Οδηγός ανακαίνισης enfe.gr

Θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου. Χρειάζομαι ανακαίνιση σπιτιού. Προβάλλετε στην ιστοσελίδα σας τον οδηγό ανακαίνισης. Και λέτε ότι είναι ένας πάρα πολύ χρήσιμος οδηγός  μπορείτε να μας εξηγήσετε.  Θέλω να εστιάσετε στα εργαλεία που δίνει ο οδηγός ανακαίνισης. Τα εργαλεία βεβαίως. Μπορείτε να μας  εξηγήσετε που θα μου χρησιμεύσει αυτό το εργαλείο  σε εμένα  που θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου;

Ανακαίνιση σπιτιού

Βεβαίως, πολύ απλά θα ξεκινήσουμε  από το τέλος προς την αρχή της ανακαίνισης σπιτιού. Πριν αναλύσω το τι ακριβώς είναι ο οδηγός ανακαίνισης σπιτιού. Ξεκινώντας λοιπόν από το τέλος προς την αρχή μπορώ να σας πω να μελετήσετε προσεκτικά το τι αναφέρεται μέσα στον οδηγό ανακαίνισης. Ενημερωθείτε για την ανακαίνιση σπιτιού. Εάν είστε ενημερωμένοι για την ανακαίνιση σπιτιού τότε δεν θα μπορεί κανένας επιτήδειος να σας κοροϊδέψει σε ότι έχει σχέση με την ανακαίνιση του σπιτιού σας.  Ξεκίνησα από το τέλος  και φτάνω πάλι στην αρχή  να σας περιγράψω ακριβώς τι είναι ο οδηγός ανακαίνισης.  Καταρχήν αυτή τη στιγμή  δεν τον έχουμε ολοκληρώσει. Ο οδηγός ανακαίνισης είναι στο στάδιο της τελικής ολοκλήρωσης του. Για αυτό αυτή τι στιγμή  δεν μπορείτε να τον βρείτε  ολοκληρωμένο μέσα στην ιστοσελίδα μας. Αυτό θα γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα. Εδώ μαθαίνετε τα πάντα για την ανακαίνιση σπιτιού.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Τι είναι ο οδηγός ανακαίνισης

Τι ακριβώς λοιπόν είναι ο οδηγός ανακαίνισης:  Περιγράφει  μέσα με την παραμικρή λεπτομέρεια  με ποιον τρόπο  θα έχετε το καλύτερο  δυνατό αποτέλεσμα  στην ανακαίνιση του χώρου σας. Και όταν λέω με ποιον τρόπο  εννοώ περιγράφονται μέσα  τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν  πια θα πρέπει να είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και οι προδιαγραφές των υλικών των οποίων  θα χρησιμοποιηθούν. Καθώς και την αξία των προϊόντων αυτών. Όπως επίσης  και μέσα από βίντεο τα οποία  υπάρχουν. Θα υπάρχουν  μέσα στον οδηγό ανακαίνισης αλλά και στα πακέτα μας. Μπορείτε να δείτε  παράλληλα το ίδιο πράγμα  μέσα από το βίντεο. Λοιπόν  εκεί σας περιγράφουμε πως  πρέπει να γίνει  η εφαρμογή των υλικών  και των προϊόντων μέσα στο χώρο σας.
Οδηγός ανακαίνισης enfe.gr Οδηγός ανακαίνισης enfe.gr
Και όταν λέω πως θα πρέπει να γίνει  η εφαρμογή  εννοώ την   κατάρτιση θα πρέπει να έχει ο εργατοτεχνίτης σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Όύτως ώστε  να πετύχει δύο στόχους. Πρώτος στόχος ανακαίνισης σπιτιού είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο να έχει  ποιότητα  και αντοχή  στον χρόνο. Δεύτερον ένα αισθητικό αποτέλεσμα  το οποίο δίνει αν θέλετε την ανανέωση και την ανακαίνιση  του χώρου γενικά.

Εργασίες ανακαίνισης

Πάμε λίγο στην Ελληνική πραγματικότητα για να δούμε πως γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης. Αυτή τη στιγμή  δυστυχώς στη Ελλάδα  επικρατεί και στον κατασκευαστικό τομέα  και στον τομέα των ανακαινίσεων  επικρατεί κατά κύριο λόγο  η πρακτική του αρπακόλλα.  Να τελειώνουμε να πάμε στην επόμενη δουλειά. Να ξεμπερδεύουμε, να πάρουμε τα λεφτά, να τα βάλουμε   στην τσέπη μας  και να φύγουμε. Δυστυχώς αυτή τι στιγμή  από μία πολύ μεγάλη πλειοψηφία  δεν θέλω να προσδιορίσω  το ποσοστό  της πλειοψηφίας  γίνεται μία εκμετάλλευση   της άγνοιας του καταναλωτή. Της άγνοιας  κάποιου ο οποίος  θέλει να ανακαινίσει το χώρο του αλλά δεν γνωρίζει πολλά πράγματα. Και εκ των πραγμάτων δεν μπορεί  να γνωρίζει για την ανακαίνιση σπιτιού. Άρα μπορούμε εμείς να  παρουσιάσουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα βέλτιστο καλό  αλλά επί της ουσίας  να μην υπάρχουν οι βάσεις  μέσα στην κατασκευή. Που θα εγγυώνται  το γεγονός ότι η ανακαίνιση  θα έχει διάρκεια και  αντοχή στο χρόνο. Και βεβαίως ότι ανακαινίζοντας τον χώρο  στην συνέχεια δεν θα παρουσιαστούν  προβλήματα οποιασδήποτε μορφής. Τα προβλήματα συνήθως  παρουσιάζονται στην συνέχεια όταν  κάποια εργασία  δεν έχει εκτελεστεί  με τον σωστό τρόπο  που πρέπει να εκτελεστεί. Και βεβαίως  δεν μπορείτε να γνωρίζετε  τις λεπτομέρειες πως πρέπει να εκτελεστεί  μια εργασία ανακαίνισης.

Τοποθέτηση πλακιδίων

Έχω δει και έχουμε δει πολλές φορές σε σπίτια καινούργια  4-5 χρονών τα πλακάκια  του δαπέδου  να έχουν φουσκώσει  να έχουν κουφώσει από κάτω  όλη την νύχτα να κάνουν ¨κρακ-κρακ ¨ και τέλος να φουσκώνουν και να αποκολλιούνται  και απορεί κάποιος  <<πως έγινε ρε παιδιά καινούργιο σπίτι, καινούργια ανακαίνιση έκανα  τώρα το έφτιαξα, να ξεκολλήσουν τα πλακάκια πάλι;>> Κι όμως για να  γίνει αυτό  λοιπόν κάτι δεν πήγε  καλά  κάτι ο τεχνίτης, κάτι ο εργολάβος  τσιγκουνεύτηκε το προϊόν   και δεν έβαλε το σωστό προϊόν, κάτι ο τεχνίτης ξέχασε να περάσει κάποιο υλικό από κάτω, κάποιες παραλείψεις έγιναν  εν πάση περίπτωση  και για αυτό  παρουσιάστηκε το πρόβλημα  στην συνέχεια. Απαιτείται μεγάλη προσοχή στην επικόλληση πλακιδίων. Εμείς λοιπόν ερχόμαστε και σας λέμε  π.χ μιας και αναφερθήκαμε στα πλακάκια  ότι τα πλακάκια για να έχουν μία  ασφαλή επικόλληση  και μία ίσια  επιπεδότητα   μεταξύ τους  να μην υπάρχει μια γωνία ένα πλακάκι  που θα πάει πιο πάνω λίγο πιο κάτω  αν του ξέφυγε του τεχνίτη τίποτα, περιγράφουμε λοιπόν  επακριβώς  τι υλικό θα χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα πάνω σε  υπάρχον δάπεδο μωσαικό   ή μάρμαρο  δεν μπορεί να το λύσει το πλακάκι απευθείας  επάνω  θα ξεκολλήσει οπωσδήποτε στην συνέχεια  θα πρέπει λοιπόν  να τοποθετηθεί ένα υλικό  το οποίο λέγεται γαλαξιακό αστάρι  το οποίο μπαίνει στην επιφάνεια  λειτουργεί συνθετικά μεταξύ  της κόλλας και του υποστρώματος  και το συγκρατεί ούτως ώστε να μην έχουμε  φαινόμενα αποκόλλησης στην συνέχεια  δεύτερον να πάμε  πολύ πιο κάτω  είναι η κόλλα η οποία θα χρησιμοποιηθεί, υπάρχουν στην αγορά κόλλες  από 5 ευρώ μέχρι 17 ευρώ  λοιπόν κάθε μία  έχει τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού

Εμείς λοιπόν  για αυτό προτείνουμε στον οδηγό ανακαίνισης και τα πακέτα  luxury. Τα οποία συνεργάζονται αν θέλετε  απόλυτα και ταυτίζονται  με τον οδηγό ανακαίνισης. Για αυτό προτείνουμε τα πακέτα luxury. Διότι εγγυόμαστε  ότι για γίνει αυτή η εργασία  θα πρέπει να προηγηθεί αυτό πρώτον. Και δεύτερον  το  προϊόν ή το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στην ανακαίνιση σπιτιού. Θα πρέπει να έχει αυτά τα  ποιοτικά στάνταρ  ή αυτές  τις ποιοτικές προδιαγραφές  αν θέλετε. Και βεβαίως αυτό το βάζουμε τα αναφέρουμε  όλα μέσα.  Διότι δεν έχουμε να σας κρύψουμε,  δεν θέλουμε  να σας κρύψουμε τίποτα.  Το γεγονός λοιπόν  συνειρμικά   αν θέλετε  ότι εμείς αυτή την στιγμή  σας παρουσιάζουμε ότι π.χ  Εγώ θα σας βάλω κόλλα των  17 ευρώ  όχι τον 5 ευρώ και προσδιορίζω  ποιος είναι ο τύπος της κόλλας  θα σας βάλω και αυτό το υλικό.  Όλα αυτά λοιπόν το γεγονός  ότι τα γράφουμε  και τα μπορείτε εάν έχετε βέβαια  λίγη υπομονή.

Κόστος ανακαίνισης

Αυτό αγγίζει το κόστος ανακαίνισης. Και βεβαίως πιστεύω ότι αξίζει το κόπο να μιλήσουμε για το κόστος ανακαίνισης. Γιατί ανακαινίζοντας τον χώρο σας  θα δώσετε κάποια χρήματα. Τα οποία χρήματα αυτή τι στιγμή  γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι Έλληνες  ότι είναι δυσεύρετα. Λοιπόν τα χρήματα  λοιπόν που θα δώσετε  πρέπει να πιάσουν τόπο  το να πιάσουν τόπο σημαίνει  ότι θα πρέπει να έχουμε ένα ποιοτικό  αποτέλεσμα. Και βεβαίως επειδή στην συνέχεια  δεν θα έχετε την δυνατότητα  να ρίξετε και άλλα χρήματα  για να βελτιώσετε κάποιες κακοτεχνίες.  Οι οποίες έχουν γίνει  από κάποιους επιτήδειους. Κάποιοι οι οποίοι δεν σας ενημέρωσαν  βεβαίως και εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια την δικιά σας. Και  σας παρουσίασαν ένα αποτέλεσμα  αισθητικά μεν καλό  ποιοτικά όμως κάκιστο. Αυτή τη στιγμή λοιπόν  εμείς σας λέμε στον οδηγό ανακαίνισης  τα πάντα. Δηλαδή  έχετε, αν έχετε την υπομονή  και δεν θέλετε να πετάξετε τα λεφτά σας. Μάθετε για το κόστος ανακαίνισης σε συνδυασμό με την ποιότητα ανακαίνισης. Αν θέλετε διαβάστε  με λεπτομέρεια το τι αναφέρεται  στον  οδηγό ανακαίνισης  και ελάτε. Είτε εμείς πάρουμε την ανακαίνιση  είτε κάποιο άλλο συνεργείο. Είτε οποιοσδήποτε  χρησιμοποιήστε το σαν εργαλείο  αν θέλετε  παρακολουθώντας  την ροή  κατά την διάρκεια της ανακαίνισης.  Πάνω από το κάθε συνεργείο  πάνω από τον κάθε τεχνίτη  πάνω από τον εργολάβο  να του πείτε. Ελάτε εδώ κύριε μου,  εδώ γράφει ότι  για να εκτελεστεί αυτή η εργασία  θα πρέπει να προηγηθούν  1 2 3 4. Και δεύτερον  το προϊόν  που θα  μου τοποθετήσετε επάνω   θα πρέπει να έχει αυτά και αυτά και αυτά   τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Εργαλείο ελέγχου ανακαινίσεων

Μπορείτε δηλαδή αν θέλετε  σας δίνουμε το εργαλείο ελέγχου ανακαινίσεων. Και ας μην μας προτιμήσετε εμάς, προτιμήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Προτιμήστε να το φτιάξτε μόνοι σας αν θέλετε. Και μόνοι σας να το φτιάξετε  εμείς σας έχουμε δώσει το κατάλληλο εργαλείο ελέγχου ανακαινίσεων. Ούτως ώστε  πάρτε συνεργεία μαστόρους  καθίστε επάνω  στα συνεργεία αν θέλετε  επιβάλλετε  τους  πως θα γίνει η εργασία  εφόσον δαπανήσετε. Σπαταλήσετε  μάλλον όχι σπαταλήσετε, καταναλώσετε  λίγο από τον χρόνο σας   να μελετήσετε όλες τις πρακτικές  λεπτομέρειες που αναφέρονται  για κάθε επιμέρους εργασία  μέχρι και την παραμικρή καρφίτσα  αν θέλετε να μπει. Βεβαίως όλα αυτά  είναι ένα σύνολο από λεπτομέρειες  την διαφορά στην ποιότητα  της ανακαίνισης και γενικά  στην ποιότητα οποιασδήποτε κατασκευής  την κάνουν ένα σύνολο από μικρές,  μικρές,  μικρές  λεπτομέρειες. Οι οποίες βεβαίως  εάν δεν εφαρμοστούν καλά  και υπάρχει κακή εφαρμογή  αν θέλετε όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες  είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή  να ανακαινίσετε τον χώρο σας  να μπείτε μέσα  και στο επόμενο χρονικό διάστημα  σταδιακά να σας παρουσιάζονται προβλήματα στην αποχέτευση. Προβλήματα στα υδραυλικά, προβλήματα στα ηλεκτρικά, πρόβλημα στα πλακάκια. Αλλά και πρόβλημα στους τοίχους, πρόβλημα στις τοιχοποιίες, πρόβλημα στα χρώματα.

Εργαλεία ανακαίνισης σπιτιού

Στις ανακαινίσεις απαιτούνται τα κατάλληλα εργαλεία. Τα συνεργεία μας διαθέτουν τα καταλληλότερα εργαλεία για ανακαινίσεις. Κορυφαία επιλογή αποτελούν τα εργαλεια dremel και dewalt για ανακαίνιση σπιτιού. Εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που κάνει τη δουλειά βιαστικά και γρήγορα. Για κάθε κατηγορία ανακαίνισης διαθέτουμε διαφορετικό εργαλείο. Θα βρείτε εδώ όλα τα εργαλεία.
εργαλεία εργαλεία

Ανακαίνιση στα χρώματα

Αν θέλετε  να πάμε στην ανακαίνιση στα χρώματα. Εκεί να πω ένα χαρακτηριστικό  παράδειγμα όσον αφορά  τους χρωματισμούς.  Αυτή τη στιγμή στα παλιά περισσότερα σπίτια  που συναντάω  οι περισσότεροι χρωματισμοί οπτικά βλέπει κάποιος το χώρο και λέει  μια χαρά είναι τα χρώματα. Βλέπει πολύ ωραία. Ωραία θα περάσουμε ένα χέρι  χρώμα  ακόμα πάνω   το βάψαμε, το παραδώσαμε τελειώσαμε. Δεν είναι έτσι όμως, δηλαδή το 50-70 %  θα μπορούσα να το  πω ποσοστιαία  αν βάλεις μία σπάτουλα και  ξεκινήσεις κάπου  από την αρχή το χρώμα. Και το βάλετε  από κάτω την σπάτουλα θα δείτε ότι  το χρώμα αποκολλιέται  όλο  πανεύκολα. Αν γίνει  η αρχή αποκολλιέται  πανεύκολα. Απαιτείται ανακαίνιση στα χρώματα. Λοιπόν αυτό σημαίνει ότι  προσθέτοντας  εμείς ένα  χέρι βρώμα αν θέλετε  ακόμα πάνω του το βαρύνουμε  περισσότερο. Και αυτό σημαίνει ότι  μετά από ένα αρκετό χρονικό διάστημα  θα αρχίσουν να ξεκολλάνε τα χρώματα από τους τοίχους  από το σπίτι σας.

Ανακαίνιση στους χρωματισμούς

Εδώ χρειάζεται ανακαίνιση στους χρωματισμούς.  Εμείς λοιπόν  σας ενημερώνουμε  και σας λέμε και το γράφουμε  και το κάνουμε  ότι οι χρωματισμοί σας  αυτή τι στιγμή δεν έχουν  καλή πρόσφυση  αν θέλετε με το υπάρχον υπόστρωμα. Κατά συνέπεια λοιπόν  για να κάνουμε σωστή δουλειά  θα πρέπει να αφαιρέσουμε  όλους τους παλιούς χρωματισμούς  να σπατουλαρηστεί όλο το σπίτι από την αρχή. Και να βαφτεί ούτως ώστε να γίνει καινούργιο και να μην έχετε προβλήματα. Αν θέλετε προβλήματα  στην συνέχεια  τέτοια παραδείγματα αν θέλετε υπάρχουν  πολλά. Και σε όλες τις κατηγορίες  αν θέλετε τις εργασιών  οι οποίες εκτελούνται  μέσα σε μια κατασκευή ή μέσα σε μία  ανακαίνιση.

Πακέτα ανακαίνισης σπιτιού

Τελειώνοντας λοιπόν  φτάνω στο δια ταύτα για τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού.  Το οποίο είναι  πάνω στην ερώτηση που μου ετέθη.  Ότι τελικά ο οδηγός ανακαίνισης  σε συνδυασμό με  τα πακέτα μας luxury για την ανακαίνιση σπιτιού. Τα οποία σας είπα ότι το ένα  συνδέεται με το άλλο  και τα δύο περίπου κάνουν  την ίδια δουλειά. Σας ενημερώνουν για τα πάντα  για μην μπορεί να σας κοροϊδέψει κάνεις.  Και προπάντων να πούμε δεν μπορούμε να σας κοροϊδέψουμε εμείς. Μπορεί βεβαίως με αυτά  τα οποία λέω  και αυτά τα οποία γράφω  στο κοινό λεγόμενο  για κάποιους να χαλάω την πιάτσα. Γιατί με τον τρόπο τον οποίο περιγράφονται και αναφέρονται  έχετε σας παρέχετε η δυνατότητα να ελέγξετε είτε εμάς  είτε κάποιον άλλον. Εάν πράγματι γίνεται  σωστή εργασία. Εάν τοποθετούνται τα καλύτερα υλικά  με συγκεκριμένο τρόπο  υπό την έννοια αυτή  χαλάω την πιάτσα  σε μια μεγάλη πλειοψηφία  γιατί βλέπω τι γίνεται στην αγορά στις ανακαινίσεις.

Προβλήματα στις ανακαινίσεις

Βλέπω τι γίνεται δίπλα μου. παρατηρώ ατ προβλήματα στις ανακαινίσεις. Βλέπουν όλα τα σπίτια  αν θέλετε καινούργια σπίτια ανακαινισμένα. Μετά από λίγα χρόνια παρουσιάζονται χίλια δυο προβλήματα.  Γιατί έχουν κατασκευαστεί  με ευτελή υλικά, πολύ ευτελή υλικά αν θέλετε. Διότι ο εργολάβος δεν ήταν αν θέλετε  σωστός. Δεν ήθελε  να παρουσιάσει ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν της λογικής  ¨να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε¨. Αν  θέλετε  λοιπόν  χαλάω βέβαια την πιάτσα σε κάποιους  οι οποίοι θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα  εις βάρος της ποιότητας  κατασκευής. Που αδιαφορώντας  την ποιότητα  θα παραδώσουν  σε αυτόν που τους εμπιστεύτηκε. Για να κάνουν την ανακαίνιση  για δύο λόγους λοιπόν  είναι χρήσιμος. Πρώτον, αν λάβουμε, πάρουμε  μας δώσετε σε εμάς την ανακαίνιση, έχετε την δυνατότητα να μας ελέγχετε. Και αν αποφασίσετε να το φτιάξετε μόνοι σας  ή με κάποιον άλλον τρόπο  να έχετε το εργαλείο  ούτως ώστε να το χρησιμοποιήσετε  για να  έχετε στο τέλος  μια καλή αξιοποίηση των χρημάτων  τα οποία θα δώσετε. Τα οποία σήμερα δεν  βγαίνουν  πολύ γρήγορα. Και βεβαίως να έχετε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα   που να μην χρειαστεί στην συνέχεια  όταν  ανακαινίζετε τον χώρο σας  να ξανά επέμβετε βελτιώνοντας, διορθώνοντας   κακοτεχνίες, κακές  εφαρμογές κλπ.  Υπό αυτή την έννοια λοιπόν  σας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο  για εσάς. Αλλά και για για εμάς που μας παρέχετε η ικανοποίηση αν θέλετε  ότι θα έχετε την δυνατότητα  να μπορείτε όποτε θέλετε  να μας ελέγξετε αν εφαρμόζουμε  αυτό που γράφουμε.

Κουφώματα αλουμινίου

Στον οδηγό ανακαινισης περιλαμβάνονται πληροφορίες και για τα κουφώματα αλουμινίου. Η πρότασή μας είναι να τοποθετούνται θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου. Αποτελούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των κουφωμάτων. Ο συνδυασμός κουφωμάτων αλουμινίου τζάμια τεσσάρων εποχών αποτελεί τελευταία λέξη στα κουφώματα. Μάθετε εδώ για κουφώματα αλουμινίου.

Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Συνθετικά κουφώματα

Μία πολύ καλή επιλογή είναι και τα συνθετικά κουφώματα. Ονομάζεται αλλιώς και κουφώματα PVC. Τα συνθετικά κουφώματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν πλέον από τα κουφώματα αλουμινίου. Ιδιαίτερα δε στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα τα κουφώματα PVC αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ για να ενημερωθείτε πάνω σε συνθετικά κουφώματα.
Συνθετικά κουφώματα Συνθετικά κουφώματα

Ανακαίνιση κουζίνας

Εσείς που ψάχνετε για ανακαινιση μπανιου προσφορες ή για ανακαινιση μπανιου τιμες τότε μην παραβλέψετε αν ρίξετε μια ματιά στη σελίδα μας για την ανακαίνιση κουζίνας. Εδώ θα μάθετε για ανακαινιση κουζινας τιμες αλλά και για ανακαινιση σαλονιου. Σε μια ανακαινιση κουζινασ είναι σημαντικό να συνδυάσουμε τα ίδια υλικά με κουζινα μπανιο. Εδώ θα βρείτε κουζινες εικονες από ιταλικες κουζινες μοντερνες. Εικόνες από πλατες κουζινας και κουζινες φωτογραφιες. Εάν ψάχνετε για ανακαινισεις κουζινας και μοντερνες κουζινες τιμες τότε η λύση είνι εδώ. Εξειδικευμένες συμβουλές πάνω σε επιπλα κουζινας προσφορες αθηνα αλλά και ανακαίνιση μπάνιου τιμές. Διαθέτουμε κουζινες ιταλικες μοντερνες καθώς και κουζινες προσφορες αθηνα. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για την ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας

Γυάλισμα μαρμάρων

Το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια άλλη εργασία που απαιτεί επίσης ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Στο γυάλισμα του μαρμάρου απαιτούνται διαφορετικές τεχνικές. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργάι για το γυάλισμα των μαρμάρων. Το κάθε είδος μαρμάρου έχει διαφορετικές ιδότητες και απαιτεί διαφορετική επεξεργασία. Έχουμε προηγμένη τεχνογνωσία στη συντήρηση και στο γυάλισμα μαρμάρου. Μπορείτε να πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα για το γυάλισμα των μαρμάρων.
Γυάλισμα μαρμάρων Γυάλισμα μαρμάρων
   

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.