Ανακαίνιση ηλεκτρικά

Κάνουμε ανακαίνιση σε ένα παλιό σπίτι. Για να μπορούμε να πούμε ότι ανακαινίσαμε ολικά το σπίτι και ότι για 40 χρόνια αυτό το σπίτι δε θα χρειαστεί να γίνει καμία απολύτως παρέμβαση.

Μοντέρνα ανακαίνιση ηλεκτρικών

Μεταξύ άλλων να αναφερθούμε στην ανακαίνιση των ηλεκτρικών. Εμείς στην enfe.gr ανακαινίζοντας τα ηλεκτρικά το εννοούμε ότι καταργούμε όλη την υφιστάμενη παλιά εγκατάσταση. Και στη συνέχεια της ανακαίνισης δημιουργούμε μια καινούργια εγκατάσταση με καινούργιους πίνακες, καινούργια καλώδια, καινούργιους διακόπτες. Και βέβαια με παροχές οι οποίες στα παλιά τα χρόνια δεν ήταν απαραίτητες, ενισχυμένες παροχές. Και εν πάση περιπτώσει στην ανακαίνιση περιλαμβάνεται ότι απαιτείται αυτή τι στιγμή να περιλαμβάνει μια σύγχρονη ανακαίνιση στα ηλεκτρικά. Διαβάστε περισσότερα για την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά.
Μοντέρνα ανακαίνιση ηλεκτρικών Μοντέρνα ανακαίνιση ηλεκτρικών

Κρυφός φωτισμός στην ανακαίνιση

Εδώ βλέπουμε το χώρο του σαλονιού ο οποίος φωτίζεται με κρυφό φωτισμό. Αξίζει τον κόπο να παρατηρήσουμε οτι ο φωτισμός ο οποίος παρέχεται είναι πολύ μεγάλος. Και ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έδωσε η ανακαίνιση του σπιτιού είναι ότι ο φωτισμός είναι λευκός, είναι δηλαδή ψυχρός φωτισμός. Δηλαδή ο φωτισμός ο οποίος είναι το φως της ημέρας. Είναι ξεκούραστος φωτισμός και έντονος φωτισμός και
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού
ειδικότερα ξεκούραστος. Βλέπουμε εδώ τον κρυφό φωτισμό με αναμμένα και τα σποτ, πως φωτίζεται το ταβάνι και πως φωτίζει το δάπεδο. Αν θα κλείσουμε τα σποτ βλέπουμε ότι ο φωτισμός είναι ξεκούραστος δεν στραβώνει πουθενά. Δεν βλέπεις κάποιο φωτιστικό να σε στραβώνει. Και παράλληλα όλο το σπίτι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο φωτισμός είναι πολύ μεγάλος. Διότι λόγω της τεχνολογίας των led ειδικότερα σε αυτό το ανακαινσμένο σπίτι έχει τοποθετηθεί περιμετρικά του σπιτιού σε μια γύψινη κατασκευή λεντοταινίας υπέρ φωτισμού και μεγάλης απόδοσης. Διαβάστε περισσότερα για τον κρυφό φωτισμό.
Κρυφός φωτισμός στην ανακαίνιση Κρυφός φωτισμός στην ανακαίνιση

Απόδοση του φωτισμού στο ανακαινισμένο σπίτι

Συγκεκριμένα έχουνε τοποθετηθεί 20 μέτρα λεντοταινίας η οποία καταναλώνει όταν είναι όλη αναμμένη 250 watt. Και ακούστε και την απόδοση η οποία ο φωτισμός που τοποθετήθηκε κατά την ανακαίνιση του σπιτιού. Αποδίδει σε φωτισμό 4500 watt. Είναι δηλαδή όχι απλώς οικονομική αλλά και πολύ μεγάλη η διαφορά από την κατανάλωση σε ρεύμα σε σχέση με την απόδοση που έχει σε φωτισμό. Το βλέπουμε εδώ, είπαμε και πάλι ότι ο κρυφός φωτισμός είναι ξεκούραστος. Αυτό είναι ακόμα εντονότερο όταν δεν είναι αναμμένα τα σποτ. Αυτό συμβαίνει διότι ότι δεν βλέπεις πουθενά φωτιστικό, δεν σε στραβώνει κάτι. Και παράλληλα έχεις έναν πολύ ωραίο φωτισμό, έναν φωτισμό ημέρας μέσα στο σπίτι σου. Αυτο σου δίνει την αίσθηση και το βράδυ ακόμα ότι μέσα στο σπίτι σου υπάρχει μέρα. Και ανακαινισμένο σπίτι, και φωτεινό σπίτι. Για διακοσμητικούς λόγους μπαίνει συνήθως και τα σποτ περιμετρικά του κρυφού φωτισμού. Αυτό είναι ένα πλήρες σύστημα κρυφού φωτισμού το οποίο αξιοποιώντας την τεχνολογία των led παρέχει τη δυνατότητα να φωτίζεται ένα σπίτι πολύ όμορφα χωρίς φωτιστικά. Φωτίζεται χωρίς άλλες δαπάνες, χωρίς κάποιο φως το οποίο να σε τυφλώνει ή να σε ενοχλεί. Έχεις φωτισμό χωρίς να αισθάνεσαι από που προέρχεται ο φωτισμός. Έχεις σε όλο το χώρο του σπιτιού φωτισμό ημέρας υπό την αίσθηση ότι είναι μέρα μεσημέρι.
Απόδοση του φωτισμού στο ανακαινισμένο σπίτι Απόδοση του φωτισμού στο ανακαινισμένο σπίτι

Ανακαίνιση σπιτιού

Το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης σπιτιού είναι καταπληκτικό. Ο φωτισμός είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει ανακαίνιση ηλεκτρικών. Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο κρυφός φωτισμός μπορεί να κάνει το σπίτι σας να φαίνεται πολύ καλύτερο. Στην enfe.gr εφαρμόζουμε πολλές τεχνικές ανακαίνισης με στόxο όχι μόνο την ωραία ανακαίνιση αλλά πάνω από όλα με στόχο την ποιότητα στην ανακαίνιση. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης θα διαρκέσει περισσότερα από σαράντα χρόνια. Εδώ θα βρείτε περισσότερες τεχνικές ανακαίνισης σπιτιού.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.