίνιση

Κουφώματα αλουμινίου

Τα κουφώματα του, στιβαρά κουφώματα. Επιλέξαμε να τοποθετήσουμε αλουμινίου με ρολά. Κουφώματα τα οποία, ανεβοκατεβαίνουν. Βλέπετε το ρολό κατεβαίνει, ηλεκτρικό ρολό. Και ανεβαίνει πάλι ηλεκτρικά. Έχει κάνει μία καλή επένδυση βεβαίως στο σπίτι.

Τοιχοποιίες

Οι τοιχοποιίες έχουν σπατουλαριστεί όλες από την αρχή. Καθώς και οι οροφές δεδομένου ότι αν υπάρχει κρυφός φωτισμός, η παραμικρή ατέλεια στην οροφή στο ταβάνι φαίνεται και διακρίνεται.

Ανακαίνιση στα μπάνια

Να πάμε λίγο να δούμε την ανακαίνιση στα μπάνια. Έχουμε δύο μπάνια, είναι αρκετά μεγάλο το σπίτι. Διαθέτει δύο μπάνια. Το ένα είναι το μικρότερο μπάνιο το οποίο με την λεκάνη του, την καμπίνα ντουζιέρας. Και εδώ ο τεχνίτης ο οποίος βάζει τις τελευταίες πινελιές στο χρώμα.

Ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες

Να πάμε να δούμε λίγο και τα δωμάτια. Βλέπουμε την ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες. Οι πόρτες μια θαυμάσια επιλογή, επιλογής Σάμπιατ. Εδώ υπάρχει σε ένα δωματιάκι, ένα μικρό κουζινάκι βοηθητικό και ένας χώρος για την νοικοκυρά για σιδερώματα και τα λοιπά. Πάμε λίγο να δούμε εδώ το άλλο δωμάτιο. Έχει μπει παρκέ ενώ στους υπόλοιπους στα τρία υπνοδωμάτια έχει μπει παρκέ. Ενώ στους υπόλοιπους χώρους έχει μπει πλακάκι. Οι εσωτερικές πόρτες αναβαθμίζουν πολύ το σπίτι. Αξίζει τον κόπο να προσέξουμε την ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες.
ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες ανακαίνιση στις εσωτερικές πόρτες

Συρόμενες ντουλάπες

Εδώ βλέπουμε συρόμενες ντουλάπες. Να δούμε και το κεντρικό μπάνιο, βλέπουμε να δούμε λίγο την πόρτα του. Οι πόρτες είναι επιλογή μοντέλο Σάμπιατ. Οι οποίες με το λάστιχο που έχουν κλείνουν εντελώς και σφραγίζουν εντελώς αθόρυβα. Δείτε λίγο πως σφραγίζει και απομονώνουν εντελώς το θόρυβο από τον έναν χώρο στον άλλο. Να δούμε λίγο το μπάνιο του. Ένα μεγάλο θαυμάσιο έπιπλο μπάνιο με μία στήλη. Ακριβώς δίπλα τεράστιος καθρέφτης με μία πολύ μεγάλη ντουζιέρα. Η οποία έχει και ένα καθισματάκι στην άκρη για να μπορεί να κάθεται αυτός που κάνει ντουζ.
συρόμενες ντουλάπες συρόμενες ντουλάπες
Τα πλακάκια, λεκάνη Σοφτ Κλοουζ. Μια στήλη όμορφη πάνω ακριβώς από την λεκάνη καμπίνα ντουζιέρας από την μία άκρη στην άλλη αρκετά ευρύχωρος ο χώρος του μπάνιου. Και του δίνει την δυνατότητα να αναπτύξει καλύτερα στο μπάνιο και να δώσει μεγαλύτερα έπιπλα και μεγαλύτερους χώρους στην άλλη κρεβατοκάμαρα. Να δούμε λίγο εδώ έχουμε πάλι από την μία άκρη του τοίχου μέχρι τον άλλο τοίχο συρόμενη ντουλάπα με τέσσερα φύλλα αυτή την φορά. Και η άλλη κρεβατοκάμαρα η οποία σε όλες τις κρεβατοκάμαρες έχει μπει παρκέ και εδώ μια τρίφυλλη ντουλάπα. Όλες οι ντουλάπες είναι συρόμενες. Πρακτικά τώρα οι περισσότεροι χρησιμοποιούν συρόμενες ντουλάπες. Διότι δεν πιάνουν χώρο το άνοιγμα τα ντουλαπόθυρα. Και κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να αναπτύξει καλύτερα αύτη την επίπλωση μέσα σε κάθε δωμάτιο.

Διακόπτες με νίκελ

Βλέπουμε εδώ και τους διακόπτες. Θαυμάσιοι διακόπτες με νίκελ, πολυτελείς διακόπτες. Να δούμε και άλλους στην συνέχεια και εδώ διακόπτε το οποίο υπάρχει ένα ενιαίο πλαίσιο. Δεν είναι ένας, δύο, τρεις είναι ένας διακόπτης. Αυτός είναι ένα ενιαίο πλαίσιο το οποίο περιέχει κομιταντέρ. Απλός και πρίζα σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Όπως επίσης και οι πρίζες της κουζίνας βλέπουμε με ένα πλαίσιο τρεις πρίζες και αισθητικά είναι πάρα πολύ όμορφο.
Διακόπτες με νίκελ Διακόπτες με νίκελ

Συρτάρια στην κουζίνα

Τα συρτάρια αρκετά για να εξυπηρετούν την νοικοκυρά. Εδώ βλέπουμε μηχανισμοί πόσο εύκολα κλείνουν τα συρτάρια. Δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Ομαλό κλείσιμο Σόφτ Κλόουζ. Είναι αυτό που λέμε και τα Ιταλικά έπιπλα κουζίνας ότι είναι έπιπλα ανώτερης ποιότητας και αισθητικής με ότι κατασκευάζεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Μια πλήρης κουζίνα, πανέμορφη κουζίνα μόνο το πομολάκι. Βλέποντας πόσο ομορφαίνει την κουζίνα, ποιοτική επί της ουσίας κουζίνα η οποία έρχεται μαζί με τις ηλεκτροσκευές της. Οπότε ο ιδιοκτήτης βάζοντας μια τέτοια κουζίνα, ξενοιάζει μια και έξω. Εφόσον έρχεται κομπλέ κουζίνα και ηλεκτροσκευές μαζί και η νησίδα του εδώ. Μικρή νησίδα η οποία είναι μπροστά ακριβώς έχει και αποθηκευτικό χώρο. Και έχει και τραπέζι για κολατσιό και πρόχειρο φαγητό με κάποια σκαμπουδάκια ή καρεκλίτσες που θα μπουν εδώ.

Τετραπλός διακόπτης

Εδώ βλέπουμε πάλι τετραπλό διακόπτη ενιαίος αυτός είναι ένας διακόπτης που ενσωματώνει τέσσερις διαφορετικούς διακόπτες.

Κρυφός φωτισμός

Να δούμε από την είσοδο πως φαίνεται το σπίτι. Πως φαίνεται ο κρυφός φωτισμός περιφερειακά παντού. Γύρω γύρω από το σαλόνι πάνω από την κουζίνα. Παντού κρυφός φωτισμός στο άλλο τμήμα του σαλονιού περιφερειακά γύρω γύρω παντού κρυφός φωτισμός.

Αυτόνομη θέρμανση

Και εδώ ο ιδιοκτήτης έχει κάνει ένα πανέξυπνο σύστημα αυτονομίας θέρμανσης. Συνδυάζει αυτονομία θέρμανσης και ψύξης. Έχουμε τοποθετήσει με μία μονάδα που έχει σώματα καλοριφέρ και σώματα φαν κόιλ. Ολοκληρωμένη αυτόνομη θέρμανση. Για θέρμανση και ψύξη με μία μονάδα με μία αντλία θερμότητας με την οποία διασφαλίζει ταυτόχρονα υγιεινή θέρμανση και ψύξη. Με το ίδιο μηχάνημα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Και βεβαίως όμως κάθε χώρος έχει την δική του αυτονομία θέρμανσης. Δίνεται δηλαδή αν θέλετε να ψύξει ή να θερμάνει με μονωμένα έναν χώρο ή όλους τους χώρους μαζί. Ή κάποιους από τους χώρους τους οποίους θέλει έχει πολλές επιλογές αυτό τον καινούργιο σύστημα θέρμανσης ψύξης με αντλία θερμότητας. Η κορυφαία λύση για την αυτονομία θέρμανσης. Και προπάντων είναι πολύ πιο οικονομικός σύστημα δεδομένου ότι καίει το ένα τέταρτο. Στην κυριολεξία το ένα τέταρτο από τι καταναλώνει οποιαδήποτε άλλη μονάδα θέρμανσης και ψύξης. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αυτόνομη θέρμανση.
αυτόνομη θέρμανση αυτόνομη θέρμανση

Πόρτα ασφαλείας

Πόρτα ασφαλείας πολλαπλών κλειδωμάτων. Με μικρό κλειδί μη αντίγραφο κλειδί με κωδικό απολύτου ασφαλείας. Σε δύο χρωματισμούς σε βέγκε από την εξωτερική πλευρά και στην εσωτερική σάμπια. Όπως είναι και οι εσωτερικές πόρτες ούτως ώστε να υπάρχει ομοιομορφία εσωτερικά στις πόρτες.

Ανακαίνιση μπάνιου

Μπαίνουμε πάλι στο μικρό μπάνιο εδώ έχει μια σχετικά μικρή ντουζιέρα όχι μικρή βέβαια όπως θα δείτε σε κάθε ντουζιέρα υπάρχει μια στήλη υδρομασάζ, να δούμε και στο άλλο μπάνιο την στήλη υδρομασάζ στην οποία υπάρχει. Πετσετοκρεμάστρες ίνοξ στο μπάνιο, βλέπετε αστράφτουν στην κυριολεξία. Βλέπετε το μπάνιο εδώ από την εσωτερική του πλευρά του έπιπλού μπάνιου και η στήλη στην οποία αποθηκεύει πράγματα και την ντουζιέρα πολύ μεγάλη και ευρύχωρη ντουζιέρα, καζανάκια οι λεκάνες είναι σε όλα κρεμάστρες δεν ακουμπάνε στο δάπεδο υπάρχουν εντοιχισμένα καζανάκια και εδώ είναι η πλακέτα από το εντοιχισμένο καζανάκι, πλακέτα ίνοξ ακριβά πράγματα τα οποία τοποθετεί μόνο η Enfe.gr.

Πολυτελείς ανακαινίσεις

Διότι δεν κάνουμε απλώς ανακαινίσεις, οι ανακαινίσεις οι οποίες αναλαμβάνουμε θεωρούνται πολυτελείς ανακαινίσεις. Επί της ουσίας ανακατασκευές στην πράξη δεδομένου ότι αυτό το σπίτι όλο ανακατασκευάστηκε στην κυριολεξία από την αρχή. Αλλάξαν τα πάντα, τοιχοποιίες, επιχρίσματα, δάπεδα, δημιουργία καινούργιου χώρων καινούργια μπάνια. Όλοι οι παλιοί σοφάδες αποκολληθήκαν. Οι παλιοί χρωματισμοί αποκολλήθηκαν τα πάντα όλα έγιναν καινούργια. Αυτό σημαίνει πολυτελής ανακαίνιση.
πολυτελής ανακαίνιση πολυτελής ανακαίνιση

Ριζική ανακαίνιση σπιτού

Γιατί το σπίτι είπαμε ήταν σε κακή κατάσταση. Ήταν πολύ παλιό το σπίτι αυτή την στιγμή όμως το ανασκευάσαμε στο σύνολο του η τοιχοποιία αυτή αν θα μπορούσατε να την βλέπατε στην αρχή. Ήταν κρεμασμένα τα χρώματα, οι σοφάδες ήταν έτοιμοι να καταρρεύσουν. Με τα κατάλληλα υλικά τα οποία θα τα δείτε εάν μελετήσετε τον οδηγό ανακαίνισης στον οποίο έχουμε στην ιστοσελίδα μας.

Οδηγός ανακαίνισης

Στον οδηγό ανακαίνισης θα μάθετε με τι υλικά και προϊόντα μπορούμε να τα μετατρέψουμε ένα σπίτι 40-50 ετών να το μετατρέψουμε σε νεόδμητο. Στον οδηγό ανακαίνισης περιγράφουμε τα πάντα. Και όποιος θέλει και ασχοληθεί με μία ποιοτική ανακαίνιση του προτείνουμε να κάνει τον κόπο να μπει στην ιστοσελίδα μας Enfe.gr να δει τον οδηγό ανακαίνισης. Να δει τα πακέτα μας και από εκεί και έπειτα θα μπορεί να καταλάβει πως και με ποιον τρόπο μετατρέπουμε ένα παλιό σπίτι 40 ετών σε νεόδμητο. Υπό την προϋπόθεση ότι για τα επόμενα 30-40 χρόνια ο ιδιοκτήτης δεν θα απαιτηθεί να κάνει καμία απολύτως παρέμβαση ή διόρθωση επανακατασκευή.
Οδηγός ανακαίνισης Οδηγός ανακαίνισης
Απολύτως τίποτα διότι τα υλικά και τα προϊόντα τα οποία έχουν τοποθετηθεί είναι ανώτερης ποιότητας και αισθητικής. Οι εργασίες έχουν γίνει με τον τρόπο που περιγράφουμε στον οδηγό ανακαίνισης χρησιμοποιούμε υλικά και προϊόντα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.