Ανακαίνιση φροντιστηρίου

Σε αυτό το άρθρο αναφερόμαστε σε ανακαίνιση φροντιστηρίου στη Μεταμόρφωση. Πρόκειται για ανακαίνιση που κάναμε στο φροντιστήριο του κυρίου Χαρίση στη Μεταμόρφωση. Είναι κατά τη γνώμη μας το καλύτερο φροντιστήριο στη Μεταμόρφωση. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων. Εδώ βλέπουμε τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του επαγγελματικού χώρου να μας μιλάει για την ανακαίνιση.

Ανακαίνιση φροντιστηρίου κυρίου Χαρίση

Κύριε Χαρίση είστε εκπαιδευτικός και διατηρείτε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Είναι φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και από τι διαβάζω έτσι από τις πινακίδες και από τις επιτυχίες που έχετε έξω αμφίβολα έχετε το καλύτερο και το πιο επιτυχημένο της περιοχή. Έχετε αναθέσει την ανακαίνιση του χώρου σας στην Enfe.gr. Πριν από λίγο τελειώσαμε όλες τις εργασίες ανακαίνισης. Το φροντιστήριο έγινε αγνώριστο. Άλλαξε τελείως όψη. Με την ανακαίνιση άλλαξε τελείως εικόνα.
Ανακαίνιση φροντιστηρίου κυρίου Χαρίση Ανακαίνιση φροντιστηρίου κυρίου Χαρίση

Η ανακαίνιση

Εκείνο που θέλετε να μας πείτε είναι αν μείνατε ευχαριστημένοι και από τις εργασίες ανακαίνισης που έκανε η Enfe.gr. Δηλασή τι έχετε να πείτε για την εταιρεία που αναθέσατε να κάνετε την ανακαίνιση. Αν είστε ευχαριστημένος, τα συνεργεία αν ήταν σωστά, αν ήταν ευγενικά. Θέλουμε να μας πείτε εαν ήταν σωστή η ποιότητα των υλικών που μπήκαν και που τοποθετήθηκαν. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα ήθελαν να γνωρίζουν αν είναι καλή η δουλειά και γενικά σε γενικές γραμμές αν είστε ευχαριστημένος μέσα σε αυτή την δουλειά στην ανακαίνιση που έκανε η Enfe.gr.
ανακαίνιση ανακαίνιση

Προδιαγραφές της ανακαίνισης

Κοιτάξτε να δείτε εγώ είμαι φροντιστής εδώ και 40 χρόνια η επιχείρηση είναι θα έλεγα προσωπική. Είναι επιχείρηση οικογενειακή για αυτό είναι και πάρα πολύ πετυχημένη. Υπήρξε η αδιαμφισβήτηση ανάγκη να ανακαινιστεί το κτίριο. Διότι το κτίσμα αυτό έχει φτιαχτεί το 1986 και υπήρξε μια επιτακτική ανάγκη ενός πλήρους μετασχηματισμού του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά. Στην κατασκευή αυτή η εταιρεία Enfe.gr νομίζω ότι κατά την άποψη την δική μου αν λειτουργήσω όχι σαν καθηγητής αλλά σαν βαθμολογητής για την ανακαίνιση. Βαθμολογώ με άριστα το 10 να βάλω 10 με τόνο και θα εξηγήσω γιατί βαθμολόγησα έτσι την ανακαίνιση.

Προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακαίνιση

Τα προϊόντα τα οποία έβαλε στην ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου και τα υλικά τα οποία έβαλε είναι μοντέρνα. Είναι καταπληκτικά όχι ότι δεν υπάρχουν και πιθανά άλλου τύπου υλικά, αλλά επέλεξαν τα καλύτερα. Αλλά το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η γρήγορη παράδοση. Διότι ο χώρος για εμάς είναι λειτουργικός και πρέπει να παραδοθεί αμέσως. Αυτό είναι σημαντικό διότι έχουμε την ανάγκη των τάξεων αλλά και οι τιμές είναι καταπληκτικές. Κάτω από αυτές τις συνθήκες θεωρώ ανεπιφύλακτα ότι είμαι 100% ευχαριστημένος από την ανακαίνιση του φροντιστηρίου. Δε θα μπορούσα όσο και να έχω ψάξει, γιατί έχω ψάξει πριν κάνω την ανακαίνιση πάνω από 6 μήνες για να κάνω την ανάθεση δουλειά ώστε να δώσω και να πάρω υλικά και προσφορές. Με βάση λοιπόν και την υλοποίηση αυτής της τεχνοδομής και πλήρους αλλαγής μπορώ να πω γενικότερα ανεπιφύλακτα ότι είμαι ευχαριστημένος στο 100%. Και επειδή έχω να κάνω και κάποιες παρεμβάσεις θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με την Enfe.gr.

Γρήγορη υλοποίηση των εργασιών ανακαίνισης

Και οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το διευθυντή της εταιρείας, τα συνεργεία τα οποία ήταν άψογα και από πλευράς ευγένειας και από χρόνου και από διευκολύνσεις στις οποίες μας κάνατε σε εμάς. Ώστε σταδιακά να μπορούμε να είμαστε και λειτουργικοί διότι γινόντουσαν ανάμεσα κάποιες παρεμβάσεις στις οποίες συγχρόνως έπρεπε να δουλεύει και το φροντιστήριο αυτό ήταν το πιο δύσκολο και το ζητούμενο. Παρόλο αυτά όμως λειτουργήσαμε πολύ ευέλικτα. Εργαστήκαμε πολύ έξυπνα. Και ακόμα και Κυριακές που για εμάς ήταν "νεκρές" μέρες.
Γρήγορη υλοποίηση των εργασιών ανακαίνισης Γρήγορη υλοποίηση των εργασιών ανακαίνισης
Λειτουργήσαν και αυτές τις μέρες που ήταν αργία ώστε παραδόθηκε το κτίριο νωρίτερα. Είχαμε πει ότι το κτίριο θα παραδοθεί σε ένα διάστημα 4 μηνών, καταφέραμε και μας το παραδώσανε σε ένα διάστημα 2 μισή μηνών. Και κάνανε εργασίες οι οποίες ούτε κατά διάνοια θα μας περνάγανε από την αρχή ότι μπορούν να γίνουν μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεπώς η ταχύτητα υλοποίησης της ανακαίνισης, η ποιότητα των υλικών και οι τιμές είναι οι τρεις βασικοί συντελεστές με τους οποίους εγώ θα συνεχίσω να συνεργάζομαι διότι δεν έχω βρει καλύτερα.

Η φήμη του φροντιστηρίου

Για να δούμε λίγο επί της βαθμολογίας. Tο φροντιστήριο από τι είδα μπαίνοντας μέσα ήταν μια επιγραφή μια καταχώρηση εκεί πέρα που έχει τις βαθμολογίες όλων των σπουδαστών σας. Kαι μάλιστα πινακίδα η οποία λέει ότι έρχεσαι μαθητής και φεύγεις φοιτητής. Kαι από τι ακούω εδώ στην περιφέρεια σαν φροντιστήριο έχετε τις καλύτερες επιδόσεις. Αυτό που οφείλεται δηλαδή στους καθηγητές που έχετε που χρησιμοποιείτε. Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείτε στο φροντιστήριο. Ποιο είναι το μυστικό δηλαδή το να έχεις ένα φροντιστήριο σε μια περιοχή και να έρχονται όλοι σε εσένα.
Η φήμη του φροντιστηρίου Η φήμη του φροντιστηρίου

Φήμη στην ευρύτερη περιοχή

Υπό την έννοια ότι θεωρείται ότι ο Χαρίσης έχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Άρα έχετε κάποιο μυστικό, κάποιο τρόπο, ο τρόπος ο εκπαιδευτικός τρόπος. Δεν είμαι εκπαιδευτικός δεν ξέρω αλλά ο τρόπος που εκπαιδεύετε οι καθηγητές ένας συνδυασμός όλων τι; Πως ακριβώς έχετε καταφέρει και έχετε την πρώτη την καλύτερη φήμη σαν φροντιστήριο στην περιοχή και όχι μόνο στην Ερυθραία. Έχετε από τι νομίζω, και σε άλλες περιοχές. Και έχετε την καλύτερη φήμη. Θα τραβήξουμε στην συνέχεια θα δω τις βαθμολογίες εκεί πέρα κάτι 19.8, 20 κάτι 19.7 δηλαδή φτάνουμε σχεδόν στο 20 πράγμα το οποίο είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο αυτή τι στιγμή να πιάσουν φοιτητές. Πως το επιτυγχάνετε αυτό;

Η συνταγή της επιτυχίας

- Κοιτάξτε να δείτε είναι ένας συνδυασμός που όλα αυτά ξεκινάνε από το μεράκι το δικό μου σαν εκπαιδευτικός διότι εγώ μπήκα στο πανεπιστήμιο το '73 τέταρτος στην σειρά στο μαθηματικό Αθήνας και αποφοίτησα το ΄77 πρώτος. Είχα προτάσεις να συνεχίσω εκπαιδευτικά μέσα στην έδρα των των θεωρητικών μαθηματικών του κυρίου Νεγρεπόντη των μαθηματικών να συνεχίσω εκεί σαν επιστημονικός συνεργάτης. Εγώ έκανα ένα μεταπτυχιακό στην Ολλανδία σε θέματα στατιστικής και επιχειρησιακής έρευνας και μετά επέλεξα τον δρόμο των φροντιστηρίων ξεκινώντας από το ορόσημο το ιατρικό. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω θαυμάσιους συναδέλφους στους οποίους τους πήρα και ξεκινήσαμε και δουλέψαμε την δουλειά μας εδώ. Έρχονται οι καθηγητές που θα μπουν εδώ να δουλέψουνε φιλτράρονται πάρα πολύ από ειδικά τεστ και συνεντεύξεις και φυσικά με δοκιμές μέσα στην τάξη. Ένας καθηγητής εδώ λοιπόν ή θα φύγει στις 3 πρώτες εβδομάδες ή θα μείνει όπως έχουν οι καθηγητές οι οποίοι είναι 25 και 30 χρόνια δηλαδή έχουμε μία σταθερή εκπαιδευτική ποιότητα είμαστε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που δεν φείδεται καθόλου χρημάτων όσον αφορά το να παίρνει τους καλύτερους καθηγητές ανά ειδικότητα και για αυτό έχουμε μεγάλες επιτυχίες.

Ο πίνακας των επιτυχόντων

Άλλωστε θα δείτε ότι επιτυχίες εκεί που έχουμε ο αναρτημένος πίνακας αυτός. Σε μία πρώτη φάση είναι ο πίνακας των τελευταίων 2 ετών αλλά δεν έχουμε βάλει επιτυχίες κάτω από 17.000 μόρια, οι επιτυχίες είναι 19-19.5 χιλιάδες μόρια, 19.800, 19.500, ιατρικές, φαρμακευτικές, πολυτεχνία κτλ. Διότι δεν φτάνει ο πίνακας να βάλουμε όλες τις επιτυχίες διότι ξεπερνάμε τις 2.500 χιλιάδες επιτυχίες. Κατά συνέπεια το εκπαιδευτικό έργο είναι μεγάλο αυτό το εκπαιδευτικό έργο αποτυπώνεται στην κοινωνία της μεταμόρφωσης και όπως λέμε η φήμη και η πελατεία, η φήμη της επιτυχίας είναι αυτή που φέρνει την πελατεία. Και πάνω από όλα είμαστε ένα φροντιστήριο προσανατολισμένο ακριβώς και μόνο στα πρότυπα των πανελλαδικών εξετάσεων για αυτό και στις ταμπέλες και στις επιγραφές στις δικές μας δεν λέμε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, λέμε φροντιστήριο εισαγωγικών ή πανελλαδικών εξετάσεων.

Το σύστημα επιτυχίας του φροντιστηρίου

Όλο το σύστημα του φροντιστηρίου από την πρώτη λυκείου αν θέλετε και από την τρίτη γυμνασίου που θα έρθεις εδώ είναι προσαρμοσμένο ώστε με το που θα μπεις. Να γίνεσαι απευθείας υποψήφιος δηλαδή μπαίνεις μαθητής γίνεσαι υποψήφιος και φεύγεις φοιτητής. Δηλαδή υπάρχει ένα σύστημα και μία οργάνωση στο να σε μάθουν αφενός. Αφετέρου να γράφεις έντεχνα και έτσι ώστε όπως ακριβώς θα φεύγουν οι εξεταστές για να πάνε στο κέντρο βαθμολογίας. Κατά συνέπεια συγκεντρώνουμε τους καλύτερους μαθητές, κάνουμε ταξινόμηση τμημάτων, τμήματα από 17 και πάνω. Τμήματα από 13 μέχρι 17 και τμήματα από 10 μέχρι 13. Γίνεται η υπογραφή η ταξινόμηση, η τέλεια οργάνωση.
Το σύστημα επιτυχίας του φροντιστηρίου Το σύστημα επιτυχίας του φροντιστηρίου
Η μεθόδευση και η διαίρεση των τμημάτων ανάλογα με την βαθμολογία των μαθητών. Και από εκεί μπαίνει στο τελικό στάδιο της αξιολόγησης της αξιοποίησης και οι επιτυχίες. Από εκεί και πέρα είναι η φυσική συνέπεια του συστήματος και της πείρας που έχουμε εμείς 40 χρόνια. Αυτά είναι, κατά συνέπεια εμείς προχωράμε με βάση αυτά. Για αυτό έχουμε και υψηλές απαιτήσεις από τις κατασκευαστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε και πιστεύω ότι η enfe.gr μας έδωσε ακριβώς αυτό που θέλαμε.
είσοδος του φροντιστηρίου είσοδος του φροντιστηρίου
- Εδώ είναι ο αναρτημένος πίνακας με τις βαθμολογίες. Ένας ατέλειωτος κατάλογος, κατεβαίνεις, και συνεχώς κατεβαίνεις και τελειωμό δεν έχει. - Απλά εδώ είναι βαθμοί από 18 και πάνω. - Εδώ έχουμε φτιάξει έναν χώρο για τους καθηγητές. - Στη συνέχεια εδώ είναι ένας χώρος συγκέντρωση καθηγητών και σεμιναρίου. - Εδώ κάνετε τα σεμινάρια δηλαδή. - Ναι στους καθηγητές. - Εδώ είναι ο χώρος υποδοχής. - Και εδώ η ταμπέλα. - Έρχεσαι μαθητής φεύγεις φοιτητής! - Κανονικά είναι: Είσαι μαθητής, γίνεσαι υποψήφιος και φεύγεις φοιτητής. - Ευχαριστούμε πολύ κύριε Χαρίση.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.