Ανακαίνιση με έπιπλα μπάνιου glass

Η ανακαίνιση με έπιπλα μπάνιου glass είναι κάτι το πρωτότυπο. Το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τουλάχιστο στην Ελληνική αγορά. Κα αφερόμαστε γενικά στην ανακαίνιση του μπάνιου. Σημειώνουμε καταρχήν οτι το έπιπλο μπάνιου το οποίο κατασκευάζουμε θα το δείτε και σε φωτογραφίες και σε εικόνες οι οποίες θα συνοδεύουν αυτό το video.

Ανακαίνιση με έπιπλα μπάνιου άψογης αισθητικής

Πρόκειται για ένα έπιπλο μπάνιου το οποίο είναι άψογο αισθητικά. Και το βασικότερο είναι οτι τα έπιπλα μπάνιου που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, είτε είναι laminate, είτε είναι λάκκα, είτε είναι οτιδήποτε άλλο, σαφώε έχουν μια περιορισμένη διάρκεια ζωής. Υπό την έννοια ότι η υγρασία και οι ατμοί στο μπάνιο φθείρουν αυτά τα έπιπλα. Και στη συνέχεια καταστρέφονται διότι δεν μπορούν αναντέξουν την υγρασία του μπάνιου.

Πλεονέκτημα των επίπλων μπάνιου glass

Το βασικό πλεονέκτημα αυτών των επίπλων μπάνιου είναι οτι στο σύνολό τους αποτελούνται από αλουμίνιο και κρύσταλλο. Το οποίο σημαίνει οτι είναι 100% αδιάβροχο. Μπορείς πολύ απλά με το ντουζ της ντουζιέρας να το βρέχεις όλη τη μέρα. Ούτε το αλουμίνιο ούτε το γυαλί επηρεάζονται από την υγρασία. Κατά αυτό τον τρόπο λοιπόν κατά την ανακαίνιση δίνουμε ένα θαυμάσιο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα και 100% αδιάβροχο.

Πανέμορφο αισθητικά μπάνιο

Στη συνέχεια όσον αφορά και την αισθητική του μπάνιου θα δείτε σε φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας οτι έχουμε τη δυνατότητα τμήματα της τοιχοποιίας, της ντουζιέρας ή οτιδήποτε άλλο να επενδυθούν αντί για πλακάκια με κρύσταλλο ασφαλείας. Στο οποίο θα υπάρχει μια ψηφιακή εκτύπωση στην οποία μπορούν να αποτυπωθούν θαυμάσια τοπία ή οτιδήποτε ο καθένας μπορεί να επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο κατασκευάζουμε ένα μπάνιο το οποίο θα είναι πανέμορφο αισθητικά. Και επιπλέον ποιοτικά θα είναι οτι καλύτερο μπορεί να μπει και να λειτουργήσιε σε ένα μπάνιο.
Ανακαίνιση με έπιπλα μπάνιου glass Ανακαίνιση με έπιπλα μπάνιου glass

Ποιοτικές ανακαινίσεις

Όλα αυτά μπορείτε να τα βρειτε μέσα από τη σελίδα μας και να διαμορφώσετε άποψη για το συγκεκιμένο προϊόν καθώς και για όλες τις τεχνικές ανακαίνισης ENFE.gr.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.