Πακέτα ανακαίνισης σπιτιών

Σχετικά με τα πακέτα ανακαίνισης  τα οποία παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας  θεωρώ υποχρέωση μου να σας παρουσιάσω  κάποιες απαραίτητες διευκρινίσεις. Θα σταθώ λίγο  στην γενική εικόνα  των πακέτων ανακαίνισης  όπως συνήθως εμφανίζονται στο ίντερνετ και τα διαβάζω και εγώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι  ότι δεν μπαίνω καν στην διαδικασία  για λόγους  εντυπωσιασμούς και μόνο  να σας παρουσιάσω πακέτα τα οποία  περιέχουν μεγάλες ασάφειες.

Μεγάλες αοριστίες, χωρίς να περιγράφονται λεπτομερώς   ούτε καν στοιχειωδώς τα υλικά τα οποία  θα χρησιμοποιηθούν. Ποιες είναι οι προδιαγραφές των υλικών  τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, οι αξίες των προϊόντων  που περιλαμβάνονται στο πακέτο. Όπως επίσης  και ο τρόπος με τον οποίο  θα εκτελεστούν οι εργασίες ανακαίνισης και όλα αυτά για λόγους εντυπωσιασμού  προκειμένου να ανεβάσω  ένα νούμερο  της αξίας του πακέτου σχετικά χαμηλό  για να μπορώ να εντυπωσιάσω.

Πακέτα ανακαίνισης

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, τέτοια πακέτα ανακαίνισης δεν παρέχουν πληροφόρηση. Δεν παρέχουν  ενημέρωση, δεν διαφωτίζουν αυτό το οποίο  θέλει να κάνει μια ανακαίνιση. Αντιστρόφως μάλιστα  παρέχεται παραπληροφόρηση, παραποίηση, παραπλάνηση,  και ότι αρχίζει από Π.  Και να σας πω τι εννοώ  διαβάζω έτσι σε μερικές ιστοσελίδες  με πακέτα ανακαίνισης εξειδικευμένα  στην παρουσίαση κάποιων πακέτων, στο πακέτο Χ περιλαμβάνονται λέει πλακάκια  α διαλογής. Τι θα πει α διαλογής;  Α διαλογής είναι από 5 ευρώ  μέχρι 50 ευρώ! Ποια λοιπόν τοποθετούνται;  Ασάφεια πλήρης.

Ανακαίνιση ηλεκτρικής εγκατάστασης

Όπως επίσης διαβάζω  έλεγχος και βελτίωση  της ηλεκτρικής εγκατάστασης  σε ένα σπίτι 40 ετών  και πλέον, τι βελτίωση να υπάρχει σε μία  ηλεκτρική εγκατάσταση;   Τι στιγμή που τα προϊόντα  οι καλωδιώσεις  που υπήρχαν λόγω το ότι  την περίοδο εκείνη δεν υπήρχαν τόσο ποιοτικά προϊόντα   λόγω  της φθοράς που έχουν από το χρόνο  έχουν σκελετωθεί στην κυριολεξία  είναι δυνατόν σε  ένα σπίτι τέτοιο να μιλάμε  για βελτίωση  της ηλεκτρικής εγκατάστασης; Όχι!  Τι γίνεται; Ακύρωση της υφιστάμενης κατάστασης  και κατασκευασμένης νέας  με  τις προδιαγραφές.

Ανακαίνιση ηλεκτρικής εγκατάστασης

Ανακαίνιση ηλεκτρικής εγκατάστασης

Όσες ακριβώς περιγράφονται  σε μία σύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση  που θα παρέχει επάρκεια ρεύματος  παντού  και ασφάλεια προπάντων, ασφάλεια, διότι  έχουμε δει σε παλιές εγκαταστάσεις επιεικώς επικίνδυνες, χωρίς γείωση, χωρίς ρελέδες, χωρίς  τίποτα. Διαβάζω επίσης περιλαμβάνονται λέει  στο πακέτο  είδη υγιεινής, εργολαβικής σειράς. Τι σημαίνει  εργολαβική σειρά;   Είναι η σειρά που χρησιμοποιούσαν οι εργολάβοι  για τις πολυκατοικίες φασόν  στις οποίες κάναν, δηλαδή με δύο λόγια  ότι πιο ευτελές προϊόν  υπάρχει αυτό τοποθετούσαν.

Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου

Και το άλλο  πολύ σοβαρό όσον αφορά τα κουφώματα αλουμινίου. Τοποθετούμε λέει  αλουμίνια με διπλά τζάμια, αν είναι δυνατόν  στην εποχή μας να μιλάμε για  αλουμίνια με διπλά τζάμια; Μα υπάρχουν  αλουμίνια τώρα  που είναι με μονά τζάμια; Δεν υπάρχουν!  Άρα αυτή τι στιγμή  υπάρχουν αλουμίνια  συμβατικής σειράς  και θέλω να πω ότι  θα είναι ανοησία κάποιος  σήμερα  να τοποθετήσει αλουμίνιά συμβατικής  σειράς όπως περιγράφονται  και όχι αλουμίνια  θερμοδιακοπτόμενης σειράς  με ενεργειακά τζάμια  4 εποχών  με περιφερειακό κλείδωμα Γερμανίας, 8 σημεία περιφερειακά  που τα κάνουν απαραβίαστα  μιλάμε για σύγχρονα κουφώματα. Τα οποία παρέχουν  και ασφάλεια  και αισθητική  και προπαντός λοιπόν  τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με ενεργειακά τζάμια  παρέχουν μια εξοικονόμηση  ενέργειας  της τάξεως του 40%  για ένα νοικοκυριό.  Αυτά δε σας τα λέει κανένας  είναι όμως πολύ σημαντικό πράγμα  όταν εξοικονομείς μόνο από τα   κουφώματα  και τα ενεργειακά τζάμια   40% ενέργειας  ή των χρημάτων  που θα δαπανήσεις για ενέργεια. Μάθετε τα πάντα για τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα.

θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα

Προδιαγραφές ανακαίνισης

Και να μην επεκταθώ περισσότερο  πάρα πολλά διαβάζω.  Και γενικά όμως  αναρωτιέμαι  για ένα πράγμα  αν ξεκινήσει μία  ανακαίνιση  με αυτές τις προδιαγραφές  έτσι όπως παρουσιάζονται  στα διάφορα πακέτα με ασάφειες, αοριστίες κλπ.   Και υπάρχει ένα κείμενο το οποίο υπογράφει  από δύο συμβαλλομένους για να εκτελεστεί μία ανακαίνιση  και φτάσουμε π.χ ενδεικτικά θα πω  φτάνουμε στο σημείο όπου ο ιδιοκτήτης   θα πρέπει να πάει να επιλέξει  πλακάκια. Τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση;

Προδιαγραφές ανακαίνισης

Προδιαγραφές ανακαίνισης

Τι πλακάκια να επιλέξετε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Αν παρουσιαστεί μια σειρά από πλακάκια  α επιλογής, α διαλογής  όπως λέγεται για να διαλέξει, τα πλακάκια αυτά όμως μπορεί να κάνουν  από 5 μέχρι 10 ευρώ  και επί της ουσίας να είναι α διαλογής  αλλά β ποιότητας. Τότε ο ιδιοκτήτης τι επιλογές θα έχει;  Τι στιγμή που θα έχει υπογράψει κάποιος  συμφωνητικό, κάποια συγγραφή υποχρεώσεων  που θα περιέχει τόσες μεγάλες ασάφειες μέσα; Τι θα κάνει;  Ή θα συμβιβαστεί να τοποθετήσει προϊόντα  πλακάκια α διαλογής μεν, β ποιότητας δε, ηρεμία! Η άλλη διέξοδος είναι ή να σκοτωθεί  με τον εργολάβοι ή  να αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη  ούτως ώστε να τσοντάρει που λέμε  10 ευρώ πιο πάνω  για να αποκτήσει και να βάλει στο σπίτι του ένα  προϊόν καλύτερης ποιότητας, αυτό όμως δεν περιορίζεται μόνο στα πλακάκια,  έχουν όλες τις εργασίες, όλα τα υλικά  και όλα τα προϊόντα. Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;   Χάος στην κυριολεξία!

Πακέτα ανακαίνισης  ποσοτικοποιημένα και κοστολογημένα

Για να πούμε λοιπόν  τα  δικά μας.  Στα πακέτα μας εμείς παρουσιάζουμε  ποσοτικοποιημένα και κοστολογημένα  δηλαδή  περιγράφουμε λεπτομερώς τα πάντα  παραδείγματος χάρη  πλακάκια έως 26 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Μπορείτε να πάτε να διαλέξετε  επιλέγεται πλακάκια  αν πάρετε λιγότερο από 26 ευρώ  το μέτρο  σας αφαιρείτε ένα πόσο, αν  πάρετε ακριβότερα  πληρώνετε ένα επιπλέον ποσό  ξέρετε όμως από την αρχή  τι επιλογές έχετε και έχετε  κάνει  το κουμάντο σας.

Ανακαίνιση στα ηλεκτρικά

Ηλεκτρική εγκάτασταση δεν σημαίνει, δε το συζητάμε καν, ακύρωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης  και κατασκευή νέας. Μιλάμε για ανακαίνιση στα ηλεκτρικά. Δεν διορθώνεται, δεν βελτιώνεται,   μια παλιά εγκατάσταση  με τίποτα είναι όλα σάπια μέσα, τίποτα δεν μπορεί να βελτιωθεί  και όποια βελτίωση να γίνει  θα είναι επιφανειακή  και η εγκατάσταση θα εξακολουθεί  να παραμένει επιεικώς επικίνδυνη  τελεία και παύλα  αλλαγή της εγκατάστασης. Ακύρωση της παλιάς κατασκευή νέας ηλεκτρικής εγκατάστασης. Διαβάστε το άρθρο μας για την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά.

ανακαίνιση στα ηλεκτρικά

ανακαίνιση στα ηλεκτρικά

Είδη υγιεινής σε ανακαίνιση σπιτιού

Λέμε πάλι  είδη υγιεινής   σας καλύπτουμε  μια λεκάνη τουαλέτας μέχρι 200 ευρώ  διαλέξετε ότι θέλετε  πιο πάνω πιο κάτω  όμως οι τιμές που έχουμε στα πακέτα  και ειδικά  στα luxury  πακέτα  έπιπλο μπάνιο παραδείγματος χάρη  καλύπτουμε μέχρι 600 ευρώ  οι τιμές που έχουμε βάλει  στα πακέτα luxury   είναι τιμές πολυτελούς  κατασκευής δηλαδή   διασφαλίζεται ένα πράγμα  ότι από  τι στιγμή που θα ξεκινήσουν την ανακαίνιση  οφειλειμένη λιγότερα χρήματα  μπορεί  να πληρώσετε και σε  καμία περίπτωση περισσότερα  γιατί οι επιλογές  έχουν γίνει με  ποιοτικά στάνταρ  τα οποία είναι πάνω από το μέσον  όρο παραπέμπουν δηλαδή  σε μία κατασκευή  πολυτελείας  και όχι μόνο αυτό  τα πακέτα μας λειτουργούν συνδυαστικά  και με τον οδηγό ανακαίνισης  που αναρτάται αυτή τι στιγμή  στην ιστοσελίδα μας.

Τι είναι ο οδηγός ανακαίνισης

Τι είναι ο οδηγός ανακαίνισης  να σας κάνω  μια μικρή περιγραφή   είναι ένα εργαλείο το οποίο είναι  χρήσιμο  σε όσους χτίζουν  ή ανακαινίζουν. Μέσα στον οδηγό ανακαίνισης περιγράφονται λεπτομερώς  τα εξής  πράγματα:  Ποια είναι   τα πιο ενδεδειγμένα και τα πιο κατάλληλα  υλικά και προϊόντα  και με ποιον τρόπο  πρέπει να εκτελεστούν  οι εργασίες  ούτως ώστε ένα σπίτι  40 ετών όχι να βελτιωθεί  αλλά να ανακατασκευαστεί  και να γίνει καινούργιο. Περιγράφονται λοιπόν  στον οδηγό ανακαίνισης ανά κατηγορία και ανά  εργασία   με ποιον τρόπο πρέπει να εκτελεστούν  οι εργασίες, και τι υλικά  πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Να πω ένα παράδειγμα εδώ   γιατί  ξεκινήσαμε  με τα πλακάκια. Περιλαμβάνονται μέσα στις εργασίες  η αλλαγή πλακιδίων, δαπέδου, μπάνιου κλπ.  Πάει Χ  αποξήλωση των  υπαρχόντων πλακιδίων  και επικόλληση νέων πλακιδίων  είναι αυτή μια εργασία. Περιγράφουμε όμως  εμείς και στην συγγραφή   υποχρεώσεων και στα πακέτα και στον οδηγό ανακαίνισης .

Οδηγός ανακαίνισης για την επικόλληση πλακιδίων

Συγκεκριμένα  επαναλαμβάνω είναι ένα πολύ καλό εργαλείο  το οποίο πρέπει να το έχετε  με ποιον τρόπο θα  γίνει η επικόλληση των πλακιδίων, εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις  αν θέλετε,  αν θα πάμε με την λεγόμενη εργολαβική  σειρά ή με την  εργολαβική ας πούμε αν θέλετε  πρακτική, αφαιρούμε τα πλακάκια  τα παλιά, παίρνουμε μια κόλλα που κάνει  5 ευρώ το τσουβάλι  τα κολλάμε, σας  λέμε, έρχεστε το βλέπετε  μια χαρά τα πλακάκια  πολύ ωραία, τα αρπάξαμε που λέει τα βάλαμε  στην τσέπη  και άντε γεια. Και άντε γεια αυτό όμως τι σημαίνει;  Ότι αν λειτουργήσουμε έτσι  σε μικρό χρονικό διάστημα  θα βλέπετε τα πλακάκια να τρέχουν  μες το σπίτι  γιατί θα γίνει αυτό;  Και γιατί γίνεται σε πολλές οικοδομές   που βλέπουμε πλακάκια να φουσκώνουν  και να πετιόνται;   Γιατί ο εργολάβος ήταν ασυνείδητος και χρησιμοποίησε εργολαβική σειρά  ότι πιο ευτελές και φθηνό  υλικό για να κερδίσει περισσότερα.

Ανακαίνιση με τοποθέτηση πλακιδίων

Εμείς όμως δεν μπαίνουμε σε αυτή την λογική  και σας γράφουμε λεπτομερώς  στον οδηγό ανακαίνισης. Αποκόλληση των παλιών πλακιδίων, το υπόστρωμα που υπάρχει από κάτω  από τα παλιά πλακίδια  την εποχή που χτιζόταν το σπίτι  δεν υπήρχαν και τα καλύτερα υλικά  και βεβαίως έχει περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  τα οποία έχουν αποθρασυνθεί  κάπως τα υλικά τα οποία  είναι κάτω από το πλακάκι ή  τσιμεντοκονία η  παλιά  ή οτιδήποτε άλλο υλικό  το οποίο είναι αν λοιπόν  μπούμε στην διαδικασία  και κολλήσουμε τα πλακάκια  σε αυτό το υπόστρωμα  τα χάσαμε, τι πρέπει να γίνει;   Και πως ακριβώς λειτουργούμε;   Θα πρέπει είπα η τσιμεντοκονία  η οποία υπάρχει κάτω να επωμιστεί 3 φορές   με ειδική ρητίνη, να το πούμε διαφορετικά  διαίσθηση, διαισθητική ρητίνη  η οποία απορροφάται σκληραίνει  και συγκρατεί  το υπόστρωμα  πήγαμε λοιπόν στο πρώτο βήμα. Πάμε στο δεύτερο βήμα  αν είναι μωσαϊκό π.χ κάτω, θα πρέπει πρώτα  να πάει γαλαξιακό  αστάρι  το οποίο θα επιστρωθεί   πάνω στο μωσαϊκό   θα μείνει 48 ώρες  και μετά θα κολληθούν τα πλακάκια. Πάμε στην τρίτη φάση λοιπόν  επικόλληση πλακιδίων, τι κόλλα θα βάλουμε;   Υπάρχουν 5-6-7 κατηγορίες  κόλλες, κόλλας κατηγορίας C, κατηγορίας C1, κατηγορίας C2, C2TE, C2TES1,  C2TES1G4.    Ποια θα βάλουμε;

Οδηγός ανακαίνισης  και πακέτα ανακαίνισης

Εμείς όμως γράφουμε μέσα στον οδηγό ανακαίνισης  και μέσα στα πακέτα  η κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι  κατηγορίας   C2TES1  αυτή είναι μία η πιο αξιόπιστη  θα μπορούσαμε να πούμε κόλλα  ανεξαρτήτου μάρκας  δεν παίζει ρόλο, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά παίζουν ρόλο  η οποία σου διασφαλίζει και εφόσον οι  εργασίες γίνουν με τον τρόπο  που προανέφερα  και μπουν αυτά τα υλικά τα οποία  προανέφερα  μόνο τότε θα μπορούμε  να σας εγγυηθώ ότι υπάρχει  μια ασφαλή επικόλληση των πλακιδίων.  Υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες όσον αφορά το κατασκευαστικό  κομμάτι που εκ των πραγμάτων ο καθένας  από εσάς δεν είναι δυνατόν  να γνωρίζει όλες αυτές τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες.  Και αυτό το παράδειγμα λοιπόν   με τα πλακάκια είναι μία από όλες  τις εργασίες  που εκτελούνται σε ένα σπίτι. Το ίδιο θα συμβεί και σε 15-20 εργασίες  οι οποίες για να έχουν αντοχή και διάρκεια  στο χρόνο  πολύ απλό είναι, θα πρέπει  να χρησιμοποιηθούν τα πλέον κατάλληλα  υλικά επιλογή προϊόντων μέσα  από υψηλά στάνταρ και ο τρόπος που θα εκτελεστούν  οι εργασίες  παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο  όσον αφορά την ποιότητα  μιας ανακαίνισης.

Εκτενής αναφορά στις τεχνικές ανακαίνισης

Και γιατί λοιπόν έχω κάνει έτσι  μια αυτήν την  εκτενή αναφορά  γιατί το θεώρησα απαραίτητο;   Υπό την έννοια ότι  κάνοντας μια αυτοπεριγραφή  αν θέλετε του  σιναφιού μας  της μαστοράντζας  δηλαδή  αυτό το ξέρουνε  πολύ καλά  όσοι έχουν  χτίσει και ασχοληθεί με μαστόρους. Περιγράφοντας λοιπόν το  σινάφι μας το οποίο  συμπεριλαμβάνομαι και εγώ  θα έλεγα ότι  δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας  αυτό είναι ένας επιεικής  χαρακτηρισμός θα μπορούσε να υπάρχει  και διαφοροποιημένος.

τεχνικές ανακαίνισης

τεχνικές ανακαίνισης

Ανακαίνιση σπιτιού

Μένω λοιπόν σε αυτό για την ανακαίνιση σπιτιού. Στις περιπτώσεις  το 90%  επικρατεί η αντίληψη, η λογική, η πρακτική,  το άρπα-κόλλα για τις ανακαινίσεις. Ππως να πασαλείψουμε,  να τελειώσουμε, να δώσουμε μεγάλη  σημασία στην εξωτερική  αισθητική αν θέλετε  του προϊόντος το οποίο θα παραδώσουμε, να τα τσεπώσουμε που λέει ο λόγος,  και άντε γεια! Εμ δεν είναι έτσι η ανακαίνιση ενός σπιτιού! Δεν υπάρχει άντε γεια. Είσαι υπεύθυνος  επαγγελματίας  ή όχι. Θα μου πείτε ρε λεβέντη, ποιος λεβέντης δηλαδή, κάποτε ήμουν λεβέντης,  τέλος πάτων. Ρε λεβέντη καλά μας τα λες. Αλλά από όλους όσους κάνουν ανακαινίσεις τα ίδια πράγματα ακούω  ο καθένας θα πει τα καλύτερα  για τον εαυτό του. Αν δεν παινέψεις λέει το σπίτι σου  θα πέσει να σε πλακώσει  θα πει τα καλύτερα, τι σε νοιάζει  εσένα, εγώ θα σου φτιάξω εκείνο, θα σου κάνω εκείνο, θα σου παραδώσω αυτό, θα σου φτιάξω ένα σπίτι τέλειο. Φούσκες!  Αυτό δεν είναι ανακαίνιση. Εδώ θα μάθετε τα πάντα για τις ανακαινίσεις σπιτιών.

ανακαινίσεις σπιτιών

ανακαινίσεις σπιτιών

Ανακαίνιση σπιτιού με αποδείξεις

Η ουσία είναι αυτό το οποίο λες  να το αποδεικνύεις. Αν δεν το αποδεικνύεις  με τις ανακαινίσεις που παραδίδεις είναι λόγια του αέρα. Και πως λοιπόν εμείς το αποδεικνύουμε;  Σας βγάζουμε τον οδηγό ανακαίνισης  το οποίο επανέρχομαι   ότι είναι ένα πολύ καλό εργαλείο  για όσους χτίζουν  έστω και αν θέλουνε να πάρουνε, να πάρετε δικά σας, να πάρετε συνεργεία  και να κάνετε μια ανακαίνιση μόνοι σας. Έχετε το εργαλείο αυτό  που μπορείτε να υποδείξετε  στα  συνεργεία ανακαινίσεων. Πως ακριβώς πρέπει να εκτελεστεί κάθε εργασία ανακαίνισης γιατί  το έχετε μπροστά σας. Κατά αυτό τον τρόπο   λοιπόν  του δίνουμε ένα εργαλείο  για να μπορείτε αν επιλέξετε συνεργεία για να κάντε μόνοι σας την ανακαίνιση  μπορείτε να πετύχετε ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα.

Εργολάβοι ανακαινίσεων

Αν επιλέξετε ένα εργολάβο ή οτιδήποτε  όλα αυτά να τα θέσετε  ως προαπαιτούμενα. Ούτως ώστε να περιλαμβάνονται  μέσα στην συμφωνία στην οποία υπογράφετε  για να είστε σίγουρος  ότι θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Και στην τελική αν επιλέξετε εμάς. Επανέρχομαι στο θέμα της αυτοκριτικής  αν θέλετε είτε  της ανταπόδειξης. Αν επιλέξετε εμάς  εμείς προκαταβολικά σας δίνουμε  αυτό το εργαλείο το οποίο λειτουργεί συνδυαστικά  με την σύμβαση στην οποία υπογράφουμε. Και σας λέμε το εξής  απλό πράγμα. Εμείς έτσι λειτουργούμε  αυτά τα υλικά τοποθετούμε στις ανακαινίσεις. Αυτές είναι οι προδιαγραφές των  προϊόντων για την ανακαίνιση σπιτιού. Αυτές είναι οι αξίες  των προϊόντων τα οποία έχετε επιλέξει. Έχετε μπροστά σας μια ξεκάθαρη εικόνα  αν θέλετε  το τι θα παραλάβετε, και έχετε  επιπλέον την δυνατότητα  να μπορείτε να μας ελέγξετε.

Τοποθέτηση πλακιδίων σε ανακαίνιση σπιτιού

Δηλαδή επανέρχομαι πάλι στα πλακάκια. Έρχεστε που  κολλάμε  πλακάκια  είναι το συνεργείο  το οποίο κολλάει πλακάκια. Για να δω ρε λεβέντες, για να δω την κόλλα  των πλακιδίων τα οποία κολλάτε τα πλακάκια  γράφετε ότι πρέπει να είναι κατηγορίας  C2TES1   για να δω που το γράφει, δεν το γράφει;  Έλα εδώ λεβέντη  αλλά λες και άλλα κάνεις, εμ σε τσακώσαμε. Αλλά με απλή λογική  αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα  δεν φοβάσαι και τίποτα. Αν θέλαμε να κοροϊδέψουμε,  έτσι να πασαλείψουμε ή να  αρπακόλλα  κλπ. Δε θα τα λέγαμε όλα αυτά, δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία  να τα συζητάμε, δε θα μπαίναμε καν στην διαδικασία  να γράφουμε. Δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία  να τα συνυπογράφουμε  μαζί.

Οδηγός ανακαίνισης

Αυτό είναι ο οδηγός ανακαίνισης. Άρα  η απλή λογική λέει ότι εφόσον μας διευκρινίζεις από την αρχή  τι και πως και με ποιον τρόπο  ποια είναι αξία κλπ.  Όλα γράφονται στον οδηγό ανακαίνισης. Θα ήμουν ανόητος   αν μη τι άλλο  να συνυπογράφω άλλα και να πράττω άλλα. Με απλή λογική  αυτό το πράγμα δεν δένει  κατά συνέπεια λοιπόν  δεσμεύομαι μέσω του οδηγού ανακαίνισης. Δεσμεύομαι και εγώ  από την υπογραφή μου α θέλετε και από  τα περιγραφόμενα στον οδηγό ανακαίνισης. Είτε το θέλω είτε δεν το θέλω  να εκτελέσω τις εργασίες αυτές  σύμφωνα με τις προδιαγραφές  τις οποίες εγώ περιγράφω στον οδηγό για τις ανακαινίσεις.  Είναι υποχρέωση μου  διαφορετικά θα εκτεθώ  και θα έχετε βέβαια κάθε δικαίωμα  να μου πείτε ωπ! Στοπ!  Αυτά που λες, αυτά θα βάλεις! Όλα είναι καταγεγραμμένα στον οδηγό ανακαίνισης.

Οδηγός ανακαίνισης

Οδηγός ανακαίνισης

Σας  ευχαριστώ που είχατε την υπομονή  να παρακουληθήσετε το παρόν βίντεο.

By | 2018-10-05T19:09:06+00:00 October 5th, 2018|Συχνές Ερωτήσεις|