Ανακαίνιση σπιτιού στη Σαντορίνη

Θα σας δείξουμε μία δουλειά από μία ανακαίνιση σπιτιού στη Σαντορίνη. Οι εργασίες ανακαίνισης τη στιγμή που ελήφθη το video βρίσκονται σε ένα μεσαίο στάδιο.

Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

Προχωράμε τώρα στη συνέχεια της ανακαίνισης του σπιτιού. Ακολουθούν οι επόμενες εργασίες ανακαίνισης σπιτιού. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού. Εδώ θα είναι η κουζίνα, και ο υπόλοιπος χώρος θα είναι το σαλόνι. Εδώ είναι ένα βοηθητικό δωμάτιο το οποίο δημιουργήθηκε τώρα καθώς και επίσης και αυτό επίσης είναι ένα βοηθητικό δωμάτιο. Στη συγκεκριμένη εργασία ανακαίνισης σπιτιού, αυτή τι στιγμή εργάζεται ο μπογιατζής. Έχει αναλάβει να σπατουλάρει όλο το σπίτι να φτιάξει όλα τα μερεμέτια.
εργασία ανακαίνισης σπιτιού εργασία ανακαίνισης σπιτιού
Η ανακαίνιση του σπιτιού γίνεται με τέτοιο τρόπο και με τέτοια υλικά ούτως ώστε αυτό το σπίτι να μην απαιτηθεί για τα επόμενα σαράντα χρόνια καμία απολύτως παρέμβαση. Και αυτό όταν όλα τα μερεμέτια εκεί που υπάρχουν οι ενώσεις των τοίχων οι οποίοι καθαιρέθηκαν. Και όσα μερεμέτια γκρεμίσματα ή χτισίματα πρέπει να επισκευαστούν με τα κατάλληλα υλικά τα οποία θα τα δείτε στην ιστοσελίδα μας με την παραμικρή τους λεπτομέρεια να περιγράφονται στον οδηγό ανακαίνισης. Μπορείτε εδώ να δείτε video και από άλλες εργασίες ανακαίνισης σπιτιού: https://www.enfe.gr/ergasies-anakainishs/.
Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

Ανακαίνιση στα χρώματα

Έχουν μπει τα πλακάκια δαπέδου. Βλέπετε ότι όλα τα παλιά χρώματα τα οποία υπήρχαν έχουν αποκολληθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση ανακαίνισης σπιτιού δεν μπαίνουμε λοιπόν στην διαδικασία να βάψουμε πάνω σε υφιστάμενη επιφάνεια. Διότι αν το πράξουμε στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα βρει ένα σπίτι το οποίο τα παλιά χρώματα θα αποκολλούνται σιγά σιγά. Και θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα.
Ανακαίνιση στα χρώματα Ανακαίνιση στα χρώματα
Για μια ποιοτική ανακαίνιση απαιτείται στις περισσότερες περιπτώσεις να αφαιρεθούν όλοι οι παλιοί χρωματισμοί. Τα μερεμέτια να επισκευαστούν με τέτοια κατάλληλα υλικά ούτως ώστε να μπορούν να δέσουν με τα παλιά υλικά προ σαράντα χρόνια. Και να αποτελέσουν μια ενιαία επιφάνεια αυτά τα υλικά λοιπόν περιγράφονται στον οδηγό ανακαίνισης θα το δείτε στην ιστοσελίδα μας. Μην δώσετε μικρή σημασία στο θέμα των χρωμάτων. Την αιτία θα τη διαβάσετε στο άρθρο μας για την ανακαίνιση τα χρώματα: https://www.enfe.gr/anakainisi-sta-xromata/.
ανακαινίσεις στα χρώματα ανακαινίσεις στα χρώματα

Ανακαίνιση μπάνιου

Προχωράμε στην ανακαίνιση του μπάνιου. Εδώ βλέπουμε το μπάνιο το οποίο έχει ανακαινιστεί. Έχει μπει καινούργια μπανιέρα με καινούργια πλακάκια. Σας είπαμε ότι η ανακαίνιση αυτή είναι σε ένα μέσο στάδιο. Τα κουφώματα εδώ έχουν προσαρμοστεί σε νέες διαστάσεις.
Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου
Βλέπουμε εδώ πόσα υλικά, σαθρά υλικά τα οποία ότι υπήρχε σαθρό υλικό είτε σοφάς είτε οτιδήποτε έχει αποκολληθεί. Και εμ την ανακαίνιση μπάνιου έχει επισκευαστεί με τα πλέον κατάλληλα υλικά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση μπάνιου διαβάζοντας το σχετικό άρθρο μας: https://www.enfe.gr/anakainisi-mpaniou/.
ανακαίνιση του μπάνιου ανακαίνιση του μπάνιου
 

Ανακαίνιση σπιτιού με χρήση γυψοσανίδας

Εδώ υπήρχε μία κουζίνα διαχωρισμένη από την οποία γκρεμίσαμε τον τοίχο και κατά αυτό τον τρόπο ενοποιήσαμε όλο αυτό τον χώρο ο οποίος θα γίνει σαλόνι και κουζίνα. Περάστηκαν και αλλάχτηκαν όλες οι καλωδιώσεις δεν έμεινε τίποτα παλιό. Εδώ έγινε ένα διαχωριστικό με γυψοσανίδα με μόνωση.
Ανακαίνιση σπιτιού με χρήση γυψοσανίδας Ανακαίνιση σπιτιού με χρήση γυψοσανίδας
Η χρήση της γυψοσανίδας έγινε με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ακόμη δωμάτιο. Στη συνέχεια μπαίνουμε στο δωμάτιο που δημιουργήθηκε κατά αυτό τον τρόπο. Η είσοδος δωματίου του είναι από εδώ. Χρησιμοποιήσαμε τη γυψοσανίδα για να κάνοουμε λοιπόν μια νέα διαρρύθμιση μέσα σε αυτό το σπίτι.

Εργαλεία για γύψινες κατασκευές

Μιλώντας για γυψοσανίδα, οφείλουμε να τονίσουμε οτι οι γύψινες κατασκευές απαιτούν ιδιαίτερη τεχνογνωσία και ειδικά εργαλεία από το συνεργείο που θα τις αναλάβει. Εμείς στην enfe.gr διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία για τις γύψινες κατασκευές και εξαιρετική τεχνογνωσία. Επίσης για τις γύψινες κατασκευές απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία. όπω για παράδειγμα εργαλεία Dremel και εργαλεια Stanley Διότι αυτές οι μάρκες εργαλείων όπως είναι  τα εργαλεία Dremel και τα εργαλεια Stanley έχουν μεγάλη αξιοπιστία. Εμείς στην enfe.gr χρησιμοποιούμε αξιόπιστα εργαλεία επώνυμων εταιρειών. Με τα εργαλεία αυτά είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερα προβλήματα, τα οποία θα δημιουργούσαν καθυστερήσεις και μερεμέτια. Χρησιμοποιούμε τα κορυφαία εργαλεία για γύψινες κατασκευές.
Εργαλεία για γύψινες κατασκευές Εργαλεία για γύψινες κατασκευές

Υλικά ανακαίνισης

Ας έρθουμε τώρα στα υλικά ανακαίνισης που χρησιμοποιούμε στην τοιχοποιία. Βλέπετε εδώ η τοιχοποίια η οποία είναι ραγισμένη αυτό σημαίνει ότι αν το αφήσουμε έτσι και το επισκευάσουμε πολύ απλά στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης θα του παρουσιαστούν φαινόμενα σκασίματος και αποκόλλησης χρωμάτων. Όλο αυτό λοιπόν θα αποκολληθούν βλέπετε το δάπεδο ήδη έχει αποκολληθεί. Μεγάλο τμήμα από τα χρώματα όλα αυτά θα αποκολληθούν. Είναι σημαντικό για μια ποιοτική ανακίνιση να επιλέξουμε τα κατάλληλα χρώματα και τα κατάλληλα υλικά ανακαίνισης.
Υλικά ανακαίνισης Υλικά ανακαίνισης
Βλέπουμε και εδώ πόσο όλες αυτές οι ρωγμές θα πρέπει να επισκευαστούν αν θέλουμε να γίνει μια σωστή ανακαίνιση σπιτιού. Και ήδη αυτή τι στιγμή εργάζεται ο μπογιατζής ούτως ώστε να επισκευάσει με έτοιμο ινοπλισμένο σοβά. Ταχύπηκτος σοβάς είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε. Και κάναμε αυτή την επιλογή υλικού ανακαίνισης λόγω του ότι περιέχει ίνες προπυλενίου και ακρυλικές ρητίνες γίνεται ένα ενιαίο σώμα με τα παλιά υλικά και κατά αυτό τον τρόπο το σπίτι δεν θα παρουσιάσει προβλήματα στην συνέχεια.

Ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού

Το θέμα της ποιότητας στην ανακαίνιση είναι για εμάς κόκκινη γραμμή. Μιλάμε μόνο για ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού. Και θα γίνω κουραστικός να επαναλάβω για μία φορά ότι οι επισκευές στα μερεμέτια και οι χρωματισμοί δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως συνηθίζεται στην «πιάτσα». Βρίσκουμε ένα σπίτι δηλαδή το βάφουμε, παρουσιάζουμε μια εικόνα, οπτική εικόνα. Αυτή η εικόνα είναι καλή όταν παραδώσουμε το σπίτι. Για εμάς δεν σημαίνει αυτό η ποιότητα στην ανακαίνιση σπιτιού.
Ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού Ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού
Και βέβαια τα γράφουμε αυτά εδώ διότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι υποψιασμένος οτι στην συνέχεια στις περισσότερες των περιπτώσεων δημιουργούνται προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά αφορούν είτε αποκόλληση των χρωμάτων είτε ρηγματώσεων. Όλα αυτά λοιπόν βλέπετε ότι αυτή τι στιγμή όπου υπάρχουν ρηγματώσεις επισκευάζονται με τα πλέον κατάλληλα υλικά. Εσείς που ενδιαφέρεστε περισσότερο για το θέμα της ποιότητας στην ανακαίνιση, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο στο οποίο παρουσιάζουμε τις προδιαγραφές μιας ποιοτικής ανακαίνισης σπιτιού: https://www.enfe.gr/poiotiki-anakainisi-spitiou/.  

Ανακαίνιση σπιτιού enfe.gr

Στην συνέχεια στο τέλος με νέο βίντεο θα σας δείξουμε και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα έχει η τελική εμφάνιση. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και το τελικό αποτέλεσμα που προέκυψε κατά την ανακαίνιση του σπιτιού από την Energy Fine Eurohome Enfe.gr. Μέσα στην σελίδα μας στον οδηγό ανακαίνισης. Εκεί θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε μία ποιοτική ανακαίνιση. Επίσης θα δείτε πως η Enfe.gr δεν ανακαινίζει απλώς τα σπίτια αλλά κάνουμε ανακατασκευή του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Πράγμα το οποίο σημαίνει με δύο λόγια ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να αντικαταστηθούν όλα τα παλιά σαθρά υλικά σοβατίσματα, μερεμέτια, σαθροί σοβάδες.
Ανακαίνιση σπιτιού enfe.gr Ανακαίνιση σπιτιού enfe.gr
Πρέπει τα παλιά χρώματα να αποκολληθούν και να γίνει το σπίτι σαν να κατασκευάζεται αυτή τι στιγμή. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν εμείς θεωρούμε και εκτελούμε ανακαινίσεις στην Enfe.gr και οι οποίες ανακαινίσεις εμείς τις χαρακτηρίζουμε ανακατασκευές διότι η λέξη ανακαίνιση σημαίνει ένα «λίφτινιγκ». Σημαίνει μία επιφανειακή αν θέλετε κατάσταση, μία επιφανειακή παρέμβαση η οποία όμως δεν διασφαλίζει μακροβιότητα. Άρα όταν θα λέμε ανακαίνιση σπιτιού εννοούμε ανακατασκευή ενός παλιού σπιτιού ούτως ώστε το παλιό σπίτι να γίνει ένα καινούργιο σπίτι σαν να κατασκευάστηκε αυτή την περίοδο από την Enfe.gr. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ανακαίνιση σπιτιού enfe.gr.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.