Ανακαίνιση σε γκαρσονιέρα

Είμαστε στο Ζωγράφου και βρισκόμαστε στον μέσο περίπου μιας ανακαίνισης σε μια μικρή γκαρσονιέρα. Εδώ μπορείτε να δειτε το video που τραβήξαμε μέσα από τη γκαρσονέρα με σκοπό να σας παρουσιάσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις λεπτομέρειες της ανακαίνισης:

Φωτισμός στην ανακαίνιση

Βλέπουμε κάποιες παρεμβάσεις στην πόρτα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα για να υπάρχει φωτισμός φυσικός και στο μικρό χωλάκι το οποίο δεν φωτίζεται από πουθενά. Για το σκοπό αυτό, για να φωτίσουμε και το διάδρομο, εδώ τοποθετήσαμε μια γυψοσανίδα και από πάνω βάλαμε υαλότουβλα για να υπάρχει και εδώ φυσικός φωτισμός από έξω.

Ανακαίνιση στο μπάνιο

Στη συνέχεια βλέπουμε το μπάνιο της γκαρσονιέρας το οποίο το έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει. Έχουν τοποθετηθεί τα πλακίδια, έχει μπει και η λεκάνη διότι ο ιδιοκτήτης έμενε μέσα οπότε το χρειαζόταν. Δίπλα βλέπουμε τη ντουζιέρα, τη βάση της ντουζιέρας, πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί κρυστάλλινη καμπίνα. Δίπλα είναι οι παροχές του επίπλου. Βλέπουμε εδώ κάποιες παρεμβάσεις που κάναμε στην τοιχοποιία ώστε να αποκτήσει φυσικό φωτισμό. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι εξαιρετικό. Όσον αφορά το μπάνιο βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα της κατασκευής του νέου μπάνιου. Έχουν αλλαχθεί όλα τα υδραυλικά. Επιπλέον έχει μπει και η λεκάνη. Δίπλα βλέπουμε τη ντουζιέρα. Όπως βλέπετε πάνω στη ντουζιέρα θα τοποθετηθεί κρυστάλλινη καμπίνα.

Φυσικός φωτισμός στην είσοδο της γκαρσονιέρας

Στη συνέχεια βλέπουμε την είσοδο στην οποία κάναμε κάποιες παρεμβάσεις ώστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός με υαλότουβλα τα οποία τα χτίσαμε. Τέλος βλέπουμε το χώλ. Δίπλα στο χωλ βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Μέσα στην κρεβατοκάμαρα βλέπουμε και την καινούργια ντουλάπα.
ανακαίνιση γκαρσονιέρας ανακαίνιση γκαρσονιέρας

Συνέχιση εργασιών ανακαίνισης

Σε αυτή την ανακαίνιση της γκαρσονιέρας βλέπουμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τα συνεργεία μας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε λεπτομέρειες για όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε σε όλες τις επιμέρους εργασίες στις ανακαινίσεις. Μπορείτε να μπειτε στην κεντρική μας σελίδα για να βρειτε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν την ανακαίνιση: https://www.enfe.gr/

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.