Ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά

Δείχνουμε ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά. Είμαστε στην αρχή μιας ανακαίνισης από την enfe.gr και πολύ απλά θέλουμε να σας δείξουμε αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί όλη η εγκατάσταση και η ανακαίνιση του σπιτιού. Πολύ απλά θέλουμε να σας δείξουμε πως εννοούμε εμείς την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά και υπό αυτή την έννοια θεωρούμε ότι για να είναι ένα σπίτι ασφαλές και να ανταποκρίνεται η ηλεκτρική εγκατάσταση στις σύγχρονες απαιτήσεις αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση να ακυρωθεί στο σύνολο της.
Ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά Ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά

Ανακαίνιση στα ηλεκτρικά

Όπως είπαμε και πριν όσον αφορά τα ηλεκτρικά, την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά στην enfe.gr . Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνει μία εντελώς νέα εγκατάσταση και εξαρχής ανακαίνιση στα ηλεκτρικά. Η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση να ακυρωθεί στο σύνολο της και όλη η εγκατάσταση να αποτελείται από καινούργια υλικά, καινούργιους πίνακες. Μιλάμε για ανακαίνιση στα ηλεκτρικά με καινούργιες σωληνώσεις, καινούργιες καλωδιώσεις, ενισχυμένες παροχές εκεί οπού απαιτείται, τις κατάλληλες ασφάλειες. Ασφαλής ανακαίνιση ηλεκτρικών με πρίζες κλιματιστικών, ενισχυμένες πρίζες και ότι άλλο απαιτεί μία σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση. Διαβάστε και το άρθρο μας για την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά.
ανακαίνιση στα ηλεκτρικά ανακαίνιση στα ηλεκτρικά

Ηλεκτρολογικός πίνακας

Βλέπουμε εδώ καταρχήν ο ηλεκτρολογικός πίνακας ο παλιός έχει φύγει. Όλες οι σωληνώσεις εδώ έχουν αλλάξει. Έγινε ανακαίνιση σπιτιού και έχουν μπει καινούργιες σωληνώσεις, έχουν περαστεί καλώδια. Ο τοίχος βλέπετε έχει σκαφτεί στο σύνολο του από την αρχή όλα καινούργια καινούργιες σωληνώσεις. Καινούργιες παροχές έχουν περαστεί και τα καλώδια. Βλέπετε εδώ όλα είναι καινούργια σύμφωνα με την μελέτη ηλεκτρικής εγκατάστασης την οποία εκπόνησε η enfe.gr.
Ηλεκτρολογικός πίνακας Ηλεκτρολογικός πίνακας

Ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ βλέπουμε και τα παλιά καλώδια που υπήρχαν πριν από την ανακαίνιση του σπιτιού. Ότι παλιό υπήρχε έχει φύγει όλα έχουν μπει, όλα καινούργια μετά από την ανακαίνιση του σπιτιού. Άρα μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ηλεκτρική εγκατάσταση σε ένα τέτοιο σπίτι για 40 χρόνια στην συνέχεια δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για ανακαίνιση στην οποία θα υπάρχει επάρκεια ρεύματος με τις αντίστοιχες ασφάλειες, εκεί όπου απαιτείται μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος βάση της μελέτης θα έχουν μπει και οι αντίστοιχες ασφάλειες. Εξαιρετικά ασφαλές αποτέλεσμα ανακαίνισης ούτως ώστε το σύστημα όλο να αντέχει τις απαιτήσεις από ένα σύγχρονο και καινούργιο σπίτι. Ενηεμρωθείτε εδώ για όλες τις τεχνικές και όλα όσα πρέπει να προσέχετε σε ανακαίνιση σπιτιού.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Γύψινες κατασκευές και εργαλεία

Ερχόμαστε τώρα να δούμε και τη γύψινη κατασκευή που αφορά στο άρθρο μας για την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά. Θα μιλήσουμε για τη γύψινη κατασκευή και τα σχετικά εργαλεία. Ο φωτισμός ναι μεν είναι πολύ μεγάλος αλλά δεν είναι όμως εκτυφλωτικός διότι τοποθετήθηκε γύψινη κατασκευή.
Γύψινες κατασκευές και εργαλεία Γύψινες κατασκευές και εργαλεία
Αυτό αποτελεί άλλη μια έξυπνη επιλογή ανακαίνισης διότι λόγω της τεχνολογίας των led. Ειδικότερα σε αυτό το σπίτι έχει τοποθετηθεί περιμετρικά του σπιτιού σε μια γύψινη κατασκευή λεντοταινία υπέρ φωτισμού και μεγάλης απόδοσης. Οι γύψινες κατασκευές αποτελούν μια πολύ καλή λύση για μοντέρνα ανακαίνιση σπιτιού.  Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στις γύψινες κατασκευές καθώς και τα κατάλληλα εργαλεία. Τα εργαλεία bosch αποτελούν εξαιρετική επιλογή για γύψινες κατασκευές. Η bosch είναι εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία και τα bosch εργαλεία αποτελούν εγγύηση.
bosch εργαλεία bosch εργαλεία
Υπάρχουν βέβαια και εργαλεία άλλων εταιρειών που θα δούμε σε άλλα άρθρα μας. Το κάθε εργαλείο ικανοποιεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Στην εταιρεία μας έχουμε μεγάλη εμπειρία στα κατάλληλα εργαλεία για ανακαινίσεις. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις γύψινες κατασκευές.
εργαλεία για γύψινες κατασκευές εργαλεία για γύψινες κατασκευές

Φωτισμός σε ανακαινίσεις σπιτιών και ξενοδοχείων

Στη συγκεκριμένη ανακαίνιση σπιτιού έχουνε τοποθετηθεί 20 μέτρα λεντοταινίας. Πρόκειται για μια η τεχνική χρησιμοποιείται σε ανακαινίσεις σπιτιών και ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Πλέον μετά από την ανακαίνιση η λεντοταινία καταναλώνει όταν είναι όλη αναμμένη 250 watt. Γιαυτό χρησιμοποιείται και σε ανακαίνιση ξενοδοχείου. Ακούστε την απόδοση η οποία έχει και αποτελεί έναν από τους λόγους για τον οποίο τη χρησιμοποιούμε σε ανακαινίσεις σπιτιών. Η απόδοση του συστήματος λεντοτανίας σε φωτισμό 4500 vat είναι δηλαδή όχι απλώς οικονομική.
για ανακαίνιση ξενοδοχείου για ανακαίνιση ξενοδοχείου
Μπορούμε να πούμε οτι έχουμε πολύ μεγάλη η διαφορά από την κατανάλωση σε ρεύμα. Κάνοντα βέβαια τη σύγκριση σε σχέση με την απόδοση που έχει σε φωτισμό. Εδώ συνδυάζουμε την οικονομία με την ομορφιά. Συνδυάζουμε το τερπνό με το ωφέλιμο. Για όλους αυτούς τους λόγους χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Ανακαίνιση σπιτιού και διακόσμηση

Το θέμα που παρουσιάζουμε εδώ συνδυάζει ανακαίνιση σπιτιού και διακόσμηση. Το συνδυασμό ανακαίνισης και διακόσμησης τον βλέπουμε εδώ. Είπαμε και πάλι ότι ο κρυφός φωτισμός είναι ξεκούραστος. Όταν δεν και αναμμένα τα σποτ δεδομένου ότι δεν βλέπεις πουθενά φωτιστικό, δεν σε στραβώνει κάτι. Όπως βλέπουμε στο ανακαινισμένο σπίτι παράλληλα έχει έναν πολύ ωραίο φωτισμό. Έχεις έναν φωτισμό ημέρας μέσα στο ανακαινισμένο σπίτι σου έχοντας την αίσθηση και το βράδυ ακόμα ότι μέσα στο σπίτι σου υπάρχει μέρα. Εδώ είναι που έχουμε το συνδυασμό ανάμεσα σε σε ανακαίνιση σπιτιού και διακόσμηση. Για διακοσμητικούς λόγους μπαίνει συνήθως και τα σποτ περιμετρικά του κρυφού φωτισμού αυτό είναι ένα πλήρες σύστημα κρυφού φωτισμού.
Ανακαίνιση σπιτιού και διακόσμηση Ανακαίνιση σπιτιού και διακόσμηση
Ενδείκνυται για ανακαινίσεις σπιτιών. Με αυτό το σύστημα στην ανακαίνιση του σπιτιού αξιοποιώντας την τεχνολογία των led παρέχεται η δυνατότητα κατά τις ανακαινίσεις σπιτιών να φωτίζεται ένα σπίτι πολύ όμορφα χωρίς φωτιστικά. Ανακαινίζουμε τα φωτιστικά χωρίς άλλες δαπάνες. Εξαιρτικό αποτέλεσμα ανακαίνισης σπιτιού διότι δεν υπάρχει κάποιο φως το οποίο να σε τυφλώνει ή να σε ενοχλεί. Νιώθεις πολύ ευχάριστα χωρίς να αισθάνεσαι από που προέρχεται ο φωτισμός έχεις σε όλο το χώρο του σπιτιού φωτισμό ημέρας υπό την αίσθηση ότι είναι μέρα μεσημέρι.
ανακαινίσεις σπιτιών ανακαινίσεις σπιτιών

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.