Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας energy fine-eurohome ξεκίνησε την δραστηριότητα το 1975 με αντικείμενο κατασκευές πολυτελών διαμερισμάτων και κατοικιών κυρίως στα βόρεια προάστια Αττικής. Στην συνέχεια προσετέθησαν και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. 

 Τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε και σε κατασκευές και εισαγωγές ειδών υγιεινής - επίπλων μπάνιου και ευρύτερα ειδών οικιακής χρήσης, εφαρμόζοντας μια πρωτοποριακή εμπορική στρατηγική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα .

Πιο συγκεκριμένα εφαρμόζουμε το εξής :

« κατασκευάζουμε - εισάγουμε προϊόντα τα οποία διαθέτουμε χωρίς άλλη διαμεσολάβηση απευθείας στον καταναλωτή μέσω του Διαδικτύου ή απευθείας παραλαβή- αποστολή από τις εγκαταστάσεις μας .

Η στρατηγική αυτή επιλογή εχει ως στόχο να παρακάμπτονται οι οποιοι εμπορικοί ενδιάμεσοι που αυξάνουν το κόστος των προϊόντων, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί ενα προϊόν τουλάχιστον κατά 40% φθηνότερα από την τιμή που διαμορφώνεται στην ελεύθερη αγορά για το ίδιο ή ισοδύναμο προϊόν .                                                                                           Κατά συνέπεια μας παρέχεται η δυνατότητα, εφόσον παρακάμπτονται οι όποιοι ενδιάμεσοι της Εμπορικής αλυσίδας, και εφαρμόζεται η απευθείας διάθεση κατασκευαστή - εισαγωγέα προς καταναλωτή, το οποίο εμπορικό κέρδος που θα εισέπρατταν οι ενδιάμεσοι να αφαιρείται από την αξία του προϊόντος και να καταλήγει ως όφελος στην τσέπη του καταναλωτή. Διαθέτουμε εξαιρετικά έπιπλα κουζίνας.

« Στηρίζουμε την συγκεκριμένη εμπορική στρατηγική - ωφελούμε την τσέπη μας »