Ανακαίνιση σπιτιού με αντλία θερμότητας

Βλέπουμε εδώ μία αντλία θερμότητας, μία θέρμανση στα 9,3 Kw. Οι οποίοι για λόγους, ενδεικτικούς σας δείχνουμε την σύνδεση της με 4+4= 8 σώματα αυτή τι στιγμή. Τα οποία τα θερμαίνει ικανοποιητικά.
Ανακαίνιση σπιτιού με αντλία θερμότητας Ανακαίνιση σπιτιού με αντλία θερμότητας

Ανακαίνιση σπιτιού από την ENFE.gr

Η αντλία θερμότητας ενδείκνυται για την ανακαίνιση σπιτιού. Βλέπουμε την πίσω πλευρά της αντλίας θεμότητας. Τα πρώτα 4 σώματα η συνδεσμολογία της είναι απλή. Η αντλία θερμότητας αποτελεί μια μια από τις προτάσεις μας για την ανακαίνιση σπιτιού από την ENFE.gr.
Ανακαίνιση σπιτιού από την ENFE.gr Ανακαίνιση σπιτιού από την ENFE.gr

Αντλία θερμότητας σε ανακαίνιση σπιτιού

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, και με αυτήν την σπάνια τιμή για αντλία θερμότητας. Η οποία προσφέρεται από την Energy fine Eurohome, ανακαινίσεις-κατασκευές. Με δύο χρυσές σφραγίδες.  Στην ανακαίνιση σπιτιού ένας από τους σημαντικότερους παράγοντας είναι το κόστος. Η αντλία θερμότητας μπορεί να μας βοηθήσει ώστε μετά την ανακαίνιση σπιτιού να κάνουμε σημαντική απόσβεση των χρημάτων της ανακαίνισης. Μέσω της οικονομίας στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Αντλία θερμότητας σε ανακαίνιση σπιτιού Αντλία θερμότητας σε ανακαίνιση σπιτιού

Λειτουργία της αντλίας θερμότητας

Και επικεντρωνόμαστε τώρα στην λειτουργία της αντλίας θερμότητας. Εδώ βλέπουμε τον θερμοστάτη, αυτή τι στιγμή έχει έξοδος νερού 59 βαθμούς, ικανοποιητική για μια αντλία για να θερμάνει 8 θερμαντικά σώματα, και αν το υπολογίσουμε σε κάποιο διαμέρισμα ικανή για να θερμάνει ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, δεδομένου ότι η αντλία θερμότητας λειτουργεί, είναι η καλύτερη αν θέλετε και η οικονομικότερη πηγή θέρμανσης. Απλή στην σύνδεση της ένα προϊόν το οποίο έχει εγγύηση 10 χρόνια δεν έχουμε βλάβες δεν έχουμε συντήρηση δεν έχουμε τίποτα.
Λειτουργία της αντλίας θερμότητας Λειτουργία της αντλίας θερμότητας

Κοστολόγιο της αντλίας θερμότητας

Και τελικά μας αποδίδει αν το θέσουμε σε κοστολόγιο υπάρχει στο Site μας (www.enfe.gr) στης αντλίας θερμότητας μία μελέτη κατά πόσο οικονομικές είναι οι αντλίες θερμότητας. Βεβαίως για να δώσουμε μία τάξη μεγέθους καταναλώνει το 1/2 ή το 1/3 από τι οποιαδήποτε πηγή θέρμανσης υπάρχει διαθέσιμη αυτή τι στιγμή. Είτε είναι φυσικό αέριο είτε είναι πετρέλαιο είτε οτιδήποτε. Είναι η οικονομικότερη πηγή θέρμανσης όσον αφορά την κατανάλωση. Και μιλάμε για μία τάξη μεγέθους ένα σπίτι το οποίο έχει διαρκή θέρμανση από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο με το διακόπτη στους 20 βαθμούς κελσίου για το κλίμα της Αττικής. Το κόστος λειτουργίας σε κατανάλωση ρεύματος δεν θα ξεπεράσει τα 450 ευρώ ανά σεζόν. Και αυτό επιτυγχάνεται διότι από την κατασκευή της η αντλία θερμότητας αντλεί τα 3/4 της ενέργειας που αποδίδει στο χώρο από το περιβάλλον και το μόλις το 1/4 μας καταναλώνει σε ρεύμα.
Κοστολόγιο της αντλίας θερμότητας Κοστολόγιο της αντλίας θερμότητας

Αντλία θερμότητας για τη θέρμανση των κατοικιών

Με πιο απλοϊκή ας το πούμε τρόπος κατανόησης της λειτουργίας της αντλίας θερμότητας, η οποία έχει την δυνατότητα να μας παρέχει 4 μονάδες σε ενέργεια. Και να καταναλώνει για την λειτουργία της 1 μονάδα. Αυτό είναι που το στοιχείο το κάνει την δυνατότητα της αντλίας θερμότητας αυτή τι στιγμή να είναι το πρώτο είδος, το πρώτο προϊόν, το οποίο ενδείκνυται για την θέρμανση των κατοικιών. Έχει βλέπετε μια μορφή ενός κλιματιστικού και η λειτουργία της μοιάζει με τη λειτουργία του κλιματιστικού.
Αντλία θερμότητας για τη θέρμανση των κατοικιών Αντλία θερμότητας για τη θέρμανση των κατοικιών

Ανακαίνιση του σπιτιού και αντλίες θερμότητας

Μπορούμε να τη τοποθετήσουμε στην βεράντας μας πολύ εύκολα κατά την ανακαίνιση του σπιτιού. Να το συνδέσουμε με το δίκτυο καλοριφέρ το οποίο έχουμε σπίτι μας. Το οποίο θα μας αποδίδει μία φθηνή θέρμανση καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα σε σταθερή θερμοκρασία στο σπίτι. Και αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρει και έχουμε πετύχει ένα πάρα πολύ χαμηλό κοστολόγιο για αυτά τα δεδομένα που βλέπετε αυτή τι στιγμή. Είναι ένα προϊόν το οποίο έχει εγγύηση 10 χρόνια και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για κάθε ανακαίνιση σπιτιού . Και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία βλέπετε στην οθόνη σας και σε συνδυασμό με μία καταπληκτική τιμή που αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει σε άλλες αντλίες θερμότητας. Και όλα αυτά από την www.Enfe.gr ανακαινίσεις-κατασκευές.
Ανακαίνιση του σπιτιού και αντλίες θερμότητας Ανακαίνιση του σπιτιού και αντλίες θερμότητας

Συνδεσμολογία της αντλίας θερμότητας

Βλέπουμε πάλι έτσι σε τελευταία μορφή από πιο μακρινά πως ενδεικτικά γίνεται η συνδεσμολογία και βλέπουμε τα 4+4 = 8 σώματα τα οποία είναι συνδεδεμένα. Η αντλία είναι σε λειτουργία αυτή τι στιγμή και πάμε και στο δείκτη που αυτή τι στιγμή βλέπουμε ότι έχει 56 βαθμούς έξοδος νερού. Σε μία άκρως ικανοποιητική αν θέλετε ύψος για αντλία θερμότητας και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε κάποιον ο οποίος θέλει να θερμάνει ένα διαμέρισμα μέχρι 100 τετραγωνικά σε αυτό το κόστος είναι πολύ χαμηλή η τιμή και η ωφελιμότητα η οποία θα έχει στην συνέχεια μέσα σε 1 χρόνο θα κάνει και απόσβεση της αξίας της τιμής της.
Συνδεσμολογία της αντλίας θερμότητας Συνδεσμολογία της αντλίας θερμότητας

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.