Ανακαίνιση με εξωτερικά κουφώματα pvc

Ας ασχοληθούμε τώρα με ανακαίνιση με εξωτερικά κουφώματα pvc. Εδώ παρουσιάζουμε ανακαίνιση με θερμοδιακοπτόμενα από την Enfe.gr. Πολοί με ρωτούν κατά πόσο είναι  καλά τα κουφώματα pvc   και εάν ενδείκνυται  να τοποθετούνται  με τα Ελληνικά δεδομένα  στην Ελλάδα  αυτή τι στιγμή τα κουφώματα pvc έχουν πάρει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην αγορά  για δύο λόγους.
Ανακαίνιση με εξωτερικά κουφώματα pvc Ανακαίνιση με εξωτερικά κουφώματα pvc

Συνθετικά κουφώματα

Ερχόμαστε στα συνθετικά κουφώματα. Εδώ βλέπουμε μία τομή  ενός ανοιγόμενου κουφώματος pvc. Βλέπουμε εδώ ότι τα κουφώματα pvc εσωτερικά χάλυβα.  Έχει 4  εξαθαλαμικά και εφταθαλαμικά  ανάλογα με την ποιότητα  και τον τύπο του κουφώματος. Εμείς χρησιμοποιούμε πενταθαλαμικά  έως εφταθαλαμικά  κουφώματα αλουμινίου τα  οποία βλέπετε εδώ. Δείτε πως  κλείνει  το συνθετικό κούφωμα. Στη συνέχεια όσον αφορά τα κουφώματα pvc και βλέπετε εδώ  τα λάστιχα  στεγάνωσης. Το λάστιχο εδώ όταν κλείνει  πως στεγανοποιείται. Και δεν επιτρέπει οι πολλοί θάλαμοι  οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι. Δηλαδή το κούφωμα pvc ενεργούν σαν θερμοδιακοποί. Αποτρέποντας την εξωτερική θερμοκρασία  που υπάρχει στο κούφωμα  να μεταφερθεί στο εσωτερικό μέρος  για  ότι έχει πολλούς θαλάμους θερμοδιακοπής. Τα συνθετικά κουφώματα δεν έχουν θερμοδιακοπή.
συνθετικά κουφώματα συνθετικά κουφώματα

Θερμοδιακοπτόμενα  κουφώματα αλουμινίου

Αυτή τι στιγμή τα  κουφώματα pvc  όσον αφορά τους συντελεστές ηχοθερμομόνωσης  είναι ανώτερα ακόμα  από τα θερμοδιακοπτόμενα  κουφώματα αλουμινίου. Έτσι  πληροφοριακά σας λέμε ότι  ένα κούφωμα  αλουμινίου αυτό που σας δείξαμε πριν. Ανήκει στα κουφώματα αλουμινίου. Βλέπετε εδώ το οποίο  η εξωτερική πλευρά του με την εσωτερική  υπάρχει θερμοδιακοπή  με πολυαμίδιο. Αυτό το μαύρο   και με θερμομονωτικό  πυρήνα που υπάρχει στα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου. Συγκρίνουμε αυτά τα δύο λοιπόν συστήματα. Μπορούμε να πούμε  ενδεικτικά ότι  ειδικά η σειρά την οποία κατασκευάζουμε εμείς. Η ELVIAL με θερμομονωτικό πυρήνα  είναι η μόνη εταιρεία που έχει θερμομονωτικό πυρήνα  στο κούφωμα της. Ο συντελεστής λοιπόν  θερμομόνωσης είναι  γύρω στο uf στο 2,5. Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν θερμοδιακοπή.
κουφώματα αλουμινίου κουφώματα αλουμινίου

Κουφώματα pvc

Εδώ πάμε στα κουφώματα pvc. Και εδώ ειδικότερα αυτό το συγκεκριμένο συνθετικό κούφωμα  της εταιρείας SALAMANDER. Πρόκειται για κουφώματα pvc Γερμανικής εταιρείας  την οποία  εμείς τοποθετούμε. Eίναι αυτό το κούφωμα  το οποίο το είδαμε από στην τομή του, το βλέπουμε τώρα και στην φωτογραφία.
κουφώματα pvc κουφώματα pvc

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα ή κουφώματα pvc

Ο συντελεστής λοιπόν ηχοθερμομόνωσης  μάλλον θερμομόνωσης  είναι κάτω από 2  είναι γύρω στο 1,5.  Ενώ τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου  είναι γύρω στο 2,5. Δηλαδή πολύ απλά  πρακτικά τα κουφώματα pvc  έχουν καλύτερους  συντελεστές  θερμομόνωσης  ακόμα και από τα θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια.  και βεβαίως να ξεκαθαρίσουμε, εδώ βλέπουμε μερικά  τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κουφώματος  του SALAMANDER. Το οποίο σας δείξαμε πριν  και βλέπουμε σε φωτογραφία. Για το συγκεκριμένο κούφωμα το οποίο μπορούν να   του επενδυθούν  ακόμα και  τριπλά τζάμια. Παρέχεται αυτή η δυνατότητα  και εκεί μιλάμε για συντελεστή  ηχοθερμομόνωσης κάτω από το 1 και συντελεστή ηχομόνωσης. Έξω να γίνεται πόλεμος  και μέσα να μην ακούγετε απολύτως τίποτα.
θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

Ενεργειακά κουφώματα

Βλέπουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και εγώ απλώς θα αναφέρω ότι βεβαίως  τα ενεργειακά κουφώματα  τοποθετούνται πάντα και ενεργειακά τζάμια  τεσσάρων εποχών  ο συνδυασμός δηλαδή των δύο  ενεργειακό κούφωμα pvc   είτε θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα  αλουμινίου και με την  ταυτόχρονη τοποθέτηση ενεργειακών  κρυστάλλων τεσσάρων εποχών  μας παρέχουν την δυνατότητα  εξοικονόμησης ενέργειας  πάνω από 80%  σε σχέση πάντα με  τα συμβατικά κουφώματα αλουμινίου  με διπλά τζάμια  υπάρχει αυτή τεράστια διαφορά όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο  το οποίο οφείλεται και στα ενεργειακά τζάμια  τεσσάρων εποχών  αλλά και στην θερμοδιακοπή  που παρέχουν  αυτή τι στιγμή είτε τα κουφώματα pvc μέσα από τους  πολυθαλάμους τους οποίους έχουνε  είτε τα κουφώματα αλουμινίου  μέσα από την θερμοδιακοπή  του πολυαιμιδίου  και μονωτικού αφρού.
ενεργειακά κουφώματα ενεργειακά κουφώματα

Συνθετικά κουφώματα pvc

Εδώ βλέπουμε, μπορούμε να δούμε  τα πλεονεκτήματα πάλι του κουφώματος. Τα συνθετικά κουφώματα pvc είναι Γερμανικά κουφώματα  με γερμανικές προδιαγραφές και εγγυήσεις. Και βεβαίως ο λόγος τον οποίο  τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα  είτε pvc είτε αλουμινίου  δεν είναι μόνο η εξοικονόμηση ενέργειας  αλλά είναι και το γεγονός  ότι το σπίτι μας  ας πούμε  ανεβαίνει ενεργειακή κατηγορία  κατά δύο βαθμίδες. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι με την καινούργια νομοθεσία  η οποία προωθείται  προς ψήφιση, τα κτίρια  τα οποία δεν έχουν υποστεί  ενεργειακή αναβάθμιση  θα πληρώνουν την διπλάσια εφορία. Είναι ας πούμε μια τιμωρία  από το κράτος  στα κτίρια τα οποία είναι  ενεργοβόρα. Για πολλούς λοιπόν λόγους  ενδείκνυται αυτή τι στιγμή  να θωρακίσουμε ενεργρειακά το κτίριο μας. Μετά από την ανακαίνιση το οποίο βεβαίως αποκτά  μεγαλύτερη αξία  αλλά πληρώνουμε λιγότερη  εφορία και έχουμε μεγάλη  εξοικονόμηση σε ενέργεια.
συνθετικά κουφώματα pvc συνθετικά κουφώματα pvc

Θερμοδιακοπή

Η θερμοδιακοπή είναι μία διαδικασία που πάντα πρέπει να μας απασχολεί όταν έχουμε να κάνουμε με κουφώματα αλουμινίου. Με την έννοια τι σπέρμα διακοπής σημαίνει ότι το κούφωμα έχει μόνωση στη θερμότητα. Ούτε μπαίνει η θερμότητα στο σπίτι Ούτε βγαίνει η θερμότητα που αυτό. Η θερμοδιακοπή μας δίνει κρύο το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα. Για αυτό το λόγο όταν θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα είναι πολύτιμο και μας βοηθάνε να κάνουμε οικονομία. Η οικονομία τι μας δίνουν τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αφορά τόσο την ψύξη και τη θέρμανση. Η θερμοδιακοπή είναι απαραίτητη πλέον.
θερμοδιακοπή θερμοδιακοπή

Ανακαίνιση με εξωτερικά κουφώματα pvc

Σε μία ανακαίνιση σπιτιού τα κουφώματα PVC αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας. Στις περισσότερες ανακαινίσεις απαιτείται αντικατάσταση κουφωμάτων. Και το κούφωμα που θα μπει στην ανακαίνιση είτε θα συνθετικό κούφωμα θα είναι κούφωμα αλουμινίου. Τα συνθετικά κουφώματα έχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και αυτό είναι πολύ αγαπητά από όσους ανακαινίζουν το σπίτι τους. Εμείς συνιστούμε να κάνετε ανακαίνιση με κουφώματα PVC. Ανεπιφύλακτα προτείνουμε τα συνθετικά κουφώματα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Από την κεντρική μας σελίδα μπορείτε να μάθετε όλα όσα αφορούν την ανακαίνιση σπιτιού.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Στα παλιά σπίτια τα κουφώματα είναι φθαρμένα. Για αυτό το λόγο Σχεδόν σε κάθε ανακαίνισε απαιτείται αντικατάσταση κουφωμάτων. Αφαιρούμε τα παλιά ξύλινα κουφώματα και κάνουμε αντικατάσταση με καινούργια κουφώματα. Σπανίως τοποθετούνται παλιά ξύλινα κουφώματα όταν γίνει αντικατάσταση κουφωμάτων. Στο 99% των περιπτώσεων τα καινούργια κουφώματα είναι τα συνθετικά κουφώματα κουφώματα αλουμινίου. Κέντρο μιλάμε για κουφώματα αλουμινίου σε αντικατάσταση κουφωμάτων αναφερόμαστε σε θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα.

Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων

Πολύ συχνά στις ανακαινίσεις απαιτείται να γίνει η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων.  τα οφέλη από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι πολλά.  Συνήθως η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων γίνεται μαζί με γυαλισμα μαρμάρων, αδιαβροχοποίηση μαρμάρων και τρίψιμο μαρμάρων. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που κερδίζουμε όταν προχωράμε σε κρυσταλλοποίησης μαρμάρων είναι ότι βελτιώνουμε την επιφανειακή όψη της επιφανείας.  Ένα δεύτερο κίνητρο της κρυσταλλοποίησης μαρμάρων είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι της ανακαίνισης.  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κρυσταλλοποίηση  μαρμάρων είναι κάτι σαν στίλβωση των μαρμάρων. Για αυτούς τους λόγους συνιστούμε στις ανακαινίσεις να γίνεται κρυσταλλοποίηση μαρμάρων.
κρυσταλλοποίηση μαρμάρων κρυσταλλοποίηση μαρμάρων

Τοποθέτηση πλακιδίων σε ανακαίνιση

Εκτός από την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων μία άλλη συνηθισμένη διαδικασία στις ανακαινίσεις είναι η τοποθέτηση πλακιδίων. Η τοποθέτηση πλακιδίων μαζί με την αντικατάσταση κουφωμάτων θεωρούνται ότι οδηγούν σε κατακόρυφη ανανέωση του χώρου. οι περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται τοποθέτηση πλακιδίων είναι πάρα πολλές.  τα δάπεδα στις περισσότερες περιπτώσεις  είναι φθαρμένα.  εάν κάτω υπάρχει μάρμαρο τότε θα χρειαστεί κρυσταλλοποίηση μαρμάρου.  εάν κάτω στο πάτωμα υπάρχουν πλακίδια τότε θα απαιτηθεί τοποθέτηση πλακιδίων.  όταν έχουμε να κάνουμε με τοποθετήσεις πλακιδίων Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία δουλειά πολύ απαιτητική.  Εάν η τοποθέτηση των πλακιδίων δεν γίνει μεθοδικά τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.  Πάντα πρέπει να δίνουμε σε κάθε  ανακαίνιση ιδιαίτερη βάση στις περιπτώσεις που έχουμε τοποθέτηση πλακιδίων.
τοποθέτηση πλακιδίων τοποθέτηση πλακιδίων

Τεχνικές ανακαίνισης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα ίδια ανακαινίσεων διότι έχει εμπειρία σε όλες τις τεχνικές ανακαίνισης.  συνεργαζόμαστε με κορυφαία συνεργεία ανακαινίσεων και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε τεχνική εργασία που αφορά την ανακαίνιση σπιτιού.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.