Ανακαίνιση σπιτιού με μασιφ ξυλο

Σε μια ανακαίνιση σπιτιού το μασιφ ξύλο είναι εκείνη η επιλογή που θα δώσει τον αέρα πολυτέλειας στο ανακαινισμένο σπίτι. Από όλες τις εναλλακτικές υλικών ανακαίνισης εκείνη που θα δώσει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι η μασιφ ξυλεία. Για αυτό το λόγο αποτελεί μια από τις πιο συχνές επιλογές μας όταν θέλουμε να κάνουμε ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών.

Υλικά ανακαίνισης

Τα υλικά ανακαίνισης αποτελούν το 50% των παραγόντων που κρίνουν την επιτυχία ή την αποτυχία μιας ανακαίνισης. Το υπόλοιπο 50% είναι η επιλογή των συνεργείων ανακαίνισης. Εάν επιλέξουμε τα τέλεια υλικά ανακαίνισης και τα πιο εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης τοτε το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Σε όλες τις ανακαινίσις που αναλαμβανουμε φροντίζουμε ώστε η επιλογή των υλικών να καλύπτει πλήρως τιςαναγκες και τις απαιτησεις του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Άλλωστε θέλουμε κάθε ργασία ανακαίνισης να αποτελεί ζωνταή διαφήμιση για την εταιρεία μας. Η επιλογή της μασιφ ξυλείας αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή υλικών για τα πατώματα, τα κουφώματα αλλά και τα πορτάκια της κουζίνας.

Ανακαίνιση σπιτιού

Αναφέρουμε λεπτομέρειες ξυλουργικών εργασιών διότι σε μια ανακαίνιση σπιτιού το αποτέλεσμα κρίνεται από τις λεπτομέρειες. Το ξύλο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές από τις επί μέρους εργασίες ανακαίνισης. Είτε έχουμε να κάνουμε με ανακαινίσεις σπιτιών είτε με ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, είναι βέβαιο ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου θα θέλει το πιο ωραίο, ασφαλές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όλες αυτές οι προδιαγραφές ικανοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο από τη μασιφ ξυλεία. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι θέλουμε να κάνουμε αντικατάσταση κουφωμάτων. Είναι μια εργασία πολύ συνηθισμένη στη μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανακαινίσεων. Τι πιο ωραίο, ζεστό και πολυτελές από ένα ξύλινο κουφά φτιαγμένο από μασιφ ξύλο. Πάντα φροντίζουμε να δίνουμε αποτέλεσμα άρτιο από κάθε άποψη όταν αναλαμβάνουμε μια ανακαίνιση σπιτιού.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

Μασιφ ξυλεία

Η επιλογή της κατάλληλης μασιφ ξυλείας αποτελεί κριτήριο για μια ποιοτική ανακαίνιση. Όταν θέλουμε να λέμε ότι κάνουμε ποιοτική δουλειά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη σωστή επιλογή υλικών και υπηρεσιών. Το μασιφ ξύλο αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για άριστη ανακαίνιση σπιτιού. Τα πλεονεκτήματα της μασιφ ξυλείας είναι πάρα πολλά, αμέτρητα θα μπορούσε να πει κανείς. Για την ακρίβεια, αν εξαιρέσουμε μια μικρή αύξηση στο κόστος, δεν έχουμε κανένα λόγο για να μην επιλέξουμε μασιφ ξυλεία υψηλών προδιαγραφών για όλες τις εργασίες ανακαίνισης η ανακατασκευής σπιτιού η επαγγελματικού χώρου. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε μασίφ ξυλεία.
μασίφ ξυλεία μασίφ ξυλεία

Εναλλακτικές επιλογές ανακαίνισης

Ας δούμε τώρα ποιες είναι οι εναλλακτικές εάν δεν θέλετε να επιλέξετε το γνήσιο ποιοτικό μασιφ ξύλο. Μία επιλογή είναι να πάτε στο νοβοπάν. Άλλη μια επιλογή είναι να πάτε στη μελαμίνη. Μια ακόμα εξαιρετικά καλή επιλογή είναι το mdf. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν μιλάμε για φυσικό ξύλο αλλά για συνθετικό ξύλο η για υποκατάστατα που προκύπτουν ως υπό προϊόντα κατά την επεξεργασία του φυσικού ξύλου. Για παράδειγμα τα πριονίδια που απομένουν κατά την επεξεργασία της πραγματικής ξυλείας αξιοποιούνται για να δημιουργήσουμε μελαμίνη και mdf. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την ποιότητα και την αρχοντιά του αυθεντικού μαφιφ ξύλου. Το μασιφ ξύλο παραμένει ανώτερο. Για αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο κάποιος θα αρνηθεί τη μασιφ ξυλεία για την ανακαίνιση του σπιτιού του είναι η μείωση του κόστους.

Ανακαινιση κουζίνας

Μια ωραία ιδέα είναι να πάρουμε για παράδειγμα την ανακαίνιση κουζίνας. Όλα αυτά αποτελούν κορυφαία επιλογή για τα έπιπλα του σπιτιού σας η για τα πορτακια στην κουζίνα σας. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι όσοι κάνουν ανακαίνιση στην κουζίνας τους προτιμάνε τα να χρησιμοποιήσουν mdf η μελαμίνη και αποφεύγουν να τοποθετήσουν μασιφ ξύλο. Αυτό το κάνουν κατά κύριο λόγο για να αποφύγουν το υψηλό κόστος. Η εταιρεία μας φροντίζει πάντα να καταγράφει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στη συγγραφή υποχρεώσεων. Όταν δίνουμε υπόσχεση για χρηση μασιφ ξυλείας στην ανακαίνιση κουζίνας, αυτή η επιλογή δεν παραμένει στα λόγια, αλλά καταγράφεται στη συγγραφή υποχρεώσεων. Βέβαια αν δεν επιλέξουμε μασιφ ξυλεία τότε σίγουρα έχουμε κάνει έκπτωση στο τελικό προϊόν της ανακαίνισης στην κουζίνα. όποια κι αν είναι η επιλογή σας, τα συνεργεία μας εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα για την ανακαίνιση της κουζίνας σας.
Ανακαινιση κουζίνας Ανακαινιση κουζίνας

Κουφώματα αλουμινίου

Η επιλογή της μασιφ ξυλείας αποτελεί εξαιρετική παράμετρο και αφάνταστα κρίσιμο παράγοντα όταν έχουμε να κάνουμε με κατασκευή κουφωμάτων. Σαφώς βέβαια βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν πολύ μεγαλύτερη πίτα της αγοράς σε σχέση με τα ξύλινα κουφώματα. Επίσης και τα κουφώματα pvc αποτελούν ελκυστικότερη επιλογή σε σύγκριση με τα ξύλινα κουφώματα. Εδώ κάποιος άνετα θα μπορούσε να κάνει την εκτίμηση ότι η μασιφ ξυλεία δεν αποτελεί αξιόλογη επιλογή για την κατασκευή κουφωμάτων. Εδώ όμως έχουμε να πούμε ότι για την κατασκευή πολυτελών κατοικιών το μασιφ ξύλο αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Όταν κατασκευαζουμε πολυτελεις κατοικίες τότε η μασιφ ξυλεία σαφώς αποτελεί την πρώτη επιλογή για τα κουφώματα του σπιτιού. Αυτό είναι πολύ λογικό. Εάν θέλατε να έχετε ένα πολυτελες σπίτι τότε θα νιώθατε πολυ μεγαλύτερη πολυτέλεια εάν είχατε κουφώματα από μασιφ ξύλο παρά κουφώματα αλουμινίου.
κουφώματα αλουμινίου κουφώματα αλουμινίου

Ανακαίνιση πατώματος

Ένα άλλο παράδειγμα όπου η μασιφ ξυλεία αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή είναι η ανακαίνιση πατώματος. Σε όλα τα παλιά σπίτια το πάτωμα χρειάζεται επισκευή η αντικατάσταση. Η ανακαίνιση δαπέδων η πατωμάτων αποτελεί αναγκαία εργασία για την ανακαίνιση του χώρου. Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπει στο ανακαινισμένο σπίτι του τότε είναι βέβαιο ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και θα απολαύσει στο μέγιστο βαθμό τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που αποπνέει το ξύλινο πάτωμα. Για αυτό στις ανακαινίσεις πατώματος επιλέγουμε μασιφ ξύλο. Αλλά και γενικότερα εάν μας ζητήσουν ανακαίνιση δαπέδων, η μασιφ ξυλεία αποτελεί μια από τις πρώτες μας επιλογές. Μπορείτε να ενημερωθείτε από το σχετικό άρθρο μας όπου θα μάθετε πολλά για την ανακαίνιση πατώματος.
ανακαίνιση πατώματος ανακαίνιση πατώματος

Τροπική μασιφ ξυλεία

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές μασιφ ξυλείας. Μια από αυτές είναι η τροπική μασιφ ξυλεία. Πολλοί άνθρωποι όταν κάνουν ανακαίνιση σπιτιού θέλουν αν δώσουν στο σπίτι τους μια τροπική νότα. Θέλουν να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα εντελώς εξωτικό. Είναι πολύ ωραίο να μπαίνουμε στο ανακαινισμένο μας σπιτι και η τροπική μασιφ ξυλεία να μας ταξιδεύει σε χώρες μαγικές κι ονειρεμένες, όπως λέει και ένα παλιό λαικό τραγουδάκι. Στο εμπόριο είναι διαθέσιμα πολλά ξύλα από τροπικές χώρες. Τόσο το χρώμα όσο και η υφή του ξύλου θα σας δώσουν αυτή την εξωτική εμπειρία που επιθυμείτε. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που η τροπική ξυλεία συνεχίζει να είναι μια από τςι διαθέσιμες επιλογές ξυλου στις ανακαινίσεις μας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.